Blir så trött på mig själv!



Tjenixen, anledningen till mitt dåliga uppdaterande i bloggen den senaste veckan/veckorna är för att smarta lilla jag lyckats låsa min egna laptop! Ja och hur lyckas man med det då tänker ni??? Jomen jag är så smart att ist för att trycka på stäng av knappen råkade jag trycka på logga ut från "min sida" på datorn. Vilket jag aldrig gör eller aldrig har gjort tidigare, men tydligen nån dag eller kväll när jag haft tråkigt har jag gjort ett lösenord, tror det var när jag va i LA, men inte fan kommer jag ihåg det lösenordet nu..... Vilket betyder att jag inte kommer in på min dator längre, alltså inte alls! Det går tydligen inte äns att hacka sig in, så om jag nu vill få den att fungera betyder det att jag måste ominstallera hela jävla datorn, vilket betyder att allt som finns på datorn just nu kommer att försvinna, vilket absolut inte får hända då jag har massor av bilder som jag vill ha kvar!

Så nu vet ni varför, tråkigt att blogga utan bilder vilket inte finns på älsklingens dator så därför skiter jag i att blogga. Så den dagen jag kommit på användarnamnet och lösenordet för att komma in på min lilla mac börjar jag blogga flitigt igen! Har massa underbara bilder och roliga händelser att dela med mit utav som hänt det senaste veckorna!

Ha en fortsatt najs sommar tills vi ses nästa gång, och förlåt för alla svordommar! Är bara lite upprörd ang. datorn. Kramis på er alla <3

Älskar att fylla år, precis som ett litet barn!



Åhhh kan inte beskriva hur glad jag är just nu! Har haft en supermysig kväll med älskling, pappa, Jocke kusin och hans tjej nere på en restaurang här vid oss, eller ja Ronny då.. hehe! Tror restaurangen hette Sangria, en spansk restaurang med massa härliga tapas rätter, sjukt gott var det men är såååå himla mätt nu att jag inte änns orkade nån efterrätt.

Vaknade imorse av en gosig pojke som omfamnade mig med sin varma kropp, pussade på mig och sa Grattis, eftersom älsklingen går upp redan strax efter fem ville han inte väcka mig för mycket så han lät mig sova, vilket jag uppskattade..När jag väl vaknade var mobilen redan full med massa grattis-sms och FB likaså. En grattis-hälsning gör såå mycket mer än vad man själv kanske tror, men det förgyllde garanterat min dag, vet man att man har folk som tänker på än liksom.

Efter att gått upp och fått i mig lite frulle drog jag hem till huset, packade om väskan och fixade i ordning lite hemma från i fredags, min underbara mamma och lilsis hade redan gjort den störts grovstädningen men de fanns lite smått att fixa så det gjorde jag. På bordet stog det ett kuvert, en bukett blommor o en liten present, mamsen hade vart hemma en snabbis o ställt fram det. Exakt vad de stog i kortet och vad presenten va för nått visar jag i ett annat inlägg... När jag sedan kom till stan igen mötte jag älskling för att gå till restaurangen, i hans bil hade han gömt min present, och snacka om att jag fick en chock när jag såg påsen, nog den största presentpåse jag fått i mina dar, nog bland dem finaste presenter jag fått med... så jäkla underbar! <3

En perfekt kväll, trots att en del av familjen saknades och även en del vänner, så räckte det gott o väl för ikväll. Älsklingen var helt slut o somnade på bums när vi kom hem, så nu ligger han här brevid mig o småsnarkar. Utöver det så är de kaos här hemma nu, renoveringen är igång så ni kan ju bara tänka er hur det ser ut, och nästa vecka kommer köket, då blire spännande! Bloggar mer imorrn, GODNATT!

TACK FÖR ALLA UNDERBARA GRATULATIONER & ALLA FINA PRESENTER JAG FÅTT HITTILS!
LOVE YOU <3

20 ÅR IDAG! GRATTIS TILL MIG!



Dåligt uppdaterande på sistonde, i knoooow. Man har inte orkat, tog mig en riktig funderare igår om mitt bloggande, tänker eventuellt sluta blogga, men inte radera bloggen då det är en plats med massa minnen!

I fredags firade vi min födelsedag hemma hos mig i huset, vi grillade, drack och hade jättetrevligt. Fick massor med fina presenter, kanske kan visa dem i bloggen sen. Senare mot kvällen drog vi ut, det blev såklart Collage, men lite trist då det var rätt dött, men vi hade kul trots det.

