Bloggpaus

Kommer inte hinna blogga nått mer nu innan jag åker. Har hittat biljetter så åker hemifrån redan halv tio imorrnbitti. 
Är framme på lägret i Tierp (Skärplinge) vid ett tiden. Gud så jag längtar. Kommer självklart ta en MASSA bilder. Och GUD vad jag ska njuta. Usch kände nu att jag kommer sakna bloggen. 

Men kommer bli kul sen när jag kommer hem, massa att berätta och massa bilder. Hihi, ha det så himla härligt nu dessa dagar så ses vi när jag kommer hem! 

Borta 30/7-2/8


Bjuder på två härliga bilder från Gotland på mig och norisen<3 tagna med min kamera SÅKLART1







Hey babes

Kom precis hem till mamma, vårt internet hemma strejkar ni igen så var tvungen att promma hit eftersom jag måste leta tåg&buss biljetter för imorrn. Det har gått superbra på jobbet idag,  och det är jättekul att jobba där. Har man bra kollegor så trivs man, och det göra jag. Kanske inte älskar alla precis, haha men så är det bara. 

Sitter just nu och kollar på "So you think you can dance", så himla bra. Älskar hon som sitter i mitten, hennes garv. haha man blir liksom glad av det, garvar lika mycket varenda gång. 

Tänkte idag att jag har nästan e hel månad kvar tills plugget börjar. Ganska lång tid faktist, funtar som sagt fortfarande på en utomlandsresa. Hoppas på att det blir av, you never know. 

Ska leta biljetter nu, Kjam

Pizza Hut

hallå i stugan, har precis tagit en dush som fick mig att kvickna till lite. Kände mig som en tung elefant när jag vaknade, haha sådär supertrött och seg. Idag är det Pizza Hut som gäller, börjar tolv och jobbar till åtta, men är väl inte hemma förrän efter nio nån gång. Imorrn bär det förhoppingsvis iväg till Tierp, måste bara hitta buss&tåg biljett först. 

Nu måste jag göra mig vackrare, sen lite frulle innan jag måste dra. Ska väcka älsklingen min nu också. 
Så underbart väder, hoppas det fortsätter i all oändlighet haha.

Have a nice dag <3



rolig hemsida

shit vad tiden går fort, kändes som om klocka precis slagit tio. Nä nu är det läggdags. Tänkte bara tipsa om en rätt så rolig hemsida där du kan lägga in musik i bloggen.Först väljer du stil, färg, typ o.s.v Sedan gör du din egen spellista. Superlätt!
Du ser min lilla "iPod" under profilbilden, med låtar som jag tycker är bra. Hemsidan är, 

http://www.myflashfetish.com/ 



den verkar inte fungera fullt nu, men måste sova nu så fixar det imorrn =) natti








feeling lonley

Hällo, kom hem från jobbet för snart två timmar sen, jobbigt var det men stod ut. Det var trotsallt bara 3 timmar, jobbigast var väl att chefen var rätt förbannad på mig, att jag ringt så sent som imorse och sjukanmält mig, och inte i tid. Men tänkte på den saker, och hur fan ska man veta i förtid om man är sjuk eller ej? äh, ringde iallafall upp honom och förklarade som det var, så inge upprördhet fanns emellan oss. 

Tog med mig lite käk hem från jobbet, så nu slipper jag stå här och laga middag till mig själv, för det måste vara det tråkigaste som finns. Älsklingen jobbar sent, eller ah klockan tio, men med resväg är han väl inte hemma förrän halv elva, elva. 

Ska jag städa? hmmm..njae måste tänka på saken! hihi 




Fina bilder va? Ah dem är såklart tagna av mig och min EOS 400D ute på landet.
ajja baja, inte ta! har inte lärt mig hur jag kan lägga in mitt namn på bilderna än så de inte går att stjäla... måste fixa det. Nån som vet hur man går tillväga med en MAC?



jobb iallafall

nu ringde hon från jobbet och frågade om jag kunde jobba de sista timmarna innan stängning. Sa såklart att jag kunde göra det, trots att jag har kraftig huvudvärk. Men har käkat lite nu och ska hälla i mig massa vatten så kanske det försvinner snart. 
Började städa men sen tog det stopp, och nu orkar jag inte köra igång igen eftersom jag ska va på jobbet om lite mer än en timma. 

Precis som många andra blir det dålig uppdatering nu under dessa underbart varma dagar, men så fort regnet kommer tillbaka, vilket jag inte hoppas men då lär det hända mer grejer =)

tävlingen jag pratat om tidigare kommer att ske nästa vecka, då jag kommit hem från Tierp. Nu ska jag ut på balkongen och sola lite, pussen





Landet 2

Nedan kommer lite bilder från lördagen, då solade vi, badade, spelade fotboll, vissa åkte wakeboard. Var där till typ 4 sen drog vi hem, eller ah en kortis sen åkte vi ju till södertälje.
Jag och kussens son, min älsklingsbebis... hihi kolla hur han blundar.

sötnosen

visst är han söt? hihi 

va ju tvungen att vila mig i skuggan...

innan,

efter..haha jocke välte hela kanoten...

var nästan som att bada i ett badkar, fast  sjön...haha

älsklingen provade på wakboard och stod upp på första försöket, duktig pojke<3

när han kom tillbaka efter 5 minuter åkande, bra jobbat.

kusinerna + en polare till dem på hemvägen... 

jag och bullen, snyggingar! (not) 



hoppa ni tycker det är kul med bilder, annars säg till så dämpar jag lite på det. Puss sålänge =)




Landet 1

Tjenare, kom precis hem från att ha varit inne i stan på uppdrag. E så himla hungrig att det känns som om jag svimmar snart, som tur är finns kevins farmor här och lagar spagetti med köttfärssås till oss. I fredags drog vi ju ut till landet och nu tänkte jag bara visa hur mysigt och trevligt vi hade. Delar in det i två delar så inläggen inte blir för långa.

Såhär ser det ut, riktiga sommarstugor...med mulltoa och allt




kussens båt, ganska najs

schtekarna...

grabbsen iväg för att handla...

?

lite senare mot kvällen så grillade vi

älsklingen skötte grillen

uppe på stora bryggan

mot natten blev det monopol...





Bad update

heej mina vänner, fy vad dålig jag vart på att blogga de senaste dagarna, sorry för det. Men har som sagt haft e riktig avslappnar helg med vänner och famlj. Kom precis hem från södertälje nu, skulle egentligen ha jobbat men mår inte så jättebra. Har en jädrans huvudvärk och mår illa hela tiden, kanske har att göra med värmen? 

