This is it



Kom precis hem efter att ha vart på bio med några vänner, vi såg MJ´s film "This is it". Den var grym, helt otrolig alltså... skulle kunna se den flera gånger om. Är ju mer som en dokumentär typ, eller ja dem visar allt från hans sista tid i princip, alla genrep, danser, koreografier, ljud, allt som gjordes innan den nya och sista turnén han skulle utföra. Så många timmar och jobb som det lades ner på detta är helt otroligt, eftersom det aldrig avslutades, han kom aldrig så långt.. tragiskt! Känns nästan overkligt att han faktiskt är borta. Ärlig talat så har jag aldrig vetat vem min förebild är, har aldrig riktigt haft nån och inte heller brytt mig. Men nu vet jag! Både för hans musik och sedan hans dans, jag är helt sjukt fascinerad över hans helt sjukt grymma dansare... vilken jävla känlsa alltså, att få dansa för MJ! Det hade vart något alltså.

SJUKT BRA FILM! SE DEN!!!!! Kände mig tårögd ett par gånger, men kom inga riktiga tårar faktiskt... Den var bara så fin, och bara så MJ, han är en helt underbar människa, och alla ni som smutskastar honom kan bara fara långt åt ja nivetvart! Han är en legen, han är King of pop! Thats it!



R.I.P

Logan´s halloween costume

På lördag är det halloween, vilket är helt enormt här i USA, vilket ni säkert redan vet. Anyways, här om dagen var jag och Henrik ute och letade kostym till lilla Logan och hittade då denna urgulliga kostym i en secondhand butik faktiskt. Kostade typ 6 dollar, så varför inte liksom. Det var iallafall den bästa som fanns där. Dock tyckte Jenna han såg alldels för ledsen ut i den med öronen och allt haha plus att den nog är lite för kall om man ska gå trick or treat o.s.v, så vi drog iallafall ut igår för att leta efter en ny då, och hittade...


...DENNA! Helt underbart söta kostymen, för typ 15 dollar eller nått. Så himla söt var han i den, helt sjukt kul alltså. Så han har ju två nu, men vi kommer använda oss utav askostymen nu på lördag då vi ska på ett halloween party hos några vänner till Jenna, med massa andra ungar o.s.v (kameran följer givetvis med!)

 

Visare bilder sen med dräkterna på också... ni kommer få er ett gott skratt, fan va god han är alltså! <3


Nitar is the shit


I lördags när jag umgick med Charlotte (min barndomsväns mamma, som bor i LA nu). Tog hon mig till en butik med MASSA fina väskor, helt sjukt mkt väskor för otroliga priser alltså. Dem hade massa annat också, såsom smycke, plånböcker, skärp och ja små assecoarer. Hade inte med mig så mkt pengar vilket nog var lika bra, då jag hade kunnat shoppa upp hela butiken haha ne men typ. Hittade dock en par saker som jag bara var tvungen att få med mig hem.

Det har liksom halva priset på allting i hela butiken, vill säga att väskan jag köpte kostade egentligen 30 dollar, MEN sen halva på det vilket är 15 dollar, dock var det lite limfläckar som knappt syntes men ändå nånting så han sänkte det till 12 dollar. Vilket är ca 70-80 kr för en sådan snygg party/kuvertväska! Love it <3



Sedan hittade jag även detta söta nitskärp för bara 6 dollar...


God morgon!



Jag, Logan och min chailatte! :D

Heello på er, gick upp runt åtta imorse för att ta en låång och varm dusch. Nu börjar faktiskt hösten komma hit till LA med. Löven faller ner på marken, de blir kyligare och mörkare snabbare. Dock är det rätt varmt under dagarna då, eller nu har det vart rätt kallt men mot helgen ska det bli upp mot 27 grader under dagen så det är ju sjukt najs.

Igår när vi var och handlade hittade jag chailatte, vilket jag saknat massa eftersom de i princip är ett helt år sedan jag drack det. Och det är den årstiden nu då man börjar dricka varmt, eller iallafall jag. Så tänkte prova den amerikanska chailatten, och jag kan lova er den var perfekt! Så mumsigt.. precis som espresso house! hihi så nu är jag glad, en bra start på dagen!

Ska alldeles strax dra till parken med Logan & Luke, även Lejat följer med såklart. Kanske bloggar igen när vi kommer tillbaka, alltså under hans vila... Har lite saker jag shoppat att visa, även en grymt rolig sak som kommer hända i december, så c u later ! <3

Självklart saknar jag min skåning! <3



Det är svårt att få med alla fina vänner som jag har, men en som jag självklart saknar en massa är min lilla skåning Lisa. Nästan som en fin syster... hihi love u gumms! <3

Det gäller att tvinga sig själv!


Tjenixen, är trött som in i helvete... kunder verkligen inte somna igår, så låg vaken ändå till halv fyra imorse vilket var sjukt ovärt. Det tar även på krafterna att leka runt med en liten krabat som Logan hela dagarna. MEN om jag ska komma nån vart måste jag fasiken sköta träningen och även kosten (den går sämst just nu) iallafall.

Det är fan inte lätt alltså, och jag kan erkänna att jag har världens sämsta självdiciplin alltså, skitjobbigt men är såååå lat. Det gäller verkligen att bara tvinga sig själv och ta handen ur arslet och gymma!

Så har slängt på mig min "fina" outfit nu, haha så ska gå till gymmet och springa en kvart och sedan göra lite situps, armhävningar och andra små övningar! Wish me good luck! :D


The L.A Zoo

 


Saknar er mina änglar <3






NI förgyller min vardag... och fler är när! Ni vet vilka ni är <3

Vecka fyra imorgon...



Tjolahopp! Hoppas allt är bra med er där hemma. Själv är det toppen, känns bara bättre och bättre för var dag nästan. Lite småtufft ibland, då man saknar vänner och familj men om ja ska va ärlig så längtar jag inte hem direkt hihi. Föressten hoppas ni förstod att jag var ironisk när det gällde läpparna, haha huuur fult som helst ju! Skulle aldrig falla mig in att spruta in sån skit i mina läppar iallafall. Har haft en sjukt härlig helg, bio i fredags med lite nytt umgänge, mys med Charlotte (malin min barndomsvkompis mamma som bor här i LA nu) under lördagen, på ett grymt event igår kväll där bl.a MTV Music Awards hölls förr ett par år sedan, vilket var lite småcoolt. Idag har jag sovit ut, vart på kurs och haft myskväll med hela gänget, bakade även cocosbollar som de alla älskade.. hihi skojigt!

Imorgon går vi in på vecka fyra, har alltså snart vart här en månad redan. Fan tiden går fort alltså, måste betyda att jag har rätt kul eftersom ja inte tänker på tiden så mycket. Iallafall slutet av oktober vilket betyder Halloween! Vilket är enormt stort här i USA, det är helt obeskrivligt alltså. De är huuuur många affärer som helst som är gjorda bara för halloween, med utsmyckning av hus, dräkter, peruker, tillbehör ja allt som hör till liksom. Och alla jäkla hus som ser ut som gamla spökhus, kyrkogårdar o.s.v det är sååå kul, för alla går verkligen all in här liksom.

