Hemma denna lördagskväll


Hejsan svejsan, mår ni bra där ute? Ni är fortfarande massa som läser min blogg, ett par hundra ändå. Vilket är superduper kul, men ännu roligare skulle det vara att få veta VILKA ni är? Hihi så ni som vågar kan väl lämna en kommentar där ni säger vad ni heter, hur gamla ni är o.s.v Så får jag ju iallafall en aning om vad det är för människor som läser min lilla blogg.
 
Här sitter jag ensam på mitt rum, har nyligen tändt lite ljus och ska snart sätta på en film, "Pojkar vill...killar kan!". Började se den i torsdags när jag kom hem från båten, men lyckades väl inte se mer än 5 minuter innan jag somnade, haha så tänkte se resten (typ hela filmen) nu då. 

Igår hade vi faktiskt supertrevligt hemma hos Julia...massa god mat, dryck och himla massa trevliga människor. Kom dit vid sju, skålade lite, de kom mer folk, kompisar och släkt. Superhärlig blandning om ni frågar mig. Sen var det dags för middag, massa småplock, olika ostar, småsnacks o.s.v blev riktigt mätt. Och inte vara det utan så fanns det tre olika efterrätter att välja på också.. supermumsigt var det!

Var kvar ett ganska bra tag, öppnade presenter, sjöng massa snapsvisor och självklart sjöng vi "ja må hon leva" ett par gånger dessutom. 

Har tagit massa bilder, och inte bara jag denna gång...utan kameran gick runt till alla så laddar upp dem imorrn...
Idag har vara varit en sooooftish dag, legat och degat i sängen fram till 3-4, sen in till skanstull en snabbis med Nora, fikade lite och bara dega runt. 

Har också varit och solat 15 minuter idag, började känna mig sådär gulligt spökblek igen..usch hatar det! Men nu känner jag mig genast lite fräschare.

Tänkte lägga in bilderna från kryssningen nu ikväll om blogg.se tillåter...så ses snart igen! kram på er alla<3

18 års kalas


hejhej halllååå...SUPERSTRESSAD! sitter nu hemma hos lilla noris, gjort mig vacker för kvällen. Ikväll ska vi hem till vår kära vän Julia som fyller 18. Det blir en middag med släkt o vänner...myssssspysss =)

me right now!




KJAAAAAAM PÅ ER <3

Iám back


Tjaba, då var  vi hemma igen. Eller ja kom ju hem igår men var så sjuuuuk trött, kom hem, käkade lite sen somnade jag på direkten. Klockan vara bara strax efter nio..men de var superskönt att få sova i lugn och ro HELA natten. Haha

Vi hade sjukt kul på kryssningen och det var så himla mycket folk/ungdomar! Men det gick fort, nästan lite för fort. Hade varit najs med en 48 timmars kryssning då, eftersom man efter första kvällen lärt känna så många nya, men ändå försent liksom.

Det blev inte mkt sömn för mig asså, förutom att vi "kom ut" rätt sent eftersom vi fixade oss på båten så gick klockan asfort och plötsligt var den liksom halv fyra på morgonen. Men kom väl i säng runt halv sju någon gång, men ute i korridoren var det ju full rulle hela tiden, och inte vart det tyst liksom. Så sov väl 45 min, sen vakna jag igen.. och så fortsatte det fram till ett halv två och då gick vi upp...

Strosade bara runt på båten, sega som fan...handla lite i tax free, lyssna på coola dansbanden sen var det dags att kliva av runt sex stuket. Tog bussen till slussen och sen tuben hem. 

Laddar batteriet i kameran, men bilder kommer upp lite senare. Vart nog inte sådär jättemånga faktiskt men ett par iallafall!

kram sålänge =)

Kort arbetsdag


Helloiiiee =) 

Hoppas ni haft en bra dag hittils, min har varit helt okej. Småtrött bara då jag var uppe vid halv sju imorse. Öppnade på jobbet vid halv åtta. Trots att de kan vara lite kämpigt att ta sig upp ur sängen gillar jag nog morgonpassen bäst, just för att man då slutar halv tre. Vilket gör att man har resten av dagen på sig att göra något, vilket man iochförsig väldigt sällan orkar...men känns skönt att slippa stå kvar till sju liksom, för då går allt så långsamt.

Igår strosade jag runt med nora på söder typ halva dagen, skitsega men rätt soft faktiskt. EN sådan dag måste man ju få ha på lovet...fikade lite, hälsade på henne syrra o.s.v segade bara hemma hos henne till typ tio då jag bestämde mig för att åka hem. 

Idag händer det grejer, har helt och hållet glömt bort att nämna det. Men klockan sju ikväll avgår båten från Värtahamnen, och den kommer vi att sitta på. Denna gång bär det av till Åbo, inget höjdartsälle direkt men inget jag kommer märka av, vi ska ju inte av där utan det är en 24 timmars kryssning. 

Det är jag, Nora, Mika och Serena som åker iväg tillsammans med min lilla mami. Så himla snäll som åker med för vår skull. Det är nån specialkryssning, typ "studentkryssning" så det kommer massa andra ungdomar, flera som vi känner.

Så det känns kul, skönt att få komma iväg och göra nått lite annorlunda, byta miljö liksom. Visst båten är väl inte heller sådär supermega trevligt, men med rätt folk kan man få riktigt trevligt! 

Så nu är det dags för mig att packa mig en liten väska, så efter fyra åker jag och mami hem till Nora där vi ska äta en liten middag, har nämligen inte bokat någon buffé på båten, tycker den är så snuskig! Känns lite som bortkastade pengar...

Är hemma imorrn efter sju någongång, antagligen rätt trött, så får se om jag bloggar. Men bilder kommer, de kan JAG LOVA! haha massa antagligen =)

bjuder på en "skit" snygg bild på oss flumbollar! haha cp:n

YEEEEYYYY!!!! kramis <3

Småshoppat

Här om dagen när jag var inne i stan en snabbis med mamsi, fick jag med mig lite småsaker hem. En ny sak som jag tänker prova idag, se om de funkar bra och blir snyggt. Passade också på att köpa en ny mascara, men denna gång en ny än. Har provat den förut så visste att den funkar bra på mina fransar, men just nu verkar mina fransar ha nån typ av strejk tid, bara vägrar bli jämna och fina, utan måste klumpa sig och gå av....blääää! Köpte även linsvätska och linsbehållare till mina nya färglinser! =)



Mascara ∞ 99:-
Ögonbryns liner ∞ 79:- 
Linspack ∞ 50:-

Min Mobaaajl


Älskar min nya mobil, skitskön och superfin färg...



det går inte att ladda upp de andra två bilderna, så provar igen när jag kommer heeeem...bajs

Fettis-tisdag


     © Bild tagen av mig

Tjenis, här sitter jag ensam...igen...haha i vår nya lägenhet. Har precis målat naglarna, både fingrar och tår. Hann nämligen inte riktigt avsluta allt igår, hann dock färga och noppa ögonbrynen vilket kändes skönt. Skulle faktiskt också behöva färga ögonfransarna, men tycker inte det är sådär hel lätt att göra på sig själv, men ska nog köpa hem svart färg och be mamma hjälpa mig. Gjorde däremot inget fotbad, men kanske får gjort det ikväll, who knows?!

Idag är det FETTIS-TISDAG vilket betyder att man ska äta så mkt semlor man bara orkar! Haha nejdå, men det är väl ett annat namn för Semmeldagen typ. Jag åt faktiskt en semla igår och som vanligt mådde jag illa efter, så är inte så säker på att jag tänker äta en idag med... kanske får se, en liten än kan ju få slinka ner. För det känns nästan som ett måste att äta semla just idag. 

Igår tog jag det bara lungt, kollade på ännu en film men som jag inte minns namnet på. Nån typ av fight film, väldigt bra faktiskt! Trots att det var en väldans massa våld då...

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ingen gymnastik är det inte heller var det dans igår, så det känns lite tråkigt. Kanske borde besöka gymmet, eller ta en simtur...hmm ska ringa noris och se vad hon gör/ska göra.