Kevin ska åka iväg till jobbet nu, och jag har börjat storstäda här hemma, såååå smutsigt. Har bokat tvättid, rensat på skräp, slängt kartonger och sånt skit, så e på god väg iallafall. Men kommer nog ta större delen av dagen.

Imorrn eller på onsdag bär det av till Tierp, en bit förbi uppsala. Där jag sen 3-års ålder varit på kollo, fram tills i år då jag var för gammal, plus att jag jobbar. Det håller på i två veckor, och nu är de inne på andra tänkte därför åka ner och joina dem de sista dagarna, sen på lördag bli det stort party för i år firar vi 30 år. Superkul!

Håller på att ladda upp bilderna från landet nu också, så ses snart igen =) 

Gotland, allt i ett

Orkar inte köra sådär många olika inlägg, så tänkte bara visa några fler mysiga bilder från vår lilla gotlandsresa... lite här och där, kanske inte allt idag men en del iallafall.

Samma sovställning

flummiga som vi är

partytjejerna 

utanför hamnplan 5 (ända puben vi kom in på)


Den berömda "Currymackan" som var gaaanska så populär. Spec som fyllekäk.



forts följer...




Helt underbara dagar

heeeejsan, sitter ute i södertälje nu. Har precis tagit i dopp i poolen, så himla skönt. Kom väl hit för drygt en timma sen. Nu är det dags för mat, alla verkar vara rätt hungriga så grillen är igång nu. Vi kom direkt från landet, så känner mig inte så jättefräsh just nu. Vi hade det helt underbart ute på landet, har faktiskt fotat en del (såklart) haha

Nu ska jag fortsätta njuta av denna undeeeerbara dag. Love<3

Såhär söt är jag idag

Åker till lander nu, kommer hem antingen ikväll eller imorrn. Sorry för suddig bild, tagen med camen i datorn...





PUSSPUSS<3






Ut på landet

Hello sunshines, gud så underbart me bra väder. Haha kan inte sluta nämna det, hoppas iallafall att det håller hela helgen nu när man är ledig. Igår hade jag sjukt svårt för att somna, skitont i magen, sådär jobbigt illamående. Men jag spyr aldrig, alltså aldrig någinsin. (eller okej kanske är jag är magsjuk) men annars aldrig, oavsett hur illa jag mår. Men tack vare älsklingen min försvann det så jag kunde somna till slut. 

Har precis tagit en sval dush, superskönt var det. Eftersom de hade "fylleparty" våningen under oss var vi tvungna att stänga fönstret så det var sjukt varmt och svettigt. 

Nu ska jag packa väskan och sedan ta mig ut till vårt ena landställe, alltså på min pappas sida. Supermysig Ö, med små sommarstugor. Oh ska bli så skönt, kanske kommer hem ikväll annars imorrn eftermiddag. Planerar nämligen att åka ut till Runows i södertäje imorrnkvälll. 


Bild: tagen av mig på gotland



Hoppas ni alla får det lika mysigt som jag, ta vara på vädret asså! Puss humlisen<3





Ny profilbild...



Har nu bytt profilbild, så va säger ni?





tävling på G




Har tänkt ut ett fint pris för min första tävling. Den kommer att äga rum inom kort. Så håll utkik om ni är intresserade av BRA hårprodukter m.m

kommer med mer info 


natti<3

forts. bilder från Gotland

Efter att ha fått i oss mat, tagit en powernap och dushat var det dags för avgång. Självklart tog det typ 2 timma för oss att bestämma vad vi skule ha på oss, då vi också kom fram till att vi tagit med oss sjukt lite kläder, speciellt "fin" kläder.


Lite galna sommarpics(ego) på lilla mig...haha



Sedan ringde en kär klasskamrat, lilla Jessie. Dem var också på Gotland, fast de tältade. Men då va hon så snäll och kom och hämtade oss. De tältade på Kneipbyns camping, och därifrån gick den såkallade "paryt"-bussen in till visby som vi tog senare på kvällen.





När vi lekt klart med Jessie och hennes tjejer tog vi den såkallade "party"bussen in till visby. Letad upp närmsta pizzeria och åt oss riktigt mätta. Efter det vandrade vi runt lite, tog en del fina bilder och bara hade allmänt skoj. Sedan mötte vi grabbarna (jocke och kevin).




Humlan pooooosar...



grabbarna posar (eller nått, haha)


Den kvällen kom vi faktist in på Hamnplan, vi hade faktist trevligt och kom hem i lagom tid...


Blondt VS Brun

Så detta var vad vi höll på med igår, Malin som verkligen var emot förändringar förut. Bestämde sig härom dagen att bli brunett. I två har jag känt henne och hon har alltid varit blond, men nu kände hon för en förändring och självklart var jag med. Älskar stora förändringar, riktig nyfiken e jag! Men här har ni från från början till slut...

FÖRE:

 

Förpigmenteringen:



När vi börjat applicera den bruna färgen. Först i botten sedan ut i topparna.




Efter den bruna färgen värkt färdigt så sköljde vi ut det. Såhär såg det ut då:



Inte så himla fint, liksom superrött överst och topparna lite blondgråa. Men under dagen köpte malin en ny färg som hon sedan applicerade själv. Och nu är det superfint, såhär är slutresultatet:





SÖTNOS <3






SVETTAPA!

Heeeeej alla söta läsare, underbart när statistikerna stiger, det gör det hela mycket roligare att blogga. Slutade jobba för 20 minuter sen och kom precis hem. Svettas verkligen ihjäl, vi har liksom ingen aircondition inne på cafét så det blir riktigt dålig luft. Men de gör ingen nytta att dusha, kommer ända börja svettas så fort vi kommer ut. Bullen e också här, vi tänkte bara dra ut i det fina vädret. Käka nått och ahh bara njuta. Nu är jag ledig resten utav helgen, funtar på att dra till landet. Ska bli himla mysigt!

Lägger upp bilder från vår lilla make-over igår alldeles strax =)




Här händer de grejer!!!!

tjabba tjena, här e vi igång i full rulle. Oh jädrans va de häner grejer. Jobbade som sagt till sju, malin mötte upp mig på cafét sen åke vi hem till mig. Vi har hunnit snacka lite skit, stött på en stinkade zigenare i vår trappuppgång. Typ uteliggare och alkis. Skitläskig, plus att det stinker i hela trappuppgången! Vi ringde polisen så dem kunde ta bort honom, men han har redan gått...

