Leona Lewis - Angel




dont take it for granted



Bild lånad härifrån

Hej vänner, familj och läsare. Hoppas ni alla mår bra och njuter av de härliga vårvädret som äntligen är på ingång. I söndags ställde vi alla om klockan, en timme framåt för att sommartiden nu är kommen. På något sätt känns det som att hoppet kommer tillbaka i samband med våren, eller den känslan har iaf jag. Vintern, mörkret och kylan får än att bara vilja krypa ner under täcket, typ gå i ide som björnarna och vakna när våren kommit fram igen. Men men det finns ju mysiga och härliga stunder med vintern med, men jag föreslår värme och sol = lycka!

Min vän R har äntligen kommit till rätta i sin nya lägenhet, för nu iaf. Ska renoveras om lite, väggar skall målas o.s.v men de kmr att dröja och därför är det klart för nu. Supermysig lägenhet, otroligt centralt och lite lättare för mig att ta mig gemfört med sollentuna där han bodde tidigare, dock blev jag både hämtad och lämnad för det mesta, men dem få gånger jag åkte kommunalt tog det ändå ett tag. Jobbar på med dem två jobb jag har för tillfället, samtidigt som jag går på en massa intervjuver med jämna mellanrum. Hoppas på ett fast, eller åtminstonde deltid jobb inom kort.

Imorrn är det skärtorsdag och jag plus familj ska hem till farmor Anette i Åkersberga för lite påskimiddag och mysigt umgänge. Sedan blir det farmor Inga-britt på lördag pappa och hans släkt. Trevligt när de blir sådana här små släktträffar lite då och då, för de är inte ofta man ses, vilket man kan få ångra i efterhand.
Ta vara på era nära och kära, för en dag finns dem inte där längre. Och vad jag vet så går inte tiden att spola tillbaka.

Är ensam hemma hos min favorit nu då han är ute med grabbarna och kollar fotboll. Men ska väl städa upp lite och sedan krypa ner i sängen. Uppdateringen blir av när jag känner för det, har typ tappat suget helt för bloggandet. Dock är det skönt att skriva av sig lite då och då.

God natt <3

RÖSTA PÅ MIN BIKINI!!!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


24.03.10



Jag & min fina vän N innan jag drog iväg till LA för andra gången...

Hello friends, Onsdag idag, lillördag för många men inte mig. Fattar faktiskt inte hur man orkar gå ut mitt i vecka med jobb och allt. Men men alla är vi olika.. Igår efter att jag varit och fixat naglarna drog jag hem och fixade lite hemma. Sedan kom min gullis och hämtade mig för att sedan åka hem till honom. Vi packade det sista i princip, nu är det bara gardiner och kläder som ska packas ner. Sedan bär det av till den nya fina lägenheten imorrn. Så imorrn är jag ledig från jobbet, men ska däremot iväg nu vid fyra och jobba på Globen. Perfekt med ett par extra timmar innan löning imorrn.

Idag var jag även på en arbetsintervjuv för ett ute café, och fick faktiskt jobbet. Dock har jag inte svarat ja än då de är lite halvt halvt, men ska på ytterligare en intervjuv imorn faktiskt, så får se hur det går. Men nu orkar jag inte skriva mer, skitjobbigt med naglarna.. dem är nog liiite för långa så ska nog fila ner dem lite.

Massa soliga kramar från lilla mig! <3

Nya gelénaglar igen!



sorry för dålig bildkvalité...

Nu var det ett himla bra tag sedan jag hade gelénaglar. Minns inte änns sist, men kände att det var dags igen. Och tur som man har så har jag ju faktiskt inte bara en utan flera kompisar som håller på att utbilda sig eller redan är utbildade nagelterapeuter. Så idag var jag hos min kompis Jessie på st:eriksplan och gjorde ett nytt set naglar. Tog 2 tim och 15 min, helt okej faktiskt speciellt med tanke på hur bra resultatet blev.

Så är ni sugna är det bara att säga till, mellan 300-400 kr beroende på vilket material ni tar! ;) Hon är grymt duktig, och nöjd är jag.

Saknar min Lucas!