Ha en helt underbar dag idag, solen skiner! Så UT i det fina vädret vill jag iallafall =) kramis



Ledig från jobbet


Skönt att vara hemma igen, är redan ganska slut i kroppen. Har ju legat inne och knappt gått överhuvudtaget, så en tripp i till stan ett par timmar gjorde mig trött. Lyckades iallafall få det där jädrans syntestet nu igen, har varit supermycket strul angående mitt körkortstillstånd o.s.v, så nu får de jädrans vara stopp på det. Skicka iväg det IGEN imorrn för sista gången sen är det väl bara att vänta på ett godkännande, och hoppas på att det inte tar allt för lång tid. 

Köpte lite nytt från kicks också, dock saknar jag ett fint puder, har slutat helt med foundation, blir mer när jag går ut som jag använder det, annars är det bara solpuder som gäller på vardagarna... Köpte även hem lite tillbehör till mina nya färglinser som jag ska prova lite senare...

Men nu har vi precis satt på en film, "Utlämnad" så om jag vill hänga med måste jag nog börja kolla nu...har också precis klämt i mig en semla, ouuuuf va mätt jag blev! hihi

Hörs sen, love<3

Måndag


God morning, så skööööönt med sportlov! Kom ganska lagom till allt, man började precis tappa krafterna i skolan o.s.v
Idag skiner inte solen lika fint som den gjort tidigare, dock är det ju sjuuukt mycket snö ute. Sitter här och funderar på vilka skor jag skall ta, haha inga kommer nog rädda mig från snön.

Ska precis hoppa in i duschen, käka lite frukost och sedan tänkte jag göra det jag skulle ha gjort för två dagar sen... men inte orkade. Färga ögonbrynen och etc.

Sedan hade jag tänkt att ta mig ut idag, måste till banken, köpa lite grejer, göra syntest osv... Börjar och jobba vid tre och jobbar till stängning, så ses väl då!

Ha en bra start på ert sportlov nu, kramis<3



Sundaynight




Hej kära läsare, hoppas ni alla haft en trevlig helg. Själv har min varit väldigt seg och slapp, men rätt skönt ändå. Kroppen behövde nog ett par dagars vilande, eller vad vet jag! Men frisk är jag nog imorgon iallafall, känns skönt för de börjar bli liiiite tråkigt att bara gå runt hemma, man blir väldigt seg av bara det liksom. 

Men lyckades ta mig bort till högdalen, solade lite...kände att jag behövde fräscha upp mig lite. Lillasyster följde med också, hon har varit här en stund, ätit lite och bara myst med oss. 

Herregud så det snöat de senaste dagarna, förutom att jag längtar sjukt mycket efter våren nu så kan jag inte säga att jag inte tycker att ett snötäckt land är mysigt, det är nog också en av de saker jag gillar...men slasket och allt det där mitt emellan är väl inge höjdare direkt...

Pappa var förbi en sväng idag, hjälpte oss att sätta upp lite lampor, men hann inte riktigt bli färdiga så förhoppningsvis blir vi klara imorrn eller nått.

Nu börjar jag bli rätt trött, skumt när det ända jag gjort de senaste dagarna är att sova typ, haha men men man ska följa vad kroppen säger/känner. 

Har precis druckit upp det sista av mitt te, så ska gå och borst tänderna, men vi ses imorrn! kram på er alla<3



Min fina Studentmössa!

Det börjar närma sig, trots att vädret inte riktigt visar det...så är det knappt 4 månader kvar tills JAG tar studenten. Asså kan själv inte fatta det, dessa 3 år har gått så sinnessjukt snabbt, vilket är skönt. Men får på samma gång en jobbig känsla i magen liksom, VAD HÄNDER SEN? Ärlig talat så har jag inget bestämt för mig, visst små idéer, men inga bestämda saker liksom. 

Alla ni andra där ute som tar eller redan HAR tagit studenten, vad har ni bestämt er för att göra, eller ni då som redan tagit den, vad gjorde ni liksom??? heeelp me, pliiiiz! haha

I torsdags när jag var som flitigast och tog mig heeeela vägen till skolan, fick jag iallafall med mig min FINFINA studentmössa hem. Haha nu sådär i efterhand inser jag hur mycket onödigt skit jag beställde utöver självaste mössan. Typ linne, tjocktröja, mjukisbyxor osv. Men men har redan betalat allt så whatever, de tråkiga är väl att de inte kommer förrän i slutet av maj typ...





Ett fint champagne glas, med mitt namn på....perfa till champagnefrukosten :P



Rekommendation på film


Igår hyrde mamma med två filmer hem, det var nog första gången som BÅDA filmerna var sjukt bra, hihi bra jobbat mamsi. Såg ena igår kväll och den ena nu på morgonen, sådär mysigt till snövädret utanför. Dock har vi ännu inga gardiner vilket gör att det är väldigt ljust, ingen vidare movie stämning, men de funkar. Pappsen kommer över snart, ska hjälpa oss sätta upp ett par taklampor, gardinstänger och en rullgardin i mitt rum, för nu blir det ljust redan vid 6 på morgonen...

Först filmen WANTED, med bl.a Angelina..som är en sjukt bra skådis.
En väldigt brutal och blodig film, men bra handling. 



Sen filmen THE LIST, och bra men på ett annat sätt än filmen ovan. En thriller, mycket bra än om ni frågar mig..


Det finns småsaker som man finner i båda filmerna, smarthet och listighet, lite samma tänkande. Jag gillart!

Flytten


Har under två dagar försökt ladda upp bilder, men titt som tätt så strejkar min blogg och vägrar ladda upp bilder. Så det slutar alltid med att jag inte orkar sitta kvar att försöka liksom. 

Andra flyttlasset


Pappa kirrar släpet


pappa och kussen


moster och lillkusinen i bakgrunden


mamma och moster packar upp i vårt lilla kök


Mitt rum...suuperstort! haha


köket, inte så jättestort men duger iallafall..


rummet brevid köket, litet sovrum blir det.


vardagsrummet


mitt rum första kvällen, rätt omysigt haha! Men har redan gjort lite förändringar...


Det var väl det jag hade att visa hittils, sen kommer jag ta bilder during "the progress", haha tills vi fått upp gardiner, mattor, hyllor osv.

E.M.D och Molly vidare till Globen


Utan tv, men med hjälp av internet fick jag fram detta super roliga resultat. Är så sjukt glad för Molly´s skull, hon förtjänar verkligen att gå vidare. Hon har också en enorm röst, vilket jag alltid tyckt. Min kära lilla Lisa är nere i Leksand med sin kompis Ellen och hejjar på Molly, så vid den här tiden lär det vara party party där nere. Själv ligger jag här hemma och bara kurerar mig. Hoppas på en frisk liten alex imorrn. 


Sportlov

Hejhej hallå, blev inte så mkt bloggande igår, mådde rent ut sagt piss. Hade inga krafter överhuvudtaget, låg i sängen större delen av dagen. Fick dock sova inatt, vaknade först vid halv sju och svettades av den starka solen som sken in, men lyckades faktiskt somna om ett par timmar till. 

Lite småtråkig start på detta lov, men får bara ligga hemma och ta det lungt, låta kroppen vila antar jag. Mamma är en sväng förbi högdalen, hämtar ett paket från posten, tror det är resten av vår ellosbeställning. Sen skulle hon också hämta min mobiiiiil, oh vad jag längtar. Det är min kära chef som beställt den åt mig, superschyst av honom! =) hihi thanx.

Har precis tagit en dusch, fy så krävande är redan helt slut och krypit ner i sängen igen. Hatar verkligen att vara sjuk, känner mig verkligen som ett litet offer, skitjobbigt...plus att man blir så himla rastlös men har som sagt ingen energi att göra något.

Jaja får hoppas på att jag blir frisk tills veckan, vill ju inte vara sjuk hela lovet! Har försökt ladda upp bilder från flytten och lite annat, men de bara funkar inte. Skittråkigt :( prövar igen lite senare! puss<3


smile bitch<3

Humlan sparar...