Nu händer det grejer här som jag sa... haha typ tredje gången nu. Men iallafall så är Malin här. Vi är precis klara med den första processen. Har såklart tagit bilder, så lägger upp dem så fort vi är klara!

hihi nyfikna? de e jaaaag <3




Snacka om bra väder

heeellllu, ser ut som ännu en dag med sol. Typiskt bara att jag jobbar tills sju ikväll. Jag var uppe redan klockan sju imorse, blev väckt utav en arbetskollega som ringer helt desperat. Hon hade försovit sig och skulle inte hinna till vi behövde öppna, altså klockan åtta. Jag slängde på mig slappkläder, satte upp håret i en bulle och tåg tuben till högdalen. Är jag inte e ängel? fan ställer alltid upp i alla lägen. Gick hem vid tio igen och sovit fram tills nu. Börjar jobba vid två igen... så det e ju skönt.

Ikväll händer de grejer här hemma asså, om personen i fråga inte hinner ändra sig. Men en stor förändring skall ske, tillochmed jag är nervös. hahah

Så GLÖM INTE att kika in här senare ikväll! ha en underbar sommardag alla ni som inte jobbar...



 (Bild: tagen av kevin på gotland)


PUSS PÅ ER!



jobbiga timmar

God kväll, nån som är vaken? ja de tror jag väl.. dagen började väl bra med vädret och så men sen bröt jag ihop. Kom in i en sån där jobbig timme då allt bara kändes helt bajs, vet inte hur jag ska uttrycka mig. Men ni vet nog va jag menar, när allt bara känns skit, inget är bra. Man vill bara fly från allt. Ah iallafall så kände jag idag, ingen större anledning utan det bara kom precis som tårarna. Men efter att ha fått lite kärlek av min älskade pojkvän kändes det genast bättre. 

Plus att bullen ringde och hade tråkigt så vi bestämde träff. Haha men vi åkte in till kungshallarna (såklart) och käkade lite, snackade MASSA skit och åkte sen mot kungsan där vi mötte malins två kompisar. Slog oss ned vid vattnet precis i solen. Superskönt var det.. Waxholm rättar malin mig nu, ahah hur fan ska jag veta! haah

Sitter och kolla lite american idol nu, de e ju så himla bra. Sen är det väl sängen som gäller, upp och jobba imorrn. Jobbar från elva till sju, sen har jag bokat tvätt tid. Men som ni nog förstått så har jag nu fått internet här hemma igen, så slipper gå hem till mamma varje gång nu! =)

natti love A



Underbart med sol

God morgon, gud va jobbigt det känns nu när man vänt på dygnet. Satt klockan på halv elva imorse och ändå så vaknade jag nu. F*n har redan förlorat en halv dag med sol. Så nu ska jag ut, fort som attan. Måste väcka liv i min pojkvän där inne. Sover djupt som en val...haha Är ledig idag sen jobbar jag imorrn, torsdag o.s.v Så måste passa på nu1

Måste rusa hem först, dusha och fräsha till mig helt enkelt sen ut i solen. Va ska ni göra idag?

KRAMIS <3




Dag 1 på Gotland

Om vi säger såhär, vi har lyckats ta hela 450 bilder. Men plockar ut några från olika dagar och händelser så får ni se en del av vår lilla resa. Det började med att vi tog bussen från centralen till nynäshamn. Båten gick halv tolv och vi var framme vi kvart i tre. Vi laddade upp med lite godis och festis under båtresan...såklart

 


Utan att veta vart vi skulle ta vägen när vi kom fram så hamnade vi på ett av de finare hotellen på Gotland, nämligen strand hotell om jag minns rätt. Två tjejkompisar till oss bodde där 3 nätter för 6000:- de e mycke pengar, iallafall gemfört med vårat lilla rum, haha som iochförsig låg långt utanför Visby men som bara kostade 600:- per natt. Men vi lyckades smita in där och få 4 hela timmar sömn. Den sängen delade vi fyra tjejer...men redan samma morgon var de tvungna att checka ut.

man ser knappt deras skrivbord...haha såg inte änns golvet, de va fullt med kläder

 
Sedan var det dags för mig och Nora att ta oss ut till vårt vandrarhem så var mycket längre ä vi tänkt oss. Men när vi väl prommat upp till centrumet för att möta Jocke och kevin hade de jäklarna hyrt en bil. Så himla underbart asså. Packningen var så tung, plus att vi handlade och fixade massa annat på vägen. Och vi som hade tänkt yra cykel, haha kan ni tänka er oss två cyklandes mitt i natten ute på en lite väg utan lampor mitt ute på landsbbyggden.. HAHA!



Efter att blivit hem skjutsade utav Jocke och Kevin, började vi såklart att packa upp som tjejer altid gör... de lämnade oss där och åkte till sitt "sovplace". 





Såhär fint bodde vi, faktiskt ganska bra förutom att det låg en ganska bra bit utanför Visby, ca 5,5 km. Efter många timmars resande var vi såklart superhungriga. Tråkigt nog smakade soppa skit, ahah nån konserv soppa... men vi åt mackor istället.



fortsättning följer....








Första modell bilderna

Igår skickade Helal mig en eller ja två bilder från min photoshoot. Tror inte den är redigerad eller nått, utan bara helt naturlig. Denna bild fick jag som ett litet smakprov, för att se hur de blir utanför kameran. Vet inte hur länge det dröjer innan jag får de andra bilderna men självklart visar jag er då.



Så va tycks?




Hemma från partyön

Hallojsan, nu är vi hemma eller ja vi var hemma redan klockan åtta imorse men hoppade direkt i säng. Har verkligen längtat efter min sköna säng, speciellt efter tre timmar på ett kallt båtgolv... lyckades kanske sova nån timme men de var svårt eftersom de va platt, kallt och mycket oväsen. Lyckades iallafall somna direkt när vi kom hem trots att det var ljust ute, men skönt att ha sovit lite iallafall. Men är fortfarande helt slut, inga krafter alls. Ska tvinga ut älsklingen i köket så han kan laga mig lite mat.

Har självklart en MASSA att berätta och massa roliga/fula/fina bilder att visa. Men det kommer senare efter att kameran laddat klart. Nu är det dags för vårrullar =) mumsis

Kjamis



Gotland here we come

Nu är det dags för mig att gå hem, måste packa och fixa allt som måste fixas. Är fan nervös nu...haha en polare som redan är på gotland ringde precis och va nog lite packad. haha hon blev skitglad över att vi kommer ner och syns redan imorrn.

