Ut och resa

Hejsan svejsan, allt bra med er? ledsen för dålig uppdatering, har haft en del saker att göra plus att de inte har funkat att ladda upp bilder i min blogg, vilket gör mina inlägg otroligt tråkiga enligt mig iallafall... en massa text e boring..

På juldagen gick jag och norisen på bio och såg filmen Austrailia, en sjukt bra film och rekommenderar den verkligen. Annandag jul åkte jag, mimmi, mamma och Thomas till Ludvika, där vår farfar bor (styvfarfar till mig då). Vi åt en massa god mat och efterätt. Det var 10 minus ute och massa snö, de var så himla mysigt. Fotade massa men de funkar fortfarande inte att ladda upp bilder så får försöka igen när jag kommer hem.

Japp för imorgon åker jag, nora, sara och savannah till Norge! Kan ni fatta? YEEEEEYYY så himla glad och taggad, kvart i åtta tar vi bussen från cityterminalen mot oslo. 8 timmar på buss, haha jippi! Nej men vi fyra tjejer kommer få tiden att gå fort.

Vi åker imorrn och kommer hem på fredag morgon runt 6. Tar nattbussen på torsdag, så förhoppningsvis får vi lite sömn. Vi ska upp till ett ställe som heter Beito, upp till fjällen då för er som inte vet vart det är. Vi kommer alltså spendera nyår där, vilket känns helt underbart!

Så skönt att komma bort från Stockholm (Sverige) ett par dag, lite nytt umgänge och kanske kanske kommer vi åka skidor. Beror på hur mycket det kostar o.s.v Men täckbyxor, vantar o mössa åker med.

Sara kom precis hit, vi har solat och fixat naglarna. Nu är det dags för att göra iordning vår matsäck för vår långa bussresa imorrn. Kommer inte att kunna blogga under dessa dagar.

Men hoppas verkligen att ni alla får en trevlig Nyårsafton, och så säger jag väl GOTT NYTT ÅR på er alla! :)
(kameran åker SJÄLVKLART med.)



gammal bild från förra året på mig och norisen<3 haha fjortiiiizar



Juldagen

Hallå i stugan, hade ni alla en trevlig julafton igår? Det hade jag, men fort gick den. Med massa god mat, klappar o julgodis känner jag mig rätt seg idag. Och kallt ute är det, så har ingen större lust att gå ut. 

Men håller ni inte med om att man går i nästan 1 månad innan jul, längtar och förbereder sig för en liten dag som tar slut så himla fort? Nu är ju i princip julen slut typ..eller vad säger ni?

Jaja, trevligt hade jag och små fina julklappar fick jag också. Så himla tråkigt att jag inte kan ladda upp bilder bara, ska ringa blogg.se och se vad problemet är!

Ha en fortsatt trevlig julhelg då<3 kramis



Julafton och det SNÖAR

God dag allesammans, och God Jul på er alla. Då var det julafton, har precis tagit mig en lååång dusch. Var uppe runt tio tiden imorse, åt lite risgrynsgröt, julvört och drack julmust, hihi perfekt frukost. 

Jag, mumsan och tompa var upp i centrum och solade 15 min var. Så nu är vi bruna och fräscha. Dagen börjar med att vi kommer ta en taxi hem till vår mormor, där vi kommer se kalle anka, äta mat. Sen är det dags för mig att gå över till min kära farmor och den släkten. Jag har ju liksom två eller ja nästan tre släkter. Men som tur är bor farmor endast 5 minuter ifrån mormor. 

Kan ni fatta att de faktiskt snöar, helt otroligt tycker jag. Måste nog va fler än jag som beställt snö tills idag. Haha hoppas verkligen det kommer mer så vi har ett heltäckt land ikväll, skulle vara så himla perfekt. 

Hoppas ni alla får en underbar julafton så ses vi nog igen imorrn. KRAM PÅ ER ALLA!<3



Dan före doppar dan...

Hallå där, hur har er dag varit? som många andras antar jag, in till stan i julstressen, inhandla de sista julklappar, julmat o.s.v Allt är det kaos inne i stan en dag som denna. Trots att vi julpyntat, köpt gran (riktig dessutom) och ett par julklappar har jag inte den här mysiga julkänslan. Och vad jag hört är det inte heller bara jag som känner såhär?! Vad är det som händer? Är det julen som börjar bli till en överdrift, att man bara ska köpa en jädrans massa klappar eller vaddå? Eller är det kanske bara jag som blivit för "gammal", för småbarnen verkar fortfarande älska det.

Nä jag vet inte alltså, tråkigt o sådana fall..eftersom julen är meningen att vara en väldigt lugn och mysig heldag, mysa med sina nära och kära, äta god mat o.s.v julklapparna borde egentligen vara en väldigt liten del av denna dag, eller vad säger ni?

Så idag har jag hunnit vara ändå borta i Nacka forum, stan och skanstull. Och idag kom jag hem med dem klappar som skulle med hem, typ 4-5 stycken. Det får räcka för i år.. som jag sa tidigare det är inte klapparna som är julafton, visst är det kul men njut av sällskapet istället. 

Nu ska jag slå in julklappar, bloggen vägrar fortfarande ladda upp bilder...irriterande!