Nu har det nästan gått en månad sedan min underbara barndomsvän, hennes pojkvän och deras gudomligt vackra son flyttade till London. Fick igår höra att dem äntligen hittat ett eget ställe att bo på, och om jag förstod rätt så var det ett hus. Lillkillen växer fort och vill inte missa alltför många månader av den första tiden. Han är så liten och god, men inte länge till, för bebisar växer så sjukt fort. Så funderar på att ta en billig flygbiljett över till London om ett par veckor så jag får krama om min lilla prins! <3

Bio ikväll med favoriten <3


Hallo på er, sitter hemma i vårt mysiga hus och har precis haft besök av min kära farmor, hennes man och deras dotter Sara. Dem har varit här på lite lunch och fika. Nästa gång blire vi som åker ut till dem i Åkersberga, blir skärtorsdagen nästa vecka, så de blir mys.

Helgen har varit helt perfekt! Utgång i fredags min min älskade vän Nora och kusin + Co, sedan mötte jag upp R för gemensam hemgång. Igår tog vi en ordentlig sovmorgon och sedan drog vi iväg till bl.a Ikea för att kolla lite nya kök till hans nya lägenhet som han flyttar in i på torsdag. Åt en god middag och såg filmen "Blind Side" också, riktigt bra film faktiskt.

Nu ska jag iväg igen, träffa min snygging och gå på bio, vi ska se "Farsan" ikväll.
Imorn blire tillbaka till verkligheten, gymmet imornbitti och sedan jobb!!! Nu måste jag dra, men ses nog imorrn.
Love to yalll <3

Torsdag 18 Mars



Morning friends, sitter här i soffan med det som är på bilden ovan. Har haft en liten sovmorgon idag vilket verkligen behövdes. Jobbade på Globen igårkväll så kom hem strax efter tio. Var även och gymmade på dagen med norisen och har en grym träningsvärk idag. Men trots att de gör ont och man bli lite smått handikappad så känns det ändå skönt eftersom de visar att de man gör ger resultat!

Nu ska jag iväg och städa till några bekanta, lite extraknäck typ. Sedan ska jag iväg och simma med norisen, för nått gymmande klarar jag nog inte av idag. Som jag sa tidigare tror jag iaf, så kommer vi försöka träna och simma så mkt som möjligt de närmsta två veckorna då våra gymkort snart går ut. Sedan blir det att gå ut och gå när de blir lite varmare.

Men nu måste jag nog dra iväg, ha en bra dag allesammans! Kanske ses ikväll igen <3

16.03.10




Morning Sunshines, idag är det tisdag och solen skiner lika fint som igår. Jag är nog inte ensam om att bli på mycket bättre humör bara utav det fina vädret, det är som om man vaknar upp från en lång, grå och trist vinter liksom. Tar tag i saker och får de gjort, så är det iaf för mig!

Igår kväll var jag hemma hos min fina vän Nora, vi lagade mat och tog igen förlorad bästistid igår. Hon har ju varit borta i två veckor plus att vi inte sågs så mkt ett par dagar innan hon åkte heller. Så det var skönt, snackade om allt som ligger uppe i luften just nu, vilket var ämnet "kärlek". Något vi båda höll med om inte är lätt... men med varann, sida vid sida så tar vi båda oss igenom det! Fixade även naglarna och bara mös.

Nu sitter jag på jobbet, hos mamsi alltså och "jobbar", eller ja bloggar för tillfället. Men måste faktiskt fortsätta nu, tänkte bara slänga in ett litet hej i princip. Senare idag skall vi iväg och träna, även imorrn och på torsdag OCH på fredag. Det är nämligen så att det bara är 2 v. kvar tills våra gymkort går ut, så nu måste vi passa på. Sen lär det väl bli någorlunda varmt och skönt för att promenera ute, så de längtar vi till!

Efter gymmet ska jag & norisen in till stan, idag ska vi leta resor! YAY!!!! Får se vad vi hittar och vart vi åker.
Men två olika ställen vet vi iaf att vi ska till, sen exakt när och vart vi åker först har vi inte bestämt oss för. Men eftersom Nora tar studenten i sommar har ingen av oss nån stress hem iaf.. hehe EXITING!

Ha en fortsatt bra dag, för det skall JAG! <3


Jobb, jobb & mera jobb...


Bild tagen med min Canon EOS 400D i somras - Stockholm


Det är typ vad min vardag ser ut som just nu. Trots att de är tufft, sena kvällar och ömma fötter så gillar jag det. Kommer kännas saftigt i plånboken i slutet av månaden iaf. Så jobb sen i onsdags och hela helgen på Globen. Förutom att jag jobbade i köket ons, tors, fre och lördag så jobbade jag även på efterfesten under Melodifestivalen. Vilket var otroligt kul, trots dem långa timmarna.