IDAG FYLLER JAG 20 IAF!!! Massa fina gratulationer på FB, sms o telefonsamtal.. Men ingen present eller tårta ännu, får nog bli till kvällen. Familjen är bortrest så firandet med familj o släkten blir om två veckor, helgen efter midsommar. Då väntar nog en del fina presenter och goda skratt med min underbara familj, så det ser jag fram emot.

Nu är det bolaget som gäller, haha nejdå men känns skönt fast på samma gång lite overkligt eftersom man i alla år hela tiden fått be andra handla åt än..

Vad som händer ikväll är oklart, utgång på en måndag känns ju liiiite.. segt! Men middag med älsklingen och pappsen blir det eventuellt, så får vi se vad som händer sen. Kram <3

Common denominator

 

“Just a fraction of your love fills the air
And I fall in love with you all over again, Oooh
You’re the light that feeds the sun, in my world
I’d face a thousand years of pain for my girl

Out of all the things in life that I could fear
The only thing that would hurt me, is if you weren’t here
Whoa

I don’t want to go back
To just being one half of the equation
Do you understand what I’m sayin’
Girl with out you I’m lost
Can’t fix this compass set heart
Picture me in love with a common denominator (oh, oh, ohhh, oh)
You’re the common denominator (oh, oh, oh, ooh oh, oh oh)

Before your love was low
Playin’ girls was my high
You changed the game, now I put my card to the side
Hey

Broken hearts rise up to say “Love is a lie.”
You and I will stand to be love’s reply
Yeah

Out of all the things in life, that I could fear, Yeah
The only thing that would hurt me is if you weren’t here, here, here
Yeah, yeah, yeah

I don’t want to go back
To just being one half of the equation
You understand what I’m sayin’?
Girl with out you I’m lost
Can’t fix this compass set heart
Picture me in love with a common denominator (oh, oh, ohh, oh)
You’re the common denominator, oh, yeah, whoa

I can’t imagine a life,
Without your touch,
Every kiss that you give,
It gives me heart,
And to all the heart aching,
Jealous females hating,
I’ma hold it down for you,

For you, whoa, oh whoa,
You’re the common denominator,
Oh, yeah, whoa,
I don’t wanna to go back to
Half of the equation, whoa whoa
Do you understand what I’m sayin’
Girl without you I’m lost
Can’t fix this compass set heart
Picture me in love with a common denoominator
Oh, oh, oh, oh,
You’re the common denominator
Oh, yeah, whoa

Just a fraction of your love fills the air
And I fall in love with you all over again“

Uppdaterad Önskelista


Marc Jacobs väska (eller lite pengar som sponsring)
Tomas Sabo armband med berlocker
Locktång 19 mm (Björn axén eller OBH Nordica)
Spa-kit, helkroppsmassage
Pengar till sommarens resor
Presentkort på Zara, Kicks, H&M, Makeup Store, Gina Tricot,
JC, Mango, Glitter, Weekdays
Converse i alla färger, höga eller låga stl. 36.5
Söta underkläder
Smycken: ringar, örhängen, långa halsband (framförallt silver)
id-makeup (bronz puder)
Ansiktskrämer, typ i silke, inte för fet (natt och dag)
Marc Jacobs parfym, Lola
Hårspännen, toffsar, klämmor...
Svart kavaj, formad efter kroppen (tjejmodell, kan finnas på Zara)
Bas toppar, svart, vitt, grått eller nån somrig färg
Svart lång klänning, med mudd som sitter åt vid brösten.


You make me happy baby



En vecka kvaaaaaar!



Morning Monday, ny vecka igen och tiden springer iväg som vanligt! I fredags vart hemmakväll med baby, kollade fotboll och åt lite gott. Lördagen spenderade vi på IKEA, större delen av dagen, vi tänkte först plocka ihop hela köket själva, tills vi insåg att de var inge annat än grov huvudvärk, så beställde hem hela skiten ist, snabbare, lättare, lite dyrare men sååå värt det! Lördagskvällen började hemma hos mig med bästa vän, fixade oss och mös. Sedan bar det av till fridhemsplan till Nivå22 där vi inte vart på år och dar kändes det som, träffade en gammal vän, kollade fotboll och förade. Sedan drog vi såklart vidare till Collage, där det till en början var rätt tomt men efter ett tag blev smockfullt, ryktet som gick var att Prins Filip var där.. dock inte vad vi såg men som sagt, ett rykte! Kul hade vi iaf med diverse vänner, bl.a Sean och hans vän Hani var där, Savannah dök upp med sina vänner o.s.v kom hem strax innan fyra.

