Supernova

 


Äntligen lite sol!!!!




Heeejsan, då har jag nog haft bloggpaus tillräckligt länge.. eller tycker ni inte det? Känns som om det händer tillräckligt mycket i mitt liv just nu för att kunna blogga gemfört med för ett par dagar sedan. Det är sjukt hur mycket änns liv kan förändras på bara ett par dagar faktiskt.

Men för att få er att få ett litet hum om vad som händer i mitt liv just nu tänkte jag bara dra det lite kort här och nu, sedan utforma det i ett annat inlägg... Pågrund utav lite tråkiga familjeproblem kommer jag att i veckan åka hem till Sverige igen, när jag väl kommer hem kommer vi inte längre bo på samma ställe som vi gjorde när jag lämnade Sverige för lite mer än över 2 veckor sedan. Och dessa saker kommer ändra min livsstil rätt mycket just nu, eftersom jag för tillfället befinner mig i Los Angeles och det betyder att jag kommer lämna detta underbara land, och framförallt denna underbara värme som äntligen kommit igen...

Så nu har ni fått ett litet hum om vad som pågår, det är både glada och ledsna miner över hela situationen om jag ska vara ärlig. Skönt att komma hem, dock av tråkig anledning, tråkigt att lämna LA, alla mina nya vänner och min lilla prins Logan trots att det inte är riktigt vad jag vill göra... ja de är väldigt blandade känslor faktiskt!
Men det är det livet består av har jag lärt mig, upp och nedgångar, med och motgångar. Utan dem skulle livet bli väldigt trist och enformigt...

Återkommer med mer info om vart vi flyttar o.s.v lite senare, när ni där hemma antagligen sover. Nu ska jag fortsätta njuta lite av solen på vår lilla balkong. För mer sol än såhär kommer jag nog inte hinna få tyvärr...

KÄRLEK TILL ER ALLA <3
Tack för att ni finns här och stöttar mig, ni vet alla vilka ni är! <3

Mycket som pågår..




Bild tagen av mig - Clearwater Beach´08

Heej alla fina läsare, ni blir allt fler och fler nu. Okej ska inte överdriva men statistiken går iaf uppåt och inte neråt vilket är kul. Känner mig dock som en värdelös bloggerska när jag typ aldrig bloggar, ärliga talat så vet jag inte varför men känns som om jag tappat suget. Har trots allt bloggat ett ganska bra tag, nästan tre år för att vara exakt vilket känns helt overkligt. Tiden går så otroligt fort...

Så är inne på min andra vecka här i Los Angeles och vädret suger ärlig talat. Hade en dag med sol och värme vilket var igår men sen idag så kom regnet tillbaka. Så det är ju lite småtrist, men om vi har tur så ska det bli bättre resten av veckan nu.

Dagarna rullar på som vanligt....mestadels, lite mer jobb vissa dagar men håller fortfarande på att komma in i rutinerna då det ändrats lite sen förra gången jag var här. Har träffat ännu mer underbara människor på CC vilket är skitkul och otroligt grymt, är väldigt lyckligt lottad om jag får säga vad jag tycker.

Dock kommer det bli rätt stora förändringar tills nästa vecka men det tar jag då för vill inte säga nått innan det är helt säkert. Mår inte så jättebra just nu varken psykiskt eller fysiskt, men sämst är nog fysiskt. Men det är sånt som vi alla går igenom, det är en del av livet men inte direkt kul för någon.

Så dagarna framöver kommer vara lite hit&dit, upp&ner, förhoppningsvis som jag vill ha det men kanske inte helt. Återstår att se som sagt.. nu vet ni iaf hur läget ligger till, uppdaterar så fort jag känner för det och har något roligt att dela med mig utav.

KÄRLEK<3

2009.