Men såg massa olika kändisar/artister såsom, Dolph, Måns Zelmerlöf och hans tjej, Darin, Ola, Anna Bergendal, Pernilla Wahlgren, Shirley Clamp, Salem Al Fakir, Eric Saade, Nanne Grönwall, Björn Gustavsson jaa o.s.v. Träffade även Molly och min fina Emmalisa på efterfesten, stog och "minglade" lite med dem när jag hade det lungt i just min buffé. Emmalisa som körar till Anna Bergendal kommer ju att få och med även till Norge och vara med i Eurovision Song Contest, vilket är hur coolt som helst! Så stolt så! <3

Min älskade vän Nora är äntligen hemma från Vietnam så nu är vi back in business liksom. Vilket också betyder hårdträning nu dem närmsta veckorna! Idag åkte jag in med R till stan, vilket jag alltid gör då de annars tar mig hundra år att åka kommunalt. Hade en läkartid först och sedan tog jag en fika med norise & mickis på söder i den underbara vårsolen.

Vet att uppdateringen är sämst, men som sagt jag bloggar när jag har tid och lust. Nu är det faktiskt mest brist på tid, för jag gillar att blogga och de är skönt att skriva av sig mellan raderna. Nu ska jag ner och cykla på vår "träningscykel" som står nere i källaren, sedan bär det av hem till Nora ikväll för tjejmys! <3

Ha en fortsatt underbar dag i detta underbara vårväder! <3

Precious


Har precis vart och sätt filmen "Precious" med min kära mor och lillasyster. Skönt att komma iväg på en bio då det faktiskt var ett tag sedan, plus lite girly time med dem bästa. Är dock väldigt trött nu och jobbar imorrn från 9-18 på Globen så tänkte nog hoppa i säng snart. Jobbar även tors, fre och lör vilket betyder att jag kmr att jobba där under Melodifestivalen, vilket är både positivt och negativt. Eftersom de ska bli kul att jobba under ett sådant stort evangemang, men eftersom jag har två vänner som är med och tävlar hade jag kanske hellre velat se de antingen på tv eller kanske tillochmed live. Men men nu är det som de är, har jag tur kanske jag träffar dem där.

God Natt alla underbara <3


ÅÅÅHHHH!!!!


Asså vad är det för fel på MIG? Varför gör man/jag såhär??? Vill bara kasta allt jag ser i väggen. När man äntligen får något så fint och underbart i änns liv, måste jag förstöra det, jävla omogna lilla hjärna.. orkar inte med mig själv faktiskt! Nu vill jag bara krypa ner under täcket och gråta...

Vårsolen är här!



Snart lika varmt som det var i L.A!!! <3

God Morgon alla underbara läsare, hoppas ni haft en like härlig helg som mig. Lördagens utgång med tjejerna vart riktigt lyckad, goad middag, härligt sällskap och sedan riktigt bra drag på Collage. Jag & Savannah var inte hemma förrän halvsex, efter gratismat på donken och ett jäkla vandrande runt i stan.

Sov ut igår såklart, dock bara till tio på riktigt eftersom hennes lilla papegoja Dolph pep som bara den. Men lyckades sedan somna om lite halv till ett ungefär. Spenderade söndagskvällen med hemma hos R, som var tröttare än mig och därför somnade vi båda hyfsat tidigt.

Idag ska jag iväg till min fina vän Jessie i St:eriksplan för att färga först mitt hår och sedan skall jag färga hennes hår. Har läääänge velat färga mitt hår, för nu är det ett bra tag sedan kan jag lova! Kan hända att de blir ett möte senare ikväll, berättar mer sen om det.

Kan inte låta bli att bara le och njuta av den underbara vårsolen som äntligen är här, trots att de fortfarande är massor med snö ute coch kylan håller i sig så gör solen så otroligt mycket!

Nu sticker jag iväg, kramis <3

6 Mars = Savannah´s B-day




Grattiiiis på födelsedagen min lilla ekorre! <3

Heeelllo sunshines, GUD SÅ UNDERBART med skinande sol. Det finns alltså hopp om att våren kommer till Sverige detta år med. I typ 3 dagar har vi haft denna fina sol med oss, iaf på förmiddagarna. Så himla skönt att vakna upp utav den starka solen som lyser in genom persiennerna. Lovely! <3 Och har ni dessutom lagt märke till att det är ljust ute till efter 5 på dagarna, också helt underbart.

Igår blev en lugn och mysig hemmakväll med familjen, min underbara vän Jessie (från gymnasiet) kom förbi en stund och snackade lite. Ska nog till henne på måndag för att färga håret, skönt!

