1:a Advent



Hej mina vänner, hur mår ni idag? själv har jag definitivt mått bättre. Men stark som jag är så tar jag mig igenom det. Tack för alla omtänksamma kommentarer på förra inlägget, det värmer att se att de finns folk som bryr sig. Fredagen var noras fördelsedag, kul att klä ut sig. Hade trevligt större delen av kvällen. Mer än så orkar jag faktiskt inte säga. Den slutade mindre bra om man säger det så. Tog en taxi hem och sen var den kvällen slut. 

Igår var det lördag och jag låg hemma hela dagen, sov knappt nånting natten innan så de var skönt att bara ta det lungt. De va bara jag och pappa Thomas hemma, jättetrevligt. Han var så söt och tog han dom mig, gav mig mat och fika. Det är väldigt sällan jag och han är ensamma hemma och pratade med varann, haha!

Idag är det söndag, 1:a advent detta år. Jag, mamma och mimmimums har varit hemma hela dagen och bara myst, städat, möblerat om och ännu mera mys. Ibland är det så himla skönt att bara vara hemma med familjen. Det har blivit supermysigt i vårt lilla vardagsrum nu, med lite julpynt och mycket för att vi möblerade om. Har bytt ut några hyllor och gjort plats för vår julgran som JAG bestämt att vi ska ha i år, och denna gång en riktig än. Vi har nämligen haft en plastgran i alla år, med massa gulliga saker som vi barn gjort på dagis, skolan o.s.v Men nu när vi vuxit upp är det dags med en riktig och modern julgran utan tusen olika plastbollar och sånt smått hahaha.

Imorrn stannar jag hemma från skolan, behöver vila och bara hålla mig inne från fredagens bravader alltså. Kommer också passa på att baka lussebullar imorrn och förhoppningsvis kommer norisen förbi och gör mig sällskap. 

Känner att de fyra veckor innan jul nu kommer gå så otroligt fort, lika bra att börja fundera ut lite julklappar redan nu. Innan det är försent liksom. Emmalisa kom hit efter jobbet, åt lite middag, fikade med pepparkakor & glögg plus tände det första adventljuset, lite småmysigt. 

Men nu ska jag lägga mig framför TV:n, lite småfint pynt som vi satt upp här hemma...




mysig liten julstjärna fick åka upp i vårat fönster...







Nu orkar jag inte mer...

(långt inlägg, men kanske värt att läsa det ändå?!)

hejsan, då var det fredag IGEN. Som vanligt går tiden fort som satan, och gud jag känner att jag inte skött skolan denna vecka. Ärlig talat så vill jag men orkar liksom inte, känner mig som en dålig person, borde jag det? Oh usch det är inge roligt längre. Har tappat lusten helt och hållet, finns ingen direkt anledning utan det är massa småsaker som bara suger musten ur mig. Vet inte riktigt vad jag ska säga, vet inte heller vad som går och inte går att skriva i bloggen... Det är ju mest en plats för mig att skriva av mig på, men märker hur fler och fler personer börjar läsa den. Så får nog tänka på vad jag säger ibland.

Det finns ett par saker som jag stör mig otroligt mycket på nu. Hur ska en vän vara, tycker ni? Enligt mig ska vännen framförallt alltid vara ärlig mot dig, tala sanning oavsett vad. Finna där för dig i alla lägen(om inget annat står i vägen). Man ska kunna tala om en sak för vännen utan att den blir arg, eller ja arg får den såklart bli om du gjort något elakt men ändå ha lite överseende eftersom vi nu pratar om din bästa vän. Det finns sååå mycket saker jag tycker en vän ska göra, nu beror de självklart också vilken typ av vän man är. 

Men nu är min fråga, vad fan är de för vän som går bakom änns rygg, inte bara en gång utan flera gånger. Fattar personen i fråga inte riktigt grejen eller vad fan är det frågan om. Ska man ta skiten och bara leva vidare som inge hänt eller ska man slå händerna i bordet och visa vart skåpet ska stå?!

Jag vet ärlig talat inte längre själv vad jag tycker. Det här är bara saker jag tänkt på, som jag är osäker på och inte riktigt vet hur man ska hantera. Eller om det finns en person som man gillar och den andra vet om det, men ändå så gör den personen saker mot dig som är helt oacceptabelt. Så himla elakt och egoistiskt att man gör den andra personen ledsen, gång på gång på gång. Va fan ska man göra för att personen ska fatta? Ska man behöva råka ut för en jävla olycka eller vad fan är det frågan om. 

Äh usch, massa jobbiga funderingar som jag har. Säger inte att detta är vad jag känner, utan saker som jag ser där ute i världen och bara tappar hakan åt. Saker som bara blir sämre och sämre, och ingen som gör något åt saken. Jag är ärlig talat så sjukt trött på det. Och snart orkar jag inte heller mer, utan vill bara härifrån, slippa att se hur alla bara faller i sin skit!