Under en längre tid har jag blivit bättre och bättre på att lägga alla, eller nästan alla mynt i min lilla spargris. Mest enkronor i början, men har sedan blivit mer av femmor och tior. Men nu är det så att min lilla gris tappat trynet, så då bestämde sig Nora att räkna alla pengar. Vi kom fram till att det blev exakt 700 kr. Visst det är ingen mega summa, men nånting är det.

Så tänkte gå in på banken, göra om de till sedlar och sedan köpa mig en ny liten spargris, för pengarna ska användas till någon resa fram mot sommaren eller så.



Duktig jag är va..hahaha skistolt

Magsjuk


Hej vänner,  tänkte blogga flera gånger under kvällen igår, men hade ingen ork överhuvudtaget. Tog det bara lungt med mamma framför en film, som jag inte minns vad den hette. Men gick och la mig strax efter tio med en hemskt magont..

Hann väl sova knappt två timmar innan mina toalett besök började, fy satan...de va flera år sedan jag var magsjuk. Jag är absolut inte rädd för att spy eller nått, men ingen kan ju tycka att det är behagligt, speciellt inte när det är 8-10 ggr i rad. USCH! Så har haft en sömnlös natt, somnades väl runt halv fem imorse om inte senare...

Så mina planer om att dra till mässan, hämta min mobil o.s.v har nu blivit inställda. Trots att själva spydelen är över, är jag nu svag i kroppen och kommer nog bli tvungen att stanna hemma resten av dagen. Mår också illa lite då och då..

FAN, HATAR att vara sjuk, speciellt MAGSJUK! Men men, ska passa på och pyssla om mig själv lite idag istället. Måla naglarna, färga ögonbrynen, göra fotbad med mammas lite specialarmaskin, haha vet inte riktigt vad det heter...

riktigt så dåligt mår jag väl inte...men ser typ ut så...haha


Bild lånad från google.                                         

IKEA!

Shaaalloo, haft en bra dag allesammans? Hoppas det iallafall...min har varit halft onödig eftersom jag var duktig imorse och gick till skolan, men så var vår enda lektion inställd. Blir så HIMLA irriterad att de inte informerar än. Visst det ligger väl en del ansvar på mig, men ändå...ett sms kan de väl skicka! haha de har trots allt mitt nummer.

Satt kvar i skolan, småfixade lite grejer sen åt jag lunch med brudarna från 2:an, noris, serena och mika...
Efter det drog jag och norisen hem hit, småchillade lite och bara degade. Runt ett ringde mamma och då var det dags att ge sig av till IKEA.

Kom hem för ca en timme sen, fyyyyyy så lång tid det kan ta. Var helt slut när jag kom hem, eller ja är det nu också. Har precis varit över hos Jens och Co, hämtat lite gamla prylar som jag låtit vara kvar, sen var vi nere och handla lite mat.
Magen kurrar lite, så nu ska jag dricka mitt nya goda söderte och äta lite ostmackor.

Återkommer senare med massa skoj! Kramiiis<3

Nytt hem


Go ´kväll... nu ligger jag i min säng, min stoooora säng! Mmm gud så jag längtat efter en egen säng, den har ju stått hemma hos Kevin fram tills nu eftersom den inte fick plats i mitt nu "gamla" rum. Haha förstod ni det...

Flytten gick på ca två timmar, jag hade väl tur, om man nu kan kalla det de. Men jobbade ju fram till sju, så kom hem när de redan kommit halvvägs. Det är lite tomt, haha inte så konstigt kanske. Men snart så kommer det bli supermysigt! Redan i helgen ska vi till IKEA, då jädrans ska vi kirra grejer alltså.. längtar massa!

Mitt rum är faktiskt ganska stort, och JAG kan ni fatta eget rum.. SÅ SKÖNT! Men visst blir de lite tomt och ensamt nu i början utan lillasyster, men kan nog tvinga in henne i min säng :P hehe 

Just nu är det väl i princip en säng i mitt rum, en inbyggd garderob, eller asså den sticker ut fast sitter fast liksom! Sen bara massa kartonger och soppsäckar med kläder etc.

Men imorrn är det skola, så ska nog sova nu, eller nej ska nog fortsätta kolla på Pirates of Carribean 3 :) hihi
natti babes, bloggar mer imorrn och förhoppningsvis har jag hittat sladden till kameran då för nu hittar jag ingenting...haha


älskar dig lillasyster...<3

Idag ska det flyttas



Hej hej hallå, kom precis hem, köpte med lite latis mat hem, nämligen färdiggrillar kyckling, potatissallad och en mozzarella. Hade verkligen ingen ork för att laga, men inte heller nått fryst att värma på. Se det är jag precis fyllt magen med.

Shit vad jag har ringt fram och tillbaka hela dagen bara för att försöka fixa lite saker inför nästa vecka! Inget är ännu bestämt men hoppas hoppas, får veta inom två timmar. Så återkommer senare ikväll med exakt vad det är jag pratar om. 

Vid tre ska jag iväg och jobba, stänger idag vilket jag egentligen verkligen inte orkar. Eftersom vi flyttar ikväll, är redan supertrött och seg i kroppen, har även lite träningsvärk från gårdagens gymnastikävning, TROTS att både jag och norisen var sjukt lata. 

Det finns hur mycket som helst att packa, men vet inte vart jag ska börja. Har inte heller några kartonger, alla är redan slut..usch idag känns de mindre kul att flytta...Vi kommer också sova i lägenheten redan ikväll, så det kommer kännas annorlunda!

Ska plåta massa, före, efter och under flytten! hihi vi får mycket bärhjälp av mostrar, kusiner och annat roligt folk!

NU MÅSTE JAG PACKA! <3 love

Min namnsdag 17 februari


Idag är det den 17 februari, men inte bara det utan också min namnsdag! Inge mega märkvärdigt, men lite kul är det ju!

Alexandra
Beskrivning:

Alexandra är ett kvinnonamn, en feminin form av Alexander, som är grekiskt och bildat av två ord som betyder "försvara" och "man". Under 1980-talet och början av 1990-talet var Alexandra ett stort modenamn. Som bäst, 1990, var Alexandra det 28:e vanligaste tilltalsnamnet för flickor. 31 december 2005 fanns det totalt 23 211 personer i Sverige med namnet, varav 11 170 med det som tilltalsnamn. 

Praktik hela dagen


Hej hej hallå, har precis klätt på mig och sminkat mig. Idag ska jag iväg till min nya salong, kommer att vara där från 10 till ungefär halv sex, måste gå lite tidigare eftersom gymnastiken börjar vid halv sju. Känner redan nu att jag kommer vara helt slut ikväll när jag kommer hem, och har då massa att packa. Japp för imorrn flyttar vi...haha så det är sjukt mycket att göra nu. Jobbar ju dessutom imorrn från 15-19 så det kommer bli tajt, men vi kommer fixa det!

Tänkte gå iväg redan nu så hinner jag äta en liten frukost på cafét först om jag har tur! hihi :) 
ha en bra dag! <3 kramis



Ny mobil denna vecka =)


Nu är den påväg... JIIPPPI! Det fick bli W890i, den bruna... är superglad över mitt beslut hittils, sen återstår det att se efter att jag hunnit använda den ett tag. Men är ändå rätt så försiktig med mina mobiler, det är trots allt min bästa vän! haha
Nej men har fått höra att jag är väldigt fast vid min mobil, vilket jag på sistonde faktiskt insett! hehe, måste nog ta och lugna ner mig på den fronten, vill ju inte få cancer i huvudet eller nått..usch!


snart kommer älsklingen min..haha helt desperat!

Grisen tappa trynet...


Stackars lilla grisen, buhuhuhu idag dog min gris! När jag stod och packade löft jag grisen i trynet, och eftersom den blev så baktung av alla pengar bröt sig trynet av från ansiktet. Haha som tur var hann jag ta emot resten av grisen så hela gick inte sönder. Men tror nog att jag får köpa en ny...


