New week

Hallo, kom precis hem från en av våra kära kusiner som fyller år, eller ah egentligen imorrn då men vi firade han idag. Jag har sammanlagt 4 kusiner på mammas sida, två i vardera familj. Mamma har också 3 systrar. Alla börjar bli så stora, gud så tiden rinner iväg helt sjukt. Ja menar om mindre än ett år tar JAG studenten, kan liksom inte fatta hur fort dessa tre år gott.
Men men det är väl det livet går ut på, ahha man föds, lever man dör. Eller vad är det man brukar säga?

Jaja, helgen gick bra och vi hade väl hyfsat kul i lördags. Vi var på Fellows, en klubb som ligger på stureplan eller nått. Men det var fööör mycket folk så drog därifrån. Idag var vi på nån UF mässa i älvsjömässan, rätt najs faktiskt. HImla rolig föreläsare vi fick i slutet där, de måste väl ni som va där hålla med om? haha för vi var säkert över 2000 elever.

Jag bor ju som sagt hemma hos mamma nu då, trångt men de funkar. Jag och syrran delar rum, som tur är köpte hon en ny säng för snart en månad sen så vi båda för plats. Brorsan är fortfarande här men åker nog tillbaka till USA nästa vecka nån gång. Mimmi och mamma åker då på samma gång sen kommer jag och Savannah åka vecka 44 nångång. Får se när vi hittar biljetter. Tror Savannah kommer på torsdag så ska vi sitta o leta biljetter, hihi längtar redan jättemycket. Ska bli SÅÅÅÅ himla skönt att bara komma bort från allt, och dit till värmen.

Imorrn är det dags för praktikplats, men har ännu inte funnit någon. Så ska fixa lite med det imorrn, fixa vårat rum som är helt kaos just nu. Mina prylar står typ överallt i kartonger o shit. Tänkte också dra och simma och kanske tillochmed ta en sväng förbi solariumet. Ska nog också färga ögonbrynen och fixa naglarna. Lika bra nu när man har lite ensam tid. Eller ja lillebror är väl hemma. 

Har redan tvättat bort sminket och tänkte nog gå och borsta tänderna. Vill komma i säng tidigt nu, få in lite bättre rutiner och lägga ner mer tid på skolan o.s.v 


Hej svejs<3

Utgång ikväll

Hejsan vänner, nackspärren har släppt nästan helt.. bara lite ont i nacken. Dagen har varit lång och slapp, men ikväll blir det utgång med tjejerna. Har precis sminkat mig o fixat håret... nu ska vi snart rusa...

Blir lite dans ikväll =) yeeeeyyyy<3



Hemma med nackspärr

Hello friends, uppdateringen blir bara sämre och sämre. Största anledningen är nog att jag inte har min egna lilla bebis(dator), där jag har alla bilder och info o.s.v Och en massa inlägg utan bilder är nog bland det tråkigaste jag vet.. eller vad säger ni?

Nu är det fredag och här sitter jag helt själv med den hemskaste rygg&nacksmärta jag någonsin haft. Känner mig ärlig talat som en gammal tant, helt stel och ont som satan gör det. Har fått massage, smörjt in med linniment eller vad det nu heter plus tagit ett supervarmt bubbelbad. Visst har det blivit lite bättre, kan röra mig lite mer men själva smärtan är liksom kvar.

Mycket har hänt iallafall under denna vecka, plats för vår studentskiva är bokad, studenmössor är beställt och idag var vi och bokade flak för vår stora dag. Känns skönt att ha allt det gjort iallafall, för började blir lite nervös när de överallt sa att de var slut just den 5 juni då vi har vår avslutning. Men men...

nu kommer mami och gänget hem igen med Ben&Jerry´s glass, hihi MUMS! Blir väl nån mysig film eller nått... night<3





Redan träningsvärk

Hallå blå, hemma från gymnastiken.. as-trött och hungrig..Efter plugget drog jag inte till stan, chillade runt lite drog sedan o käkade kebab med norisen i skanstull. Vi drog sedan direkt till gymnastiken, de gick bra och jag är superstolt som började på gymnastik denna termin. Hoppas på bra resultat. 

Idag beställde jag min studentmössa plus massa annart. De hela slutade på 1900:- men de tycker jag det är värt. De är bland de viktigaste dagarna i änns liv tycker jag, eller bland de roligare iallafall. Beställde hem, mössa, mjukiskläder, visselpipa, champagneglas, trosor... o.s.v Beställde såklart den finaste studentmössan enligt mig då, med fina detaljer. Självklart kommer ni få se bild när jag fått den. hihi längtar så enormt...