Dagens shopping

Är det bara jag, eller är det någon mer som lider av min "sjukdom". Haha nästan varje gång jag ska ut och handla nått åt ANDRA, kommer jag alltid hem med något till mig själv. Fan kan inte låta bli asså, glömmer bort att man ska handla julklappar och kollar liksom på saker till sig själv. Jaja är iallafall supernöjd med dagens inköp.

Lite nya leggins, o strumpbyxor:



svarta mjukisbyxor och en ny mascara från Maxfactor


Grå kofta från JC

 


Svart halsduk från MQ





Alltid lika egotrippad

Hejsan, allt bra med er kära läsare? Själv mår jag toppen, jobbade fram till två sen drog jag och lillasyster till Farsta. I hopp om att köpa en julklapp till min kära mor, men nej nej! Den var såklart slut...herregud ska man behöva åka runt halv jorden för att hitta denna ynkla lilla julklapp? Jaja, en nytt försök imorrn iallafall. Joe my friend mötte upp oss i Farsta, kollade runt lite.. Sen rullade vi in mot stan. Skildes från snubben joejoe sen drog jag och mums vidare. 

Men syftet att få köpt alla mina julklappar idag kom jag hem UTAN! (igen) herregud! haha, däremot hittade jag en del finfina saker till mig själv. Haha visar dem alldels strax i bloggen. Ska också försöka ladda upp bilderna från i lördags.

Nu har lillasyster lagat pommes med kött och bea-sås, MUMS! :) Be right back<3



vill inte, vill inte , orkar inte...

God morgon, japp idag är det ingen sovmorgon inte. Nepp utan ska va på jobbet om mindre än 20 minuter, och här sitter jag nästan bara i underkläder. Visst är det kul på jobbet, men dessa tidigare morgnar, att behöva lämna sin sköööna säng är mindre kul. Och har inte sovit ut på säkert flera dagar nu. Usch usch usch...vill bara krypa ner i min gosiga säng igen. 

Men icke sa nicke! haha... Jobbar dock bara till två, efter det blir det stan eller nått liknande med lillasyster.
Försöker ladda upp bilderna igår från i lördags, men misslyckades totalt. Gör ett nytt försök senare idag

HAVE  A NICE DAY! <3



4:e Advent


bild lånad från google

Go kväll på er alla, kom rätt så nyligen hem från jobbet och är fasiken helt slut nu. Gårdagen vart lyckad, vi var ute i god tid och slapp sena nätter. Var ända ute i VH, två söta tjejer som fyllt år hade en liten födelsedags fest. Jag åkte dit med norisen, kenza och Nadia. Vi hade det naajs, virre?

Dock så stannade vi inte sålänge, utan drog runt tolvtiden, både jag och norisen skulle jobba idag så kunde inte va ute hela natten. Dumma som vi är missade vi tåget, haha vi satt liksom precis brevid perrongen, nä jag vet inte hur vi lyckades. Men kom hem runt tvåtiden och somnade på bums. Men var ändå otroligt trött imorse, och ville bara ligga kvar i noras säng och sooova hela dagen. Haha den är otroligt skön asså!

Har jobbat hela dagen, som tur var det sjukt dött. Savannah var också där idag med mig och provjobbade, hon kommer antagligen börja jobba hos oss efter nyår. 

Nu är det bara 3 dagar kvar till jul, och jag har fortfarande inte köpt någon julklapp. Men ska ta en sväng in till stan imorrn, blir inte så mkt klappar i år, vilket känns skönt. Öppnar dock på jobbet imorrn, men jobbar bara fram till två så åker väl till stan, eller om jag inte orkar allt kaos blir det väl farsta kanske. 

Har precis laddat in bilderna på datorn, dem kommer alldeles strax upp i bloggen, heeejj sålänge! 





YES MAN!

Hallå i stugan, allt bra med er? Själv mår jag super, lite små stressad bara. Igår blev det bio efter fotografering som gick sådär lagom bra. Berättar mer om den imorrn. Det var jag, Mickis och norisen som gick på nio bion, och fy faaaan vilken bra film. Där fick vi oss alla många goa skratt, filmen var KLOCKREN! Och för er som inte sätt, rekommenderar jag den verkligen. Jim Carrey är en otroligt bra skådespelare och gör det hela så himla bra. 

Orkade inte åka hem så sov över hos Nora. Vi gick och la oss princip på en gång, var supertrötta plus att vi både skulle upp tidigt idag. Var hemma runt elva, men drog ut lite på tiden då jag stannade på cafét ett litet tag, det har nämligen varit inbrott IGEN, tydligen för 3:e gången. Inget blev dock stulet så det var ju tur, men krossat glas och sånt skit. Tråkigt att de finns människor som inte har annat för sig alltså.
 
Idag var vi och köpte får första riktiga gran, en kungsgran dessutom. Har också pyntat den, jag och lillasyster, laddar upp en bild alldeles strax. Ska först klippa Tompa :D kram sålänge 



Så, tillbaka...nu har jag klippt tompa och fått i mig lite mat. Såhär fin blev vår julgran...




också resultatet..