Vi är iallafall bjudna på en halloween fest för ungarna, det är några vänner till Jenna som bor i Beverly Hills som håller i det hela. Ser faktiskt fram emot det rejält då de kommer vara mycket ungar, godis och olika utklädnander. Än sålänge ser det iallafall ut som om jag hänger med på det, men som sagt en vecka kvar allt kan hända!

Har även bestämt att från & med imorrn ska allt socker bort, har slarvat lite med träningen på sistonde och känner mig som världens sämsta människa just nu, eller okej lite överdrivet men ja iallafall.
Så har ställt klockan på 7 imorgon bitti
, då ska jag till gymmet och springa innan det är dags för att ta hand om Logan. Ska även försöka skärpa till kosten så mycket som det går, dricka mycket vatten och försöka springa var eller varannan dag iallafall. Jag tänker inte bli tjock bara för att jag är i USA haha..

GOD NATT ANGELS! <3

Fylla läpparna?


Tjenixen, hemma igen efter en lång dag i LA. Är hur trött som helst så ska bara sminka av mig och hoppa i säng, älskar att sova fan. Iallafall efter att ha sätt alla nya läppar som folk gör o.s.v, botox, grisfett eller vad man nu fyller det med så har jag funderat, kanske borde jag fylla läpparna, så man får ett par riktiga fläskisar, eller vad säger ni?

OMG DET ÄR SÅÅÅÅ SNYGGT!!!!!


Great Day!



Bild tagen av mig igår med min Canon EOS 400D


Heelloooo, awesome day people! Gick upp runt åtta tiden imorse, tog en dusch för att piggna till lite. Åt frukost, packade väskor och vagnar och ja allt som skulle med. Sedan drog jag och Logan till L.A´s Zoo. Vi hade otroligt kul, dock en del små "olyckor" haha, först lyckades han spilla ut hela sin mjölkflaska i knät på sig själv och sedan när han skulle vila rann typ halv flaskan ut under hans huvud.. så heeeela han var typ blöt, stackarn! Hihi.. men massa roliga och stinkande djur framförallt såg vi. Har fotat en del, men orkar inte lägga in bilderna nu, så gör det imorrn!

Efter två hade vi gått igenom hela, snacka om lång promenad, var helt slut i benen så det var tur att Jenna plockade upp oss. Sedan var jag på kurs från kvart i fyra till sex. Efter det drog jag & Jenna för att storhandla, massooooor av mat vilket var skönt då de var tvärtomt i kylskåpet. Nu fick även jag vara med och välja lite så de va najs.

Vi åt taco´s till middag, MUMS! Nu har jag duschat och bytt om... väntar på att en ny vän till mig som heter Hatun ska ringa. Ska nämligen "hänga" med dem ikväll, haha låter ju lite roligt men de blir väl en bio eller nått. Skönt att få komma ut lite och bara umgås.

Imorrn bitti runt nio tiden ska min kära cän Charlotte plocka upp mig runt nio. Vi ska på e visning, de kanske ska köpa hus. Sedan ska vi bara äta gott och umgås, kanske även shoppa lite tihihi :P

Hoppas alla där hemma mår toppen, lämna gärna en kommentar så jag vet vilka i är som läser min blogg och hänger med under min LA vistelse, alltid kul med lite respons! Saknar er vänner & familj<3

XoXo <3

My little cutiepie









21 okt.


Hej alla glada & fina, snart slår klockan midnatt här och jag ska lägga mig. Har haft en ännu en rolig dag med min lilla plutt Logan. Men imorrn blir det ännu roligare, eller faktiskt de 4 kommande dagarna ser väldigt välplanerade och spännande ut. Imorrn ska jag, Logan, Luke och Lejat ut på lite äventyr. Luke är precis lika gammal som Logan, tror det skiljer 5-6 dagar eller nått och Lejat är hans barnflicka, supergullig tjej. Hon passar Luke två ggr i veckan, tis och tors så då försöker alltid vi hitta på nått, vilket är superkul.

Fredag ska jag på Zoo med Logan, en heldags utflykt i princip. Kameran åker med så det lär ni få se mer utav till helgen. Lördag ska jag med Charlotte och hennes man på visning, de kanske ska köpa hus, sedan ska jag spendera dagen på dem. Lördag kväll ska vi på ett större event nere i Hollywood, det ser jag verkligen fram emot. Sedan på söndag passar jag en liten kille som heter Donavin också så det ska bli ruligt...

 

Meeeen NU ska jag sova, är trött och ännu mera trött. I miss u guys, Love<3
(ingen träning idag, ajjabajja!)


27 dresses



Bild tagen förra vintern

Hellu, har precis borstat tänderna och ska nu krype ner i min lilla säng för att sova. Har haft en mysig dag med Logan och alla andra. Började dagen med att gå till en ny park, som var otroligt ren och fin, mycket bättre än de tidigare vi varit på. Efter lunch och hans eftermiddags vila lekte vi hemma lite, dansade och läste svenska haha. På eftermiddagen gick vi ut på en promenad, fotade lite och gungade.

Var även en stund på gymmet nu ikväll vilket känns skönt, trots att det blev en rätt kort stund. Men som jag sa tidigare så försöker jag iallafall få in nån typ av träning varje dag. Måste dock skärpa till kosten, den är inte på topp kan jag säga er. Det är inte helt lätt att laga mat här, dem har ju inte samma saker som hemma i Sverige liksom. Men de kommer nog med tiden förhoppningsvis...

Har precis sätt klart filmen 27 dresses, har dock sätt den förr men de var ett tag sen och kunde därför se den igen. Gud så gulligt och mysigt de är med bröllop och allt runtomkring.. man blir nästan lite sugen på nått sätt, fast ändå inte!

Känner däremot att jag är inne i en period nu där jag ser par överallt, bara lyckliga dessutom. Mest på film dock haha.. men iallafall! Och efter att ha vart singel i över ett år nu börjar de faktiskt kännas lite ensamt, man känner saknaden efter den där närheten och kärleken en annan individ kan få än att känna och få. Men känner att de inte riktigt finns plats för en andra person i mitt liv just nu så det får vänta ett tag till.

Ska sova nu, hoppas ni får en toppendag hemma i swe... love u <3

1:a okt för två år sedan...


...startade jag den här bloggen. Kan ni fatta att det faktiskt har gått 2 hela år sedan jag började blogga. Känns helkonstigt, att jag faktiskt har bloggat nästan varje dag de senaste två åren. Kommer ihåg när jag väl började blogga, då de fortfarande var rätt nytt och ingen i min omgivning bloggade. Tyckte det verkade som en rolig grej och provade... Vart helt fast och kunde inte sluta, så här sitter jag två år senare och bloggar fortfarande.

Snacka om att när jag väl började blogga hade jag inte en blekaste aning om att jag idag faktiskt skulle befinna mig i Los Angeles, på andra sidan jordklotet flera hundra mil ifrån mina vänner och familj.