R.I.P Grisen

Hemligheten


Japp då var det dags att berätta min lilla hemlis, haha eller vad man nu kallar den, kanske nyhet? Äh jag vet inte...
Men det är nämligen så att vi ska flytta, kontraktet på denna lägenhet går ut i april och har därför länge letat efter en ny lägenhet. Men pågrund av många anledningar haft väldigt svårt att hitta en schyst med bra hyra o.s.v

Det är också därför vi gått på massa visningar den senaste tiden, och den senaste var förra måndagen. Den är inte jättestor, egentligen ett rum för lite, men vi kan verkligen inte vara kräsna nu så därför tackade vi ja till den. Betyder ju inte att man får den, men vi hade tur och fick den. 

Dock flyttar vi inte så långt denna gång, haha utan det är bara ett stenkast ifrån där vi bor nu, nej men en station med tunnelbanan. Japp Bandhagen blir det denna gång, helt okej...nu har vi alla ändå vant in oss i högdalen området, så bandhagen är helt okej med mig. Det är iochförsig bara ett-årskontrakt, så om ett år ungefär kommer vi att flytta igen, förhoppningsvis till en större och kanske lite mer central lägenhet också.

Känns faktiskt rätt kul, och skönt dessutom att få lite förändring i äns liv, har verkligen börjat tröttna på att dela rum OCH säng med lillasyster, trots att de kan vara mysigt ibland. 

Så i onsdags fick vi iallafall veta att vi fått lägenheten, och IDAG var vi imorse och hämtade nycklarna. Kan ni fatta, i loppet av en vecka har vi hunnit varit på visning, fått bekräftat att vi fått den, blivit godkända och nu fått nycklarna.

Vi kommer att flytta in på onsdag, får hjälp av våra mostrar, kusiner och antagligen pappsen hjälper till också. Det är ju inte sådär supermycket grejer som tur är, inte som när vi flyttade från huset liksom. Men visst är det prylar, allt ska först packas ner och sedan upp igen.

Jag har börjat packa idag, och redan varit över en gång och lämnat lite kartonger o.s.v Fick hjälp av en kompis.. det tog typ 15 min, haha löjligt nära men rätt najs.

Resten av alla möbler och saker flyttas över på onsdag, lovar att ta mycket bilder före och efter! Hihihi...kommer bli supermega mysigt i den nya lägenheten. En bra sak är ju att den är nyrenoverad iallafall!

KUL VA?!?!

Mån 16 feb.


God morgon, hoppas ni alla haft en trevlig och kärleksfull helg. Gårdagen bestod av jobb, men de var kul att jobba igår...hade rätt mycket att göra så blev inte allt för rastlös. När jag kom hem stod maten på bordet, så himla skönt att slippa laga sin egen mat efter en lång arbetsdag. En timme senare kom mina två mostrar över plus två kusiner, klippte både stor och -lillkusinen. Blev nöjd med båda... börjar faktiskt känna mig säkrare på herrklippningar nu, så måste ta mer av det nu framåt.. sluta va så feg liksom. 

Gick och la mig rätt tidigt igår, och hade ingen ork för att sätta mig på datorn...ögonen var ändå så himla trötta!
Är lite sådär halvseg idag men ändå så himla glad, kom precis efter att ha varit en snabbis inne i stan med mamma och hämtat lite grejer. Återkommer senare med min lilla hemlis, hihi visst är det spännande? Det tycker iallafall JAAAAAAG!

Denna vecka kommer nog att gå superfort, och ska bli så skönt med sportlov nästa vecka, ska försöka komma iväg på nån mintripp, för nått skoj vill jag hinna göra under lovet. Några jobb dagar kommer det också bli...

Nu ska jag börja fixa och trixa här hemma, har en del att göra nu nämligen...återkommer lite senare! <3


Bjuder på en bild, redigerad i mitt lilla program som jag har på min MAC, haha ser sådär halvskum ut, typ lite tjock ju.skitsöt! haha

Work baby, Work.


God morning, en lång natt med god sömn är alltid bra ibland. Dock sov jag HELT ensam i vår lilla lägenhet, och de var nog första gången här ärlig talat och sista..hihi och det får ni veta ikväll när jag kommer hem...

Ska iväg och jobba vid tio, men först äta lite frulle tror jag, har tröttnat lite på frukosten på jobbet nämligen. Jobbar till sex, sen ska antagligen två av mina kusiner komma hit, ska klippa båda kanske käka middag tillsammans, får se hur det blir. 

En låt som jag fastnade lite för, hörde den från tv:n...



Iám so lonley


home from bowlingen...ensam...övergiven! haha stackars lilla humlan..får väl besöka min trogna vän sängen! hehe natti babes<3

Bowlingkväll




Hej & Hå, hoppas alla par och singlar haft en trevlig alla hjärtans dag hittils, själv har jag och N bara lodat runt hela dagen, tröttnade dock på att bara sitta inomhus så tog bussen till farsta där vi käkade lite thaiwok, muuuums! hehe

Nu är vi precis färdiga för att ge oss av till tyresö där vi ska bowla med ett par vänner, blir inge mega sen kväll då jag jobbar imorrn, men är väl hemme till elva tiden! 

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans, imorrn kommer jag berätta en stor grej som har hänt, eller ja SKA hända då...det ska bli SJUKT kul! Så glöm inte att kika in imorgon igen...kramis<3

Happy Valentine´s day



Den rubriken har nog dem flesta runt om i alla bloggar idag, men det är ju den dagen så därför döper vi dagens rubrik till det. Är sjukt trött och seg... gårkvällen var lååång, somnade nog inte förrän runt 5 imorse, brukar inte vara den typen som orkar vara uppe och fortsätta "parta" efter att ha varit på krogen, då vill man oftast bara hem och sova. Men vi drog hem till mig och tog hit några kompisar, satt och "sjöng" singstar, hahahaha...mest Nora kanske! "Klubbandet" var väl sådär, rätt najs...men inte riktigt mitt typ av ställe, men så är det väl. Alla dras till olika typ av musiksorter, människor o.s.v

Vi började kvällen med en mysig middag hemma hos Mickis, det blev Pasta Carbonara a ´la Mickis! Haha det var suuupergott också eftersom vi var så sjukt hungriga. 

Idag är väl en sådan där dag man ska spendera med dem man älskar, eller det är väl så jag uppfattat det som. Dock är det nog första gången jag är SINGEL på alla hjärtans dag på säkert 4-5 år, vilket känns helskumt. Inte alls deprimerande, men sjävklart känns de väl lite tråkigt då de flesta, eller ja de som nu har en partner lär ju mysa tillsammans idag. 

Men sen får ni inte glömma bort era vänner, familj o.s.v Dem kan man också mycket väl fira denna "speciella" dag med. Äta en fin middag eller bara umgås rent allmänt. 

Själv vet jag inte riktigt exakt vad jag ska göra, just nu ligger jag här hemma med norisen, degar som fasiken framför tv:n, men de är skönt på sätt och vis, eftersom de va ett ganska bra tag sedan jag hade en hel dag ledig, utan något inbokat liksom. 

Idag står iallafall solning på schemat, usch börjar bli riktigt blek. Känner mig direkt ofräsh när jag måste börja använda foundation, vilket jag verkligen inte vill! 
Sedan ska jag nu ta med Noris ut på en promenad, känner att vi behöver lite frisk luft...dessutom skiner solen idag! Hehe...mysiiigt.

Hörs nog senare idag, LOVE TO YA ALL! <3

NATTUGGLA!


THOHEJ! =) då var vi hemma från att ha besökt en rätt okänd krog på söder...mindre kul! Men med flummiga folk blor det rätt najs.... men eftersom jag och nora är SÅÅÅ coola...pallade vi inte stanna...så vi droooog...hem tilll mig!