Julavslutning & fotografering

Hallojsan, då var skolan slut för 3 veckor fram. Skönt men fick också en insikt, de här var min sista julavslutning denna livstid, haha. Och att när vi väl börjar skolan igen är det vår sista termin i gymansiet, sen är det ut i vuxenlivet och då är det på allvar. Ska bli spännande men har ändå nån sådär obehaglig känsla i magen, lustigt! Lite sådär nervös kanske...njae vet inte riktigt alltså. 

Vi var i skolan redan klockan 8 imorse, alla elever möttes ute på skolgården, de var mörkt ute så de hade tänt små facklor. Rektorn pratade, vår "kör" (lärarna) haha sjöng lite julsånger sen var de in i klassrummet. De bjöds på pepparkakor, lussebullar och julmust. Selim (vår ändå kille i trean) fick priset som bästa närvaro, BRA JOBBAT! haha Sen var de bara lite pladder sen var de slut. Suuuperkul haha.

Ska bli skönt att vara ledig lite, dock har jag inte den här julkänslan som förr. Och inte är det bara jag utan många i min omgivning som påpekar det. Trots att jag var inne i stan med Kenza och Nadia hela dagen, lyckades jag inte köpa nån julklapp. Har liksom ingen ork till det...hittar inte de jag vill vilket slutar med att man går hem utan. Hängde med kenzazo (haha) till Bobby "kändisfrisören", där jag satt i två timmar. Men visst blev hon fin, fick sig en ordentlig styling efter också. Lite kul för mig också att få komma dit och se hur de klipper o.s.v 

Gällande rubriken då, fotografering. Japp de ska jag på idag med Bullen, Christianna och en annan vän. Kan inte direkt säga vad för typ av fotografering då jag själv inte vet, men vi ska ta gruppfoto typ, får inte betalt eller nått.. utan vi gör det mer för skoj, bilderna får man köpa efteråt. Så nu ska jag plocka ihop en liten väska, eller ah får se hur stor den blir...

Sen ska jag ge mig av in till stan. De skulle ta 4-5 timmar så är väl hemma vid 6-7. Får väl se om vi hörs & ses då! Ha en fortsatt trevlig fredag vettja <3


gammal bild, tagen av Helal





Julklappar ska handlas idag

Hallå i stugan, vaknade typ nyligen...skönt att få sova ut lite. Skulle gå igenom ett prov idag typ, som jag inte gjort så skippade skolan, de är ju trots allt sista skoldagen.. lite tråkigt men ändå otroligt skönt. Längtar massa till nästa onsdag hihi.
Imorrn har vi iallafall julavslutning, då ska vi dit och sjunga lite, få betyg kanske sen ere nya grejer som händer. Men berättar mer om det ikväll.

Idag är det lunch med några brudar på kungshallarna, sen lite julklapps handling, fick ju som sagt in lönen igår, så lika bra att passa på att handla lite nu innan dem tar slut på annat håll (räkningar och skit). 

Nu är det lite lätt frulle som gäller och sen duschen, cya later <3



Äntligen slipper man utväxten

Kongshiii.. (hej på mitt språk). Bara två eller ja en skoldag kvar innan jullovet börjar, UNDERBART!  Har dock inte börjat julklappar än, pågrund utav av pengabrist. Haha men idag kom lönen in så i helgen blir det lite klapp-shopping! :)

Imorse var jag i skolan, naturkunskap och naglar. Kan knappt kalla de som om vi var på lektion, snackade bara på nagellektionen och sen fick vi lunch. Bullen följde med mig hem och färgade mitt hår, toppade det lite också. Färgen blev faktiskt otroligt bra, är supernöjd med den. Tack baby<3

Var uppe i högdalen en snabbis med, solade och köpte mig själv lite småsaker från Kicks. Kände att de var ett tag sen nu, plus att saker och ting tagit slut. Nu när håret blivit ett steg mörkare måste jag också färga ögonbrynen...skönt att få allt det gjort.

provade på veet under vår vistelse i florida, funkade superbra så tänkte testa en gång till. Skitbra sminkborttagning, funkar suveränt på mig iallafall, nagelförstärkare och ögonbrynsfärg!



vad sägs om min nya hårfärg?



ni kanske inte ser skillnaden, men den var rätt stor. Den gamla var mer gulbrun, blekt och grov utväxt, skitfult! :D

hej sålänge <3

Jag har hittat DEN! :D

Hej och hallå, hur har er dag varit? Min har vart superduper, full rulle hela dagen. Hade en hemsk mardröm inatt, usch hatar när det känns sådär otroligt verkligt, var tillochmed rädd när jag vaknade. Men men, hoppade direkt in i duschen så piggnade till rätt fort och kom i rätt tidsform, haha var helt inne i den där äckliga drömmen.

Iallfall öppnade på cafét redan halv åtta, jobbade fram till 2 och drog sedan till Sickla där jag träffade Nadia och Kenza.. fikade lite på waynes, och gick runt i lite affärer.Tog mig sedan in till slussen där jag mötte norisen, käkade AS-god sushi på görgatsbacken. MUMS!

Sen var det dags för gymnastiken, sista gången för denna termin och är stolt över mitt presterande. Dock så kan varken jag eller nora gå ned i spagat, nora kommer en bit längre ner än mig. Men ska fortsätta nu under jul, bara töja på musklerna själv. Haha så får vi se till det nya året, vi kommer iallafall fortsätta, skitkul! 