Nä idag är det fredag och Nora fyller år idag, så ikväll blir det maskerad hemma hos henne. Hoppas på en lyckad kväll. Hade salong imorse, skulle klippa en dam vid namnet Bettan, men hon dök aldrig upp. Så fixade lite grejer med företaget och nu är jag här. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har inte heller någon mobil. Kanske åker tillbaka till skolan, möter nora eller nått. Sedan är det hem till henne, fixa och ordna inför kvällen. Måste in till stan en snabbis en sista gång och se om jag hittar nått bra till min halvfärdiga kostym.

Förlåt om det blev ett långt och kanske tråkigt inlägg, men måste få skriva av mig ibland. Vet inte annars vem jag ska prata med... Hoppas ni alla får en trevlig fredagkväll, kanske bloggar nått mer senare ikväll!

PUSS&KRAM<3




Torsdag

God morning, ohhhhhhh vill verkligen inte gå upp! Speciellt inte nu när man tittar ut genom fönstret, de ser så kallt och slaskigt ut. Usch! Har också en lät huvudvärk, INGE KUL! Magen kurrar, så måste ta något att äta. Igår hade jag bara naglar på förmiddagen, nu har vi äntligen fått lära oss gelé hörrni, igår gjorde Jessie på mig och det blev jättebra för att vara första gången tycker jag. Så om två veckor är det min tur, hoppas de flyter på lika bra för mig. Så fort jag provat på i skolan, kommer jag att få låna hem hela setet, vilket betyder att jag kommer behöva en bunt med provkunder, haha så frivilliga? Bara att skriva upp er i kommentarsfältet, glöm inte att lämna telefonnummer! Till och börja med kommer jag ta nära vänner, känns tryggare så. Men efter ett tag kommer jag att behöva fler. (för att bli diplomerad alltså). 

På fredag fyller norisen år, hon ska då ha maskerad. Har fortfarande inte bestämt mig men har en liten idé. Bara det att de inte riktigt verkar funka då dem sakerna typ är slut överallt. Haha så ska gå till en annat ställe idag, var nämligen i stan igår på butteriks, BR o.s.v men fann inte mina grejer. Så hoppas jag hittar det idag. Fan huvudvärken är inge rolig idag, får se om jag stannar hemma alltså...

Idag kommer vi ha massa att göra inför morgondagen, ska hjälpa norisen att köpa massa saker... måste nog ta och vila mig. Jaja, ni andra där ute får ha en bra dag! kramis<3



Orka rubrik!

Hallo i stugan, hur har er dag varit då? min har väl vart helt okej. Jobb som vanligt sen hem fort som satan eftersom jag var sjukt trött. Gud känns hemskt nu när jag tänker efter, men har nog suttit framför datan sen ja kom hem. Kollat efter lite nya jobb, lägenheter åt en vän o.s.v Eftersom ma i princip kan säga att jag inte längre jobbar på pizza hut, då dem aldrig ringer mig längre. Behöver jag nu ett extra jobb inför jul... För vill ha råd med julklappar o.s.v

Blev ingen gymnastik idag eller, då det var meningen att jag skulle ha gått tidigare från jobbet, men blev lite missförstånd så fick stanna kvar och hann därför inte till gympan. Men men va ska man göra...det är väl så det är att vara vuxen!?!?!?

Har nu fått lite bilder från festen vi var på i lördags, och lovade ju er ett par stycken såhär kommer dem. Inte många men nått iallafall! :)










lite sköööj hade vi faktiskt!!!!



Hard work work...

Morrn Morrn, allt bra med er? Vaknade nyss och är lite småseg. Min säng är sådär jobbigt skön, nästan omöjligt att ta sig upp ur den. Men måste man så måste man. Börjar jobba klockan elva och jobbar sedan fram till halv sju. Sedan måste jag skynda mig som satan till gymnastiken som jag absolut inte vill missa idag igen. (gjorde det förra tisdagen).

Nu har det slutat snöa, men eftersom minusgraderna håller sig kvar blir snön kvar. JIPPI! haha, i love it.
Kommer väl inte hem förrän efter nio ikväll, men vi ses garanterat då! Ha en underbar dag, 

Kramis <3



humlan in action i NEW YORK CITY! :D



mera Florida

Eftersom jag har tid nu, tänkte jag ladda upp lite fler bilder från Florida. Det är som sagt en massa roliga bilder...de ska ut. Men kanske tar lite tid! hihi Första bilden här nere var typ andra dagen eller nått, träffade en gammal vän till Savannah. Dem tog oss med till Ebor City, tyvärr har jag inga bilder därifrån men den staden var sjukt alltså! Vid två på natten tog dem oss till Perkins där vi hade de riktigt skoj. Roligt gäng!



blekfiiisar


humlan leker paparazzi... haha påväg upp från poolen.


lilla jag...


påväg ner till beachen


i dem höga husen bodde, längst upp! underbaaaart...