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Reste utomlands med bara vänner, tog studenten, började övningsköra, åkte till LA 3 månader.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte änns vad jag satte för nyårslöften (haha).
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, min bästa barndomsvän fick en son 19 dec.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Grekland, Los Angeles
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Frihet, tjäna mer pengar så jag kan ut och resa, se världen.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 juni då jag tog studenten!
8. Vad var din största framgång 2009? Framgång? hmm vet faktiskt inte..
9. Största misstaget? Finns inget direkt misstag som jag kan minnas såhär
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja, nån förkylning hit och dit men inget mer än så. (eller tror faktiskt jag ahde svininfluensan när jag kom hem från Grekland, haha).
11. Bästa köpet? Biljetterna till Grekland hihi..
12. Vad spenderade du mest pengar på? Min utomlands resa och studenten tror jag nog.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En dag då jag var mycket glad var när jag tog studenten, minne för livet!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? I gotta feeling, Sexy Bitch, Riverside..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Har nog varit gladare de senaste året, eller iaf halvåret.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Skött min träning och plugget (första halvåret).
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar på onödigheter och bråkat med nära och kära.
18. Blev du kär i år? Nej.
19. Favoritprogram på TV? Kollar typ aldrig på tv, men Vänner går ju alltid hem.
20. Bästa boken du läste i år? Läste en bok när jag var i Grekland med familjen, minns dock inte namnet.
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En egen frisörsax.
22. Något du önskade dig men inte fick? Njae tror inte det faktiskt.. för första gången så önskade jag mig faktiskt inget speciellt.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Ärlig talat så minns jag den knappt, det var inget märkvärdigt iaf.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej eller jo det finns det säkert, men man lär sig av sina fram och motgångar, vilket gör år 2010 lättare att bli ännu bättre!
25.Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stil? antar klädstil då, haha väldigt casual, men ändå stilren.
26. Vad fick dig att må bra? Massor av saker, att resa, ta studenten, träffa nya vänner, börja övningsköra...
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Hmm hade ett par favoriter, skratta inte nu! Mattias Andreasson, Zac Efron och en tredje som jag inte änns minns namnet på hehe.
28. Vem saknade du? Det är ett helt år vi pratar om, har saknat olika personer under olika perioder faktiskt.
29. De bästa nya människorna du träffade? Heeemlis! <3
30. Planer för 2010? Göra år 2010 till det bästa någonsin, framgång i allt, livet, karriären o.s.v

Bio ikväll...




Morsning korsning, nu sover väl ni där hemma tungt och skönt medans min kväll precis skall börja i princip. Lite småkul ju.. eller nja egentligen inte men jaja! Idag har jag och Logan vart på ett av alla 100 mall´s som finns här i LA, denna gång i Burbank som det heter. Vi tog även en sväng in på IKEA som ligger granne med Burbank mall och åt en svensk lunch nämligen köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt. VÄLDIGT SVENSKT ska det tydligen vara. Inte lika gott som hemma då men helt okej för att vara USA.. hehe :P Lade faktiskt märke till en del svenska anställda där inne, vilket var rätt kul att höra, för man hör direkt på engelskan om man har den där typiska svenska accenten på uttalet.

Har tagit en lång och varm dusch, då jag varit lite småfrusen de senaste två dagarna pågrund av allt jädrans regn. Nu är jag redo och skall snart iväg på bio med en vän, hade velat se Avatar men de kanske får vänta då min vän redan sätt den.. Skönt att komma ut iallafall.

Asså det är inget skämt när jag säger att jag sväller när jag kommer hit, blir rund som en jäkla köttbulle i facet trots att jag faktiskt tränar och sköter kosten delvis då. Men ändå asså seriöööööst ja orkar inte bli en flodhäst... haha vad ska jag göra för att slippa dettaaa?!?!?!?!

Hoppas alla får en underbar helg, själv jobbar jag både imorrn och söndag! :P kramis<3

Young money - Bed Rock


Good Night LA & Good Morning Sweden

Henrik jobbar och Jenna är i Utah för jobb. Så det har bara varit jag och Logan hela kvällen. Supermysigt då vi har det bra tillsammans, han är otroligt underhållande kan jag lova. Dock sover vi inte helt ensamma då Rob är hemma inatt (dem flyttar ut i början på feb.) Så det är ju lite skönt iaf, för lite läskigt är det att sova själv, men det har jag alltid tyckt vart jag än befunnit mig.
Hoppas ni där hemma får en underbar dag, själv har jag krupit ner under täcker nu för att sova djuuupt och mjuuukt (hihi sover i Henrik och Jennas säng inatt).
Kram på er alla, massa kärlek! <3

This long distance is killing me...



Regnet det bara öööööser ner!





Heeej & hå, klockan har nu precis slagit fem här borta i LA och regnet bara öser det. Så himla mörkt och trist ute, blött också såklart. Ska regna ett par dagar till men om vi har tur ska vi få det sköna varma vädret tillbaka till nästa vecka! Har haft två lugna och lediga dagar nu, men om bara några minuter kommer väl Logan hem igen. Han har nämligen vart på dagis idag, vilket han älskar. Han kommer att gå på dagis ca 1-2 ggr i veckan för att komma i umgänge med andra barn och lite miljöbyte liksom.

Igår var jag hemma hos Charlotte i Sherman Oaks som ligger ca 20 minuter från oss. Vi färgade hennes hår, åt god mat, kollade film och lite annat mys. Hade en lugn tjejkväll helt enkelt, otroligt skönt... Sov även över där som en lite omväxling vilket var mysigt, sen så hämtade Henrik mig imorse.