Kollade lite snabbt igenom tillbaka på bilder jag lagt in under 2007, alltså i början av mitt bloggande. Jag bodde fortfarande i huset då, gick ettan på gymnaset, var fortfarande tillsammans med Kevin mitt ex och var nog inne i min värsta fjortisperiod eller den kom där strax efter iallafall. Gemfört med många andra så var jag nog väldigt sen när de gäller den perioden, fjortisperioden alltså.. de jobbigaste av dem alla. Då man har sin första fylla, röker sitt första bloss, första clubfesten, storbråk med sina bästa tjejkompisar o.s.v Ja ni hänger med iallafall?!?! De flesta börjar väl runt 12-13-14 års åldern medans jag var 16 nästan 17 år när de blev som värst. Dock blev jag aldrig den där riktigt fjorren med sju kg idomin på läpparna, orange brunkräm rand o.s.v utan en mildare version.. Men gåsjacka och SSS byxor var definitivt med i bilden.. haha herregud!

times goes fast...

Vad jag ville komma fram till var iallafall att jag "firar" två år denna månad. Hade väl hoppats på att kunna ha någon liten tävling eller så, men känner inte att jag har så många läsare plus att jag inte direkt har något att lotta ut plus att jag befinner mig i LA nu, vilket gör det hela lite svårare...

GRATTIS BLOGGEN! (haha)


Replay



Redan ny vecka...


Morsning korsning på er svenskar. Hoppas ni alla hade en bra start på veckan, själv har jag haft en toppen dag. Min är ju ännu inte slut. Det gick rätt bra att somna igår trots den hemska filmen vi såg igår. Dagarna går så himla fort så jag hinner knappt med dem själv... Igår var en soft dag och började supermysig då Jenna lagade värsta amerikanska frukosten. En gammal vän till henne kom hit för att äta frukost eller ja snarare brunch med oss så de var trevligt. Efter att vi ätit och Logan tog sin nap tog jag tillfället i akt att simma några längder i poolen vilket var sjukt skönt.


här har vi dock inte dukat ut allt.. men mysigt var det iallafall!


Försöker få in iallafall nån typ av träning varje dag nu vilket känns både skönt och kul. Idag gick jag upp runt 8 tiden nångång. Henrik & Jenna skulle iväg på möte så jag och Logan åkte med för att leka på ett "playground". Det är som en inomhus lekplats typ, man betalar för att gå in där så får man leka med alla grejer typ, finns hoppslott, bollhav ja allt möjligt plus massa andra galna ungar så de är rätt kul faktiskt. Logan och jag har otroligt kul tillsammans, vi har verkligen klickat!

När mötet var klart plockade dem upp oss för att sedan dra hem, Logan sov ca 2 timmar även jag, var så sjukt trött så somnade på soffan när vi kom hem. Har sedan vart iväg med Jenna på kurs på eftermiddagen, det gick sjukt bra!
När vi kom hem kände vi för att träna lite så bytte bara om och drog iväg till Curves för ett intensivt pass. Det är sjukt jobbigt faktiskt men skönt då det går rätt fort, ca 30-45 min.

Idag kom även Ryans (Jennas bästavän) man hem, han har vart bortrest nånstans fram tills nu så har inte träffat honom förrän idag alltså. För er som inte vet det så bor dem två här just nu i gästrummet.
Det letar efter eget boende här i närheten nu så förhoppningsvis flyttar dem ut i dec, så JAG får det rummet hihi!

Söta som dem är köpte dem iallafall med sig Frozen Yoghurt hem, som LÄTT är en ny favorit. Typ det jag tillåter mig själv att äta, trots att jag tränar och så. Liiiite måste man fan gotta sig, jag sköter mig otroligt bra annars faktiskt. Dricker typ vatten till alla måltider, äter knappt något socker alls o.s.v


Här har ni iallafall dem berömda "Frozen Yoghurts"... sjuuukt goda! Min längst ner till höger, tihihihi mums <3


Nu ska jag duscha, ta en kopp te och sedan sova. Imorrn är en ny dag! Kärlek till er alla<3

Paranormal activity


Hello guys, hemma från en trevlig kväll på "stan" haha eller The Grove lättare sagt. Träffade upp en "vän" som jag nyligen lärt känna för att hänga lite. Vi drog och käkade sushi och sedan såg vi en en film, "Paranormal activity".

Sjukast är att jag aldrig änns hört talas om filmen förut förrän typ två dagar sen då en vän till mig berättade om den. Det skulle vara en riktigt läskig och sjuk film och hon tyckte definitivt jag skulle kolla på trailern, så jag gjorde det. Men sa sedan att jag aldrig skulle gå och se den då den var alldeles föööör läskig för min smak.

Vilken film tror ni vi ser idag, DEN såklart... Usch säger jag bara! Se själva, här har ni trailern! Some heavy shit kan jag lova er. Förstår inte hur jag ska somna inatt. I want mama! haha


Lördag


Igår hade vi en otroligt mysig dag faktiskt. Började morgonen med att dra iväg till "Curves" som det heter, typ som ett gym men med lite speciell verkan. Alla maskinerna är satta som en cirkel, sedan går man liksom runt, lyssnar på tanten i högtalern som säger byt maskin typ var 30 sekund ungefär. Lite halv svårt att förklara, men verkar rätt kul och man får verkligen all hjälp man behöver för att träna rätt o.s.v Dem mäter även alla mått på din kropp, väger och mäter dig så du kan se hur din träning utvecklas under tiden och om du når ditt mål liksom. Så förhoppningvis ska jag skaffa ett medlemsskap där. För börjar verkligen älska att träna, det blir som en del av min vardag liksom.

När vi kom hem var det bara att packa väskorna och göra en matsäck för beachen. Vi drog ner till Santa Monica som är skitmysigt. Stranden var rätt tom, det är ju rätt kallt nu för alla amerikanare eller ja iallafall i vattnet. Men svensk som jag är badade jag såklart, haha tyckte det var skönt och avsvalkande. Vi hade seriöst typ 36 grader igår!

Efter beachen skulle Henrik (pappan) till en studio för att spela in några rader för en film han vart med i, så då åkte vi såklart med. Det var en superstor och fin studio, riktigt najs faktiskt, så det var kul att få vara med och se hur det gick till.

Efter studion drog vi hem och jag tog en sväng ner till gymmet för att gå/springa på bandet en stund sedan tog jag även ett dopp i poolen, sååå skönt! Efter det grillade vi hamburgare och hade en riktigt mysig kväll... jag njuter!









Det var faktiskt Logan´s FÖRSTA gång på beachen under hela hans liv, haha 15 månader bara dock men kan lova er att han älskade vattnet... Sötnosen<3

Området jag bor i...






Den nedre balkongen är våran.
















We had fun with Danny haha


Satt och kollade igenom lite gamla bilder eller ja gamla och gamla... från i somras iallafall. Och kom på att jag hade en rätt galen men sjukt rolig sommar faktiskt. Hittade bl.a dem här bilderna från en av våra kvällar nere på Gotland då E.M.D hälsade på. Det började med lite uppträdande nere på Wisby Beach Club och sedan efterfest i VIP avdelningen på Gute... Vi hade sjuuukt kul!