på stranden...


lifeguard huset... som på film! haha


Jag & savvi schteker på beachen..


utsikten från vår balkong.


detta såg vi om man kollade rakt ut från balkongen, bilden ovan är om man kollade mot vänster. Och höger var bara havet.


det räcker för ikväll, nu blir det en smörgås sen hopp i säng. Natti<3



Handla jacka med lillasyster

God kväll, haft en bra dag mina vänner? Det har jag...sjukt skönt att bara stanna hemma och mysa. Fick lite småsaker gjort, som städa mitt rum, vika om alla kläderna i lådorna och rensat ur sommarplagg som skall ner i källaren. Har också bytt lakan, så nu luktar det fräscht och gott i hela rummet. Kom iväg till högdalen och solade 15 min, vill bara hålla den bruna färg jag fått från USA, så solar en eller två gånger i månaden. Det dör man väl inte av?

När mums kommit hem från skolan var hon så frusen att jag bestämde mig för att ta med ungjäkeln in till stan och köpa henne en vinterjacka. Dock var det mamsi som betalde, men hon orkar aldrig åka med in och bara springa runt i en massa affärer så jag gjorde henne den tjänsten. Men Kevin följde med också, så det var trevligt. Vi hittade den rätta jackan i första butiken vi gick in i, nämligen JC. Men Mimmi var lite osäker så gick runt i kanske 6-7 butiker innan hon insåg att den vi såg först var bäst. Så vi gick tillbaka dit och köpte den, även jag fann en liten kappa som fick följa med hem. Och för första gången på riktigt länge käkade vi på donken. Fy så snuskigt alltså, känner mig fortfarande äcklad. Det var nog sista gången för ett tag alltså. 

På köpet fick vi med oss en film hem, "Paranoid Park". Sämsta filmen alltså, haha vi skulle ha tagit en annan. Fanns nämligen tre olika filmer att välja på. Vi stannade sen hemma hos Kevin och såg den, åt lite vindruvor med Lisen också.
Nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng.

Imorrn är det ingen skola, men jobb från 11-19 sen gymnastiken. Ska bli kul, det är verkligen alldeles för lite med en gång i veckan. Hinner bli stel som en pinne innan varje gång. Måste nog skaffa mig ett gymkort nu alltså.

Nedan, lite halvbra bilder tagna med Mums kamera,
(min batteriladder är nämligen borta).





mumsan o kevin! han bar henne heeela vägen från tunnelbanan och hem! haha stark man :P


humlan tar egopics


Busken var täckt av snö..



MYSPYS! <3





Det bara fortsätter att snöa

God dagens, idag kände jag för att stanna hemma från skolan. Vi försov oss först imorse, och när jag väl vaknade kände jag mig inte ett dugg utvilad plus att halsen gjorde rätt så ont. Sov fram tills efter elva nångång, sådär lagom ändå! Nu sitter jag i mitt halv städade rum, inte riktigt klar än. Men eftersom jag och Mumsan delar rum är det en himla massa prylar så det blir väldigt fort dammigt och stökigt. Fast det är nog Mimmi som stökar ner mest, haha.

Kom precis hem från att ha solat, köpte sån där tanning cream också. Ojojoj vad brun jag...men förhoppningsvis försvinner det värsta när man duschat. Just nu ser jag ut som en sotare. Höhöhö

Herregud så härligt med detta väder, för sålänge man klär sig rätt är det underbart att vara ute tycker jag. Och mysigast är när man sitter inne med en varm kopp choklad och bara myser. Hihi

Nä nu måste jag fortsätta städa rummet, annars blir det aldrig klart. Mamsi kom också precis hem, så vi funderar på att möblera om i vardagsrummet nu inför jul, eftersom vi SKA ha en gran i år. Och det har JAG bestämt! hihi

Hörs senare, ha en snöig dag :D



The weekend is over!

Smurfsmör, blir min hälsningsfras idag. Är så himla trött på allt hej, hello... o.s.v Haha! Är så sjukt trött nu så kommer hoppa i säng vilken sekund som helst. Nej inte direkt men snart iallafall. Igår var vi hemma hos Serena, hon hade fyllt år tidigare i veckan så därför firade vi henne igår. Hur trevligt som helst eftersom de var länge sen jag umgicks med så många tjejer. Vi åt först tacos, ett stort tjejgäng. Under kvällen rullade det in mer folk, det var ändå en rätt så lugn kväll. Men ändå väldigt kul, absolut inte överdrivet men inte heller trist. Lyckades få några enstaka kort på min kamera, men lyckades nog fota med med Serenas än mig egen. Haha

Var hemma nångång runt 4 imorse, sov fyra timmar sen klev jag upp för att jobba runt 9. Mindre kul, men jag klarade det. Haha jobbade som sagt fram tills sextiden, och möttes sedan upp av pappsen. 