Igår hittade jag min batteriladdare till min älsklingskamera, gud blev så himla glad asså. haha har inte letat så mycket, men ändå på dem ställen jag trott den legat på. Var påväg att köpa en ny och så hittade jag den. Superbra, kommer komma mycket mer bilder nu framåt, för de är roligare med BRA bilder, och inte massa suddiga skitbilder...

Ska ta en kopp te för att lugna ner mig efter gympan och sen hoppa i säng, imorrn är de skola som gäller! natt<3



neeej men fatta va jag hittat...AHAHAHA jag och norisen för två år sen tror jag.....FJORTIIIIZAR!



Vår visning

Orkar inte skriva så mycket, utan vill bara visa lite hur visningen blev tillslut. Själv var jag otroligt nöjd med min modell(mimmi). Vår grupp hade temat 80-tal sedan var det ca 6-7 andra grupper till med andra teman.


förberedelser...








VISNINGEN!




våra modeller..


framtiden

 
typ grottmänniskorna


90-tal (spice girls)


Hann inte riktigt fota alla grupperna, men ovan har ni några av dem iallafall...


lite finare bild tagna av två proffsiga fotografet som kom dit. Mimmimums blev väl ändå grymt söt? eller vad säger ni. Haha tycker vi lyckades otroligt bra att få dem se ut som om de vore från 80-talet.



mumsbulle<3 (håret tog tid ska ni veta)


kul hade vi iallafall, och lite bilder fick ni nu! kramis



Färgade linser

Har länge, säkert under två år funderat på att köpa färglinser. Själv har jag bruna ögon, men vill prova på nån lite ljusare färg. Eftersom jag aldrig testat det vet jag ju inte om det passar. Men därför tänkte jag passa på nu. Färgadelinser (http://www.fargadelinser.se/) har nämligen ett erbjudande för alla oss bloggare nu. Skriver man ett inlägg i sin blogg får man välja ett par gratis linser från serien Freshlook. 

Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag ska välja..tänker mig nått åt detta håll... eller vad säger ni?

     

vilken tycker ni? jag har själv bruna ögon nu!

tacksam för svar:)



Just chillin

Hallojsan, sista måndagen i skolan... dock var jag inte i skolan utan vi var på en, ja va ska man kalla det ? Kanske visning, hos Vidal Sassoon idag, på Wella studio inne på östermalm. Höll på fram till lunch och var himla intressant. Vi är faktiskt den ändå skolan i hela sverige som har Sassoon´s produkter och färger vilket känns lite kul, eller grymt kul. 

Eftermiddagen har jag spenderat med min far, fixat lite med våra gamla datorer, fört över bilder etc. Och HERREGUD, haha har suttit här och bara garvat ihjäl mig asså, massa gamla fjortisbilder på mig och andra vänner. Haha men dem är alldeles för pinsamma för att lägga ut i bloggen, haha skulle det änns vara intressant? :O då kanske kanske jag kan tänka mig slänga ut nån enstaka...

Imorrn är det jobb som gäller, öppnar redan halv åtta... JIPPI! :) haha sen efter de ska jag träffa en kompis..dra till sickla, kanske passa på att handla några klappar, sen är det faktiskt sista gympalektionen för denna termin.

Fan norisen, haha vi misslyckades med vårt mål...att kunna gå ner i spagat! Satan...nu är de hårdträning som gäller! BRB :D



Måndag morgon

Hellu, sista skolveckan innan jul, känns helt underbart enligt mig. Och trots att jag är rätt trött kom jag upp redan strax innan sju imorse. Idag ska vi nämligen iväg på en visning med skolan hos WELLA. Ska bli lite kul, hoppas på att få en nån liten påse med produkter som sist. 

Jag är sämst, haha ska nog sluta lova att jag laddar upp bilder då det i princip aldrig blir av. Men igår kom norisen hit, vi handlade, lagade mat och dog framför tv:n. Gjorde världens godaste kycklingmackor, MUMSFILLIBABBA! Och sen var det bara direkt i sängen...sova som jag älskar.

Jag har ännu inte börjat köpa julklappar, har varken haft tid eller råd. Men nu har jag tänkt ut lite saker, så under morgondagen ska jag försöka börja iallafall. 

Ska nog klicka hem nån fin klänning till jul/nyår, har ni nått bra tips på vart jag kan leta klänningar? 
Ha en underbar dag, kram på er alla <3



längtar tillbaka otroligt mycket...



Breathing your love...

Tycker faktiskt att Darins nya låt med Kat Deluna är otroligt bra. Eller vad säger ni? Vet att det inte är den rätta musikvideon men ville bara ha låten :D





3:e advent

Hej hej, hur mår ni idag då? Jag mår väl bra antar jag. Har som sagt mycket att göra och därför blir de inte så mycket bloggande. Känner mig dock lite nere för tillfället, kan inte riktigt sätta fingret på vad men nånting är det. Imorrn är det skola igen, men känns skönt att lovet börjar på fredag, för fyra dagar går grymt fort. 

Idag är det tredje advent och jag och T hade bestämt oss för att köpa vår julgran idag, men de blev inte av. Så hoppas på att få det gjort imorrn eller ah tisdag kanske. Familjen är iväg på lite aktiviteter så är ensam här hemma nu, kan vara otroligt skönt ibland, de där med ensamtid är OTROLIGT viktigt. Iallafall för mig...