När de uppträdde på Beach Cluben, sjuukt härliga grabbar!
Noras pojkvän till vänster och min i mitten då.. jaa så är det ju! haha





Rätt så svettigt, haha ser inte sådär jättesöt ut men kul hade vi! Blev faktiskt räddad av Danny den här kvällen, höll på eller ja rättare sagt jag ramlade ner från scenen PÅ honom haha då vi dansade upp på den 40cm breda "scenen" men han typ tog emot mig på nått konstig jävla sätt så vi båda undvek att skada oss... Thanx for that D ;)



We had alot of fun girls... Nedre bilden är från Kallis!


I miss u girls, I miss Zante...






















Jag bjuder på dessa... haha Good times säger jag bara!

Fredag



God morgon på er kalla Sverige. Hoppas ni alla sovit gott, eller ja de flesta sover väl fortfarande, själv har man ännu inte gått och lagt sig... Idag har vart en otroligt rolig dag. Gick upp runt halv nio ungefär, åt frukost och fixade allt med Logan som vanligt innan vi drar iväg. Så fixade vi lite saker på förmiddagen sedan var det dags för Logan´s nap och åkte därför hem igen. Under tiden var jag ute och fotade lite (slänger in bilder senare).

Efter att Logan hade vaknat åt vi lunch sedan bytte hela "familjen" om till badkläder och gick ut till poolen. Det var mysigt att alla var "samlade" haha, de lät ju lite konstigt men de är sällan vi är det då den ena jobbar när vi är hemma o.s.v

Efter att ha simmat några längder och faktiskt jobbat lite på min gamla bränna från Grekland var det dags för middag. Vi åkte upp till en supermysig china restaurang där vi åt en riktigt mumsig middag.
Påvägen hem stannade vi vid en asball glassaffär där dem hade yoghurtglass. Något jag önskade vi hade i Sverige faktiskt, de funkar nämligen så att man tar sin egna lilla bägare, tar den smak på glassen man vill, eller om man vill ha fler (det är alltså mjukglass). Sedan kan man välja mellan massa olika saker, som frukost, godis, chokladsås o.s.v tillslut går du fram till kassan där dem väger hela bägaren med allt i och räknar ut hur mycket det ska kosta. SJUKT GOTT & fett smart...


Efter det åkte vi bara hem, har nu sätt två filmer så tänkte väl snart lägga mig faktiskt. Imorrn ska vi till Beverly Hills på morgonen för att äta frukost med en gammal vän till Jenna och sedan blir det beachen! :D Snacka om att ja längtar... hihi

Inte för att klaga alltså men fy fan va varmt det var idag, typ 32 grader.. sjukt skönt men lite jobbigt att va ute i parken och så med Logan, nästan jobbigt varmt liksom! Haha men jaa jag njuter till 100%, har ju hört vilket hemskt väder ni har där hemma...

God natt på er alla <3

Tsilivi del 1

Fick se soluppgången när vi lyft från Sverige

Helt ok flygmat faktiskt..

Första rummet vi hyrde, dock bara en natt.

Vårt andra hotell som vi bodde på resten av resan... sjukt fint & mysigt!

Utsikten från sovrummet..

Kök/sovrum/mig

lek nere på stranden :D

Crepes med choklad och banan, MUMS!

Shipwrek, sjukt fin utsikt...

liiiite överpackad lastbil.

lunch vid ett jättemysigt ställe, minns inte vad det hette.. Fin utsikt var det iallafall...

Sen fick vi ju punka såååklart! haha sjukt litet extrahjul, de var fan ett skämt alltså.

hotellet/lägenheterna...

fortsättning följer...


Logan


Busungen älskar att rota i mina lådor..

Måla är kul men att kladda är ännu roligare

Bada gillar vi också, en gång om dagen innan läggdags!

Sedan mys i soffan innan läggning..

 

Han är ju bara såååå söt :D<3


Nya slingor!?!?!


Juste om ni minns det så slingade jag ju håret hos Julia några dagar strax innan jag drog iväg hit. Har ju inte visat någon bild direkt, men här har ni en. Dock svartvit så ni ser ju inte färgen, men slingorna ser man ju :P hihi bjuder på en osminkad egobild också!



LOVE<3

Föressten...

...så var jag faktiskt en sväng ner på gymmet idag! Japp promenerade först 10 min sedan sprang jag 5 min. Gjorde situps, armhävningar och rump-lårövningar. Spenderade typ 45 min där nere iallafall, så det är ju något liksom, en bra start. Ja säger det, nuuu jäklar ska dessa celluliter och allt överflödigt fett/hud stramas åt... haha!

15 Okt.



(utsikten från vår lägenhet i Tsilivi)

Heej babes, nu är väl ändå de flesta uppe där hemma. Själv sitter jag nydushad, iklädd min "pyamas" och snart redo att lägga mig. Är inte alls trött ikväll vilket är konstigt eftersom jag somnade rätt sent igår med. Men men, har "sovmorgon" imorrn då Jenna tar Logan på morgonen så de kvittar ju faktiskt..

Idag har vart en rolig dag, vi gick upp nångång runt åtta då Logan vaknade, åt frukost som vanligt och sedan klädde på oss. Vid tio plockade Jenna upp oss och körde oss till "MyGym", vilket är ett ställe för barn. Hur roligt som helst faktiskt, ett jättestort rum med massa olika små klätterställningar, bollhav, leksaker, gungor... ah allt ett barn kan tänka sig typ. Passar alla åldrar, eller ja upp till typ 5 eller nått då. Så hade vi massa lekar, sjöng och dansade under en timme. Logan var helt svettig när vi gick därifrån gullet.

Förhoppningsvis kommer vi köpa ett kort där så vi kan gå den kursen en gång i veckan som en rolig aktivitet, om det inte är för dyrt...

Resten av dagen har vi ätit, målat en tavla, cyklat och lekt en massa. Dagarna går så himla fort här vilket måste betyda att vi har rätt kul om dagarna hihi.

När Logan somnat så var det bara jag och Jenna uppe, Henrik och Ryan va iväg och jobbade. Efter att ha suttit och irriterat oss på alla jädrans myror som på nått jäkla sätt kommit in i vårt vardagsrum fick vi spatt och vände vi nästan upp och ner på hela jäkla vardagsrummet. Haha vi dammsög hela soffan, tog bort alla kuddar o.s.v, dammsög hela vardagsrummet + köket, sedan fortsatte det bara tills allt var dammat och rent. Knäppt hur man kan få såna ryck ibland ju.. Rent och fint blev det iallafall.

Har även fått i ordning det sista i mitt preliminära rum för tillfället, nu är allt på plats o.s.v så det känns ju skönt.
Men som sagt åker jag tillbaka i januari vilket jag tror jag gör kommer jag ju få Ryan´s rum, alltså gästrummet som har mer plats och en större garderob... (skönt, hihi)!

Men nu ska jag försöka sova vi, ses imorrn eller ja senare ikväll er tid! Kramis<3

Ok, Thats it!


Celluliter på både armarna och ben även finnar i ansiktet!!!!!! Sockret SKA BORT nu!
Gymmet ska bli mitt andra hem, det här är INTE okej alltså...

When the baby is sleeping...