Han tog mig till en helt underbar restaurang inne på söder. Dit ska jag lätt gå flera gånger. Så snart som möjligt hoppas jag för de va riktigt mysigt. Men nu strejkar ögonen = dags för sängen.

Imorn är det skola igen, herregud va tiden går fort! Redan ny vecka...haha längtar tills fredag! Nighty

Jag och söta Malin i fredags...


gääänget!


KISS<3


brudarna på plattan, värsta coooola!



bilderna från gårdagen kommer när jag fått dem från serena. För dem jag har är knappt sebara! :D 



massa snööö

Heeeejj, lika glad som barnen är på julafton när dem öppnar julklappar är jag idag. Haha nä men att det kommit så mycket snö på bara några timmar är otroligt, så länge det är kramsnö är jag nöjd. Men så fort det blir slaskigt stannar jag hellre inomhus alltså. Och kylan är jag inte heller så imponerad utav men snön är så himla vacker. Mysigast är det på kvällen med alla lampor som lyser över den snötäckta  naturen, eller vad säger ni andra? :D

Igår blev det utgång, en rätt så lyckad kväll enligt mig. Jag drog hem till Nora där vi gjorde oss iordning och drog sedan till Fridhemsplan där vi mötte upp bullen, Christianna och andra Malin. Väl där drog vi till Nivå, haha jag kanske luffställe men perfekt ställe att föra på. Vi hade trevligt, sjöng och skojade oss. Träffade också massa annat folk, bl.a från skolan o.s.v Så det var trevligt, efter ett tag kom också Musse och hans vänner. De joinade oss en stund. 

Tror det var runt halv ett tiden vi lämnade Nivå och rörde oss in mot centralen, skildes från bullen och Company och åkte mot slussen. Musse och hans polare blev upphämtade av nån snubbe och drog så där stod jag med Nora inne på donken väntandes på Joe. guuud så långtråkigt detta måste vara att läsa. Haha jaja vi drog iallafall hem till nån flummig snubbe i kärrtorp, spelade lite kort och hade trevligt. Eller själv somnade jag nästan, var så sjukt trött och mina tår hade frusit till is.

Dum som jag är, säg vad ni vill haha tog jag på mig mina nya pumps från Florida, ja jag tror fortfarande att det är sommar ute. Haha nä men gud så många blickar jag fick, och GUD som jag frös. Haha man lär sig utav sina misstag. För kallt var det...

Vi var hemma hos nora runt halv femtiden imorse, och då fick jag tjata på henne ett bra tag innan vi kom därifrån. Det slutade med att vi tog en taxi hem så jag skulle slippa frysa mer om mina små stackars tår.

Vaknade ganska sent idag, gick med norisen till Coktail och fick en varm choklad att ta med. Nu sitter jag här alldels ensam, men ska strax hoppa in i dushen. Ikväll ska vi hem till en kompis till Nora som fyllt år. Lite middag och sånt trevligt. Men det blir nog inte lika sent som igår, eftersom jag jobbar imorrn, plus att jag ska träffa pappsen. YEEEY :D

norisen imorse ute i de häääärliga vädret! haah


humlan leker i snööön






Ha en trevlig kväll allesammans. Kramis <3




Friday

Hello, då var det äntligen helg. Kommer säkert säga det här flera flera gånger nu fram till jul, men herregud vad tiden går fort. Det har redan gått två hela veckor sedan vi kom hem från USA, vilket känns overkligt. För om man kollar tillbaka på dessa två veckor kan jag knappt minnas vad jag gjort?! Haha guldfisk minne, nä men ärlig talat. Snart är det ju dags att börja handla julklappar, guuud det är sååå mysigt! Älskar julen, klapparna, maten och hela stämningen är helt underbar. Sålänge det snöar på julafton är jag nöjd. 

Igår var jag så sjukt trött, haha som vanligt så hann inte ladda upp mer bilder. Men det kanske blir senare idag eller imorrn eller nått, OM NI VILL se de såklart? Annars skiter jag i det. För det tar en massa tid, och om ingen är intresserad är det slöseri på tid.

Helgens planer är inga för tillfället, eller jo på söndag ska jag jobba och sedan träffa min far. Och det var länge sen kan jag lova. Kanske ska ut och käka eller nått, får se vad vi hittar på. Men det ser jag fram emot. Ikväll kanske det blir utgång, usch vad det låter löjligt! Haha, men nått skoj tänker jag göra iallafall. 

Nu är det dags för frulle, magen kurrar ordentligt. Efter nio har jag en kund i skolan, eller ja Sussi en nära vän till min mamma & mig. Ska klippa och färga. Sen efter lunch vet jag inte vad jag ska göra.