Nu ska jag nog ta något att äta sedan hoppa i säng. Skola imorrn igen =) natti <3

Mössprovning inför studenten

God morgon folket, usch så trist att kolla ut genom fönstret en sån här dag, dimmigt och mörkt. Fast det var väl värre imorse antar jag. Själv klev jag precis upp, skittrött och har jätteont nere i ryggen. Himla jobbigt må jag säga, plus att jag hade jättesvårt att somna igår, låg säkert vaken till 2 nångång. 

Ska bara äta lite frulle, klä på mig något slappt och sedan ge mig iväg till skolan. Vi har bara en timme idag då vi ska pröva fram vår studentmössa, haha ska bli kul. Stannar väl och käkar lunch sen hem igen eller nått. Nu e de lite bråttom, 

ha en bra dag<3

Lördagens shopping

Äntligen går det att ladda upp bilder, är det bara jag som har problem med det? Jaja, här ser ni lite lätt vad jag köpt. inte världens bästa bilder direkt, och orkade inte heller prova något av det. Men ni lär se det på mig nångång i dagens outfit, inte underkläderna då...men de andra! hehe













100000 år senare, så är alla bilder uppe =) fast faktiskt förutom en svart tjocktröja från H&M

natt<3


Måndag

Hallo mina vänner, måndagen är snart slut igen. Kan inte fatta hur fort tiden går alltså. Dagarna bara tickar och nu är det knappt 4 veckor kvar tills jag drar till Florida. Gud så jag längtar... ska bli helt underbart.

Och vet ni vad jag ska göra imorrn. HIhi sjukt att vi redan ska göra det men imorrn ska vi prova fram vår studentmössa, vilken stil och storlek o.s.v Känns ännu roligare och som om de verkligen är vår tur att lämna plugget. UNDERBART!

Sitter just nu och kollar på extreme home make over, så himla bra program. Lovar jag grinar nästan varje gång, fattar inte vilka underbara människor det finns. Som gör sådant för familjer som vart med om olika oftast hemska saker.

Imorse var Nora i skolan med mig o färgade sitt hår. Men slutresultatet blev inte direkt som vi tänkt oss. Men vi ska fixa det, innan fredag iallafall. Efter lunch hade vi långhår då vi gjorde en svinrygg. Blev rätt nöjd med min, ska försöka ladda upp den. Men kan inget lova. 

Nu ska jag glo på TV, hare najs<3



Söndag

Hallojsan, nu har jag typ tid att blogga. Nä men har inte orkat under dagen... Igår blev det utgång med tjejerna, vi hade sjukt kul ett tag iallafall. Var hemma runt tre nångång, och somnade typ på direkten. VI vaknade imorse runt elva tror jag och segade i sängen ett bra tag. Sara åkte hem medan jag och norisen drog och solade. Som vanligt drog Nora och gymma och jag mötte upp Lisa. Vi vandrade runt centralen, bland alla stånden runt fontänen där ni vet. Vi köpte baguette pizzor och ben&jerry´s glass.Vi drog sedan in till medis där vi mötte Nora igen och satte oss på Coffe House by George och tog en fika. Jag & Nora drog hem till henne sen och åt en supergod middag som hennes knäppa far lagat och nu är vi här hemma hos mig. Jag har givit Nora en manikyr ikväll. Med materialet jag lånat hem från skolan. Har fotat det med, men internet är så himla segt så det går typ inte och ladda upp bilderna, samma sak med kläderna. Men försöker imorrn igen. 

Så det blir himla mycket text jag vet, men ska bättra på det så fort jag får tillbaka min egna dator. God Natt<3





Lördag

Hallojsan, mysigt med helg. Inte för att veckan varit sådär jättejobbig och mycke skola men ändå mysigt. Igår jobbade jag ju hela dagen fram tills sju och gick sedan hem. Men åkte in till söder där jag träffade Nora & Julia. Vi köpte massa godis och chips som vi sedan gamade i oss framför en skräckis. En kompis till Nora kom också dit och joinade oss en stund. Vi var väl hemma runt ett hos Nora, då vi gick och la oss. Idag har jag varit inne i stan med lillasyster, shoppat lite. Gick också runt och kikade på alla de utländska stånden runt sergelstorg, där vi kulturhuset. Köpte spansk paella... mums!

Köpte egentligen inget märkvärdigt sådär mest baskläder. Men ska fota dem nu så lägger in bilder senare. Om vi säger såhär, så kommer det bli en himla massa shopping ett tag framåt utav olika anledningar. Men behöver inte gå in i detalj liksom. Men jag har inte vunnit på lotto eller nått iallafall, haha utan måste bara köpa en helt ny garderob typ. 

Ska fota sen e ja tillbaka :D



Helg IGEN!

God morgon, gud så fort tiden går. Helt sjukt, nu är det snart en månad sedan skolan började. Tänkte på det häromdagen också, eftersom de redan igår bokade ställe för vår studentskiva. Och det liksom nästan över ett halvår kvar tills vi tar studenten. MEN GUD FATTAR NI ELLER?! Wiiie, hihi längtar så fruktansvärt till det med. Finns inget dåligt som jag har framför mig nu, förutom allt tråkigt plugg men det är bara att kämpa sig igenom.