Hello friends, klockan närmar sig midnatt här i staterna och det är snart dags för sängen. Det har nu gått en vecka sedan jag kom hit, tiden går faktiskt väldigt fort och nu är det bara nio veckor kvar haha. Neej men de känns bra och det blir faktiskt roligare för var dag som går. Mycket för att rutinerna börjar sätta sig och jag får bättre kontakt med familjen...

Idag var jag först i parken med Logan tills de började regna så då gick vi hem igen. Det har alltså inte regnat här på nästan över ett år, och JUST NU ska det regna! Haha himla skumt, jaja de ska bli fint till helgen igen så jag dör väl inte. Hörde ju att det snöar hemma i kalla Sverige, så det är jag väldigt glad att jag slipper faktiskt!

Efter Logan´s tvåtimmar nap blev vi upphämtade av en jättegullig tjej vid namnet Lejat, som passar en kille som är precis lika gammal som Logan och heter Luke. Vi åkte iväg till ett "barnmuseum" typ, eller vad man nu ska kalla det.
Det var iallafall kul att få komma ut på någon utflykt speciellt då de två grabbarna lekte så gulligt ihop.

Har vart ensam med Logan hela kvällen, badade honom och la honom själv. Det går jättebra nu och känns tryggt, vi funkar bra ihop eller ah större delen av tiden iallafall.

När han somnat strax innan åtta kan jag sätta mig ner och bara slappa... eftersom jag försöker skärpa till kosten blir det inget godis för mig, men lite glass kände jag att jag kunde unna mig själv med lite jordgubbar på sidan av.
Så det är jag, glassen, tvkontrollen och min lilla special apparat så jag kan hålla koll på lilla Logan. Det är nämligen en kamera inne i hans rum, även en mic så kan se och höra allt han gör. Supersmart...
Idag blev det ingen träning men imorrn ska jag faktiskt besöka gymet för första gången så det ska bli skönt.

Men nu är jag trött och ska säkert upp runt halv åtta, åtta imorrn bitti så lika bra att lägga sig. Men vi hörs igen imorrn, eller ja eran tid senare idag!

Ha en underbar snöig och kall dag! <3

deep thoughts



Bild tagen av: Mimmi i Tsilivi´09

 

Det kommer stunder i änns liv där man känner sig ensam, kanske stött på en jobbig barriär eller
något annat som tynger än. Men det är just då man ska ta vara på dem vänner man har runt omkring sig.
Det är därför dem finns där eller ja delvis iallafall. Jag har på sistonde märkt hur många
underbara människor jag faktiskt har runt om mig, från vänner till familj till vanliga bekanta.
Personer som kanske inte alltid är den man tror ska bry sig, men som sedan visar sig vara en av dem som man kan komma till i vårrt och torrt liksom.

 

Vet inte riktigt vart jag vill komma med dessa "filosofiska" rader haha... Men nått i stilen med att
man ska ta vara på sina närmsta, men även vara öppen för andra som också vill finnas där för dig.

 

Oftast märker man inte sånt här förrän man mister någon, anting pågrund av död eller
bara av ett väldigt långt avstånd. Och just därför är det viktigt att visa sin uppskattning så ofta det bara går för en dag kanske man inte har samma reletion längre.


Haha jaa fråga mig inte vart detta kom ifrån, men trots att jag kan känna mig lite ensam här i LA vissa kvällar,  gör mig egentligen inte så mycket när jag vet hur många som faktiskt tänker på mig och finns där för mig om det verkligen skulle vara nått!

 

Minnen betyder allt och jag har så otroligt många med mina underbara vänner.
Är otroligt tacksam för det och hoppas på ännu mer när vi ses igen!

Love you alll<3


Jag är slutkörd


God Morgon på er Sverige, de flesta ligger väl fortfarande och sover men några är nog redan uppe. Själv sitter jag i vardagsrummet med Henrik och kollar massa audition från svenska idol, sjuukt kul! Asså garvar så jag får ont i magen alltså.

Iallafall, dansen gick bra och det varr sjukt kul. HERREGUD vilket jädrans pass alltså.. Är helt öm i hela kroppen nu, snacka om otränad alltså, fy faen! Det var alltså 80-tals musik vi dansade till vilket var otroligt kul, man taggade verkligen till på det speciellt då vår lärare var sjukt glad och galen. Vi gjorde massa Rocky steg, till den låten som spelas i filmen vilket gjorde det ännu roligare... Men fy fasiken vad vi var slut efter alltså, det tog verkligen på krafterna!

Men kul var det och jag ska lätt gå dit nästa måndag igen. Det är liksom både dans och workout typ, vilket är ett perfekt pass en gång i veckan. Det är ett skitgulligt litet ställe där man komma och gå hur man vill, det kostar 5 dollar för varje gång och de finns hur mycket olika dansstilar som helst.

Imorgon ska vi prova på spinning och yoga men på ett annat ställe så det ska bli spännande. Får hoppas på att jag inte har alldeles för mycket träningsvärk så jag orkar med morgondagens pass.

När vi kom hem gjorde vi iordning varsin sallad med kyckling, jättemumsigt!


Nu blir det duschen sen läggdags för imorgon är en ny dag och ska nog upp redan runt halv åtta tiden då Logan brukar vakna. Eller ja för er blir det ju runt 17-18 tiden jag kliver upp.

Kram sålänge<3

Monday Morning



Här har ni min lilla Logan ;)

God morning people, då har både jag och Logan fått i oss frukost och nu är det dags att klä på sig... Jenna är iväg fram tills klockan tolv, och Henrik är just nu och lämnar in sin bil på service. Men så fort han kommer tillbaka ska vi iväg och fixa nya nycklar iallafall. Sen efter att Logan tagit sin lilla powernap ska vi nog ner till Malibo, beroende på väder.. för idag är det faktiskt ganska molnigt och lite kyligt!

Ikväll ska vi på den danskursen, haha det kommer bli kul och galet. Henrik stannar hemma med Logan så vi kan dra iväg och dansa. Så bloggar väl då antar jag.

Kramiiiis, saknar er alla mina änglar där hemma! Speciellt dig lillsyrran! <3

Nighty..



Godmorgon på er där hemma.. Hoppas ni alla sovit gott. Själv har jag precis borstat tänderna och ska nu krypa ner under täcker för att sova. Känns så konstigt att tänka på att ni nu är påväg till jobbet o.s.v haha

Iallafall så har jag haft ännu en mysig dag med familjen Capozzi/Rutgersson. Imorgon är det måndag och jag har då varit här i en vecka, tiden går faktiskt himla fort. Ja för er är det liksom redan måndag.. haha skumt!

Imorrn ska vi iallafall iväg och göra nya nycklar, då de var här idag och bytte det gamla låset. Vi ska även ta en sväng till parken imorrn förmiddag sedan efter Logan´s lilla powernap ska vi, alltså jag, Logan och pappa Henrik till Malibo förhoppningsvis vilket alltså är beachen.. (där alla kändisar hänger tydligen). Efter det ska jag, Jenna och två av hennes vänner gå på en danslektion vid sjutiden. Tema 80-talet... hahaha herregud vad kul det ska bli!