Ha en rolig dag nu :D kramis humlan<3


bild tagen av norisen innan jag drog till Usa. lite cool sådär med regndropparna, eller vad säger ni?! :D haha




Torsdag

Halloojsan, haft en bra dag? Det har iallafall jag... kom till skolan liiite försent. Haha när jag kommer fram får jag e sur blick från Malin, hon ba: vart fan har du varit? väntade ju superlänge, blev ju orolig! haha sötnos..älskar dig med!
Idag hade vi som sagt temadag, stog bara nere i salongen hela dagen och jobbade på dockor. Lyckades bara börja på en docka, skulle göra folieslingor, men misslyckades och smet sen. haha dålig student, IGEN! Så himla mysig stämning vid cafét idag, haha nästan alla hänger där vid våra nya soffor, med musik och massa töntar som bara är allmänt störiga. Fast några chill människor finns det, några satt i soffan och spelade gitarr vilket jag tycker är himla trevligt. Åt lite hjärtpepparkakor och hade bara allmänt kul. Vi drog sedan till skarpnäck med en kompis och hans kassa bil, haha egentligen fick man inte köra den, men han hade lagat en sak i skolan under dagen så var tvungen att ta hem den igen. Vi blev sjukt nojiga när en polis åker förbi och vänder , bara några 100 meter innan vi var framme. Haha men som tur var svängde han av vägen så vi kom hem utan böter. Vi drog sedan in till stan där vi kollade runt lite i butiker sedan gick vi till Espresso House så jag fick min efterlängtade chai latte. MUMS! :D

Nu är jag hemma och har precis käkat lite middag och ska nu ta mig ut till vardagsrummet för att hjälpa mamma och vika tvätt, kika lite på TV också. Laddar upp mer bilder från florida sen, :D

kramis<3





Kärleksveckan!

God morning, idag är huvudvärken borta, vilket känns skönt. I skolan har vi en speciel vecka, nämligen kärleksveckan. Hella caféterian är dekorerad med röda ljus och massa olika rim överallt, kärleksrim såklart. Dem bjuder på hjärtpepparkakor i cafét, bageriet säljer hjärtbakelser och tårtor, haha en riktig loveweek. Idag och imorgon har vi temadag, vilket betyder ingenting för mig. Haha tror vi ska kolla på film, svara på frågor. Idag ska vi bara stå i salongen och fixa alla ettor eller nått, vet inte exakt vad. Som vanligt är jag sen, dålig student, Jag vet! Men tror inte jag missar nått speciellt ändå.

Vet inte heller hur länge vi går idag, men funderar på att ta en sväng in till stan efter plugget. Måste gå förbi banken och kolla runt lite. E lite sugen på en chailatte faktiskt, hihi. 

Ni får ha en suuuperbra dag, Kramis<3

bkheart.jpg


Nya älsklingar

Hallojsan bloggen, hur mår ni idag? själv har jag fortfarande huvudvärk från igår... skitjobbigt när den vägrar försvinna! Men men hoppas på att lite sömn botar det. Idag var jag i skolan typ helt i onödan! Eftersom jag inte har någon mobil, hmm det kanske ni inte visste. Men den är iallafall spärrad för att jag inte betalat den skyhöga räkningen. Och kommer inte kunna betala allt nu på ett tag så måste nog ta och skaffa mig en kontantkort sålänge, får se hur det blir med det. Men iallafall för att återgå till varför jag gick till skolan i onödan. Därför att eftersom jag inte hade nån mobil, fick jag inte tag på nån i min klass och hittade därför inte till rätt klassrum. Har varit väldigt snurrig på sistonde, lite efterbliven sådär! haha men ska försöka kvickna till lite och få mer kontroll på sakerna.

Var i skolan fram till lunch och drog sedan hem, har därefter bara segat här hemma hela dagen. För mitt huvud dunkar rejält. Har precis ätit tacos, mums är riktigt mätt och belåten. 

Som ni säkert förstått vid detta läge så har jag handlat en del skor under vårt besök i NY och Florida. Så tänkte visa er mina nya älsklingar...

bruna, vita och gråa converse. Men dem kommer snart läggas undan till i vår. Vill inte förstöra dem!


sen ett par SUUUUPERSNYGGA högklackade, löööve them!




Sedan har jag köpt två par nya skor här i Sverige, faktiskt innan jag drog iväg till USA, beställde på nätet.



Sen ett par enkla svarta finskor, supersköna!




ME LIKE!




Work all day long...

Tjabba tjena, gud så trött jag är. Det är helt sjukt alltså.. har knappt några krafter överhuvudtaget. Imorse hade vi naglar i skolan, vilket var kul, hade väl som ett litet miniprov tror jag. Helt oförberedd, det är väl ändå typiskt mig. Men tror det gick bra, men skulle berätta under tiden jag gjorde en manikyr på bullen, vad jag gjorde och hur man skulle gå tillväga. Vi gjorde det nog mest för att kolla om vi kan allt bra och gör sakerna i rätt ordning. Efter plugget drog jag direkt till jobbet. Fy satan vilket väder, kände mig som en isbit när jag väl kom fram. INTE MYSIGT! Herregud, denna årstid har nått magiskt alltså, varenda kotte ute på gatan verkar vara helt väck. Haha la märke till det efter ett par timmar på cafét, nästan varenda en va lite snurrig, står där framme och kollar in dagens lunch, de ser först ut som ett frågetecken och sedan säger... hmm vilken dag var det idag? Haha säger man det måste man vara ganska trött faktiskt. Men men själv ska man inte säga nånting, haha kom en timme försent till lektionen imorse, dock inte av trötthet men för att jag få fel info, eller hittat på egen info. Haha också typiskt mig. 