Igår var det låååång sovmorgon och sedan iväg till jobbet vid fyra tiden, rätt lungt då det var söndag och hade bara 13 rum, sjukt skönt då jag var rätt trött från lördagen. Hem till bebis direkt efter jobbet och somna. Idag har jag en lätt huvudvärk men tänkte nu klämma i mig lite frulle. Tanken på att jag nästa måndag fyller 20 får mig på bra humör, och pirret i magen finns även där precis som när man var liten, älskar att få presenter! hihi :D

Nu har jag fyra dagar framför mig med jobb, sen tar jag ledigt ett tag, födelsedagar, midsommar, landet o.s.v Så nästa vecka ser jag verkligen fram emot! Kram på er alla <3

Rainy Friday..


..men inte behöver man deppa för det!

Hello, ledig idag, sjukt skönt då jag jobbade igår trots att jag kände mig lite småsjuk. Idag är det pissväder vilket drar ner humöret lite, men de gör inte mig nått då jag varken har råd eller lust för nån utgång ikväll. Känns som en helg där jag vill vila då det blir jobb hela nästa vecka och sedan har jag min 20 års fest redan på fredag, fyller ju egentligen år måndag den 21 juni, och pågrund utav midsommar och allt valde jag att fira mig 3 dagar innan min födelsedag, alltså den 18 juni. Känner att jag ska spara mig till den helgen plus helgen därpå då det blir midsommar firande!

Längtar sjukt tills jag fyller år, att äntligen få bli 20 och inte längre tonåring, haha låter ju så stört men 19 är verkligen en tråkigt ålder... inget händer liksom! Så alla får hålla tummarna för fint väder nästa fredag tack, då det ska va fest i vår nya fina trädgård!

Har precis bokat tid hos frisören, en barndomsvän till Ronny, hur go som helst. Så på onsdag ska jag dit för att slinga och klippa lite. Och förutom att hon ringer och frågar mig får jag det gratis då hon behöver en modell.. hur perfekt är inte det liksom, så pank som jag är just nu! Sjukt bra, tack för den.

Nu tänkte jag packa ihop här och sen ta en sväng förbi fake-solen, sen blir det en tripp hem till huset, ingen hemma då alla är på landet, men måste ladda upp med lite nya fräscha kläder och fixa räkningar o.s.v Kvällen är ännu inte bestämd som sagt, allt jag vet är att VM börjar ikväll!!!

Ha en underbar fredag alla fina, love <3

14 dagar kvar tills 20



Vill iväg snart igen älskling... <3

Allååå... vaknade med väldans ont i kroppen, seg och nästan lite varm. Känns ju inge vidare kul, tur att man inte jobbar idag. Fast helt ledig är jag ju iof inte heller, ikväll ska jag på en spelning som en god vän till mig har på Göta Källare, Dan Reed heter han, sjukt grym artist! Var med honom förra året med när han var här i sthlm och spelade. Så ikväll ska jag dit, joina gänget och bara mysa.

Ska möta upp min fina Julia vid två för en fika, eller blir väl lunch rättare sagt. Har inte träffats på evigheter och nu drar hon till Rhodos redan på torsdag, yes galningen drar och kommer förmodligen inte hem förrän nångång i augusti, ska dit och jobba som bartender! Helt galet men så sjukt kul.. vi andra tjejer funderar på att dra dit nån vecka, hälsa på och bara chilla galet (festa). Men får se om plånboken tillåter, ser rätt tajt ut för min del än sålänge..

14 dagar kvar tills jag fyller 20!!!!! Ska bli stört kul, är igång och planerar födelsedagsfest men inte hundra på hur det bli än. Grillning hemma i trädgården och vädret tillåter iaf. Ska bli kul, men på samma gång känns det som om åren bara springer iväg, vilket är mindre kul.. låter dumt o säga det men jag börjar känna mig "gammal" för första gången i mitt liv och nu gemför jag ju med när man gick i mellanstadiet typ.

Jaja, iväg och duscha nu sen lite work to do nu på dagen, sen fika med Jullan <3

Monday here we go!




Morning peeps, sitter hemma hos älsklingen och ska snart springa ut i den varma solen, tänkte lägga mig i någon park här i närheten, äta lite god frukost och bara mysa för mig själv. Igår träffade jag baby runt 7 tiden då han kommit hem från Halmstad, eftersom båda var hungriga tog vi en sväng till Kungsan där det var "restaurangernas dag" så vi åt lite mat och hängde runt... slutade med att jag hade mjukglass utkletat i hela fejjan så då drog vi hem!