Bara att pyssla om sig själv, ta ett bad, fixa naglarna, ögonbrynen o.s.v Ta en varm kopp te och lägga sig framför tv:n i ett stort gosigt duntäcke, eller är jag ensam om det kanske? haha nej de tror jag verkligen inte.

Nä nu ska jag göra de jag skrev ovan, men ikväll så LOVAR jag att bilderna från visningen kommer upp här i bloggen, för de vill ni väl se?:D

Ha en mysig tredje advent allesammans!<3





12 Dec.

God morning, äntligen fredag och skönt att ha ledigt. Idag är det bara 12 dagar kvar till julafton, längtar otroligt mycket faktiskt. Men inte som alla andra år den här gången, för ärlig talat så finns det ingenting som jag önskar mig. Kanske låter konstigt, men tror det har att göra med åldern framförallt. Det jag längtar efter är julstämningen, maten och att få umgås med min kära släkt. Och jag har ju 2 nästan tre olika släkter som jag har att umgås med under jul, så det ser jag verkligen fram emot. Vad ska ni göra under jul?

Idag har jag en del saker jag måste få gjort, de jag prioriterar är mitt leg, för det går nämligen ut idag. Hade inte våran skolfotograf varit så jädrans dum och haft mörk bakgrund hade det vart himla simpelt för mig, bara gått upp till vår nordea bank i högdalen och sedan lämnat in fotot och sen klart, men nu är det så att jag måste ta ett nytt kort, och jag har verkligen ingen som helt ork för det. Ja jag är superlat, fullt medveten om det! Haha men de e inge kul att behöva åka runt kommunalt hela tiden. Så vi får se hur de blir med det där.

Hemma hos oss idag har vi en Malin, en tjej som är här och hjälper Thomas. Han har nämligen slutat röka och snusa så nu är det dags för en tandblekning. Ser spännande ut, hade jag inte vart så ung hade jag nog också gjort, och om jag haft pengarna såklart. Får se hur det blir efter, tror det kommer bli superfint.

Måste iallafall springa upp till centrum nu och ta ut pengar till T för han trodde nämligen att tjejen skulle ha kortautomat med sig, hahahah!

Cya <3



Nästan MVG

Hallo i stugan, allt bra med er? Själa mår jag bra, bättre än på länge. Och är lite stolt över mig själv. Vet inte vilken dag det var men bestämde mig för att skärpa till mig i skolan och känner genast att de går mycket bättre. Har vart på varenda lektion nu dem senaste två veckorna, gjort allt som ska göras och får dessutom bra betyg på min arbeten. Imorse klippte jag först en damklippning på docka som jag fick VG på och efter lunchen rullade jag permanent på docka som nästan blev ett MVG, fan asså. Det var bara ett litet pyttefel som jag missade på men fick iallafall VG+. Så det är bara att träna vidare, för jag ska ha mina mvg:n haha!

De va lite myspys i skolan idag då vi hade julbord istället för vanlig äcklig skolmat. Korv, köttbullar, skinka, jansons frestelse och allt det där. Efterrätt blev ris a la malta, pepparkakor och en jädrans massa knäck. Haha jag och norisen gamade i oss, har fortfarande ont i magen. Och för att göra det hela lite bättre för min lilla mage smällde jag i mig två lussebullar när jag slutat. MUMS! haha

Var inne en snabbis på ringen med norisen, bytte min nya BH utan band plus att vi kollade på lite nyårsklänningar. Japp, snart är det ju dags. Vad ska ni ha på er under jul/nyår?

Efter det tog jag mig bort mot skärholmen, mer exakt heron city. Åt lite thaiwook med mamsen och gick sedan till Thomas office för att fixa lite grejer. Och skönt var det...äntligen är jag på igen och nu jädrans ska saker och ting bli bättre! Det kommer bli tufft, men med hjälp av familjen kommer jag klara det.

Imorrn är jag ledig, har lite småsaker att fixa. Men vi hörs imorn, garanterat! :D <3 pussen



GORGEOUS!!!! haha



forts. Florida 2

Då känner jag att de var dags för lite mer florida bilder... har suttit och glott igenom ett par stycken och gud så mysigt det var. Visst duger det här med nu, jag gillar julen och det är supermysigt, sålänge det snöar. Hatar det där mittemellan! Slasket och ah usch de är värst. Men vem tackar nej till beachen och 25 graders värme, inte jag iallafall.. fortsätter där jag slutade sist!
Utsikten från balkongen, tidig morgon i Florida


Ja bilden nedan, haha vad ska man säga. I lägenheten som vi bodde i, fanns inte all köksutrustning som behövdes om man säger det så. Haha så vi var liksom tvugna att dela upp köttfärsen när vi skulle steka den o.s.v Hade ingen kastrull eller nånting. Men vi lyckades rätt bra ändå, right savannah? :D haha


Fast vissa dagar gick det lite sämre, då åkte vita bönorna fram. Haha..allt blev inte alltid gott...


vår lilla gård, med egen pool...