Funderar på sängen...va säger ni? Den lockar otroligt mycket. Orkar verkligen inte ladda upp bilder ikväll, trots att jag väldigt gärna vill det, för det är kul att kolla igenom dem igen. Men tröttheten väger över men imorrn ska det nog funka bättre. 

Kjaaamiz<3


guud va jag absolut inte skulle tacka nej till detta nu....



forts. Florida

fortsätter i ett nytt inlägg då det är lättare för er att se när jag uppdaterat nya bilder :D har precis städat klart hela vårt rum, och resten av lägenheten men själv har jag koncentrerat mig på vårt rum som verkligen såg ut som skit. Nu doftar det supergott i rummet och det ser någorlunda bra ut.  Jag hatar verkligen när det är stökigt och smutsigt, ni vet när det bildas massa äckliga dammtussar i alla hörn... USCH! haha

Idag var jag med om nått väldigt kul på cafét. Det kom in två supersöta tjejer och fikade på vårt café, när jag går förbi dem frågar ena tjejen om jag heter alexandra, då jag svarar ja såklart. Sen frågade hon om jag hade en blogg som hette humlan. Då blev jag så himla glad, haha nån som kände igen mig på stan. Jag menar så många läsare har jag faktiskt inte, så jag menar hur stor är chansen att en av de få är just i högdalen just på vårt café. Roligt bara, hoppas ni läser detta och gillar min blogg. Tänker absolut fortsätta blogga! Hihihi tack <3

Då fortsätter vi med bilder från vår skojiga resa...

Snygga jaag... på VÅRAN balkong, japp jag och Savvi hade en egen våning, med eget badrum, två duschar, balkong och en suuuperstor garderob.

Våran stoooora säng. (skithård och obekväm dock)


badrummet...

toaletten...

duscharna...


en av våra garderober, haha vi fyllde ju inte änns hälften av den.


de tar såå himla långt tid att ladda upp bilder, men här fick ni några fler..många fler kommer dock. Men nu börjar ögonen hänga så nu är det dags för sängen! 

natti<3


Florida del 1

Då var det dags att uppdatera bilderna, det har nu gått en vecka och kan inte låta det gå längre. Har haft fullt upp hela veckan faktiskt, med jobb och skola. Och kommer fortsätta denna vecka så lika bra att passa på nu när jag har tid. 

Jag och Savannah flög själva till Florida, då mamma och Mimmi åkte dit 10 dagar innan oss. Vilket var perfekt eftersom de han "mjuka" upp lägenheten, då ingen vart där och bott där på väldigt lång tid. Vi var också tvungna att införskaffa en del grejer, såsom stekpanna, kastrull, kniv o.s.v Men sängar, soffor, bord och sånt fanns då vi kom. 

Vid sex  på morgonen tog jag och Savvi arlanda express, vi hade precis köpt oss varsin chailatte då det skulle vara den sista på tre veckor. 


Rätt så fräscha ändå tycker jag, klockan är ju trots allt strax innan sex på morgonen. haha


Väl på Arlanda express var det fullsmockat, så vi ställde våra väskor i början av tåget och fick gå bakåt typ 2 vagnar. Savannah börjar gnälla om att vi går för långt bort från väskorna och precis då säger en kille åt oss att slå oss ned brevid dem. Haha, så vi gör det. Börjar snacka med dem, och de skulle till Jamaica på semester efter typ 5 minuter märker vi att det är Markolio som sitter bakom oss, haha han och Savannah börjar snacka finska, vilket var väldigt populärt. Han bjuder med oss att ta en bira när vi väl kommit fram till arlanda, men när vi kom fram var vi ju tvungna att springa fram och hämta våra väskor, och då tappade vi bort dem. Haha fan tänkte vi, hade vart coolt att tagit en bärs vid sjutiden med Marko liksom. Men icke sa nicke! Resan vi hade framför oss var lång så glömde fort bort honom...


Här fick vi sitta i typ 2 och 1/2 timme då flyget var försenat. Det är på en flyplats i NY, vi mellanlandade där.



Från Sverige till NY tog det ca 8 och 1/2 timme, sedan 2-3 timmar väl på flygplatsen och sedan från NY till Tampa tog det 3 timmar. Så sammanlagt från våran dörr fram till lägenheten i Tampa tog det nästan ett dygn. Vi kom fram vid åttatiden (amerikansk tid) vilket är vid två på dagen i sverige. Så förstå att vi var helt slut när vi kom fram. Somnade runt tio tiden, och vaknade runt elva dagen efter. Hade absolut inge problem med dygnsrytm där i USA, men här hemma nu är det kaos. Det är svårt att få tillbaka den rätta dygnsrytmen. 