Berättar såklart mer när jag kommit hem igen! Ha en underbar måndag, så hörs vi... ja när vi hörs! Jäkla tidsskillnad alltså! Kramis<3

Cute


New shoes


God kväll på er där hemma, tänkte bara slänga in en bild på mina nya jogginskor som jag köpte igår när vi var ute och åkte. Såg otroligt mycket kul igår, vi körde igenom Bel air, Beverly Hills, var ända nere vid Santa Monica och åkte på dem populäraste gatorna här i LA... Kul hade vi iallafall.

I slutet av vår resa stannade vi vid en butik kallad "Offbroadway", där man alltså kan köpa framförallt skor men även väskor och lite annat smått. I denna butik får du i princip allt för halv priset gemfört med vad de säljs för i andra butiker.

Jag tror aldrig någonsin jag vart inne i en sådan stor skobutik, de var skor exakt överallt, olika typer av skor, höga, låga, gympaskor, sneakers, converse, men, dam, barn ahh you name it alltså. Hur ballt som helst...

Nu skulle ju jag bara ha ett par joggingskor plus att Logan började bli rätt trött vilket gjorde att det fick gå rätt fort. MEN om jag ska tillbaka? Haha ehhh JA det kan jag lovar er, hur mycket fina high heels som helst, och gaaalet snygga converse för sjuka priser...

Endast 39 dollar, vilket är ca 280 svenska kronor.


(dålig bild, tagen med min cam)


Sightseeing i LA idag

 



Bild lånad från google

 

God morgon fina vänner, idag är det lördag och klockan är kvart över sju här. Tänkte egentligen ha gått upp vid åtta, men såg fel på klockan och är därför redan vaken. Går dock och lägger mig strax innan tio nu varje kväll vilket gör att jag faktiskt orkar upp vid den här tiden.

Hör att Logan vaknat nu så det var väl lika bra att jag redan är uppe och faktiskt även hunnit ta en dusch. Idag ska vi iväg ut på vägarna här i Los Angeles, vi ska köra ner mot West Hollywood som jag förstod det, köra genom Beverly Hills bl.a och även Pasadena.. Så det ska bli riktigt kul.

Ska även försöka inhandla mig ett par nya joggingskor idag, då det är dags att komma igång med träningen på måndag! Jenna ska iväg på en födelsedagsfest ikväll så då blir det bara jag och gulliga Logan... Hörs kanske senare!
Love<3

the apartment.

 




ner för gången är alltså mitt sovrum, kontor, badrum, deras sovrum, gästrum och logans sovrum...


Mer bilder på poolen o.s.v kommer nog imorrn.. kramis

Börjar landa nu...


Tjenixen, nu sover lillkillen igen så detta är en perfekt tid för mig att blogga. Vid elva skulle Jenna iväg på ett möte så då packade vi ihop allt och åkte med henne. Medans hon satt i sitt möte tog jag Logan och gick iväg till en supermysig park. Där var det massa andra ungar vilket var väldigt trevligt då dem kan leka tillsammans o.s.v
Dock är ju Logan bara 14 månader vilket kan krocka lite ibland då de andra barnen är lite större och lite mer vilda.

Men hittils känns allting bra, jetlagen är påväg bort faktiskt, dock känner jag mig lite tung i huvudet fortfarande tack vare denna jäkla förkylning. Men proppar i mig vitaminer så den borde vara borta tills imorrn eller nått...

Jenna är iväg på ännu ett möte nu men borde strax vara tillbaka. I väntan på att Logan ska vakna tänkte jag nu städa undan lite och även ta disken. Något som också hör till mitt dagliga jobb nu framöver.

Mitt schema kommer väl igång på måndag mer exakt, nu håller vi allihop fortfarande på att vänja in oss med allt, rutiner o.s.v Vilket också betyder att jag kommer komma igång med min träning till nästa vecka, har ju både gym och pool i byggnaden.. YAAY! :D

Nu får ni hemma i Sverige ha en fortsatt trevlig fredagkväll så hörs vi nog imorrn igen, även då tänkte jag slänga in lite mer bilder på lägenheten och kanske någon söt på lilla Logan.

Juste senare idag ska jag iväg och träffa min kära moster som bor här i LA, det ska bli sååå himla kul! Det är lite mindre än ett år sedan vi sågs sist faktiskt.

My room


God morgon folket, klockan är nio på morgonen här nu och jag vaknade för ca en halvtimme sedan. Känner mig faktiskt lite halvkrasslig idag.. eller gjorde det även igår med men idag känns det lite värre. Det är mer en vanlig förkylning bara men på det har jag denna jobbiga jetlag...

Tänkte visa hur JAG bor just nu, alltså mitt tillfälliga sovrum. Sover just nu i Logan´s rum alltså, eftersom gästrummet är utlånat till en väldigt nära vän till dem. Men det är nog bara en månad fram så efter det får jag mitt egna rum..

Men detta passar mig alldels utmärkt iallafall, mysigt rum tycker jag!

Min nya mobil...

Mer bilder på lägenheten kommer sen... kramis


Jetlag



Osminkad lilla jag dagen innan jag drog hit...

Hej på er alla fina läsare, vänner och familj :)
Just nu sitter jag i vardagsrummet och bara softar. Lillkillen tar en lite powernap så de är rätt lugnt för tillfället. Klockan är nu halv ett på dagen här och jag är döööötrött! Har sådan hemsk jetlag så de inte är sant alltså, känner mig helt jäkla död, känner mig nästan sjuk för att kroppen är så ovan och måste vända på dygnet liksom... Men det går väl över om ett par dagar hoppas jag. Somnade strax efter nio igår igen så många timmar sömn inatt iallafall, sedan gick jag upp runt åtta. Har varit på en promenad med Logan nu på förmiddagen sedan lekte vi en stund i parken.

När vi kom hem var det snacks time och sedan naptime.. Så har precis plockat undan alla leksaker, diskat och nu äntligen satt mig ner för att blogga. Vet inte riktigt hur mycket bloggande det kommer bli av, men ska försöka få in en inlägg varje dag iallafall sen lite mer bilder med tiden också.

När Logan vaknar igen ska vi iväg och köpa en mobil till mig, vilken typ av mobil det blir har jag ingen aning om så de blir ju lite spännande, dem är ju helt annorlunda gemfört med de telefoner vi har i sverige kan jag lova er.

Nu ska jag nog försöka vila nån halvtimme innan sötnosen vaknar igen.. Hörs senare igen! Love Love<3
Saknar er massa mina älsklingsvänner och familj! <3

The big L.A


Heeey, då har jag landat i Los Angeles. Eller ja egentligen var det ju igår som jag kom hit men har bara inte kunnat blogga förrän nu. Klockan är ju snart sju på morgonen hos er hemma i Sverige medans den här snart är tio på kvällen vilket är en enorm skillnad, alltså hela nio timmar... Så jetlag kan man verkligen säga att jag har!

Klev upp igår morse vid halv fem, eller ja för er blir det ju förrigår morse, haha ojoj komplicerat men men. Sen gick jag och la mig strax efter nio på tisdag kväll då. Var huuur trött som helst efter 14 timmars flygresa, men lyckades ju hålla mig vaken till nio iallafall. Sov hela 11 timmar inatt då jag fick sova ut till tio imorse vilket var skönt, men kroppen har ju inte hunnit vänja sig än och har vart halvseg hela dagen.