Nu ska jag hoppa in i dushen för att sedan gå iväg till jobbet, blir nog en bra dag med massa folk. 
Puss&kram skumbanan<3



Iám going to USA!

Jabbwibbaaahibbaalibbbaa... ni ser ju vad det står! Japp så är det! Och så sjukt glad jag är. Nu är det bestämt, exakt vilket datum vet jag inte än. Mamma & Mimmi åker dit om ca 1 och 1/2 vecka. Sedan åker jag runt den 17-18-19 oktober. 
Blir borta lite över två veckor, vilket kommer blir helt jävla underbart. Kommer väl hem nångång i början av november, får se när vi hittar biljett för hemresa o.s.v

Såhär kommer det att gå till, först åker de dit och är där ca 3 veckor, sedan kommer jag dit och förhoppningsvis åker Savannah med. Skulle va himla kul om hon gjorde det. Gamla minnen säger jag bara...
Vi är där ca en vecka, sedan drar vi över till New York i 3-4 dagar. bara shoppar gaaaaalet sedan tillbaka till Florida och solar ett par dagar till innan vi flyger hem till Sverige igen. 



Så sammanlagt kommer jag vara borta ca 16 dagar eller nått sånt underbart. Men missar nog bara 4-5 dagar av skolan eftersom det är under höstlovet. 

Bäst av allt nu då, vi får hyra en lägenhet av några bekanta. De köpte den för ca ett halvår sedan drygt och har nyligen renoverat den. Vi kommer att bo i Floria (Clearwater) vid stranden. Huset har 22 våningar, fatta va högt. Det går halvvägs ut i vattnet. Vart tror ni vi kommer bo? jo såklart på 22 våningen. Haha fattar ni eller?

Det är en etage våning, alltså två våningar för er som inte vet va det betyder. Haha Med två balkonger, en ut mot havet och en in mot staden liksom. Helt wonderful!

Längtar så det bara reser sig på armarna, och speciellt tills shoppingen i New York, haha jag och Mimmi kommer vara helt galna. Dags att spara lite pengar nu...

Nä dags för sängen nu, New York here I come!



<3


Torsdag kväll

Hello cupcakes, hihi jag och Jessie var inne på "Urbans outfitters" idag bl.a då, och där inne fanns det massa små cupcakes saker. Tycker de är så himla sött, därför hejar jag på er så idag. Iallafall, dagen med Jessie var kort men skoj...
Möttes upp vid elva och skildes åt runt halv tre tiden. Själv fick man inte köpt något däremot fick Jessie en del finfina saker köpta. Vi var inne på kungshallarna och åt tacos, himla mumsigt. Men har lagt märke till att nästan varje gång ja äter de blir jag snurrig efteråt, fattar ingenting men så känns det iallafall. Åkte direkt in till jobbet, där var det skoj med en av mina kollegor, Kalat. haha skön brud, snurrig med! =) Är faktiskt hemma hos Jens ikväll, joinade Emmalisa till idol, himla skoj. 

Imorrn jobbar jag från 11-19, långt pass men alltid najs med cash. Fredagkvällen blir nog lugn, kanske filmkväll med norisen eller nått. Får se va vi hittar på, nått blire iallafall. 

Återkommer med min lilla hemlis<3 hihi



Jag har en hemlis

God morgon, idag är det torsdag och jag ska in till stan för att småshoppa med Jessie. Sa nog det igår men lite basgrejer. 
Angående rubriken är det som det står, jag har en himla skoj hemlighet. Är så överlycklig och längtar sjuukt mycket. VAD det är berättar jag ikväll när jag har mer tid. Hihi hoppas ni kikar in då med!

have a nice day, <3 humlisen



Sleep tight

 

Nu är det dags för sängen. Har precis sätt Legally Blond 1, imorrn blir det nog tvåan. 
Japp, Adam, Mimmi och Tompa hyrde de två plus Borat. Snacka om dålig filmsmak. 
Haha iochförsig var blond filmen sjukt rolig men ändå inget en, och absolut inte två killar hyr. 
Imorrn ska jag möta Jessie inne i stan för lite basshopping, får se om ja hittar nått fint. 
Bloggar kanske när ja kommer hem från jobbet, natti<3




Duktig flicka

Hallo baloo, hihi kom hem inte alltför länge sedan. Igår sov jag över hos Nora, de va himla mysigt att sova borta för de va länge sedan. Vi åt god mat, kollade typ tre olika program bl.a idol, och fy satan va vi garvade. Men samtidigt tycker jag så himla synd om vissa, har ingen som helst förståelse för hur vissa tror de kan sjunga. T.ex denna killen...