ödlor är så otroligt söta, savannah som också är värsta djurvännen lyckades fånga ett par stycken.. och andra grejer men det kommer senare..


savannah posar inför fitness tävling..haha!


little lizzard, kalle heter han! haha


Här är vi påväg bort till vår lilla hemliga del av den superlånga stranden. Där vi solade toppless.. :D Såg massa söta hus på vägen som jag bara var tvungen att fota. 


myspys..


belive it or not, det ni ser nedan är ett trollslända huvud. Vi såg kvinnan bita av huvudet på killkroppen. HELT SJUKT!



de var allt för nu...kommer mer i samma inlägg imorrn! :D natti



Helt förkrossad..

Hej, okej rubriken är väl lite överdriven, men alla ni som följer en serie/program på Tv måste veta hur jag känner nu. Som ni vet har jag kärat ner mig i One three hill, har sett hela säsong på typ 3-4 dagar nu. (har lite ont i huvudet, haha för mycket tv-tittande i guess) Men iallafall så tog sista avsnittet på säsong 5 slut idag vilket betyder inge mer OTH för min del. Som ni säkert också förstått vid det har laget så är jag lite efterbliven, men det är väl säsong 6 som går på tv nu tror jag. Så man kan inte köpa den ännu i butik. Och jag är inte den typen som laddar ner, ärlig talat vet jag inte ännu hur man gör, haha!

Men är verkligen heeeeeelt inne i det där nu, känns som om jag lever i deras värld. Och blir lite deppig när jag märker att det bara är film och att det verkligen inte är sådär i verkligheten. Men men jag klarar mig väl...

Där har ni anledningen till att jag inte bloggat sådär bra de senaste dagarna, eller jag är väl egentligen alltid dålig med uppdatering. Har otroligt mycket att göra nu innan skolan slutar, plus lite andra problem att ta itu med..privata sådana.

Men snart kommer julen, eller ja den är väl typ redan här men syftar mer på julafton då. Ska bli sååå himla mysigt och ser verkligen fram emot den dagen. Ska nog sluta hoppas på att jag kommer hitta min batteriladdare nu, så ska nog åka in till stan imorrn och skaffa mig en ny sådan. Nån som vet VART jag hittar en sån? Svar uppskattas.

Nu ska jag ladda upp nya pics from USA ! :D



Lite nya produkter i företaget...

Hej hopp, gummisnopp! Hur ere mer er? När jag ställer den frågan, väntar jag mig faktiskt ett svar.. så glöm inte att lämna en kommentar. Idag är jag ledig från skolan, eller ah praktik egentligen. Runt tio ringde Jessie och väckte mig. Vi har idag vart på INZO, där vi köper in våra produkter till vårt lilla företag. Vi ska nämligen ha lite julerbjudande nu sådär lagom till jul, var också förbi Farsta och köpte lite fina insalgsprylar som vi suttit och hållt på med nu ett tag. Det kommer bli perfekt, och hoppas ni är ett par stycken där ute som kan tänka sig köpa det av oss. 

Vi har lite olika paket, det beror på vad det är kunden vill ha, vi har te.x en paket 1 med Schampo & wax, perfekt för en kille. Man får också en liten inpackning med på köpet. Paket 2 är schampo, balsam, inpackning och så får man en liten schampo med på köpet o.s.v  

Vi har ännu inte bestämt priser, men borde vara klart alldeles strax. Såhär gulligt kommer det se ut när du köpt ett paket av oss:





Detta är paket 2 och kostar endast 280:- Det är bara att lämna en kommentar om ni vill köpa?






Jag är kääär

Oh herregud,  i fredags köpte Thomas och Mimmi hem säsong 5 av OTH, ja One Three Hill för er som inte redan visste det. Haha, och tror det var igår eller kanske förrigår som jag satte mig ned för att se första avsnittet, såg kanske 2 och fastnade direkt. Har självklart sätt de gamla säsongerna men bara nått avsnitt här och där.. Sen idag har jag legat som fastspikad framför tv:n och glott på OTH, och har precis insett att lilla Jamie har gjort mig kär.. Guuuud så söt han är. Kolla bara, bara 5-6 år och redan sådan talang. Var tvungen att slita mig från soffan nu för att lägga mig, men var bara tvungen att dela med mig av denna sötnos.




eller vad säger ni där ute? :)



Mundaj

Hallå där, allt bra med? Jag vet att ni finns där, ser er...men hör inget från er. Haha kanske har att göra med att det jag bloggar om är tråkigt, men nu när det ändå är ett par läsare borde ni kommunicera lite mer, det blir så himla mycket roligare då. Kanske dags för mig att ha en tävling snart, nu sådär lagom inför jul, eller vad säger ni? :D

Idag har jag varit duktig flicka, vart i skolan hela dagen och jobbat fullt ut på båda lektionerna. Eftersom jag misskött mig lite när det gäller skolan, så känner man sig genast så bra när man sköter det. Och ska fortsätta göra det nu, för min egen skull. För inte vill man gå ut med en massa IG:n i sommar, då jag tar studenten. (guud så jag längtar!) 

Hade också ett litet försenat "utvecklingsamtal" med min handledare, eftersom jag misskött mig och varit bortrest i tre veckor låg jag efter en del, men det var bra att se hur jag låg till, ändrade min inställningen lite så nu tänker jag verkligen skärpa till mig och jobba ikapp allt nu innan jul. Två veckor har jag på mig innan vi slutar. Så det kommer bli en del plugg framöver.

