Bildbomb från min underbara sommar


Tjejerna tog studenten <3

Sommarens första grill hos mig..

VM-tiden

När Zahra besökte Sthlm en vecka :D

Typiska sommardagar..

Min födelsedag, 20 ÅR!

Noras landställe + midsommar

Landställe nr 1, på pappas sida

Landställe nr 2, mammas sida

GBG & Halmstad med älsklingen

Bloggmiddag med Kenza & gänget

Så de var de jag hade på att bjuda denna gång.. har över 3000 bildern från sommaren, så de fick bli ett "litet" urklipp av saker som jag gjort under sommaren. Kan knappt fatta att den REDAN är slut :(

Well well, UNDERBAR var den! <3


Tillbaka i storstaden!



Heeeej, då var jag hemma från en helg i Halmstad... Drog dit i fredags med skön-sköna gänget "im so special" hahahaha! Vi hade tänkt oss en lugn fredag med en mini-kräftskiva, men solen gick fort snabbare än vi trodde så efter att Kenza anländigt gick vi och handlade massa mat som vi sedan gick hem och lagade, tacos blev de, MUMS!

Det slutade med att vi drog ut, spelade biljard och sedan en sväng förbi grymmast Club Moon. Dock var de inte så mkt folk, men vi hade kul ändå och kom inte i säng förrän vid 5 någongång. Lördagen var the "BIG" night, vi strosade runt lite på stan under dagen, lunchade och skrattade en massa. Pågrund utav festandet på fredagen var vi så trötta så gick hem och tog en powernap, vaknade inte förrän halv tio på kvällen, då var de bara att duscha och fixa oss för att sedan dra till Moon igen. Kvällen vart riktigt lyckad, massa dans & goda drinkar. Tråkigt nog slutade den inte lika bra, men trots de som hände så var de bra ATT de hände.. de gäller att lita på första intrycket av en person, även magkänslan!

På söndagen fanns de inga plan för ett rimligt pris, Kenza drog hem med min lilla prins men jag & Nadia stannade kvar tills idag då planet igår var fullt... Nu har jag precis duschat, ska fixa mig lite innan de är dags för jobb på Rival ikväll. Är sjukt seg och hade egentligen velat stanna hemma, men behöver jobba lite också!

Hoppas alla ni andra haft en trevlig helg, kramiiiiis <3

Going to Halmstad



Mornign people, vaknade nyss och nu är det dags att packa väskan. För vid halv tre tiden tar jag, Nadia & Dilay flyget från Bromma till Halmstad. Älsklingen spelar på en klubb där ikväll och Jayson spelar imorrn. Så de kmr nog bli riktigt bra drag där nere. Kenza möter vi upp där nere då hon först ska förbi Göteborg för nån "pressvisning" eller nått sånt iaf för Elite Models.

Igår tog jag de bara allmänt lungt, tog en sväng förbi stan och handlade färg sedan mötte jag upp kusin som skulle klippa sig. Sen vart de middag med älsklingen, jag lagade paneng kyckling med ris, MUMS! Sen strax innan nio kom faster och då var det dags för andra omgången av slingor. De blev mkt bättre än förväntat, men är ännu inte helt klara, de är en lite process kan man säga.

Ikväll blir det iaf Kräftskiva i Halmstad om vädret tillåter, annars lagar vi nog tacos och myser. Men imorrn blire partey, ser vi framemot sjuuukt mkt, dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig! Satans.. nä nu måste jag packa.

Kanske bloggar där om ni har tur, annars är jag tillbaka på söndag igen! KRAMIS<3


Bild från premiären på Lobby! :D

Im back, i think



Bjuder på en härlig bild från gotland!

Haaalllooooo blööööggen!

Nu är de över 3 veckor sedan jag uppdaterade. Men mitt liv har nog varit mer ostabilt än vad det någonsin har varit. Det har varit tufft eftersom morfar gick bort, att inte ha något riktigt jobb eller tjäna några pengar är också frustrerande. Så därav min bloggpaus eller vad man nu ska kalla det.

Idag kände jag däremot för at blogga, sitter hemma hos min älskling och har precis ätit lite frukost. Under dessa 3 veckor har älsklinge hunnit haft semester en vecka vilket ledde till 3 dagar uppe på landet, besökte GBG och där var vi på Liseberg. Drog till halmstad samma helg för lite jobb & party. Har även hunnit hänga en del med Kenza och gänget, helt underbart goa som vanligt. Fick också gå med dem på en bloggmiddag förra helgen, även premiäröppningen av LOBBY m.m Det är en liten del av allt som hänt, har även besökt arbetsförmedlingen och sökt en massa jobb, ska även fortsätta idag. Så förhoppningsvis, eller med säkra kort ska jag ha ett jobb snart! Vad de blir får vi se när de kmr!

Nu ska jag ta en dusch för att sedan möta upp Julia i stan, hon har varit i Rhodos heeela sommaren och är nu hemma, saknat henne faktiskt! Tänkte passa på att lämna ut ytterligare lite cv:n idag (om vädret tillåter), igår skulle de ju regna precis när jag höll på. (Självklart börjar de SPÖREGNA NU MED, precis nu när jag skrev detta) HAHA

Jaja, får se hur uppdateringarna blir, hoppas ni, mina trogna läsare stannar iaf! :D kramiiis <3

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0