 

Till tv:n käkade vi chips me dip också. Imorse sov vi fram tills elva, åt frulle och gav oss sedan ut på söder. Först solade vi 16 min och sedan gick vi till medis simhall och simmade. Skönt men gud va det tar på krafterna. Simmade kanske 30 längder gånger 25 m. Efter satt vi i bastun med balsam och bara dog. Hem till Nora igen, käkade lite lunch kolla på tv sen drog vi in till stan. Kollade i lite butiker, mest Nora då och jag fick äntligen gjort mitt på banken. 

Vi stängde ner på coktail(nora´s mammas butik) och åt lite middag tsm sedan skulle hon iväg och träna på friskis och då drog jag hem. Här sitter jag nu, ensam och trött. Resten av familjen ute i vardagsrummet och kollar "Borat", en film som jag tröttnat på för läääänge sedan. 

Imorrn är det inge plugg, inte heller på fredag. Rätt naaajs! Men ska däremot jobba från tre till sju imorrn. Kanske hinner blogga om lite mer roliga grejer, kanske tillochmed får in lite bilder. Who knows?

Hej sålänge<3



gravid?!

haha, sitter hemma hos Nora just nu och har bara degat hela kvällen. Nope de blev ingen gymnastik för oss inte. Var på den där salongen idag och så tog det lite längre tid än väntat så sket i den. Men vi har stretchat lite här hemma nu istället.
Hade naglar i skolan idag, de va ju soft. Först gjorde jag spa-manikyr på Jessie sen gjorde hon på mig. Hyrde också hem ett manikyrset över helgen, som ja ska använda på mamsen. Kostar bara 25 kr, superkul!

Angående rubriken, hittade jag en superful bild i noras album. Vet inte hur ja lyckades, men ser ut som om jag är typ i 5 månaden, haha. TJOCKIIIIIIIIIIIIIZZZZ



Imorrn blire inge plugg för våran del inte utan vi ska först sola och sedan simma. Kanske drar in en kortis till stan och köper nått nytt.

natti<3



Ser fram emot morgondagen

Haaj, (haha internskämt lisa). Har varit hemma större delen av dagen förutom imorse då jag var och fotades med tre andra tjejer från skolan. Dock var det inte Bingo Rimer, tror jag missförstod lite. Haha att det bara var vår lärare som ville skämta lite eller nått. Vi var nere vid söder mälarstrand på en båt. Vi fick fotas utomhus i skitfula långtröjor som det stod "Enskede Gårds Gymnasium" på. Bilderna kommer framförallt att användas nu inför mässan och sedan som PR för vår skola då, också i framtiden. Himla kul faktiskt, fyra snygga tjejer som representerar vår skola liksom. Vem vet har vi tur kanske det hamnar ute på posters på tuben! hihi hojta till om ni ser nått.

Imorrn är det tisdag och egentligen våran praktikdag men tror det kommer vara såhär att varannan gång har vi naglar eller nått. Imorrn har vi iallafall nagelvård/teknik hela dagen. Chilldag verkligen om ni förstår mig. Ser iallafall fram emot det.

Ska kolla film med familjen nu, puss<3



Bingo Rimer

Hello, sorry för dålig uppdatering. Det blev ingen fotografering i fredags, nope utav flera anledningar. Men imorrn ska vi iväg nånstans, shit kom precis på att jag inte vet vart.. haha och då är de faktiskt Bingo Rimer som ska fota oss. Konstigt, eftersom jag förknippar honom med typ slitz brudar o.s.v men nu ska han fota oss inför typ reklam för skolan eller nått. 

Kul snubbe ;) haha


Har himla dåligt minne men i fredags var det plugg och sedan middag med familjen på en mongolisk restaurang. Jag och norisen tog också en titt förbi Liisi, hon hade lite folk hemma. Men var trött och åkte hem rätt snabbt. Lördagen var inte vilken lördag som helst nej, utan Bullens 18 års dag. Jag jobbade först ett par timmar på dagen sedan åkte jag direkt hem till henne. Först var det mysig tjejmiddag och senare mot kvällen kom det lite fler folk. Vi hade en trevlig kväll och la mig runt två tiden tror jag. Idag har jag bara slappat men de har också vart en himla massa upprördheter. Jag är inte sådär jätteöppen direkt. Men jag har iallafall flyttat hem till mamma nu för ett tag, eller ah jag vet inte vad! Vill helst inte prata mer om det. 

Kommer iallafall bli en del shopping framöver om jag vill har något att gå i...alltså inte naken! Haha nä men inge mer om det nu. Imorrn ska jag vara ah nånstans vid nio, så ska upp vid sju och göra mig vacker. Haha
Ska också besöka en salong inne på sveavägen för att se om jag ska börja praktisera där efter klockan sex nångång. 