Vi har fått lite problem och en hoppar av, typ pågrund utav sjukdom. Men det löser sig till det bästa hoppas jag. Men kommer bomba kameran med bilder SÅKLART. Resten får i veta när vi kommer hem. Ha det underbart sålänge<3


PUSS PUSS


17/7-21/7 är vi på Gotland!





Soldag på långholmen










myspys




Mammas slingor

Såhär såg hon ut innan

och efter

före

efter



Vi gjorde blekta slingor och var tredje paket la vi bruna slingor för att inte göra det hela fööör blont.

FINT?




Sjukt taggad

Heeeeeeeeeeej, gud så bra humör jag känner mig på. Ja det finns ju såklart en anledning till det. Inatt drar vi iväg till Gotland. Har varit nej och ja i över två veckor, men nu e det bestämt! Så har väl inte mega bråttom  men tiden går fort, så lite måste jag skynda mig.

Igår ändrades planerna och jag, Nora och Elin åkte till Långholmen där vi la oss ner och solade. Handlade också lite gott med oss. Låg där runt tre timmar sen var det dags för mig att röra på mig, så tvingade med mmig tjejerna så gick vi och käkade på wook house i mariatorget, eller ha mellan maria... och zinken. Efter det lånade ja med mig lite grejer från Nora sen åkte jag hem, hoppade in i dushen och packade påsen med alla kläder som skulle med. 

Kom bara 17 min försent, haha men det gjorde inget. Som ni då vet var jag som sagt hos Helal igår och fotades. Det gick GRYMT bra och är redan supernöjd. Haha innan jag änns sätt bilderna men gud så kul det var.

Tror vi tog exakt 300 bilder, kan ni fatta? haha det var tre ombyten och en massa olika ställningar och ljus. Superlätt att jobba som modell kan jag inte säga, men kul är det och det är ju absolut värt pengarna om nu jobbar som modell.

Nu är det Helal som ska fixa lite med bilderna, får väl dem när jag kommer hem hoppas jag. SJÄLVKLART kommer jag att visa er hur dem blev. hihi är själv lite nervös att se resultatet. Fick iallafall beröm, dem sa att jag var en naturbegåvning. Så söta, helt underbara! tack =)

tänkte ladda upp bilderna nu





blev precis klar

Blev precis klar med mammas & Jens hår. Haha aah, tvingade honom att låta mig slänga i några fler blonda och ett par bruna. Fast det blev väl ingen mega skillnad precis. Mammas hår blev superbra. Har tagit bilder men korkad som jag är glömde jag sladden hemma. Så lägger in bilderna imorrn. OM jag hinner...

Som ni vet eller ja iallafall mina stammisar, haha ah ni som läser min blogg är det dags för min fotosession imorn. Är faktist lite nervös. Ska packa med mig en väska med lite olika kläder så vi kan mixa och trixa lite till tre olika ombyten.
WWIIIIEEE hihi ser verkligen fram emot det. Ska också in till stan imorrn med bullen, miiiiin bulle ja!

Hon får sin lön imorrn så ska med henne och hjälpa henne förnya större delen av hennes garderob. Tror inte jag hinner blogga nått men om jag hinner så lovar jag att berätta hur sessionen gick o.s.v

Ska åka hem till oss nu, få min skönhetssömn tills imorrn. Pusss alla söta läsare =)  (statistikerna stiger)

NATTI<3


kunde inte blitt värre...

hejsan, kom precis hem från IKEA. Eller ja det var bara därför vi åkte iväg. Vi kom dit handlade det vi skulle (+ lite till) haha. Sen när vi skulle ta bilen, så sjävklart ville den inte starta. Ja då har batteriet dött. Vi försöker få igång den genom att rulla igång den.. men nej det funkade inte. 

Så vi gick till thomas jobb där också kevin jobbar, var där ett jävla bra tag innan vi fick hjälp att få igång bilen. Han skjutsade ner oss till ikeas parkering och precis när jens fäster startkablarna och allt börjar det såklart att regna, alltså ösregna!

När vi sedan fått igång bilen, efter att jens har sprungit ut och in i bilen var vi påväg att köra iväg från startkablarna, ah dem låg kvar där på marken. haha när vi väl kommit ut på motorvägen blir motorn så varm att den nästan börjar koka. haha så jag och Jens har åkt runt i nästan 40 minuter bara för att ladda batteriet. Men nu är vi här och har precis käkat lite.

Tänkte slinga mammas hår nu =) ska självklart fota för och efterbilder. <3







Iväg till IKEA

Sitter såklart hemma hos mamma, var faktist upp vid tio imorse trots att jag är ledig idag. Vart och tagit ut pengar med mamsen och handlat mat till mumsan. Dem var nämligen tvugna att åka in till KS sen inatt, mimmi hade hemskt ont i örat. Och efter många besök på olika vårdcentraler, och olika förklaringar till vad som faktist var fel med örat. Fick dem veta att mimmi själv har spräckt trummhinnan med tops. Och att det nu blivit en inflammation i örat. Hon ska dit på återbsök imorrn, får hoppas på att det inte är nått allvarligt med min lilla pluttunge.

Iallafall så ska jag dra iväg med Jens till Ikea nu, vill inhandla lite enkla saker som en skohylla, lite krokar o.s.v
Men ska nog hit ikväll igen och slinga mammas hår. Så ses kanske då =) KRAMIS






jag vill, jag vill, jag vill

helllu, igår på jobbet kom det in en tjej och beställde en latte. Plötsligt såg jag ett litet huvud stick upp er hennes väska. Det var en yorkshire terrier valp. Bara 12 veckor, och jag DOG. Den gnällde sådär gulligt, och när jag klappade den slickade den sönder min hand. haha så himla liten och söt. Har på sistonde förälskat mig i många små söta hundar. Skulle vara så himla mysigt att ha en liten plutt att gossa med men ändå så jobbigt. 

Skulle aldrig skaffa mig en stor hund, just pågrund utav att den hårar, luktar, dreglar o.s.v Men en liten än, kanske inte sånna nakna hundar men liten och hårig. Det är nog lätt att hålla rent på nått sätt. Ohhh vill verkligen ha en sådan plutt.
Men har varken tid eller pengar just nu.. kanske nån da?!



lovely<3



fre & lör i bilder

blev inte så många bilder, men bättre än ingenting. Som jag sa köpte de hem en jädrans massa godis och mat i fredags, se här. hahaha

FREDAG


Jag menar kolla in chipspåsen... huuuuuge. Gemförde med en vanlig...