Och här är vi nu....sådär halvt pigga...men ska sjunga singstar nu! haaaaaare <3 hörs imorrn på "alla hjärtans dag"...usch :(



Fredagen 13:e


Hallelåååja, nån som råkat ut för något än kanske? Jag har klarat mig bra hittils iallfall.. Var uppe redan vid sex imorse, duschade och gjorde mig iordning för en halvdag på jobbet. Öppnar vid åtta så måste vara där halv ungefär...
Det är så skönt att öppna eftersom man slutar vid halvtre liksom, och har då resten av dagen ledigt. 
Idag är vi också egentligen lediga från skolan, typ studiedag eller nått men kände att jag behövde jobba lite. 

Kvällen ser lugn ut, fast utgång blir det nog! Det va ett bra tag sedan nu faktiskt... så känns kul att få komma ut och träffa lite nytt folk, och bara vara allmänt social. 

Nä nu ska jag packa min väska, tvätta av sminket, sola och sedan dra och träffa norisen. Vi ska hem till en tjejkompis där vi förmodligen käka lite middag och sedan dra tillsammans dit vi nu ska.

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig fredag, och se upp...det är trots allt fredagen den 13:e :P


vill tillbaka...underbara vädret och alla sköna människor! :)

12 Feb.

God morning folks, hoppas ni fått in er sömn denna natt! Själv gick jag och la mig redan halv nio, japp..kan ni fatta? Haha kan nog själv inte göra det, men orkade bara inte stanna uppe. Däremot kunde jag såklart inte somna direkt, eller för att vara ärlig tog det nästan tre timmar.. kollade lite gamla avsnitt från OTH, prata i telefon och sen vid elva tiden somnade jag. Känner att jag verkligen måste komma i säng tidigare då jag brukar bli sådär sjukt trött på dagarna, vilket gör att min prestation när det gäller skolarbete blir mycket sämre, och det vill vi ju inte. 

Idag har vi en lång dag i skolan, 9-16 men ser fram emot den då det i princip är det ända "riktiga" skoldag vi har varje vecka. Slutar nästan vid lunch varje dag, plus att jag är ledig varannan måndag och praktik tisdagar, ganska najs om ni frågar mig. 

Nej nu är det dags att klä på sig, sedan göra en mumsig morgonsmootie, får se vad det blir för frukter idag.
Det är fullspäckat schema idag, efter skolan ska jag in till skanstull och lämna in vår dator, sedan hem, sedan till en kollega på jobbet för att färga hennes hår ikväll. 

Så hinner antagligen inte blogga förrän ikväll, men vi ses då! KRAMIS<3


Bjuder på en bild från vår tripp till NY, uppe i Rockefeller center, SJUK UTSIKT!
(om ni kollar bakom oss ser ni också Empire state building)

Tjock o glá


Halloo, hemma från en lång dag... Imorse hade jag Naturkunskap och gjorde äntligen det där satans provet, känns så himla skönt att ha de överstökat nu, får hoppas på bra betyg nu också. Efter det hade vi Kultur&Stilhistoria, skulle då ha redovisat vårt Egypten projekt, men eftersom lilla Jessie satt fast i trafiken borta i haninge får vi göra det nästa vecka istället.

Men det tar inte slut där, nope för imorrn ska vi redovisa vårt projekt i Brud, japp och då ska JAG vara modell..haha Kom på det nu, så himla seg asså. Måste nog ta och ringa den där Jessie nu, har ju inte änns provat klänningen eller nånting..haha
Jaja får se imorrn hur det blir alltså. 

Har bara tagit de lungt hela eftermiddagen, kollat lite tv och bara segat sådär allmänt. Ingen från familjen var hemma när det var dags för middag, och hade verkligen ingen ork att laga något bara till mig själv. Så gick och köpte en fet pizza och en cola till... usch vad jag ångrar det nu! Fattar inte varför jag gör om det när jag vet att man i princip ALLTID mår illa av skräpmat...äh usch mycket godare med en sallad eller nått då. 

Är sjukt trött så ikväll SKA jag i säng tidigt, haha igår misslyckades jag ganska grovt då min läggtid vad klockan tio och somnade säkert inte förrän efter tolv. Ajjabajja!!!! haha


Ska ringa J och sedan sooova...längtar efter sängen! haha..kramis

Ska man tro på ryktet?



Lite efter som vanligt, fick höra det igår eller om det var i förrigår. Ryktet som spridits snabbare än allt annat. Chris Brown har misshandlat sin egen flickvän Rihanna? Vet inte vad man ska tro...hemskt att tänka tanken! Men jag säger såhär, bara för att Chris alltid verkar så söt, är känd eller otroligt känd betyder det inte att han inte har en dålig sida. Visst har man inte hört några tidigare skandaler om honom, men han är en vanlig människa med vanliga problem precis som alla andra. 

Tråkigt om ryktet nu stämmer, han kommer att förlora 9 år av sin karriär.. Tror detta är något som kommer följa med ett tag i alla skvallerblaskor. Hoppas på att det är falskt, eller väldigt överdrivet för bådas skull.

Vad hände med Kevin?


Har fått den här frågan flera gånger de senaste månaderna men inte orkat svara på den då jag tyckt att det varit ganska uppenbart, men självklart kan jag inte förvänta mig att ni bara ska förstå utan att jag säger det.

Och det handlar såklart om mig och min pojkvän, men som inte längre är min pojkvän. Jag och Kevin har varit tillsammans fram och tillbaka under ca 5 års tid. Vi har haft helt underbara och minnesvärda stunder, men också mycket bråk och mindre minnesvärda stunder. Vilket de flesta förhållanden går igenom... 

Det var ett beslut som vi båda tog pågrund av många olika anledningar. Det var lite jobbigt i början, många tårar men mest för att det varit jobbigt att vänja sig. 

Nu har det gått ungefär 4 snart 5 månader sedan vi gjorde slut, oj herregud så tiden gått fort! Har inte änns tänkt på att det gått så lång tid. Men iallafall, vi gjorde en hantering och skildes som vänner, eller har väl aldrig riktigt varit ovänner men självklart inte supertrevliga mot varandra.

Det var ju såklart i samma veva som jag flyttade hem hit, och ni som följt min blogg vet att det var ju faktiskt ett tag sedan. Men jag och Kevin kommer såklart inte sluta hålla kontakten, eller vi har absolut inte gjort det. Utan har pratat en del och träffats flera gånger.

Men det har inte förrän nu börjat kännas riktigt bra. Han är min bästa vän och det kommer han alltid att vara, oavsett vad alla andra säger! Han var min första och hittils ända kärlek, och kommer ALLTID ha en speciell plats i mitt hjärta. 

Han befinner sig just nu i Malmö där han jobbar på för fullt för att kunna åka iväg till USA och utbilda sig. Det går otroligt bra för honom, och är SÅ himla glad för hans skull nu. 

Så nu vet ni, vi har fortfarande varandra, bryr oss om varandra otroligt mycket men nu från en vänskaplig sida!

Tror det var 5:an eller 6:an kanske


Best friends ;)

Sommar  2007 aug.


Tror det var 07 men kanske början av 08





We will always be there for eachother! 

TACK FÖR OSS! 

Morgonprommis & Fruktsmootie


God morning my friends, hoppas ni alla sovit gott inatt för de har faktiskt jag. Mimmi ville kolla One three hill innan hon somnade så hon bäddade upp ute i soffan och sov där hela natten, vilket var suuuperskönt för mig då jag fick hela sängen för mig själv. Haha älskar att bara spreta ut ben och armar, haha nejdå! Men slapp iallafall alla hennes armar och ben som kommer flygandes lite då och då...

Kom nyligen hem från en promenad ute i det friska vädret, jag och mamma har varit och kollat på en lägenhet i bandhagen. Trodde först inte att de skulle vara så intressant, men lägenheten var faktiskt helt nyrenoverad vilket gjorde det lite bättre MEN det är en 2:a eller kanske 2,5, väldigt väldigt liten. Men samtidigt kan man inte vara så kräsen nu då vårt kontrakt går ut i slutet av maj, början av april. Men men får se vart vi hamnar...det blir nog ett litet äventyr. 