Vid sju ska jag på schemamöte, så måste sätta mig och plocka ut de dagar jag kan jobba redan nu, så det blir lättare väl där. När jag kommer hem från mötet tänkte jag ladda upp lite bilder från visningen, eller vad säger ni?

Kram sålänge <3





2 advent

Go´kväll, haft en mysig söndag och andra advent? Min har varit helt okej, jobbat hela dagen. Men lite julstämning har vi trots allt på cafét så det har jag fått känna av lite. Vi har ännu inte tänt vårt andra ljus, men väntar väl på mamsen eller nått. Inge märkvärdigt men lite sådär småmysigt. Känns så himla skönt att julen snart  är här, längtar till den på ett helt annat sätt detta år gemfört med alla år tillbaka. Det är liksom inte julklapparna jag längtar till, utan umgänget med min familj och släkt. Ska verkligen bli kul, och gott med all julmat. Hur kommer ni fira eran jul?

Igår blev det typ utång, en tjej som heter Sara har fyllt år och hade en liten fest för sina vänner. Kände väl knappt 2 pers där, men hade rätt trevligt ändå. Lite sådär småförkyld var jag men överlevde kvällen bra. 

Igår drog jag, mamma och Mimmi iväg till farsta, kanske redan nämnt det men vi julhandlade lite smått och mös bara vi tre tjejer. Bli inte chockade nu, haha men min lillasyster har haft hål i näsan förr, men den växte igen och hann aldrig läka. Så igår fick hon ett litet sånt där impulsryck och tog ett nytt hål, ger det en ny chans. Det gick på knappt 2 minuter, de va bara in, ta hålet, betala sen var  de ut fort som attan, men bra blev det. Nu gäller de bara att hålla det rent och inte pilla...

Vi var ända ute i haninge igår med, men kom hem snabbt och bra. Norisen följde med och har legat här hemma i princip ela dagen gemfört med mig som var uppe innan nio imorse och gick till jobbet..

Usch så trött jag är...men men ska nog hoppa i säng snart, så det inte blir alltför sent.
 Ses<3

Jag, norisen och födelesedagsbarnet Sara <3



Gamla sillisar haha

Hahahah, har ni sätt något sådant förr, fy satan så äckligt! Se tuttarna, usch asså! snuuuskigt...hahah Och för att inte tala om nedre delen av kroppen, ännu mer usch! haha




Nora´s maskerad

Har fått lite bilder från Noras födelsedagsfest/maskerad. Blev fasiken inte bra på en ändå..men ni måste trots allt få se min sköna kostym! Alla var roligt utklädda, det är så det ska va, eller vad säger ni?! :) ENJOY!

schnygga bruuudarana

jag-indian, nora-mimmipigg, anna-frihetsgudinnan, killar-? haha

puss älsklingnen <3

ja mo hon leva, ja mo hon leva...

kul hade vi, visst Diddi?

Sköööna Rubish! :) haha

Sweet angel :)

norisen<3

lilla jag, de blev mer indian men skulle ha blitt Pocahontas.


De var de lilla jag hade att bjuda på nu, sköööj hade vi! Puss




Lördag

Tjena hopp, då vare lördag igen, själv mår jag bra förutom min näsa som är extrem igentäppt, haha sådär megaförkyld.
Har inte hunnit ladda upp bilderna från visningen eller bloggat då jag inte orkat sitta vid datorn pågrund av min jobbia huvudvärk. Men visningen gick jättebra och blev suuupernöjd med min modell, lilla Mimmi då. Tyckte lätt att våran grupp var roligast liksom, otroligt bra "utklädnad" eller vad man nu säger. Ska ladda upp bilderna så fort batteriet är laddat. Igår var jag i skolan sedan drog vi hem till norisen. Pågrund av vår seghet stannade vi inne hela kvällen, låg bänkade framför första säsongen av prison break hela kvällen nästan. Såg sista avsnittet igår så nu är det säsong 2 som väntar. Trots att jag sätt det är de ju sjukt spännande hahah, ni ska höra mig och N sitta där och gapa...

Var vaken redan runt nio imorse, nora drog till jobbet och jag hem. Ska hoppa in i duschen nu sen åka till farsta med mamma och Mimmi. Återkommer senare idag, ha en wonderful lördag! KISS&GOODBYE<3




Öppet Hus på Enskede Gårds Gymn.

Hallo hallo, nu är väl de flesta i skolan och på jobbet. Själv är jag fortfarande hemma ett tag till. Börjar inte förrän efter tolv, lite upp till mig hur lång tid jag kommer behöva för att göra iordning min modell för visningen som är 17.30
Modellen ska iallafall vara klar vid halv fem. Har precis packat ihop allt som ska med nu och ska göra mig själv iordning.

Har inte hittat mitt jädrans batterieladdare men mimmis kamera åker med... Hoppas ni har en najs dag så ses vi ikväll då jag förhoppningsvis har massa roliga bilder att visa!


KRAMIS<3



bjuder på en halvful bild på mig & syrran i NY! :)





Mitt i veckan...