3 olika dippar

ingen va förberedd haha


LÖRDAG



Gamla Stan by night




de va allt för den här gången. Tråkiga är väl att jag fortfarande inte lärt mig min kamera, så bilderna kan nog bli mycket bättre än de jag tagit hittils.

pusss




hemlis...

eller ah typ. Kanske ingen hemlis utan en rolig grej som jag ska göra. Japp på Tisdag är det dags för mig. Precis som alla andra, haha nä men har väntat på detta en vääääldigt lång tid utav olika anledningar. Men nu är det iallafall bokat och jag ser verkligen fram emot det. Sitter och kollar runt för att få lite inspiration så att vi vet vad vi ska hålla på med...

Kille som ska fota mig heter Helal och är GRYM på att fota. Självklart är de därför jag val just honom. Plus att hans fru finns där som backup och make-up ansvarig. Kanske lägger en del smink själv, typ grunden men hon kanske fixar ögon, läppar o.s.v

Ni kan gå in på antingen deras hemsida eller deras nystartade blogg.

www.hscphoto.se , www.blogg.hscphoto.se



Nu får vi också hoppas på att JAG blir bra på bild då. Haha för vi vet ju att HAN är duktig! 


Babyboom i hollywood

Försöker hitta sånt som inte ALLA andra skriver om, men en sak som jag tänkt mycket på den senaste tiden är alla små söta bebisar som föds i hollywood, eller ja i USA då. 

Senast inatt födde Angelina Jolie sina två småttingar. Kan i fatta det? TVÅ STYCKEN! Så nu har de 6 barn sammanlagt. Från noll till sex på mindre än två år typ. Det är grymt starkt av dem och godhjärtat att ta hem barnen från sydafrika eller vad det nu var. De två barnen har redan fått namnen, pojken Knox  Leon och flickan Vivienne Marchelin.


(Skådespelerskan Angelina Jolie födde barnen med kejsarsnitt på Lenval-sjukhuset i Nice i södra Frankrike under lördagsnatten. Och maken Brad Pitt var närvarande.)

 

 

Också Jamie Lynn Spears födde en dotter nyligen. Kan ni tänka er denna söta lilla flicka redan mamma till sin egen dotter. Hoppas iallafall att hon lyckas bättre än sin syster.

 

 


älskar när solen tittar fram

Heeejsan, tänkte skynda mig lite nu för vill verkligen ut i den underbara solen som jag bara älskar. Som ni säkert märkte fick jag dra iväg till jobbet. Det hade blivit nått missförstånd och ah bajs bara. Men som tur var fick jag gå tidigare. 


Tråkig som man är tog jag en promenad förbi "Solakuten" som ligger här i högdalen och solade i hela 20 minuter. Men sånt får man göra när solen är so envis och tittar fram ibland och väldigt korta stunder.
Men nu är den framme och ska ut och njuta, även om det blir själv eller med sällskap. Älsklingen är iväg men hoppas de inte blir försent. 

Har lite bilder från fre och lör, och kanske en liten hemlis. BRB! <3

Hoppas inte

Hallojsan, vaknade nyss av att en tjej från cafét ringer och säger att jag ska jobba. NEJ! har verkligen inte räknat med det...och det står inte änns att jag ska jobba. Men nån har sagt det. Kan finnas en chans att jag sagt ja för typ en vecka sen men då har jag glömt bort det. :S

Ska egentligen iväg på ett event vid ett tiden, men mest av allt skulle jag vilja följa med norisen ut på en dagsresa med båt..
Ajja vi får se vad som händer. 

Igår jobbade jag på pizzahut och senare på kvällen drog vi in till slussen/gamla stan. Min plan var att sitta där redan innan solen gått ner, men vi hann inte till det. Prommade runt ett bra tag sedan drog vi hem. 

I fredags hade vi lite minitjejkväll här hemma, älsklingen åkte ut till vallentuna så ah. Hihi
Dem köpte med en massa mat och en MASSA godis, haa helt sjukt. Vi satt och gamade i oss typ inte änns hälften och snackade skit till typ tre på morgonen. Då åkte några hem medan jag och bullen bara gick och la oss...

ses snart eller sen ??!?!?

Supernöjd

Kom precis hem till mamma, har varit hemma en kortis och småfixat. De tog ca 3 timmar för Jessica att göra mina naglar, men den tiden gick ändå fort. Blev sjukt nöjd och det är de viktigaste. Tänkte lite på det, och egentligen är det ju inge märkvärdigt. Men man känner sig lite vackrare på nått konstigt sätt.

Resultatet:



Så va tycker ni?

Efter att vi var klara åkte jag in till slussen och lämnade en påse till Nora. Kikade in en snabbis på Gina också och fan essa två små söta saker. Först tänkte jag att jag inte hade råd, men sen kom jag på att jag hade kvar presentkortet från min födelsedag. 



mycket nöjd med mitt lilla impulsköp. 





Tiden går så sjukt fort

God morgon, skönt att få sova ut lite en dag till. Dock somnade vi inte förrän fyra imorse, båda var skitpigga och så låg vi och kolla på tv. Men tillslut somnade vi. Idag har jag ju som sagt tid hos min nageltjej, haha MIN.. nä men hon är sjukt duktig.
Ska vara där klockan tre, så ska se vad jag hinner göra innan det. 

Satt och tänkte på det igår, nu är det fredag IGEN liksom. Fan va tiden går fort, känns som om snart hela sommarlovet gått och jag har ännu inte hunnit göra nått.. :(

Men det ska vi se till, har lite tankar på vad jag vill göra. Åka till landet, båda ställena. Hoppa fallskärm (om ja vågar haha), åka till GBG, gå på liseberg där och träffa Kevins kusiner. Åka utomlands, och kanske gotland. Har inte helt bestämt mig än.

Vet inte vad som händer ikväll, tjejerna tjatar om att vi ska dra ut, så får väl se om det blir nått sånt eller nått helt annat. Men jag uppdaterar senare såklart med bilder på mina nya naglar.


Bjuder på en bild från förra året, strax efter min och K återförening. <3
(kolla så små vi ser ut, spec K. haha han har blivit en man nu)


PEACE!




Bedtime

Har ganska nyligen kollat klart på "The ring", en sådär halvläskig film tycker jag. Men vi är hemma hos mamsen fast de har åkt iväg till landet ikväll, kommer inte hem förrän på söndag. Tänkte bara hoppa inte en snabbis i dushen sen är det läggdags.