Nu är jag faktiskt hur trött som helst, men kände att ni behövde en liten uppdatering där hemma så ni ser att jag kommit fram och mår bra. Vilket jag har och verkligen gör!

Flygresan gick iallafall jättebra, inte alls så farligt och långtråkigt som jag trodde den skulle bli. Först 3 timmar från Stockholm Arlanda till London Heathrow där jag sedna fick vänta ca 1,5 timme.. men som gick fort då de var en riktigt stor flyplats, så var tvungen att ta en buss till nästa terminal o.s.v Sedan var det 10 tim 40 min från London till LA. Hann se tre filmer, tre olika måltider/snacks bara två timmars sömn och sedan en rysk buddie brevid som verkligen gillade att prata. Haha.. vart lite jobbigt efter ett par timmar med hela hans lifestory typ.

Blev hämtad av Henrik (pappan) på flyplatsen sedan körde vi hem hit. Både Henrik & Jenna (mamman) är två helt underbara personer även Logan (sonen). Det känns så kul att vara här och tror detta kommer bli en grymt häftig upplevelse!

Men nu är jag verkligen jättetrött och längtar bara efter att få sova så de tänker jag göra. Förhoppningsvis är jag lite piggare imorrn och hinner kanske få med lite bilder på hur det ser ut o.s.v men det beror helt på hur dagen ser ut.

Men vi hörs nog garanterar imorgon, så får ni inte glömma nu att jag ligger hela NIO timmar efter er, vilket gör att jag kommer blogga mestadels då ni sover... hihi

Kramis<3

Los Angeles here I come...




Morrn Morrn, några timmar senare och nu är jag uppe igen. Kunde först inte somna men tillslut så. Det är snart dags att åka iväg, bara packa ihop de allra allra sista nu sen drar vi mot arlanda. Pirret i magen är obeskrivlig nu...

Men får tänka positivt att 2,5 månad kommer att gå fort, precis som sommaren bara fluget iväg liksom. Men saknade efter mina fina vänner och familj kommer vara enorm.. Men kommer såklart blogga, vara online på FB o.s.v
Så regelbunden kontakt alla ni som känner er utvalda! haha

Såg även detta som min söta vän Becca skrivit om i sin blogg, gud blir alldeles rörd ju! Nä usch nu tickar klockan iväg. Nästa gång vi ses, så ses vi i LA! Nu väntar det mig 16 timmars resa från arlanda till LA.. landar klockan 24:00 ungefär svensk tid, men 14.30 amerikansk tid.. snacka om jetlag!

Cya ;) Bye Bye Sweden...

Sista natten...



Tjenixen alla nattugglor, efter att ha träffat alla fina vänner och familjemedlemmar, ha packat klart allt sitter jag nu här på mitt rum med mina två ekorrar Savannah & Nora. Vi drog in till söder för att fika med Julia, Musse... träffade även sarisen en snabbis. Himla mysigt! Det är så himla tråkigt att lämna alla mina fina vänner, har verkligen insett hur många fina jag faktiskt har runt om mig som faktiskt bryr sig om mig.

Efter att ha fikat och sagt hejdå till några drog jag och ekorrarna vidare hem till mig. Ett par goda skratt har vi fått oss ikväll kan jag lova er, bl.a när nån/nått skrämde skiiiten ur oss påväg från tuben och nån äckelsnubbe som ringer upp mig på skype! USCH!!!!!!!!!!!

Nää nu är det fasiken dags att sova, eller ja ska försöka iallafall, nu börjar pirret komma på riktigt alltså.. mår nästan illa. Får se om ja hinner slänga in nått inlägg innan jag drar om... ja i princip 4-5 timmar. Norisen, mamma, min älsklade lillasyster och Tompa åker med mig ut till flygplatsen så det är ju skönt, men på samma gång sjukt jobbigt.

OM jag inte hinner blogga ses vi nästa gång när jag kommit fram i LA... Ha de grymt sålänge<3

H&M


För någon dag sedan när jag var iväg med mamsen till Globen för att köpa allt som skulle med till LA hittade jag även denna fina väska för bara 299:- vilket var ett bra pris enligt mig. Ganska enkel, bra storlek och fint med svart och guld. H&M kan har riktigt bra grejer faktiskt om ni frågar mig...


Ny doft!


BOSS ORANGE


Fattar inte HUR jag ska få med allt? haha

 

Började faktiskt inte packa förrän igår. Förr var jag alltid den som börja packa typ 2-3 veckor innan avgång men nu e jag mer den där sista minuten typen.. haha! Förra veckan var jag iväg med pappsen och inhandlade två nya resväskor, en lite större och sedan en liten mindre. Tänkte att dem två borde ju garanterat räcka, men asså nu är jag faktiskt inte lika säker. Är väl nästan i princip klar, så det ska nog gå.. men hade ju helst velat haft lite plats över då jag garanterat kommer få med mig en del nytt hem sen igen hehe :P

Nu ska jag göra mig iordning för att dra iväg, träffa folk och ja fixa allt det sista. Imorrn bitti drar jag... omg!

- necessities -



Låter bilderna tala för sig själva...


Fredag...










Lördag...










Då var även denna helg slut.


Tjenixen på er alla som läser min blogg! Då fanns det lite tid åt att äntligen få skriva av sig lite i bloggen ännu en gång. Gårkvällen var helt okej faktiskt, men guuuuud vad alla clubar börjar bli otroligt överbefolkade eller vad man nu säger, sthlms clubar räcker inte längre snart till alltså. Haha neej men okej de kanske beror på vart man går men på de flesta ställen, usch alltså! Hatar att stå och trängas för att först änns komma fram till dörren, sedan stå och vänta i 100 år för att få komma in, sedan stå i kö för garderoben och SEDAN stå i kö typ för att få beställa... nää börjar tröttna rejält på det alltså! Därför älskade jag att vara i Laganas där dem bara drar in än på clubarna!

Men iallafall, kvällen började hemma hos Nora med lite fina tjejer. Vi lagade spagetti & köttfärssås... Efter ett tag kom det lite mer folk och sedan ett par till. Vi satt och spelade kort, snackade och drack lite vin. Vid elva tiden drog hälften ut och resten var kvar typ.

Efter många drinkar/shots och ett par timmars dansande bestämde vi oss för att röra oss hemåt, MEN först donken såklart. Det var jag, Savannah och hennes trevliga amerikanska vän Richard. Klev innanför dörren hemma hos norisen strax efter halv tror jag..

Idag har jag fikat med min fina vän Emmalisa i Globen, firat Thomas som by the way fyller år idag, vi köpte hem sushi lata som vi var och umgicks hela familjen, de va mys! Han fick lite presenter som vi barn köpt tidigare idag...

Har även plockat undan en massa i mitt rum, börjat lägga upp saker som skall ner i väskan, och saker som packas ner i kartonger o.s.v Har väl kommit halvvägs i mitt packande, och förstår verkligen inte hur jag ska få plats med allt haha! Har lite bilder från i fredags och även ett par från igår, slänger strax in dem..