Mer än så vet jag inte, bilder kommer så småningen om men nu är jag bara trött och behöver vila. Nu ska mums göra lite smoothies som vi snart ska mumsa på framför en bra film. Hörs nog imorrn igen.

LOVE<3 humlisen =)



Fotagraferas för skolan imorrn

Tjena kompisar, härligt med lite fler kommentarer. Känns genast som om bloggen lever igen. Sitter hemma hos norisen och kollade nyligen heroes och innan det idol. Satt på muggen vid götgatsbacken med nora och julia halva kvällen. Käkade en lasagnde för 98 kr. Kändes dyrt! haha

De ska hem till jullan nu och jag hem till mig. Lär vara själv när jag kommer dit eftersom Lisa åkt hem till sitt kära skåneland och kevin är på bio med Adam (min brorsa). Har därför ingen dator heller att blogga på så tänkte bara informera er lite nu.

Imorrn ska jag vara på moderna museét vid tio tiden och fotograferas för skolan. Typ som representant för skolan. Ska väl bli kul men ångrar lite nu att jag sa ja till det eftersom jag måste åka dit själv. OH hatar sånt här.

Jaja, får väl se om ja hinner blogga nått imorrn istället, går i skolan till fyra och har naglar från klockan tolv, så det ser jag fram emot verkligen.

Kramis<3

Msn strular

OH, sitter här hemma. Ätit lite lunch men inte hunnit med mycket mer än så. Känner mig jätteseg och trött, orkar knappt resa mig ur soffan. Jag som tänkte sola, hmm kanske drar med mig lisen senare idag om jag har tur. 
Funderar på att sätta på en film och bara gosa ner mig i soffan, fast neej har inga bra filmer. Måste jag verkligen springa ner till videobutiken?! nä usch de orkar jag inte lat som jag är. Har försökt komma in på msn hela dagen, de bara vägrar. Den har också loggat in hela morgonen, alltså de står loggar in men inget händer. OH!!!

saknar MIN dator, med alla bilder... måste kolla igenom sommarbilderna nån gång om dag för att inte ge upp hoppet. HAHA!
hoppas det är klart snart så jag kan få min nya dator. Peace!



11 september




Hejsan, idag är det den 11 September. En dag som är väldigt betydelsefull för många, en dag att minnas. Det var nu 7 år sedan två plan flög rakt in i World trade center och nu 5 år sedan Anna Lindh blev mördad. Kan tänka mig att de tänds många ljus idag för alla dem som gick bort under denna dag. Jag själv kände ingen som dog eller blev skadad. Däremot var min vän där dagen innan, hon hade stått precis framför de två tornen. Som tur var hann de åka därifrån. Annars hade jag också mist en god vän. 

Är hemma från skolan idag, mest för att jag försov mig imorse pågrund utav att jag sov himla dåligt inatt plus att jag bara hade en lektion idag som varade i en timma. Planer för dagen? Måla, klippa naglarna, raka benen och åka till högdalen för att sola.

Imorrn är det fredag och äntligen helg, på lördag blir det party för Bullen då hon fyller 18 år. Jippi<3

hej sålänge


Onsdag

Hallo, har försökt ladda upp bilderna från klippningen i två dagar nu, men eftersom nånting verkar vara riktigt fel och mitt tålamod inte är det bästa har jag nu givit upp. Oh det tar verkligen 100000000 år för dem att ladda upp. Så nu skiter vi i det för ett tag. Var i skolan imorse till ungefär lunch. Var så himla trött och seg, tror det beror på vädret så gick hem och tog en lååång power nap i soffan. hihi Vid tre-tiden drog jag iväg till jobbet och var där tills sju. Asså måste bara säga att Högdalen är ett sjukt ställe asså, haha bara massa psykmänniskor. Idag såg jag två snubbar i loppet av en timma pissa mot väggen, mitt i centrumet liksom. Så himla vidriga. Högdalen är känt som fullisställe... 

Var hemma hos familjen och åt tacos, himla mysigt att vara där ibland. Usch nu börjar det verkligen kännas att man blivit äldre, kul fast tråkigt på många sätt. Älskar min familj mer än allt annat och nu bor vi inte änns med varandra längre. Så tråkigt.. hade vi haft kvar villan hade jag bott där fortfarande. 

Har också kollat på IDOL såklart...fy fan vad vi garvade jag och Thomas. Haha fy vad mycket konstiga människor som är med och tror att de kan sjunga. Jag förstår verkligen inte när en människa som sjunger så jävla illa att man bara vill gå därifrån kan tro att han/hon är bra. Nån som kan förklara det för mig???

Imorrn är det dags för skola igen, Nora vill ha med mig och simma men är sjukt trött efter gymnastiken igår men får väl se vad som händer imorrn. Funderar på att åka till salongen som jag kanske ska börja praktisera på, snacka lite och se om det är nått för mig. Killen är bög och verkar himla trevlig, vi skulle nog ha kul ihop. HAHA!