Sov så gott, natti<3

Vill ut

Hello igen, mimsan och jag gick iväg till högdalens centrum, köpte lite gott och gick mot ängen. När vi slagit oss ner för att njuta av solen försvann den sakta. Fy fan vad irriterad jag blev. Ville verkligen ligga där och mysa i solen, men nej precis då skulle de gråa molnen komma fram. Så vi satt där ett par min men sen bestämde vi oss för att gå till det stället som fick ge oss den bruna färgen idag, nämligen solariumet. Fick bli 15 korta minuter så man känner sig lite brun iallafall.

Efter det traskade vi hem och kolla lite tv, käka lite mat och nu vill jag ut igen. För SOLEN SKINER! Känner för nån mysig liten fika vid en fin brygga eller nått. Ska höra mig omkring och se om jag hittar nått skoj =)

PUSSEN <3





Kidman har fött en dotter

Skådespelerskan Nicole Kidman och hennes countrysångare till man, Keith Urban, har fått en dotter, det rapporterar hennes talesperson till People. Hon heter Sunday Rose Kidman Urban, och det är parets första gemensamma barn. Sunday Rose Kidman Urban föddes i måndags morse, och Keith var med under förlossningen.

Nicole Kidman har sedan tidigare två adopterade barn tillsammans med sin exman Tom CruiseIsabella, 15, och Connor, 13.

 

Jag har varken hört eller sätt något om hennes graviditet, så för mig kom det verkligen helt oväntat att hon nu fått en dotter. Men visst jag är inte den som läser skvallertidningar sådär ofta. men men, kul för henne då!

 

 

 


Ledig och underbart väder

Hello my friends, kom precis hem till mami, eller ah det är bara mumsan som är hemma. Älsklingen åkte precis iväg till jobbet och kommer inte hem förrän ikväll runt elva tiden. Igår hyrde jag filmen Juno, den var faktist rätt rolig. 



 Tänkte få en del saker gjort idag faktist. Detta står på listan:
  • Sola
  • Slinga Mimmis hår
  • Slinga Emmas hår
  • Färga Ögonbrynen
  • Ta bort nagellack på händer och fötter
  • Kanske tillochmed hinna städa lite
Sitter och kollar lite gamla avsnitt av OC, rätt bra faktist. Men lite för deprimerande hela tiden. haha, nä nu vill jag genast ut i solen. Hörs senare!

PUSSEN<3



Nya nails

Äntligen var det dags för mig att göra mig lite vacker nu, så på fredag är det bokat. Då ska jag till jessica och göra nya naglar. Det ska bli lite fint fint. hihi, och hon har ju garanterat blivit bättre nu än förr så de e ju bra. Visar såklart bilder på fredag! 



Har sätt och tänkt på det ett par gånger. Göra manikyr på tånaglarna? Är det fint & fräsht eller är det äcklilgt och onödigt. Vad tycker ni?

För mig blir det dock bara naglarna på händerna, men vem vet kanske provar att göra det på tårna nån gång med. haha

 PEACE.

Mega lugn dag

Heeejsan alla vänner, sitter hemma hos ett par bekanta i sköndal. Skulle släppa av mimmis kompis emma, men mamma och T ville stanna på en kopp kaffe så tänkte passa på att blogga lite. Min arbetsdag har gått superbra, det var sjukt lungt fram till sex-tiden, då var det dags för middag så det kom lite folk iallafall. Lunchen idag var helt död, vi stog typ stilla, tog en timmes lunch vilken nästan aldrig händer då det brukar finnas så mycket att göra.

Förut ringde en tjej från cafét och sa att jag kan va ledig imorrn, skulle egentligen ha jobbat från halv tio till tre, men nu är jag ledig. Känns väldigt skönt, för är himla trött. Hoppas det blir bra väder också, så kan man gå ut och lägga sig i hopp om att få lite färg =) funderar om jag ska slänga i ett par slingor i syrrans hår och vem vet kanske emmsan också.

Nä nu vill jag bannemig åka hem, dusha av mig och sätta på en bra film! Puss sålänge <3

CSI sen läggdags

imorrn är det dags för Pizza Hut igen, men först en god natts sömn. Fast nu är det CSI som gäller, ett av mina favvo program. älsklingen skulle sova med simon ikväll, så därför stannar jag kvar här, hatar nämligen att sussa hem själv.

natti <3

Vinn hårfärlängning

Olivia Olsén har en tävling i sin blogg där man kan vinna detta underbara kit. Jag som utbildar mig till frisör tycker sånt är super kul, tycker det är jättekul. På min praktikplats har de den behandlingen och varje gång det kommer en kund som ska göra hårförlängning står jag där och häger. Därför skulle jag vilja vinna detta kit så att jag själv kan hålla på med det hemifrån, kanske tillochmed visa hur man sätter in dem med en videoblogg? Hoppas jag vinner.

Det är rapunzel.nu som sponsrar henne med denna roliga vinst.

Allt detta ingår:

  • 100 slingor med äkta hår av Remy Kvalitet, falfri färg 
  • Värmetång till fästning av slingor 
  • 2st Plastskydd och hårklämmor 
  • 4 klämmor 
  • 1 hårtång 
  • 2 fingerskydd 
  • 1 organisationsplatta 
  • Förlängningskam 
  • INSTRUKTIONS DVD



  • Va med och tävla du med, gå in på 

    http://oliviasv.blogg.se/2008/june/vinn-harforlangning.html#comment

    LYCKA TILL! =)




    Min jordgubbstårta

    Klassisk Jordgubb-s-tårta
    Så här tillagar jag alltid min typiskt svenska tårta...love it 




    bäst av allt jordgubbarna, jag verkligen äääääälskar det. MUMS!




    Sedan slutresultatet.


    Tårtan bakade jag till mamma när vi var hos Runows i södertälje. Vi gjorde en lite överraskningsfika. Lurade ut henne i trädgården där vi dukat upp med annar gott också.


    Alla bilder tagna av mig med min nya, Canon EOS 400D

    Vilken är din favorit tårta?





    Tisdag

    God kväll, slutade jobba vid sju som vanligt på vardagar. När jag kom hem (till mami) hade hon handlat hem sushi till mig. Tur det för jag var verkligen superhungrig, men tråkigt nog var den faktiskt inte så god, eller ah jag har smakat godare. Roligast av allt är väl att jag inte käkar lax, vilket jag tycker är lite kul. Beställer alltid vegetarisk sushi.