Hej hej hallå, allt bra med er? Jag mår bra och känner mig lite småstressad inför morgondagen. Då är nämligen vår "stora" modevisning. Hade bara en lektion imorse, Naturkunskap, haha gud läraren frågade vem jag var när jag kom in i salen. Inget gott tecken antar jag.... För första gången på länge tog jag hem boken och ska göra läxan till nästa vecka. Så det känns bra! Förutom att vi bara hade en lektion släppte han oss en timme för tidigt, så slutade redan vid halv elva.. segade i skolan ett tag för att vänta in norisen. Vi drog sedan till stan och käkade lunch, nånstans bakom NK där, de var supergott och schyst pris för en schyst lunch. Har snurrat runt i stan fram tills nu ungefär, är supertrött och döhungrig. 
Har vart på banken, köpt saker för imorrn och så unnade jag mig själv lite smått. Har som sagt en rätt så hög telefonräkning att betala plus att julen är här nu, så måste sluta vara så egotrippad och spara lite. Haha

Ikväll betalar vi ena räkningen, så imorrn nångång borde min telefon vara igång för inkomna samtal och sms. Men det kommer nog att dröja ett tag till innan jag själv kommer kunna ringa ut. 

Igår jobbade jag, nora kom till jobbet och fikade nån timme innan jag slutade. Vi åkte sedan hem till henne och degade framför prisonbreak, har blivit helt beroende av det nu igen. Har börjat att se från allra första början nämligen. Vi var också på gymnastiken igår, vilket var bra för de va länge sen. Men både jag och N börjar bli lite smålata, måste skärpa till oss!

Hon sov hos mig igår, men hann inte göra speciellt mycket då vi kom hem efter nio nångång och slocknade strax efter det. Ska ta och laga mig själv lite mat nu... eller ah till mimmi också antar jag. 

Måste leta fram min kameraladdare idag alltså, skulle va kul att ha med kameran imorrn liksom. Hörs nog senare, kramis<3



Helt otroligt

Asså förlåt mig, är nog rätt efterbliven när det gäller den händelse. Hörde nått om det från Thomas men har inte sätt det förrän nu. HERREGUD säger jag bara, inte fan kan man bli sådär av en kille som inte änns vart känd i ett år. Asså jag är typ i chocktillstånd, visst må han va bra och allt det där men ändå! Jag följer inte själv idol så har ingen aning men så bra trodde jag inte att han var, vilket han nog inte heller är men hon verkade tycka det. Nån som känns som henne, kan nån snälla förklara för mig HUR de känns?! Jag vill ärlig talat veta.





1 månad kvar till 2009

Hallo i stugan, allt bra idag? Själv mår jag mycket bättre idag, kommer lite småjobbiga stunder där allt bara stannar till, eller nej men i mitt universum gör det de. Orkar inte säga exakt vad som hände i fredags, men de var jobbigt och gav lite konsekvenser där jag får lida. Men snart är det väck och förhoppningsvis kommer jag må bättre då. Som jag sa hade jag tänkt stanna hemma från skolan, men inatt runt tolvtiden kom jag på att det inte alls skulle funka. Eftersom idag var den dag då vi skulle fixa vår modell för vår modevisning som vi har på torsdag, då det också är öppet hus i vår skola.

Så för er som är intresserade utav att kolla in Enskede Gårds Gymnasium, kanske vill börja där själv, sätta in erat barn där eller bara komma dit för att se våran grymma modevisning, är ni välkomna efter 4 tiden tror jag det var.

Mode visningen börjar inte förrän 17.30, så vill ni se den be there! Eftersom jag är som jag är, hade jag såklart inte fixat nån modell. Så övertalade min kära lillasyster att vara min modell, så det tackar jag för mumsan<3
Vi fick skjuts till skolan för första gången på jag vet inte hur länge, haha så var där redan kvart i nio. Vilket säkert var första gången på hela denna termin iallafall. Vi slingade och klippte, blev rätt så nöjd, det blev bara ingen sådär megaskillnad, men fint vart det. Nu måste vi bara fixa kläder och så måste jag bestämma mig för hur jag vill sminka och styla henne på torsdag. Några tips kanske? Vi har 80-tals tema.

Idag är det exakt en månad kvar tills det nya året 2009 blir av. Vet inte om jag ser fram emot det eller ej...kanske kanske finns det saker som lockar! Återstår att se. Vad ska ni göra på nyår?

Var klara runt två så åkte då till högdalen där vi mötte upp norisen, hängde ett tag på kicks då Nora hade beslutsångest, men hon gjorde ett bra val till sist trots allt. Vi valde att vara onyttiga och åt på pizzerian/kebaben. Ibland får man vara sådär äcklig och onyttig hahaha.

Är hemma alldeles ensam med lillplutten nu, haha ska snart leka storasyster och ställa mig att laga middag till oss båda då mamma och T är borta ikväll. Ska försöka hitta nått enkelt och sedan slänga mig i soffan framför lite gamla "One three Hill" - avsnitt, har nog börjat fastna lite för det. Nora drog för ett tag sen så vi har bara tagit de lungt sen vi kom hem.

Imorrn är det upp och jobba för min del, öppnar redan halv åtta så kommer lägga mig tidigt ikväll. Har dock en sak att berätta sen, men först maten! Come back <3 hej sålänge


Bild tagen i NY med en riktigt papegoya! ohohoh scary... haha


Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0