Nä ska ut i vardagsrummet till gubben, dricka en kopp te och sen hoppa i säng. Natti<3



in till stan & sedan gymnastik

hallo, då var jag klar med brorsan. Det blev riktigt bra för att vara jag, nä har inte världens bästa självförtroende när de gäller herrklippningar. Men ju mer man tränar ju bättre blir man liksom. Nu ska vi in till stan och möta mamsen. Adam ska fixa nytt pass, själv ska jag till banken och sedan kanske det blir en god lunch. Hihi Tror inte jag kommer hem mellan stan och ikväll, eftersom jag ska på gymnastiken ikväll med Nora (hoppas jag, du är väl inte sjuk). 

Slänger in bilderna på klippningen ikväll, PUSSPUSS<3



Praktikdag

God morning, har precis dammsugit igenom lägenheten nu lite lätt. Bara avskyr när man känner smulor och grus under fötterna. AS-jobbigt! Gick väl upp runt nio och nu sitter jag här väntandes på min kära bror. Han ska fixa nytt pass idag så ska klippa han innan. Haha hoppas verkligen att det blir bra. Ska ta en före & efter bild så får ni avgöra det sedan!

Idag är min såkallade praktikdag, som är en gång i veckan. Men har ännu inte hittat någon, fast nu verkar det som om jag har en på G. Ska ringa upp dem idag så får vi se om jag och Jessie är välkomna där. Eller kanske bara jag de vet jag som sagt inte än. 

Annars har jag inga större planer för idag, jo måste boka tvättid, föööör FY så mycket smutstvätt vi fått. Ett helt berg, snart högre än mig. Haha nä men när de börjar bli ont om underkläder i byrån så är det ett tecken på att vi måste tvätta. Hoppas verkligen de ha tid så fort som möjligt. 

Tror Adam kommer nu, men vet ni vad. Kevins mamma har rest bort några dagar, så hennes hund CURRY ska bo här. För bara några minuter sedan gick jag in i vårt sovrum och finner kevin och vovven kramandes i sängen. Hihi sååå söta!

 

sööötisar hihi



Hemma hos norisen

Hallå blåbär, sitter hemma hos norisen nu och magen kurrar för fullt. Hoppas hennes föräldrar kommer snart så det blir nån mat. hehe Imorse försov jag mig, haha bra jobbat. Nä men kom kanske bara 20 min sent. Va så himla trött, hade nog mått bättre utav att ha stannat hemma. Efter plugget drog jag hit och har varit här sen dess. Julia & Nora var båda hemma från praktiken idag så dem låg bara här och degade i sängen framför en bra film. Så slängde mig ner på sängen och joinade dem direkt.

Ska hem snart, lisen ringde precis och fråga om jag vill hänga med och äta sushi...lockande...funtar! hmm...syns hemma sen<3



Home made pizza

Söndagens middag blev Lisa´s home made pizza. Jag hjälpte till lite på kanten. Himla gott blev det och tog knappt 20 min att tillaga. Bäst av allt är att man kan ha vilka "pålägg" som helst. Hihi


Vi hade: 
Tomatpuré med kryddor
ost
skinka
fetaost
salami
paprika



varför inte smaksätta med en döskalle? haha




OOOHHHH GUD SNART FÅR JAG KRUPPP! tar typ 100000000 år att ladda upp bilder..jaja resten kommer imorrn. Dags för sängen nu. natti ;)




Hard work, work!

Go kväll mina vänner, eftersom min dator är trasig som ni säkert förstått vid det här laget så lånar jag Lisens dator, tur det. Annars hade jag nog inte bloggat något överhuvudtaget. Idag har vi jobbat hela dagen, japp Lisen och jag. Hon har börjat på mitt café och kommer jobba extra lite då och då. Det gick suuuperbra och hon var jätteduktig. Chefen berömde henne väl. Mycket roligare att jobba med nån man verkligen känner liksom. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan, kevin och bror min sitter i rummet intill, spelar nått dataspel och Lisen sitter på sitt rum och sjunger. Hihi en riktig sångfågel, himla underbart. 

Igår var de personalfest eller ja middag rättare sagt. VI möttes först upp på cafét och "minglade" lite. Sedan åkte vi hela vägen till solna till en libanesisk restaurang. Satt där i flera timmar, så många att de aldrig kom iväg till krogen. Själv åkte jag hem vid halv ett tror jag, de stannade till tre då de stängde. Jag gillar mat, och provar gärna men detta var inget för mig typ. Massa förrätter, väldigt lite varmrätt och halvgod efterrätt. Men trevligt hade vi, ABSOLUT! 

Vet att många hade kameror, nej jag tog inte med min. Men mycket bilder togs det, frågan är bara om man kom med på någon och i sådana fall om de blev  bra?! Jaja de återstår att se. 