Sista kvällen med tjejerna



Hallo bloggen, igår hade jag en jättemysig kväll med mina tjejer, Nora, Julia, Sara, Savannah och Serena.. Vi köpte hem massa olika ingredienser och gjorde vår egen pizza igår, kan inte säga att vi lyckades direkt men den dög haha. Efter att ha käkat iallafall, åt vi en suuupergod hallon&blåbärs paj som Jullan gjort, men massa vaniljsås.. hihi muuums!

Lite senare på kvällen kom även lite pojkar hit, bl.a Musse. Drog väl härifrån runt 2 någongång, då hem till Nora för att sova där.

Gjorde även lite slingor igår hos Julia, otroligt fina och jämna slingor! Ingen megaförändring men ett lyft liksom.. Känner att go dark skulle bli lite onödigt nu när jag ändå ska till LA och vistas i sol större delen av dagarna.

Idag har jag hängt med min älsklingsvän Norisen! Fram tills tre ungefär då jag drog hem till farsan och klippte honom och han fru en snabbis. Känner att jag behövde göra nån typ av nytta idag iallafall, nu när de är så kort tid kvar liksom... yoohooo!

Ikväll blir det först middag hemma hos norisen, där vi även fixar oss och tar några glas vin innan vi drar ut en sista gång för mig på väldigt väldigt länge! So tonight its ALL IN BABES!

Lite halvkass uppdatering, men kommer mer imorrn med bilder från helgen goda skratt och bravader, that´s a promise... Ha en underbar kväll alla ni andra så hörs & ses vi imorrn<3

Nya resväskor!


Igår var jag ju iväg med pappsen en snabbis och köpte ett par nya resväskor, en större och sedan en liten mindre för ett kanonpris, endast 699:- på Biltema. Kanske inte världens bästa kvalité men helt okeej faktiskt, plus att de är ett års garanti på dem. Perfekt med två, för har mycket som ska med till LA... hihi

(halvdålig bild, tagen med kameran i datorn :P)


Goodbye summer...



Morsning korsning, då var det helg igen och även min sista helg här i Sverige. Den sa självklart tas vara på genom att umgås med vänner och familj så mycket som det bara går. Ska precis äta frukost och sedan hade jag tänkt börja packa lite faktiskt...

Nu är sommaren så gott som slut, trots att solen skiner och vi har blå himmel känner man hur kylan är på ingång, även mörkret på både kvällar och morgnar. Jag är faktiskt inget större fan av hösten, det är väl lite fint i början precis när löven ändrar färg och börjar falla ner från träden, men så fort regnet kommer och allt slask.. nä usch!

Så de är ju ett STORT plus med att åka till L.A, där det är som svensk sommar nästan, idag är det ca 24 grader där.. hihi Yaaay! Men nu var det frukost..

Cya later <3

Mycket att göra!


God kväll på er, dagarna går nästan lite för fort känner jag! Har så mycket att göra men känns inte som om jag har tillräckligt med tid. Så mycket som måste fixas innan resan, folk som vill ses, folk som vill klippas ja o.s.v Känner mig nästan lite otillräcklig fast på ett bra sätt typ. Haha lät ju lite konstigt men ja de är typ så de känns.

Idag har jag fört över alla mina bilder från datorn, så nu är den mycket snabbre, uppdaterat alla mina program fixat lite småcoola saker, bl.a svensk och amerikansk klocka nere i hörnet på mitt skrivbord o.s.v hihi

Har även vart och köpt två nya resväskor, som min kära far fixade åt mig! Tack så hemskt mycket för det pappsen!<3
Sedan har vi haft lite gäster här ikväll, nämligen familjen Vennerström, sjukt härlig familj!

Imorrn är det upp klockan åtta då vi har tvättstugan, sedan blir det ytterligare lite gäster, måste även in till stan eller kanske bara blir Globen, men måste som sagt köpa lite saker till resan såsom smink, nya joggingskor ja etc.

Förhoppningsvis får jag även mitt hår färgat, får se lite hur det blir men skulle va skönt att få det gjort för nu ser de bara förjävlligt ut, eller okej ska inte överdriva men de är solblekt, utväxt och typ lite oranget... inge fint!

Sedan är det bara TRE dagar kvar tills jag drar... GUUUUUD så kul! Hihi nu ska jag sova! Nattis<3

(hoppas ni har förståelse för lite halvkass uppdatering nu innan jag drar, sedan kan ni nog räkna med mycket uppdatering, kommer ha mycket ledig tid på kvällar och helger, tror jag iallafall haha!)

Dags att tvätta kanske?


lägg märke till den blåa ikea kassen ute i hallen också... tvättid imorrn från 8-15.
Fyy så tråkigt alltså!

Hjälp med ny design någon?


Nu inför min LA resa tänkte jag faktiskt försöka få mig en ny design, men då jag själv är fullkomligt omedveten om hur det fungerar och verkligen sämst när de gäller sådana saker tänkte jag bara fråga om de är någon där ute som känner sig duktig och kanske vill hjälpa mig med en ny och fräsch design, lite enklare, med nya bilder och nått som beskriver mer vad jag gör eller ja ska göra nu ett tag framöver!

Är självklart villig att ge en liten slant för jobbet, så om du själv vill hjälpa mig eller vet någon som är duktig kan du väl lämna en kommentar i detta inlägg!

Skulle vara ENORMT uppskattad...

01.10.09



Miss that! Längtar till Zante 2010!!!

God morning sunshines, jaa vädret är ju inge vidare må jag påstå men ni läsare är glada ändå hoppas jag! Var uppe redan vid halv åtta imorse, hade tandläkartid klockan tio över åtta i medis, eller det trodde jag iallafall men när jag kom dit och loggade in på datorn stod de att jag hade tid tio i NIO... så var alltså där 40 min för tidigt. Men som tur var, tack vare inloggningsdatorn såg min tandläkare att jag kommit och tog in mig tidigare! Så de va ju gulligt av honom.

Så vad gjorde jag där? har ju ingen tandställning längre. Grejen är den att jag fortfarande har en lite metalltråd på insidan av tänderna i underkäken och även en nattskena som jag borde använda ett par nätter i veckan men inte gör eller har gjort på snart 5-6 mån. Men det såg så fint ut så han avslutade min "behandling" idag. Vilket betyder att han kommer alltså inte kalla mig för några fler återbesök utan jag är färdig nu och det nått får jag kontakta dem helt enkelt. Så de är ju otroligt skönt! Måste dock börja sova med min jäkla skena igen då tänderna flyttat lite på sig. Slipade även till topparna eller vad man nu säger, nedre delen av tanden liksom då dem var väldigt lite ojämna plus att de gått av en lite bit. Så nu är dem helt perfekta!

Har precis suttit och fört över alla mina 15000 bilder till min nya externa hårddisk, vilket känns väldigt skönt! Nu ska jag vidare till fruängen där jag ska få hjälp att installera lite nyare program o.s.v i min mac inför LA resan... Se till att allt funkar som det ska.

Behöver även inhandla en del grejer inför resan, så kanske gör det senare idag eller kanske gör det imorrn, ja vi får se! Tänkte även slänga in lite bilder från grekland också, om ni vill?

Ha en bra dag, hörs & ses senare <3

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0