    Efter maten la jag mig i soffan bara för att kolla lite TV, men som vanligt så somnade jag. Haha lyckades halvsova en hel timme. Framför mig sitter lillasyster med plågsam blick, och noppar ögonbrynen, eller haha faktist mellan dem, så att hon inte får junibroun eller vad det nu heter. Haha

    Fan känner mig redan lite hungrig, vart fasiken inte mätt på den där sushin. See you later =)



    bild tagen första gången på GBC Högdalen, alltså min anställningsintervjuv =)



    Redan trött

    God morning sunshines, näee kanske inte. Solen skiner inte, men jag är nästan glad för det eftersom jag ska jobba. Och tro mig det är både svårt och tråkigt att jobba om det är superfint väder ute. Måste faktist skynda mig lite, börjar om 45 min, och här sitter jag fortfarande i pyamas. Haha

    Fattar inte hur jag ska klara hela den här veckan om jag redan känner mig slut i kroppen? jaja två dagar kvar sen är jag faktist ledig en dag.

    Måste rusa nu, pusspuss <3 ha en bra dag

    Kärlek vid första ögonkastet...

    Det var nån kväll förra veckan, tror det var i fredags när jag och nora var påväg hem till mig när vi stötte på denna underbar prins. Så fort jag såg honom blev jag nästan knäsvag, haha nä men guuud vad jag ba: oooohhhhhh!

    Tills jag insåg att det var en vän till oss som ägde denna vackra varelse. Både jag och nora bara rusade fram och började klappa den lilla sötnosen. NI måste ju hålla med om att han är sjukt söt. ICE heter den, snacka om perfekt namn. hih

    Oh vad jag önskade att jag kunde skaffa hund eller bara en lite kisse kanske, men nej alla ska ju vara allergiska fan!

    ICE






    han somnade...oohhh sötnöt<3
    eller va säger ni?





    Låång måndag

    Hellu, massa kommentarer idag det känns superkul. Kom hem för inte alls så länge sedan och är nu hemma hos mamma. Både jag och K tänkte sova här ikväll, orkar inte gå hem sen och kände verkligen för att blogga ikväll.



    Ojsan, glömde helt bort bloggen..haha sitter nämligen och kollar runt lite om gotland, som VANLIGT är vi ute i sista sekund. Men det är alltid lite spännande att inte veta exakt hur allt går till. haha (not). Ajja men det ser ut som om vi har klart med båtresa och sovplats FÖRSTA NATTEN, de andra två nätterna får vi väl leka uteliggare. Haha nära, men vi hittar nog nått. (hoppas iallafall jag).

    Vi drar den 17 och kommer hem den 21...fast åker den 20 på natten vid halv tolv. Kan inte helt ännu säga att denna resa är helt säker, men på god väg. 

    Det gick super bra på jobbet idag, och roligast av allt. Bara för att skryta då, nä men är väldigt stolt över mig själv. Så fick jag 250:- i dricks, vilket inte är så mycket. MEN 100 av dem kom från en gäst, som berömde mig och tackade för mycket bra service. Då blir man ju väldigt glad, och var glad resten av kvällen.

    Imorrn är det cafét som gäller, från 11-19. Fan kommer vara helt färdig när veckan når sitt slut. Men gud vad glad jag kommer att vara i aug när lönen kommer.

    Jahapp, tänkte gå ut till vardagsrummet nu och umgås lite med min älsklingen. Hare bäst <3 nattti



    Försov sig

    Halloojsan, kom precis hem från jobbet. Fy satans vilken seg dag, alla är väl bortresta nu och har semster. Var nog den dagen som vi haft lägst kassa någonsin. Jaja, nu har jag slutat och måste skynda mig hem för att tvätta. Tiden började redan klockan 17.00 så hoppas verkligen inte att någon annan redan tagit den. 

    Imorse FÖRSOV jag mig, asså deet händer aldrig mig. Helt sjukt, mamma ringde mig tjugo i tio och jag började halv tio. Asså kan ni fatta, haha jag bara flööög upp ur sängen och slängde på mig kläderna och kladdade snabbt på lite smink och sprang sedan iväg. 


    Jiddra inte med ZohanGårdagen var supermysig. Det var jag och älsklingen bara, vi gick på bio. Och fy fan vilken bra film. Vi såg "Jiddra inte med Zohan". En sjukt bra film, så den rekommenderar jag verkligen om man vill ha sig ett gott skratt.

    Ärlig talat har jag nog aldrig varit på en bio där så många garvade, haha det var speciellt ett garv som en tant/dam fan vet jag. En kvinnlig varelse gav av, och varje gång hon började garva så började alla andra garva. Hon hade sånt där fullt garv, jättehögt och skrattade när det var som lugnast i filmen. Vi hade det iallafall supermysigt. Älskar min pojkis




    Eftersom vi bokat hade vi en timme över, så då gick vi och käkade donken. Det var faktist länge sen...men gott var det.
    Måste rusa hem nu, men hörs med imorrn. Jobbar på Pizza Hut imorrn från 12-20 så antingen innan eller efter.

    Kramis Humlan <3



    Puss från världens finaste pojkvän<3<3<3




    Cocoos nyheter

    Här är mina favoriter utav Cocoo´s nyheter.
    Suuupersöta örhängen, vita jordgubbar.


    Bamboo örhängen jag länge velat ha, finns ju också i silver och andra storlekar.


    Är inte så mycket för mobilsmycken, men dessa två var bara fööör gulliga!

    Matchande örhängen och armband, superfint nu i sommar till en fin bränna.

    Gå in på Cocoo.se du med och se de fina nyheterna.






    lite partybilder

    Vi började hemma hos mig, hade faktist jättetrevligt. Det var väl typ det som var kvällen, men vi drog ut med hopp om att komma in på nån krog nånstans. Men med vänner under 18 är det svårt. Kom in på Metro, men pågrund av klantiga brudar sa de andra vakterna nej, trots att vår kompis Jens som också är vakt där sa ja.. men men så är det.
    Var väl hemma runt ett eller nått, minns inte exakt...


    smått oförberedda, slänger på ett fejksmile. haha SCHNYGGT!

    Jag och mickis 

    Mina sötnosar<3


    Nooora, du kramas fööör hårt. Haha mosad!

    Bullen och jag

    Mickisen & jag IGEN =)

    vi två <3

    bruuudarna

    Nora & Mickis kör sin dans, haha såå ful







    Fredagen

    Hejsan svejsan, som ni märker kommer det fortsätta att vara dåligt med uppdatering i bloggen en vecka eller två framåt. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt. Idag är det sånt där mysigt väder då man bara ska ligga ute i solen och slappa. Fasiken vad jag längtar tillbaks till vårt gamla hus, med veranda, studsmatta och allt mys. 