Idag däremot blire utång, Savannah fyller 21 år idag och det ska vi fira genom att först äta en middag hemma hos henne, sedan part loss på Collage och förhoppningsvis dra vidare till någon 05.00 klubb.

Ska nu iväg en sväng till farsta med lilsis, har ett gammalt tillgodokvitto på SkoVison där och tänkte hitta något nytt par tills ikväll. Kanske hinner blogga ytterligare en gång hemma hos S men det återstår att se.. om inte hoppas jag ni får en superduper kväll!

KÄRLEK<3

Jobb & träning = en bra kombination



Zakynthos´09

Heeelllo, fredag idag trots att de känns som en måndag för mig, dock inte en jobbig än men kan ju ha att göra med att de är fredag. Igår tog jag en ledig dag, det behövdes faktiskt... hjälpte mamma att städa hemma hos mormor & morfar först sedan gick vi vidare hem till min kära lilla farmor, så söt hon är. Måste börja hänga mer där hemma, så himla mysigt.. man ska ta vara på tiden med sina morföräldrar, för snart finns dem inte längre där! <3

Idag var det upp vid halv åtta och sedan dra iväg till jobbet med mor och Tompa. Nu har jag även precis klippt en av de anställda här på jobbet, lite extra cash i kassan är alltid bra. Nu är jag klar här och tänkte dra iväg till högdalen för att träna, känner mig sjukt taggad! Blir alltid så när jag är igång och jobbar, konstigt men tror att ju mer man har att göra ju mer får man gjort.. blir att man planerar in saker och faktiskt gör dem. Gemfört med att gå hemma hela dagarna, då får man fan inget alls gjort. Så det tycker jag är en bra kombination, jobb & träning = ett bra år 2010! För tänker fan inte se ut som jag gör nu i sommar... så träning, träning, träning (och en bra kost) är hur mina närmaste månader skall se ut!

Men nu måste jag springa iväg, ses nog senare när jag kommit hem igen! Nån som är sugen på att se vårt nya hus??? Glöm inte att kika in senare då :D kramis <3

<3

 

 

Im in love.


Jag får gåshud..


Hur vackert är inte detta? Gud så musik kan beröra!


# Läsarfråga


Fråga:
Hej! Vilken fin blogg du har. Du verkar så gullig och vettig tänkte ställa en fråga och hoppas på svar. Har du en pojkvän? Jag träffar nämligen en kille och har gjort ett tag och jag tycker att allt är jättebra men han verkar inte vilja bli tillsammans med mig han säger alltid att vi ska prata om annat när jag tar upp det. Tycker det är jättejobbigt för jag tycker verkligen om honom. Kan verkligen behöva ditt råd så snälla svara. Kram Karin

Svar: Hej Karin och tack så jättemycket! Nej jag har ingen pojkvän för tillfället, men håller på att träffar en precis som du faktiskt. Jag känner igen mig i din situation från tidigare killar jag träffat och vet att de inte alls är lätt, väldigt jobbigt för personen i fråga, i detta tillfälle just dig då. Nu vet jag inte hur eran relation tillvarandra är men utgår bara från allmänheten, så du får väl ta det jag säger med en nypa salt.

Om du verkligen tycker om den här killen, så är det väldigt viktigt, framförallt för dig att få veta vad han tycker om dig. Antingen så vet du redan vad han tycker, men att han kanske är rädd för att springa in i ett förhållande eller nått sånt, och ända lösningen på det är faktiskt att ge det mera tid om du nu klarar av det. Nu ska jag inte genarlisera heller men beroende på hans ålder kan han också vara omogen och inte redo för ett förhållande och det värsta som vi tjejer gärna gör är att vi pressar oss på killen och sen blir det bara pannkaka alltihopp iallafall och det är ju ingen kul lösning.

Så det allra bästa är att sätta sig ner, även fast det kanske är jobbigt och han byter samtalsämne hela tiden. Att bara konfrontera honom, och liksom säga: Hörru, allvarlig talat nu liksom! Jag tycker verkligen om dig och hoppas på att vi kan ta nästa steg i den relation som vi har tillsammans, hur känner du typ. Sen är det upp till han, vill han inte eller visar noll intresse skulle jag lämna killen, för i längden är det du som tjänar på det! Det finns så otroligt många killar runt om i världen, så funkar det inte denna gång är jag säker på att du hittar någon annan snart.