Vi hade egen tv, med massa olika filmer, spel, musik o.s.v så vi lätt kunde underhålla oss under vår långa resa.

Kan nästan slå vad om att varenda än på flyget tyckte vi var jobbiga och högljudda! haha


Den här bilden togs på kvällen dagen efter vi anlänt. Vi åkte då iväg till en supermarket, där vi storhandlade.


Under dagen solade vi, fixade benen, målade naglarna och bara fräschade upp oss rent allmänt.


Den här bilden togs på morgonen dagen efter att vi anlänt, bleka och trötta. Solen var precis påväg upp...



(MÅSTE RUSA TTILL JOBBET NU! MEN SES SENARE MED FLER BILDER) HEJ SÅLÄNGE! :D




Då var det dags!

Hejsan svejsan, hur mår ni idag? själv mår man bra känner mig glad idag. Dock har jag lite huvudvärk, vilket är mindre kul. Ska försöka hälla i mig en dunk vatten och hoppas på att det försvinner. Kom nyligen hem från plugget, började vid nio imorse och hade då långhår. Så hela morgonen har jag stått och gjort en typ "geisha-frilla". Som blev himla bra också, vilket kändes bra och ger än direkt bättre självförtroende vilket leder till att det genast blir mycket roligare att jobba med det ämnet!

Nu efter lunchen skulle nån snubbe från Davines komma, och berätta lite om färg o.s.v vilket inte intresserar mig överhuvudtaget och då jag har huvudvärk valde jag att gå hem. Däremot ska jag gå och jobba runt fyra tiden till stängning så har bara ett par timmar här hemma, men sitter nu och funderar på vad jag ska göra.

Har lite olika saker att välja på, typ blogga och slänga in bilder från USA, städa vårt rum som ser ut som skit och är suuuuperäckligt smutsigt eller bara slänga mig i soffan och dö. haha va säger ni?

Återkommer snart med det jag valde :P höhö



Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Kom precis hem från jobbet, känner mig nästan som ett barn. Haha stod där inne på cafét och såg att det började regna, men hur det sedan förvandlades om till snöflingor. Var tvungen att springa ut för att få några flingor på tungan, som man gjorde när man var liten. Haha gud nu känner man verkligen att vintern är påväg. Nu ska vi iväg och äta middag, återkommer lite senare ikväll.

Hihi...fast nu är snön borta igen...men men jag är fortfarande suuuuperglad! Kramis <3



Jag vet, jag suuuger!

Hej & hå i stugan... jaa jag vet. min uppdatering är kass. Men asså ärlig talat de finns ingen tid. Eller jo klart de finns tid, men väljer att spenderar den på annat. Vill ju blogga, men intresset sjunker så fort när man inte har nått att skriva om och när läsarna försvinner. Vilket kanske beror på den dåliga uppdatering, men ska skärpa till mig. Och jag SKA lägga ut bilderna från USA eftersom jag verkligen vill dela med mig utav den resan just för att den var rolig och cool!

Har ännu inte fått kontroll över min dygnsrytm, vilket ni säkert förstår eftersom jag är vaken nu. Är inte änns trött, men på dagarna kan jag sova när som helst. Haha helt sjukt. Har jobbat hela dagen på GBC med en ny anställd, hur gullig som helst så hoppas hon blir kvar, för vi jobbade riktigt bra ihop. Och ska upp om 4 timmar igen och jobba hela dagen. Men jag klarar nog av det.. funderar på att gå och simma efter jobbet, känner att jag behöver lite workout faktiskt. Och simma är inte helt fel. Juste har lite annat som jag ska slänga in i bloggen, nya kläder&skor, skolfoton och usa-bilderna

Så glöm inte att kika in här nu de närmsta dagarna, för nu kommer det lite mer skojiga saker! Nu är det verkligen dags för sängen. Sov så gott ni som inte redan sover. Ses förhoppningsvis imorrn, Natti<3



haha fett cool jag är! 



Mega trött

Hallo hallo, förlåt för dålig uppdatering men sanningen är att jag sov fram tills ett idag. Trots att jag hade massor att göra, blev hela dagen bara onödig och borde egentligen inte änns ha klivit upp. Haha, jo förvisso gick jag faktiskt på gymnastiken idag, vilken kändes sjukt bra. Men fy satan vad snabbt man blir otränad. Tre veckor utan träning, visst har vi simmat och promenerat en del, faktiskt var vi nog nere i gymmet 3-4 gånger men inget märkvärdigt direkt. Så nu är det dags att inskaffa mig ett gymkort, exakt VART har jag inte bestämt mig än. 