    Gårdagen var rätt lyckad, inget sånt där speciellt, men jag hade iallafall trevligt. Dagen började med att jag, Kevin och Nora drog ut och la oss i den enormt varma solen. Shit va det var varmt. Men vi gick ut utan vatten så blev fort jätteslöa och gick tillbaka hem, men bara för att hämta vatten. La oss ute på min gård nån timme till. 

    Jag gjorde faktist en tunnel på kevin. haha (stolt)


    älsklingen stylade

    Sedan var det dags för våran första storhandling. Haha fan va skönt det kändes när vi var klara. Vi fick hjälp utav Thomas som hämtade oss, åkte med oss och skjutsade hem oss. Utan han hade det aldrig funkat. Vi har nog aldrig någonsin storhandlat i det hemmet, haha aldrig när jag vart med iallafall. Vi drog till nyöppnade Willys i Älvsjö. Det gick på under en timma tror jag.


    Kvittot blev sjuuukt långt.

     


    Lägger in festbilderna från igår sen...



    .

    Grillmys i Nacka

    Vi hade det faktist himla mysigt igår, med massa god mat och efterrätt. Lite fina barn och hundbilder.


    vovvsingarna
     

    PUDDINGAR...


    Rådiss från Eddie

    Humlan & Dolly
    HAHA fuuulaste minerna... 
     





    har ett par bilder till, me datorn verkar strejka, så lägger in resten imorrn. Njut av dessa fina bilder sålänge. 

    Ska hem nu, kolla film med Nora. Ses imorrn LOVE HUMLAN<3








    Lite bilder innan bröllopet...

    Tog lite bilder precis innan vi gav oss iväg till bröllopet förra helgen, ganska så söta flickor tycker jag =)

    Min underbart vackra lillasyster, Mimmimums <3 (haha bara EN fot)
    Söta Maria, nästan som en syster 

    Linda Pinda

    Emmasan och Mimsan
    Sist men inte minst jag själv och lillasyster. (lägg märke till mitt nya smile, utan rälsen) haha





    Helg igen

    Hejsan hoppasn, hur är det med er? Med mig är det super, lite trött bara men annars är det bra.
    Slutade jobba för en halv timma sen och kom nyligen hem, ja till mamma då. Igår drog jag iväg med Nora och hennes familj ut till Nacka. Vi grillade, spelade fotboll med barnen+hundarna, haha. Spionerade också in i Noras gamla hus, lite busigt. Familjen som flyttat in där var nämligen bortresta så vi hade tur. Var där till elva, halv tolv igår kväll sedan tog vi tuben hem till mig. Där möttes vi utav Kevin och Simon, sittandes ute på balkongen och rökte vattenpipa. Lite småmysigt när det fortfarande e sådär småvarmt runt midnatt. Kom väl i säng runt två tiden, som vanligt somnade jag i soffan framför en megaseg film. 

    Norisen och jag chillade bara hela morgonen fram tills klockan tre då jag började jobba. Tog en del fina bilder igårkväll, lägger in dem alldeles strax.

    PUSSIS <3

    Bjuden på middag

    Hallojsan, fick bli en kort powernap. Nora ringde och väckte mig mitt i min underbara dröm. Haha
    Hon bjuder med mig på middag till hennes gamla grannar. Haha låter kanske lite kul. Men de flyttade ju från Nacka in till söder för ca 1 år sedan, eller mer. Så nu ska vi ut till nacka.

    Ska rulla hem nu och göra mig lite vacker innan de är dags att åka. Kameran följer såklart med! (har någon konstig känsla i magen, mår illa.. Sjukt illa. Det bara kom från ingenstan) Ajja hoppas det går över annars stannar jag nog hemma.


    Bild tagen i egypten.



    plåtningen inställd

    Det var ju meningen att jag skulle plåtas idag hos Helal. Men pågrund av den här jävla buss-strejken kommer jag varken dit eller hem. Eftersom de stängt av tunnelbanan mot Farsta också. Så vi få ta och boka om det, kanske till nästa vecka vi får se.

    Ganska tur tror jag med tanke på att jag mår sådär just idag. Ska nog ta en lite powernap nu. 


    Kramis<3




    Tävla om en goodiebag


    Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

    Jag är med och tävlar om denna underbar goodibag med massa fina saker. Vill du också vara med gå in på,

    http://catwalkqueen.blogg.se/2008/june/catwalkqueen-tavlar-ut-2.html

    Lycka till.



    Bröllopet (långt bildinlägg)


    Brudparet

    väntan på bruden

    Kramkalas

    Jag och brudgummen

    Dags för att skåla för det nya paret

    Hela gänget

    KYSS!

    Barndomsvännen/bästis Malin

    De hade dukat så otrolig fint. 

    Sådär sagolikt vackert...


    Presentbordet med massa värdefulla kuvert.

    Söt liten brudtärna

    Alla har precis satt sig ned, jag har fått en plats på brudparets bord. Känner mig speciell, haha.

    Vår berömda präst, Kate.

    Tårtor...

    Självaste bröllopstårtan

    Brudparet matar varann med tårta

    Vi hade flera olika uppträdanden under kvällen, b.la systrarna Axeland, båda född med naturbegåvning

    Aleena Gibson såklart

    ZZZZZZ (heter han som står i mitten) Bruden och brudens mor är med som typ rekvesita haha. Sjukt rolig låt.
    Du hittar han på http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=80667191

    Lizette& hittar du också på myspace

    Massa söta barn som bara älskar mig.

    sötnosen Neo som jag passade när han var bebis.


    Lillasyster och mia (en trogen läsare) haha

    "små"tjejerna =)

    Älsklingens lilla skapelse, haha ibland gör han så roliga saker.


    Den fina brudbuketten, jag älskar verkligen blommor. Så himla vackra.



    Det var det jag har att bjuda på, hoppas inte att det är tråkigt med så mycket bilder. För då får ni säga till. Själv tycker jag bara att det är kul om man får se bilder så man förstår hela sammanhanget. 






    Förlåt, förlåt, förlåt...

    Heeeejsan, haha förlåt för ännu en-två dagars bloggpaus. Inget jag själv vill men det har bara blivit så. Och ni vet varför, plus att det är inte varje dag jag hinner gå hem till mamma. Gjorde det igår direkt efter att jag slutat jobbet, och när jag sedan kom hit hade mimmi tagit med sig sin dator hemmifrån så då satt jag här hela kvällen igår SJÄLV dessutom utan att jag kunde blogga.

    Men nu är jag här med MIN dator OCH min kamera. Så under den närmaste timman kommer bilderna från bröllopet. 
    See you soon =)

    LOVE <3

    Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



    RSS 2.0