Har under dagen bara latat mig, alltså inte gjort ett skit. Förutom att ha pratat med alla underbara vänner hemma i Sverige och även börjat på en liten rolig grej. Nämligen en halsduk, haha yes jag har börjat sticka. Kan ni fatta? Not me, men igår när jag låg hemma hos Charlotte och hon drog fram sitt lilla projekt blev jag bara lite sugen så började sticka på min egna halsduk...



Får ser hur bra den blir sen, visar såklart när den är klar! Om jag nu blir klar.. haha det går ju inte snabbt iallafall. Nu kom Logan innanför dörren och det är dags att "jobba" igen. Uppaterar mer ikväll, tänkte slänga in lite bilder från London. Eller ja för er blir det ju imorrn eftersom ni där hemma sover nu..

Kramis <3

Just got to get next to you...



Måndag 18.01.10


God Morgon, eller ja för mig är det ju det och bloggar härifrån så ni får bara stå ut med att det blir lite konstigt med timmarna. Idag är det måndag och det har nu gått 4 dagar sedan jag kom hit, jetlagen har börjat lägga sig äntligen förutom att jag går och lägger mig innan nio på kvällarna och vaknar runt 6-7 på morgonen men det är precis som jag vill ha det.

Logan sover fortfarande så jag har haft lite egentid nu på morgonen vilket är ovanligt :P Har tagit en dusch gjort mig själv en nyttig frukost. Japp idag är första dagen på mina nyttiga månader här i LA. Tänker inte gå 5 kg till alltså bara pågrund av all skitmat, kroppen mår inte bra av det. Det kommer bli tufft, men nu ska jag fan klara av att hålla inne diciplinen på mat och träning, så allt stöd som går att fås är uppskattat! haha...

Ska iaf försöka få in 4 dagar på gymmet, antingen på morgon eller på kvällen, de blir det som passar bäst just den dagen! Ska även försöka få med mig min lata granne Mel, som är lite av och på den jäkeln. Men hon kommer igång med pluggandet imorrn igen och kommer väl vara rätt busy med det ändå vilket är bra. Hon har även fått körkort vilket betyder LYCKA för oss båda. Betyder att vi kan ta oss vart vi vill, nästan precis när vi vill. Om det är att åka till affären, om vi vill på bio, hänga med andra polare, till CC... eller ja vad som helst. Superskönt iaf!

Såhär ser dagens frukost ut: inget märkvärdigt men non-fat yoghurt (typ som filmjölk) med äpple, apelsin, banan och jordgubbar. Ett egg dagens vitaminer och även ett glass c-vitamin (som dock inte finns med på bilden! Apelsinbitarna slängde jag också i den stora skålen.. mumsigt!



Ha en fortsatt bra dag där hemma, kram på er alla! <3

Sisterlove<3

Love you and miss you <3

Lördag 17.01.10

Heej bloggen eller haha HEJ alla läsare rättare sagt! Idag är det lördag den 17 januari 2010 och jag befinner mig i Los Angeles. Har tagit ett tag för mig att fatta att jag faktiskt är tillbaka, inte änns när jag lämnat Sverige fattade jag det utan det landade snarare när jag faktiskt kom hit och fick se alla här.
Men iaf, nu har det landat och det börjar även jag göra. Jetlagen kommer nog inte vara lika jobbig som sist, utan snarare tvärtom... eller jag vet inte. Men när jag kom hit i torsdag kväll somnade jag runt elva tiden och vaknade sedan vid åtta igår morse, gick sedan och la mig halv nio igår kväll, haha ja kan ni fatta? not me.. anyways så vaknade jag sju imorse hur pigg som helst, så om det fortsätter såhär är det nog rätt bra ändå. Då har jag och sötnosen Logan samma tider nästan, vilket jag måste anpassa mig efter för att orka med hela dagarna liksom, inga sena nätter inte...
Vädret är väl sisådär om jag ska va ärlig, men varmt är det ju gemfört med sverige iaf. Men ska bli lite regn nu ett par dagar framöver men jag överlever för snart kommer den riktiga sommarvärmen! :)
Ikväll är det Mel´s 21 års fest, det kommer ca 250-300 pers så det kommer bli galet. Hon har hyrt nån club med DJ och allt, haha helt galen så det kommer nog bli kul. Är lite småseg fortfarande men det försvinner nog så fort musiken kommer igång. Tar nog med mig kameran så jag kan dela med mig av lite bilder...
Hoppas ni där hemma mår bra och inte dör av kylan.. Saknar er, ni vet vilka ni är!!!! love love <3

Back in LA...