Ikväll jobbar jag på Rival, men har som sagt ett par timmar fram tills dess. Ska även en sväng förbi apoteket o.s.v Bilden ovan är från i fredagss då jag träffade på min snygga vän Kenza och hennes finis Dilay, även Nadia var där men drog hem lite tidigare. En riktigt lyckad och rolig dag/kväll!

NU: Ut i soooolen, kram på er sålänge <3

Fullt upp de senaste dagarna!



Girlsen i fredags! Grattis tjejer <3

Haallo bloggen, hemma hos norisen och repar oss från gårdagen och dagen innan det. Har jobbat varje kväll hela veckan, sen skulle jag fixa Noras studentpresent, gå på syrrans skolavslutning och även Noras utspring o.s.v Har verkligen haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen...

Men fredagen är nästan obeskrivlig, de var nästan som att uppleva den bästa dagen i mitt liv ännu en gång. Trodde aldrig att jag skulle vara så nervös och taggad som jag var timmen innan Nora skulle springa ut.. nästan samma känsla som när jag själv gjorde det för exakt ett år sedan! Men först på morgonen följde jag med lillasyster till hennes skolavslutning, vilket var väldigt kul och mysigt.

Sedan bar det av mot min gamla skola, väntan på alla elever som skulle springa ut kändes som en evighet, men sen kom dem där, springandes, skrikandes och gråtandes.. så otrolig härlig stämning, när vi väl hittade Nora kom små tårar, bara av ren lycka.. det fotades massa och sen var det dags för flaket! Och tur som vi hade, fick jag och Sarisen en biljett var så hoppade upp i sista sekund, nyktert tillstånd men hade sjukt kul ändå!

Efter flaket var det bara att åka hem till Nora, duscha och byta om för mottagningen.. Hela dagen var underbar och kvällen vart riktigt lyckad på Collage med massa härliga vänner! Igår blev de lite party hos en kompis ute på landet, rätt chill men kul med mycket dans, stopp på donken vid Sköndal igår runt tre tiden och sedan hem till sängen..

Idag är det Sveriges nationaldag och det ska vi fira med att dra ut och lägga oss i solen, mysa lite, äta jordgubbar och bara steka i den sköna solen. Längtar tills min bejbi kommer hem, så jag får krama om honom och mysa heeela kvällen och veckan!

PUSS PÅ ER ALLA! :D


Min Önskelista


DKNY väska
Tomas Sabo armband med berlocker
Locktång 19 mm (Björn axén eller OBH Nordica)
Spa-kit, helkroppsmassage
Pengar till sommarens resor
Presentkort på Zara, Kicks, H&M, Makeup Store, Gina Tricot,
JC, Mango, Glitter
Converse i alla färger, höga eller låga stl. 36.5
Söta underkläder
Smycken: ringar, örhängen, långa halsband (framförallt silver)

Det var det jag kom på nu, kommer jag på något mer uppdaterar jag detta inlägg och lägger in det på nytt! Nu har ni som frågat iaf lite ideér om vad ni skulle kunna köpa för oftast när man får frågan själv har man ingen aning...



Ansikts tvätt, dagkräm, nattkräm, ögonkräm (inte antiwrinkle)

1 Juni 2010



Hallo readers.. Tisdag den 1 juni idag, känns helt overkligt! Det har redan gått 4 hela månader nu sedan jag kom hem från LA, vännerna tar studenten på fredag och jag fyller 20 om bara 20 dagar. Är det meningen att hela livet ska gå såhär fort? Bara springa iväg från än, eller hur får man tiden att inte gå så fort?

Jobbade igår för sista gången med min "lärare", idag kör jag själv.. pirrigt men känns ändå skönt, för jag vet att jag klarar mig! Har ätit lite frukost och tänkte nu gå ut på en promenad, även fixa lite smått ute på stan men det är hemligt eftersom den det är till förmodligen läser detta!

Ikväll blire som sagt jobb på Rival igen, slutar tio och då blir det mys med min baby.. världens bästa och finaste älskling! Han hade lagat jättegod middag till oss båda när jag kom hem igår, köpt hem frukost och bara är allmänt underbar <3

Slänger upp min lilla önskelista sen för alla er som undrat vad jag önskar mig! :D hihi kramis <3

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0