Imorrn är det dags för plugget igen, ser faktiskt fram emot det med tanke på att de är bara roliga lektioner. JIPPII!!

Typ den ända bild som blev hyfsat bra på mig... savannah är alltid söt ;)


pusspuss<3




Personalfest ikväll

Tjenare, sitter här hemma själv nu igen men redo att gå snart. Lisen åkte precis och skulle hem till nån kompis för filmkväll. Själv ska man på personalfest, ja först ska vi ut och äta på nån restaurang sedan ska de vidare på krogen. Men jag hoppar nog det eftersom de ska till nått ställe där det är 23 års gräns, synd för mig. höhö nä men jobbar imorrn så lungan med mig. 

Hade superkul med Savannah igår, sprang runt i gamla stan och fotade massa. Var väl hemma vid kvart i ett eller nått. Idag har jag bara slappat, kollat TV och bara vart allmänt seg. Men nu är man fin fin och ska snart dra. 



this is me tonight ;)


see yaaah<3



Meet an old friend

Inge party för min del ikväll, nepp! Utan ska nu in till stan och träffa min "äldsta" vän av dem alla. Och då menar jag den som jag känt längst och fortfarande känner, denna söta lilla tjej heter Savannah. Ska mysa runt lite på stan, fota lite med våra fiiiinfina kameror sen drar vi väl hem, köper en fet påse godis, eller nä är faktiskt inte sugen på det. Men Lite fruktsallad, who knows?

Hoppas ni har en supermega trevlig kväll, Hörs & ses imorrn LOVE HUMLAN<3



TJOCKIIIIIIIIIZZZZ haha hoppas ni får er ett gott skratt =)



Vårt nya företag

Idag registrerade vi vårt första företag. Ja då menar jag i denna livstid liksom, kanske startar fler när man blir äldre men jaja, ni kanske förstår. Vi är tre "söta" tjejer som tillhör detta företag som heter AJS UF. Haha ni förstår nog ingenting, men det är våra första bokstäver i vardera namn. Man ska såklart tolka det som ice då, eftersom de låter likadant uttalsmässigt. 
Vi kommer att hålla med detta nu tills vi gått ur skolan, vill man sedan fortsätta i samma företag måste man registrera om det eftersom det på sätt och vis är lite lek nu, på prov liksom. Trots att vi registrerat det idag. 

Både jag och Jessie är skitspända över det här nu, också Sara. Men hon är lite mobbad, sådär på sidan av...hehe
Vi fick en massa gjort idag, bl.a massa pappersarbete, fixat rådgivare, lite planering o.s.v 
Roligast var att vi åkte till älta (med jessies bil) för att handla våra första produkter som vi sedan kommer att sälja till kunder, eller ja till alla som vill ha dessa val vi har att bjuda på. Hela Jessies baklucka blev full av alla produkter, nu känns det verkligen att vi är igång liksom och vi ser fram emot detta sjukt mycket. 

Produkterna vi ska sälja heter "Waterclouds" och funkar superbra för alla sorters hår. Så om ni är intresserade är det bara att höra av er, lämna en kommentar bara så löser vi det.

De få produkter som jag tagit hem än sålänge, som jag nu är ansvarig att sälja. Men det finna massa mer....





Fredag

Heeeejsan, då var det helg igen. Shit redan två veckor har gått sedan plugget började, men är fortfarande taggad inför sista året på gymnasiet. Suger med uppdatering, JAG VET! Men ska försöka hålla igång så bra som möjligt. 
Igår var jag, Kevin och Nora på högdalsbadet och simmade. Kevin gymmade och vi simmade hela 30 längder. Var verkligen slut i kroppen efter, men gud så skönt det kändes på samma sätt. Man blir lite stolt liksom. Tog nästan bara 30-40 minuter, sen stängde de badet för simskola då gick vi in i bastun. Himla skönt och avslappnande för musklerna. Igår kväll var vi ute på värmdö hos kevin´s mamma. Hans mormor kom hem från Sydafrika igår, och de har nog inte sätts på minst 5 år tror jag. Vi hade jättemysigt, åt en helt underbar middag och sedan efterrätt. De satte på en film men jag var trött och hade skola idag så gick och la mig.

Det har gått SUPERBRA i skolan idag. Är verkligen supermega glad. Eftersom jag valt bort SO:n så slutade jag redan efter lunch. På morgonen hade vi projektarbete vilket innebär vårt nya företag som vi faktiskt registrerade idag o.s.v 
Har lite mer att berätta om det så tar de e i ett separat inlägg. 