Var inte riktigt sugen på en vanlig frukost, såsom mackor, flingor med yoghurt o.s.v Har under ett par veckor nu faktiskt varit väldigt sugen på smooties. Men vi har inte haft en mixer, så därför har mina smooties inte blivit av. 

Sen plötsligt här om dagen när jag kom hem stod det en mixer på köksbordet, utan att jag hade sagt något. Ja då hade mamma sagt till Thomas att hon tyckte vi behövde en, speciellt då både jag och Mimmi är lite halvdåliga på att äta frukost. Så då köpte han en, sååååå snällt av honom! haha 

 

Så idag tog jag fram lite bär och frukter och gjorde en SUPERGOD fruktsmootie. En sak jag "lärt" mig är att de faktiskt är godare ju mer frukt du har i. Förr hade jag alltid väldans mycket yoghurt och t.ex juice, men nu tog jag istället mycket frukt och bara lite lite vaniljyoghurt för att "vattna" till den lite. För med mycket frukt blir den gärna väldigt tjock och fluffig.

Det man behöver för MIN "dagens smootie" är:

1 banan
1 päron
2 kiwi
ca 3 dl frysta hallon
1,5 dl vaniljyoghurt 
en skvätt juice

 

Mixa bara allt tillsammans, jag tror faktiskt ni vet hur man gör, sen har ni en supermumsig FRUKTsmootie.. Nyttigt och gott!


Måndagens bravader


Tjolahopp! Ska alldeles strax lägga mig men vill bara lite snabbt gå igenom min dag. Vet inte varför, det är antagligen ganska ointressant att läsa. Men men känner att jag vill skriva av mig lite så därför får ni stå ut med vardagsbabbel...

Provet imorse var väl egentligen ganska lätt, och jag är mycket glad över de 2 & 1/2 timme jag lade den på pluggandet för det tjänade jag mycket på. Men sedan kom det en del frågor som inte fanns med där jag pluggade, utan i våra gamla böcker o.s.v vilket gjorde att jag antagligen kuggade på en del frågor, känns lite jobbigt. Kan inte veta om jag klarar det eller ej, återstår att se. Får väl svar inom ca 1 vecka. 

Efter skolan åkte jag hem och tog en superskön powernap, en ganska lång än...typ 2 timmar. Sen ringde lilla Nora och väckte mig vilket ledde till att vi åkte in till stan för att ta en fika på Wayne´s. Sen var det dags för dansen...

Det var så HIMLA kul idag, minns inte vad självaste dansstilen hette, men de var riktigt skön rytm och man blev sjukt peppad av det. Ville bara dansa mer och mer, och kände hur jag gjorde stegen bättre och bättre. Längtar redan till nästa vecka hihi

Imorrn är det gymnastik som gäller...känner mig stel, har försökt stretcha lite under kvällen men kände att det var onödigt när man inte värmt upp innan. Får köra på hårt imorgon.

Klockan tio ska jag och mamsi kolla på en lägenhet här i bandhagen, inget superställe men bara kolla läget.. 
Nu är det läggdags, kram<3

fruktsallad med lite vaniljvisp skulle inte sitta fel nu...MUMS! 

                  Bild tagen av mig ©

Jädrans munsår


NU är jag riktigt jädrans trött på detta satans munsår...ah oj vad mycket svordomar! Haha nej men helt seriöst har gått med den här skiten sen nyårsafton, och det bara vägrar att försvinna. Jag är lite emot alla typ av läkemedel, tar väldigt sällan smärtstillande, i princip aldrig. Löser det på mina sätt istället.. men men nu har jag provat mina små häxblandningar och inget funkar så idag fick jag pallra mitt lilla arlse till apoteket och köpa mig en salvo mot munsår. Kostade hela 80 kr för en liten tub, så bäst för dem att det hjälper nu... Unnade mig själv en suuuperskön hudlotion från CCS med sheabutter och återfuktande ämnen. Luktar också jättegott...älskar lena händer och len hud.



Today´s me


  

Wish me good luck!


Hej hopp gumminsnopp! Japp, min "stora" dag...haha Halvt påklädd och snart färdigsminkad ska jag nu äta min frukost...

Usch är himlans nervös..hihihihi hoppas de går bra! Slutar efter alla är färdiga med provet, kanske kommer hem då!

PUSSELISPUSSPUSSSSSS

Gesällen - Teoriprov


Tjeenahopp, med mat i magen och ett fler par timmar sömn under denna sega söndag sitter jag faktiskt och pluggar. Har gjort det snart i två timmar, känner också redan att jag börjar få lite kläm på det hela nu. Har suttit och gjort 55 instuderingsfrågor på vår skolsida, där fick jag 54/55, så det är ju garanterat godkänt. 

Har inte pluggat så mycket på detta innan då jag hade bestämt mig för att inte ta gesällen, vilket jag fortfarande inte ska. Men just teoriprovet ingår i våran kurs, så det är alltså OBLIGATORISKT. Har väl vetat det flera månader tillbaka, men inte tänkt på att plugga då, men i torsdag blev jag påmind och tog med mig massa papper hem från skolan. Så nu känner jag mig duktig, speciellt när jag nu efter att ha pluggat faktiskt fräschat upp minnet  ganska bra och kanske lyckas bra på provet. Gemför då mer hur jag tänkte igår innan jag gjort istuderingsfrågorna då...för då var det helt kört tänkte jag..men nej nej!

Ska skumma igenom frågorna och mitt häfte en gång till... Sen blir det nog sängdags för mig, som jag sa tidigare är jag helt utbränd, haha helt otroligt trött. Förhoppningsvis kanske jag orkar upp lite tidigare imorrn också.

Noris är här, ligger ute i vardagsrum o kollar barnprogram med Mimmi, som vanligt!! haha... Sorry för dålig uppdatering denna helg, men lovar att veckan kommer bli bättre!

Kramis på er kära läsare<3



Supermegatrött...


God morgon...ja vaknade precis och är HUUUUR trött som helst. Känns sjukt men kan knappt hålla ögonen öppna.
Huvudet dunkar men inte pågrund utav partande utan otroligt dålig sömn de två senaste nätterna. Fredags kvällen var trevlig, vi befann oss först i Farsta på 18 års fest, men bestämde oss sedan för att ta oss ut på landet, bland kossorna och slutade ute i Tungelsta. Jag är inte den bruden som brukar åka såååå jävla långt för en fest men just i fredags blev det så. Stannade inte där jättelänge, men hade trevligt och träffade min söta vän på vägen hem. 
Var väl hemma hos norisen runt 4 halv 5 typ..

Igår sov vi fram till tolv, hade kunnat sova längre men skulle iväg på en tillställning vid två så var tvungen att kliva upp då. Gårdagen var lugn och trevlig.. Var hemma hos min bästaste bästaste vän o kollade Melodifestivalen, åt god mat och umgicks. Det var nog sista gången på länge som jag får se dig, men önskar dig all lycka och allt går som det ska! 

Planen var att jag skulle hem tidigt för att idag plugga en massa då jag har mitt livs största prov imorgon, nämligen Gesällen, teoriprovet imorrn. Det är HUUUUUR mycket som helst att plugga till, men eftersom vi hade så trevligt igår kom jag inte säng förrän vid fem någongång och sov kvar typ 3 timmar innan min kära vän var tvungen att ge sig av till tåget. 

Kom nyss på att jag glömt hela mitt häfte hemma hos nora, och utan det kommer man inte långt alltså! Så förhoppningsvis kommer hon över efter att hon jobbat med de och sover över, vilken kompis asssåå! haha =)

Nej nu måste jag småplugga lite, kanske sover lite till...för denna trötthet som jag känner är obeskrivlig..

PEACE!

Old times


Sitter nu hemma hos norisen, kollar igenom en massa bilder...sjuukt gamla bilder! har plockat ut några lite här och där som jag tänkte visa...haha alla ha vi haft "våra tider" right noris?!? <3

Jag va ju blond en gång i tiden...


sommar..