Möttes av min lilla prins, när han såg mig i dörröppningen sprang
han fram och kramade mig... gulle! <3

Då var jag äntligen framme i vår lägenhet i Glendale. Från min dörr hemma i Stockholm till denna dörr tog det mig exakt ett dygn, i 24 timmar har jag rest... inge kul alltså! Känns nästan som om jag suttit ner på arslet och väntat på olika flyg istället för att ha flugit, båda planen som jag skulle åka med idag har varit försenada.. och inte bara lite utan 2-3 timmar. Men men nu är jag framme iallafall, ska soooooova. Är sjuukt trött! Bloggar mer imorrn, kramis<3

Lucas Leo Leotta - 19.12.09


Idag är han 25 dagar gammal, sötnosen. Kommer sakna dig min lilla prins<3

 


musica



Då vare dags att packa igen då...



(sist var det mkt, men denna gång är det ännu mer...hur skall jag få plats?!?!?)

Hallo vinterlandet, shit vad kallt det är! Jag har bokstavligen gått runt och frusit de senaste 2 veckorna, helt sjukt alltså. Blir aldrig riktigt varm känns det som, förutom när man står i duschen eller ligger nerbäddad i sängen under 100 täcken. Men det kan man inte ju inte göra hela dagarna. Har haft en underbar helg min min allra bästa vän Norisen, vi gick ut både fredag och lördag. Vi hade sjukt kul och även en del andra vänner träffade vi på och mötte upp. Fredagen spenderades på Grodan Sergel och lördagen på Collage. Två spårade kvällar om ni frågar mig.. haha

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker tillbaka till LA, och det är lite blandade känslor om jag ska va ärlig. Längtar tillbaka något enormt, speciellt efter min älskade lilla prins Logan. Även att få komma tillbaka till värmen ska bli helt underbart, men precis som förra gången är det tufft som fan att lämna alla, speciellt nu när jag fått ytterligare två prinsar i mitt liv, som jag egentligen inte vill lämna.

Igår var jag iaf i stan, umgicks med Malin, Filippo och älsklingen Lucas, lite senare på eftermiddagen joinade även en gammal barndomsvän oss och fikade ett tag. Det var väldigt kul då det var säkert 5-6 år sedan, minst vi sågs. Lite typiskt sådär innan jag åker men får ta upp kontakten igen när jag kommer hem.

Har fotat min lilla prins massor så slänger snart upp bilder, men måste seriöst börja packa nu så det inte blir som sist, i allra sista sekund liksom. Dock får jag bara ha 23x2 vilket i princip känns omöjligt för mig, men ska göra så gott jag kan, annars måste ja pröjsa 50 dollar övervikt och det har jag varken lust eller råd med..

Love<3

Mjukisdress


Sorry för att det tagit lite tid du som undrar vart jag köpt min mjukisdress, men här har du det iallafall. Köpte den på Gina tricot för ca 3 veckor sedan, såg dock att dem såldes på rea för ett tag sedan så chansen att den finns kvar är väl inte så jättestor.. Tror det hela gick på 500:- ungefär.


08.01.10



God dagens bloggen, uppdateringen på sistonde har varit värdelös, jag vet det! Men har haft otroligt mycket att göra, eller okej det var väl delvis sant men har bara inte orkat blogga, känns faktiskt inte lika kul längre.

Men men, nu har det bara blivit så och kommer nog förbli så ett par dagar till, för sedan bär det av till LA igen och där kommer det nog finnas mer tid för bloggande.. eller inte! Man vet aldrig, men skall göra mitt bästa iallafall.

Hade iallafall en helt okej och mysig jul, nyår i London var grymt, var dock lite smårisig så var inte lika taggad som ja kunde ha varit, och då syftar jag på att gå ute i London, se alla sevärdigheter o.s.v Men Savannah drog runt på mig rätt bra ändå, vill ni se bilder?

Har massor att göra nu iallafall, det är bara 6 dagar kvar innan jag tar flyget över till staterna igen, vilket jag verkligen ser fram emot. Kommer sakna alla här hemma, men efter att ha vart där i 3 månader redan nu så vet jag att tiden kommer gå fort och att familj och vänner står kvar när jag kommer tillbaka. Ska bli otroligt skönt att slippa kylan också... buuurrrr det är så sinnessjukt kallt här!

Neej, nu är det dags att fortsätta med dagens planer, har en lång lista som måste vara klar innan det är dags för min sista utgång här i Sverige nu. Så det blir all-in tonight alltså, med alla fina&goa vänner.

God Fortsättning, see you soon! <3

Några pics från London


GOOD TIMES CRAZY BITCH!!!! <3


Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0