Ledig Onsdag



Tuuffaaa lilla Alex...

Hallå där, sitter hemma hos älsklingen nu och diggar till lite Beyonce, hon är ju bara för jäkla bra alltså! Idag är jag ledig, och skönt är det kan jag lova. Trots att de hade vart bra om jag jobbat då jag behöver pengarna men som sagt, öppetiderna på cafét beror alltid på vädret och idag ska det tydligen bli åska enligt min chef, konstig när jag har klarblå himmel och sol här vid mig men men. Är sjukt trött och sliten efter två dagar med många timmars jobb, plus att jag åkt på nån skitig förkylning. Så myser bara hemma, städar lite just nu men tänkte snart ta en promenad i det fina vädret kanske även ta en en glarre.

Ikväll är det dags för Nora & Co studentskiva, något jag länge sätt fram emot, men idag känner jag mig lite småseg och småsjuk så är inte riktigt lika taggad, men vem vet kanske blir bättre mot kvällen...
Kanske blir en sväng till IKEA och med bebis då han behöver köpa lite smått och även försöka avsluta allt med köket som ska byggas om.

Hoppas ni får en trevlig dag iaf och kväll, kram på er <3

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

svar: ja, visst är hon söt! :) tusen tack, det värmer att höra. Yes, jag har gjort min design själv =) Jag skulle kunna hjälpa dig men brukar ta en liten slant för att göra designer.. så fall det går bra?

2010-05-19 @ 13:07:16
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Lorena

ha så kul ikväll!

2010-05-19 @ 13:12:44
URL: http://lorenasvensson.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

svar: ligger mellan 50-100 kr beroende på hur man vill att den ska se ut =) Ja, lägg till mig på msn.. blir lättast: [email protected]

2010-05-19 @ 13:56:10
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0