älsk<3


puss ödlan..haha






hahaha...POSE!


KSSS = STATUS...hahaha (herreguuud)


Thats US!




PEACE!



Redan helg?


Herregud så tiden går fort, helt sjukt ju.. Helg igen, och det kändes typ som igår! Jaja, varför är jag hemma? Duktig som jag var åkte jag till skolan, var där kvart i som vanligt, men ingen annan är där. Jamen jo då har dem flyttat fram svenskalektionen till klockan elva istället. Blir så jäkla irriterad på att man aldrig får veta nått i vår skola, eller okej visst ligger halva ansvaret på mig, men man tänker ju inte direkt på att ahh nästa vecka kanske vi har sovmorgon, när vi alltid brukar börja kvart i nio. Men men, nu är jag hemma en snabbis dumpar av lite skit som legat hemma hos nora.

Sov nämligen hos norisen igårkväll, drog dit direkt efter vårt schema möte. Ikväll blir det födelsedagsfest, och förhoppningsvis en tjejmiddag innan det. Så bloggar nog hemma hos nora senare idag. Nu måste jag rulla iväg till banken, usch vad jag hatar att hela tiden få räkningar! haha vill inte, orkar inte och ännu mer vill inte bli vuxen. Alla dessa höga krav som ställs på än, jag blir tokig snart! haha

Snöa fortsätter det att göra, så det är väl bara att gilla läget... men snart kommer sommaren, gud så jag längtar!
 Kramis på er<3



Crazy but happy



längtar tillbaka så enoooormt mycket! Galen men helt underbart tid...

Gladiatorskor redan nu!


Kanske lite tidigt tänker vissa, men som jag sa tidigare...vägrar att stå utan i sommar. Hade som med allt annat väldigt svårt att tycka om just denna stil av skor, men har nu vant mig vid det och tycker faktiskt att det är riktigt snyggt, beroende på vad man bär för kläder. Men riktigt somrigt är det... Beställde hem ett par svarta från ellos.se för bara 399:- helt okej pris faktiskt, får se hur länge de håller sedan då.


Mardrömmar


God morgon torsdag, usch har försovit mig lite, men kommer inte komma försent alltså. Magen kurrar som bara den så måste ta något att äta innan jag springer iväg till tunnelbanan. 

Fy föööör, hade värsta mardrömmarna inatt, vaknade liksom med ont i magen, känns skitjobbigt. Minns bara små luckor, men en sak kommer jag ihåg och de var att jag vaknade mitt i natten smågråtandes. Fan ta dig människa som ger mig dessa jobbiga och smärtsamma drömmar....jag vill inte mer! 

Förutom drömmen, kurrande mage och min trötthet så har det snöat inatt,....oh orkar inte mer snö! NU vill vi ha vår ju. Det kan jag ju inte vara ensam om att tycka...

Nä mat sen skolan, ha en bra dag! 
Peace <3

Florida del 3


Nu är det redan 4 månader sedan vi gjorde vår 3 veckors långa resa till Florida, gud så tiden går fort. Har ju tagit tusentals med bilder, och lovat er ett flertal gånger att ladda upp dem, men vart urusel på det, så sorry! Men nu kände jag att de var dags igen, fortsätter där jag slutade sist. Enjoy..



South Beach Clearwater...










skitsööt, haha ser ut som en femåriiiing


Jag, Savvi och vår vän Ian


Shopping på Countryside mall 


kära lillasyster, javisst!


forts. följer...


Helt normala? Javisst...haha




typ snyggaste syrran


ser ut som en kändis...tycker iallafall jag!


Mamma, llillebror o moster... miss you adam! :)


Starbucks = status, haha

Sketatrött


Hejhejhaallååå, haft en bra dag allesammans? Min har väl varit helt okej, jobb till sju sen handla lite mat med min superstörda syrra, så jävla jobbig, haha men älskar henne för det! 

Det fick bli en lätt middag då varken mamma eller Tompa var hemma, känns som om de vart så varje dag nu den senaste veckan, lite sådär smånajs men börjar få slut på mat ideér haha, neej men orkar inte laga mat varje dag ju. 
Det fick bli sallad, potatissallad och två fullkornssmörgåsar. Åt en rejäl och dessutom rätt sen lunch på jobbet, så var inte jättehungrig.

Imorrn är det plugg som gäller, min längsta dag faktiskt, 9-16 men roliga lektioner så överlever nog. Men guuuud så trött jag är nu, dags att säga hej till sängen...



två ingredienser som jag själv aldrig skulle tänkt ha med är små osttärningar och äppelbitar, det har kevins kära far Jens lärt mig, haha .... old times!

Impressive


Satt på youtube, lyssna på lite olika låtar då jag råkade komma in på det här klippet och blev himla impad. Kan inte vara helt enkelt asså...sjukt häftigt, eller vad säger ni?!




Katrin Zytomierska!!!


God morgon på er, sovit gott? Det har faktiskt jag...börjar komma i säng mycket tidigare nu vilket är bra då jag är i stort behov av min sömn. Som dem flesta antar jag men annars orkar man inte långa skoldagar, okej inte för att jag kanske har det nu men iallafall. Sova är ju helt underbart, och sängen är nog min bästa vän! Hihi

Här sitter jag i min morgonrock och mår apilla, skitjobbigt. Valde att inte gå till skolan för att vila mig lite innan jag ska gå och jobba. Usch mår riktigt illa nu känner jag...äh det är borta vid lunch!

Som många andra kollade jag såklart in Kenza i "Vakna med the voice" fem i halv åtta imorse, tyckte hon gjorde otroligt bra ifrån sig. Trots att jag vet hur nervös hon var, syntes det knappt. En annan sak jag la märke till, var att hon inte alls kritiserar som många andra bloggerskor har gjort, t.ex Katrin Zytomierska. Herregud, kollade in några klipp från när hon medverkat i the voice, och asså har nog aldrig stött på en mer kritisk person. ATT HON ORKAR! Måste ju va jobbigt att gå runt och tycka så illa om folk som hon gör... usch! Skulle skämmas om jag betedde mig som henne. Klippet om hur hon tycker en massa om Blondinbella, vilken snorunge hon är som leker vuxen o.s.v Och kom ihåg då att hon INTE läser Bellas blogg, haha ganska komiskt hur hon hår sådan koll på barbiedockan! Jaja tycker faktiskt inget annat är riktigt jävla synd om den bruden... Tycker det är oacceptabelt med sådant beteende, och mycket för hur hon är som person blir hon på samma gång himla ful! Japp där har ni MINA åsikter om denna skata...



That´s it bitch!

Kvällsplugg



Hej hopp gummisnopp, haha usch va snuskig jag var nu! Äh...iallafall, mina kära vänner. Shit va tiden går fort, redan halv elva och NU tänkte jag börja plugga. Jaja, imorrn har jag prov i Naturkunskap, inget jag kommer undan så nu är det plugg som gäller. Går bara i skolan till elva men åker sedan raka vägen till cafét för att jobba till stängning. 

HAHA PLUGGIS!!!!! osminkad o söt..hihi

Kycklingmacka a´la minute



Mumsfillibabba... igår gjorde jag suuupergoda mackor till mig, mamsen och Mimmi. Superenkelt och supergott.


Det du behöver är:

Baguette
Kyckling
Potatissallad
Majonäs
Tomat
Gurka
Paprika
Rödlök
Advocado









Eller om ni inte gillar grönsaker tar ni bara det ni vill att själva röran ska innehålla. 
Skär först grönsakerna i små tärningar, lägg dem sedan i bunken. 

Blanda ner kycklingbitar, också tärningar eller slamsor.
Häll sedan i så mycket potatissallad som du vill ha och sedan tar du i majonäsen. Blanda allt tills de blivit en röra...