Hoppas de var till nån hjälp, kramis

Ett varmt bad.


Nu kliver jag i ett kokhett bad med mysiga värmeljus och lite avslappnande musik..





Vill gratta två av mina vänner...


...som båda två har gått vidare till finalen i Globen om 2 veckor. Nämligen i melodifestivalen. Det är min underbara älsklings skåning Emmalisa som dock bara körade till Anna Bergendahl men ändå otroligt coolt och gick direkt till final och sedan även Eric Saade som är pojkvän till min fina vän Molly Sanden. Sjukt kul att ha två fina vänner med i finalen, ska bli spännande. Trots att jag måste säga att melodifestivalen är sjukt tråkigt för övrigt, men kollat har jag dessa två delfinaler, eller under deras uppträdanden liksom.

Här har ni deras bidrag:

GRATTIS TILL ER BÅDA!!!!! <3


Musikfavoriter just nu!


Inna - Hot

Edward Maya ft. Alicia - Stereo Love (framförallt refrängen då)

Jason Derulo - In my head


Helt slut..



bjuder på den.. haha

Hellu, hemma från en lång dag ute i kyla och snö. Har jobbat med DM tak idag igen, från 7-16. Fy fan va det tar på kroppen, trots att jag inte gör något fysiskt arbete direkt, då jag står still för det mesta. Men kallt är det och lite smått långtråkigt ibland, men tur att man har så roliga arbetskollegor, får tiden att gå fort och så får man sig ett par sköna skratt på köpet också. Sov dock superdåligt inatt, vaknade var varannan timme alltså, så är helt slut nu. Kom hem strax efter fyra, som tur var fick jag skjuts hem. Har druckit en stooor varm kopp choklad och tänkte nu fylla upp vårt bubbelbad med varmt vatten och bara relaxa. Om jag inte somnar i badet tänkte jag även slänga på en bra rulle, sen blir det faktiskt sängen för min del.

Middagen igår blev väl sådär om jag ska va ärlig, så överväger om de verkligen är värt tiden att lägga ut det i bloggen. Kanske inte, får nog bli nästa gång. Sov hos favoriten igår igen.. såå mysigt! hihi <3 Ikväll sover jag dock hemma ensam, kanske lilsis kommer hem men de tvivlar jag på.

Imorrn flyttar min underbara vän Malin och hennes kile + bebis till England. Otroligt glad för deras skull, lite mindre för min egen skull då jag kommer sakna min prins något otroligt mkt. Vill ju se han växa upp liksom! Det bra i det hela är att jag nu har en anledning att ta mig till London lite då och då, vilket inte gör mig något då jag gärna åker dit. Så dit ska jag snart igen, jobba lite extra denna månad så ska jag nog komma iväg ett par dagar iaf.

Anyways, badet var det nu! See you later förhoppningsvis! <3

1 mars 2010


Bild tagen med min Canon EOS 400D i julas...

Hallojsan, måndag 1 mars idag och jag kan knappt fatta att vi redan är inne på månad tre 2010. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort, har liksom hunnit vara i london och firat nyår, vart 2 veckor i LA, kommit hem till kalla Sverige och redan jobbat 2 hela veckor. Ja det gäller verkligen att ta vara på tiden, eller åtminstonde göra nått vettigt utav den!

Helgen har varit både galen och lugn, fredagen var jag ute med sköna Kenza och Nadia. Lördagen hade jag nog hellre stannat hemma med tanke på hur sent det blev i fredags men eftersom min fina vän Julia fyllde 19 följde jag med dem ut en liten stund. Men tog det lungt med alkoholen och kom inte hem alldeles försent faktiskt. Skulle även ha gått förbi Grodan där en gammal klasskompis till mig firade sin 20 års dag, men var så himla trött att jag åkte hem Förlåt för det Sofie! <3

Låg hemma hos favoriten hela lördagen och söndagen, bara slappat båda dagarna. Rätt skönt ändå, men kände igår kväll att kroppen inte var i toppform så valde att stanna hem från jobbet (vakt för snöskottningen) idag. Och är glad att jag gjorde det, för när jag vakna imorse var jag helt mör. Sov fram till tolv ungefär, sedan har jag städat större delar av huset och är även halvvägs med all tvätt. Har föreberett middagen som jag tänkte laga för min lilla familj idag, även jullan är påväg hit för en myskväll i vårt nya hus.

Tänkte slänga ut nån bild på middagen och receptet, dvs och det blir gott! Haha :P See you later <3

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0