Sitter just nu hemma helt ensam, Jessie åkte precis. Sitter och funtar lite över vad jag ska göra ikväll, ganska fint väder trots allt... Hmm, va ska ni göra en fredag kväll som denna? =)

kramis<3



Nya juryn


Typ alla skriver väl om IDOL och dess premiär idag. Jag såg det och fick mig ett gott skratt. De är nu på audition som det är roligast att kolla, i slutet är det ju mer seriöst =)

nattmacka sen sängen<3 pusspuss



Ny parfym

Igår var jag inne i stan med lisen en kortis som jag sa. Har länge velat haft en ny parfym, trots att jag har typ 20 stycken som min kära kevin köpt till mig. Men man tröttnar ju liksom. Så igår fick denna underbart doftande parfym följa med mig hem.



Lite udda doft, jäääättegott luktade den. Runt 400:- gick den på.



Rättegång imorrn

Hej kompis, haha så säger min chef hela tiden. Godis brukar han också kalla mig. Kom precis hem från jobbet, och är verkligen superslut. Med träningsvärk från allt springande på cafét och såklart gymnastiken igår. Vet inte om jag nämnt det, gud har verkligen dåligt minne. Men idag fick jag svar från rektorn att han beviljat min förfrågan om att ta bort en kurs, eller det är två kurser som är sammansatta. Och han godkände det! Blev så himla glad eftersom det innebär att jag slutar efter lunch onsdag, torsdag och ca varannan fredag. Så himla underbart! I löööööööve it. hihihi

Imorrn blir det däremot inge plugg för min del, först har jag tandläkartid och sedan ska jag på en rättegång. Var vittne till en grov misshandel så imorrn ska jag, kevin och förmodligen Nora dit och vittna. Egentligen har varken lust eller ork att gå dit, men vet ni vad att kommer man inte får man böta 2000:- kr. Kan ni förstå det? Helt sjukt. Här har vi varit schysta och räddat en snubbes liv, blivit intervjuvade typ 3-4 gånger, bl.a på plats och över telefon. Trots det MÅSTE man gå dit.. sjukt tycker jag!

Är hemma hos mamsen lite nu, men känner att magen kurrar och här har de redan käkat middag så ska nog rulla hemåt och kanske laga lite dinner med lisen (om hon nu är hungrig).



Tänkte bara visa en (gammal) bild som jag är himla nöjd med, eller va säger ni?

kramis<3

Lovar er träningsvärk imorrn

Heello my friends, kom hem från gymnastiken inte alltför länge sedan. Känner redan värken i benen, usch asså! Kommer säkert bli lika handikappad som kev blev för några dagar sedan.. ja jag har stretchat men de hjälper inte  på mig iallafall!

Imorse öppnade jag på cafét. hade egentligen praktik idag men har ännu inte hittat nån. Men som tur är, kanske redan nämnt det så har vi endast 74 APU-timmar att få in denna termin. Men som sagt så skulle de va skönt att få dem gjorda så fort som möjligt. Imorrn är vanlig skola, inge märkvärdigt. Sedan jobbar jag från 15-19...

Idag var jag inne en snabbis med lisen i stan, köpte faktiskt en sak. Men de visar jag imorrn. =) Ha en fortsatt mysig kväll.


(P.S kommentera gärna)



Saknar bloggen massa

Hej mina vänner, gud har varit borta från bloggen i flera dagar nu och saknar den massa. haha helt sjukt men det blir ju ett beroende, som en hobby liksom. Helgen har varit helt okej, var ute i vallentuna och jobbade på hela natten lång. Kom hem igår och åkte direkt till jobbet för schema möte. Så ett par tider denna månad fick jag iallafall. Det är full rulle i skolan, massa nytt och kul som kommer igång nu i trean. B.la i fredags började vi med nagelteknik, ska bli himla kul att få lära sig det, kommer nog att fördjupa mig i gelé, så jag i slutändan kan bli diplomerad. På onsdag ska vi också registrera vårt företag, som ännu inte fått nått namn...men nått hittar vi väl på. 

Kom precis hem från centralen där vi har varit och hämtat upp lillebror. Har nog inte träffat han sen maj nångång. Han fyller faktiskt också år idag (grattis brorsan, hihi) så lite släkt kommer hit senare för att heja och fira han. Inte blir han väl hemma så himla länge, utan två veckor eller nått sen drar han vidare till USA där han ska fortsätta studera och jobba. 

Mamsen står och lagar lite mat nu, tur det för magen kurrar på ordentligt. Vet inte hur lång tid det kommer dröja innan min dator är tillbaka i livet, men hoppas inom kort iallafall. Men har jag tur kanske jag får låna lisens dator nångång ibland, eftersom jag har lite smått att berätta och visa... Imorrn är de jobb som gäller, egentligen praktik men har som sagt ännu inte hittat nån praktikplats.. Sen är det dags för gymnastiken imorrn igen, ser fram emot det enormt mycket. För känner att jag verkligen måste träna. 

Lovar med bättre uppdatering så fort som möjligt...much love humlan<3

                          Bild: tagen strax innan sommarlovets slut



Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0