Skär upp baguetterna, smöra dem och lägg sedan i kycklingröran.. Poff så har du en supergod rätt så nyttig kycklingmacka! Gjord på knappt 5 minuter.. :)

Köpa ny mobil, vilken?



hallå hallå, hemma från stan och ett väldans kort möte med Chabbe. Sitter nu och äter en mumsig kycklingsmörgås. 
Ska unna mig en ny mobil snart, så fort budgeten tillåter. Har hittat fyra mobiler som verkar bra, inte för komplicerade och inte heller för enkla, rätt snygga. 

Men är som sagt inte sådär jättekunnig när det gäller mobiler, vilket skulle ni rekommendera?

Mobil nr 1



Mobil nr 2
Mobil nr 3



Mobil nr 4

3:e Feb.



Klockan ringde vid tio, men stängde såklart av den.. vaknade dock bara 40 minuter senare. Vilket var skönt då jag inte gillar att sova bort hela dagarna. Har sprungit runt och småstädat här nu på morgonen, men är långt ifrån klar. Ska också ner en snabbis i källaren o dumpa massa skit som bara ligger framme. 

Har precis fått i mig lite frukost och ska snart börja göra mig iordning för att sen åka in till Bobby´s hårsalong. Det är däremot inte Bobby jag ska träffa utan en annan kille, men får hoppas på att de gillar mig så jag kan få börja min praktik där. 
Men först dammsuga... haha

Ikväll är det gymnastik som gäller, känner mig himla stel så träningsvärk kommer jag garanterat ha imorgon. Men har vänt på det hela, istället för att lida när jag har träningsvärk, tänker jag tanken att det bara bevisar att jag faktiskt tränat på bra, men också visar de ju hur otränad jag är. Haha rätt kul faktiskt.

Ses senare, kramis<3

Ny Design

Som ni ser har jag idag fått in min nya design, rätt annorlunda från den gamla... 

Vilken tycker NI bäst om? 

Ny vecka...



Tjenamors, hoppas ni haft en bra dag...det har väl jag. Eller ja det är klart jag har eftersom vi hade vår andra danslektion idag, HUR KUL SOM HELST! Jag bara älskar det och är SÅÅÅÅÅ glad att vi börjat på detta. 
Och imorrn är det gymnastik igen, den va faktiskt inställd förra veckan, så har haft en lååång veckas vila nu. Lite skönt, fast dåligt då jag redan stelnat en massa. 

Idag var vi på studiebesök inne på söder, Barber & Books hette herrsalongen. Det var kul att få se hur dem jobbar och vad deras syfte är liksom. De klipper i princip bara killar, rakar med kniv och säljer produkter endast för men, inredning efter en manlig känsla. Rätt roligt faktiskt, men efter det slutade vi så då åkte jag och Jessiiiiiica hem till mig, stannade först på cafét och käkade lite lunch sen prommade vi hem till mig och småpluggade. 

Åkte sedan in till medis för att dansa, idag körde vi reaggeton, as-skön koreografi, tog först ett tag men sedan såg det rätt bra ut, börjar nog få tillbaka danskänslan sakta men säkert...

Imorrn ska jag egentligen praktisera, men har ännu inte fått bekräftat om jag ska praktisera hos Bobby eller den andra salongen. Utan imorrn ska jag till Bobby för att presentera mig själv, mini-intervjuv typ. Hoppas hoppas...

Ska också ta och städa lite under morgondagen, vårt hem ser ut som en SOPPTIPP! Nu är jag riktigt trött, ska krypa ner brevid mamsen o mumsan i soffan o kolla film...

KRAMIS<3

Stockholm freeze day 31.01.09

Hittade en film på youtube där man ser mig och norise ett par gånger, haha de var inte den bästa filmen för att se hu still alla verkligen stod, men om ni kollar de 2 första minuterna ser ni mig och nora...hör oss också garva! haha






sushiiiiii



lata som jag och min kära lillsyster är fick de bli sushi till middag idag. Eller haha vet inte om man kan kalla det sushi då ingen av oss äter fisken, men rullar o advokado är så mumsigt, och mimmi körde på en Yakiniku eller vad de nu heter...MUMS!



halvvägs in i måltiden..haha grisar..


Och kul hade vi..haha maten flög nästan ur munnen på oss! 


dags för sängen...natti<3

Fredagens partaj

I fredags var vi på en typ "inflyttningsfest" ute i Nacka. Helt okeej, men känner att ja börjar tröttna lite på att springa runt på olika hemmafester, krogen har jag också typ redan tröttnat på. Verkar ha lite lättare för att växa ifrån saker snabbare än vad andra har.. med det mesta faktiskt. Klart de är kul, speciellt om man känner folket o.s.v Men bara den här grejen att man stöter på en massa 92-93 som är superpackade ger mig lite magont faktiskt. Det är inte rätt, och önskade att folk kunde tänka om lite mer, men men vad ska man göra?!?

Låt bilderna tala för sig själva..haha



öhhh....? haha


Jag och min idol..haha plutten!




FETT COOL BILD! lägg märke till alla små hjärtan =)







bilden nedan är SJUK! helt oredigerad, det är ett berg med is som typ rinner...sjukt cool. Eller
vad säger ni...



de va de..



ellos.se

Kanske lite tidigt tänker några, men jag lyckas ALLTID vara ute för sent, och i år/sommar vägrar jag att vara för sent ut. Pågrund av olika saker har jag inte kvar min fina jeansjacka som jag köpte i tallin förra året, men har hittat en ny nu som jag köpt hem från ellos, passa mig helt perfekt och duger faktiskt! Beställde också hem lite linnen, underkläder och ett par gladiatorsandaler för sommaren. Tycker dem var rätt fina faktiskt! Men hela beställningen kom inte nu, får resten om ca 2 veckor tror jag, eller om de tillochmed var så sent som i mars. Återstår att se!



Resten kommer nångång...vet inte exakt när. Men nu har jag mina kära gladiatorsandaler och en superfin jeansjacka till i sommar. Slipper jag tänka på det iallafall...






010209

Hej hej hallå, allt bra med er där ute? Själv mår jag bra, rätt sliten bara. Har jobbat hela dagen, men de var kul eftersom jag fick jobba med min favorit Emelie. Har dock varit sådär halvseg hela dagen, precis som gårdagen. Har vart dåligt med uppdatering denna helg, jo jag vet.. Men har inte orkat blogga helt enkelt! Men kan rabbla igenom lite snabbt vad som gjorts de senaste dagarna, för lite bilder har jag nog att dela med mig av!

I fredags gick jag så flitigt till skolan som ni redan visst, kvällen vart lyckad med min kära vän Nora. Var på "inflyttningsfest" hos en kompis ute i Nacka. Var rätt mycket folk, gamla vänner till Nora så de var kul.. träffade också min idol! skämt-o-sido!

Minns inte exakt när vi lämnade Nacka, men åkte sen in till stan för att träffa en ny vän, vilket verkligen var på tiden! Vi tog följde på tuben, de hoppade av i gullmars medan ja och noris åkte vidare hem till kära högdalen. Haha

Var hemma strax efter fyra, så att få joina sängen var verkligen skönt. Sov till elva dagen därpå, alltså lördag! Åt lite frulle och drog sedan in mot centralen för att vara med på "Stockholm stannar 31:a januari". Det var sjukt kul att få uppleva, har däremot varken hört eller sätt nått om de nu efter, men borde komma ut massa klipp på youtube eller nått. Roligt när folk engagerar sig i sådana här saker, får det att ske liksom. 

Vi rullade sedan hem till noris, åt lite färdig mat och bara allmänt segade. Åkte sedan hem till mig, gjorde oss fina för att sedan dra iväg på fest hos nån snubbe. Men FY SÅ TRÅKIGT! Var sjukt trött och antagligen rätt otaggad... 
Kändes inte helt rätt så jag och N drog hem till mig igen o sooooov superskönt!

Söndagen har bestått av jobb, rätt mysigt som sagt. Blir rätt kul när de hinner gå ett par dagar mellan varje arbetsdag. Imorrn är de skola som gäller, men först lite bilder. Ska bara ladda upp de först ...kommer snart!

För ca 2 veckor sedan gjorde vi en beställning från ellos, och igår kom den! Yeeeeey <3






Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0