Några bra tips på gym? Inte för dyrt och helst runt gröna linjen... tackar på förhand! :P

Annars mår jag bra, blev väckt av Nora idag, hon stod utanför mitt fönster och kastade sten i säkert över en kvart, eftersom min mobil inte fungerar just nu kunde hon inte ringa in. Men som tur var vaknade jag tillslut... :D hehe
Vi segade hela dagen fram till 5 halv 6 då vi begav oss ut i pissvädret förbi jobbet. Skrev in lite jobbtider för denna månad. Sedan for vi iväg mot gympan. Svängde förbi solariumet på hemvägen, vet kanske låter sjukt nu när jag vart bortrest men vill verkligen inte tappa brunfärgen så tänker sola 2-3 ggr i månaden iallafall om jag nu lyckas komma ihåg det.

Imorrn börjar jag redan vid halv nio, och vi har då nationella i svenska! känns sjukt eftersom vi inte haft svenska på evigheter, eller iallafall inte jag. Haha fråga mig inte varför... höhö

En sak som jag också fått gjort idag, är att jag betalat mina egna första räkningar från mitt egna konto. Haha känner mig lite extra vuxen nu med eget konto och sådär. Men mindre bra är att det var ganska mycket räkningar... usch! Men men bara att betala o va glá. 

Nu är det dags för sängen, bilder kommer don't worry! LOVE HUMLAN! <3





Back to reality

God morning, jag är redan uppe.. haha faktiskt fascinerad av mig själv. Vaknade på en gång och blev superpigg, inte direkt min stil. Magen kurrar ordentligt så ska ta något att äta, måste också hoppa in i duschen. 

Trots att det faktiskt är skönt att vara hemma igen, så känns det så himla tråkigt att gå tillbaka till skolan... lite halvtrist sådär plus att jag förmodligen ligger efter ganska rejält. Men men, som jag sa tidigare det är bara att ta i med hårdhandskarna! haha

För nu är det lite mer än ett halv år kvar tills jag tar studenten, vilket känns helt underbart! Så det är väl bara att "stå ut". 
Och jag menar, herregud dem har redan börjat sälja julkalendrar på ICA, så antar att vi börjar närma oss julen sakta men säkert, vilket jag tycker är mysigt om det kan komma snö på "riktigt" denna vinter, inte bara en massa jobbig slask och typ helt tomt ute på gatorna under jul. 

Bilderna från resan kommer nog att komma i perioder, men så fort jag får lite tid idag eller garanterat imorrn kommer jag ladda upp bilderna my friends. Hihi ha en bra dag, kramis humlan<3



Me & Savannah <3


Yetlag

Hallo alla nattugglor, här sitter jag alldeles ensam..eller ja typ. Resten av familjen is sleeping. Pigg som satan är jag, jobbigt att inte kunna sova... Plus att jag är hungrig, usch måste ta något att äta. Imorrn är det söndag, vilket betyder att jag har en del att göra.

Lista:

- Tvätta (om de finns tvättid)
- betala räkningar
- ringa och skälla ut olika bajs bolag som inte fattar när man sagt upp deras skitsaker!
- fixa iordning på rummet
- ladda upp bilder i bloggen
- och soooova...haha om de finns tid.

Får se imorrn hur mycket av dessa saker jag får gjort, helst allt om jag får bestämma. På måndag är det tillbaka till plugget, SUCK! :( nu är det att ta i med hårdhandskarna som gäller när vi pratar om skolan för min del. 

Ska slänga in en pirog i micron nu, hihi mums filibabba! <3



längtar tebax... :(



Svensk mark nådd

Hallo där, då har vi landat på svensk mark igen då. Kändes sjukt konstigt och rätt så tråkigt. Efter en sjukt lång resa, är vi nu hemma i vår lilla lägenhet i högdalen. Helt slut, klockan är väl runt 6 på morgonen enligt mitt schema, kommer nog ha yetlag ett par dagar nu. Herregud vilken jädrans resa mina vänner, en oförglömlig resa tack var mami, mimmimums och min käre vän Savannah. We had a really great time. Ney York var otroligt, hade inte direkt förväntat mig något, men stort var det med massa massa människor överallt oavsett vilken tid på dygnet, vi hann med flera saker och lite shopping. Är sjukt trött, har redan hunnit sova två ynkla timmar, men måste försöka hålla mig vaken för att vända tillbaka på dygnet så fort som möjligt.

Ska börja ta och packa upp nu, har två FETA resväskor, med massa nytt fint och en massa smutstvätt....ohhh vill bara gå ner till stranden igen! :( 

Ses senare, massa bilder väntar! Kramis<3



Leaving Clearwater/Florida

Hallo my friends, nu är den runt 3-4 tiden på morgonen antar jag. Har ingen koll... Men om några timmar är vi påväg till flygplatsen och FY SÅ TRÅKIGT! Fast ändå nej, för ser verkligen fram emot NY, är liksom riktigt exited about it. Bara att det känns sååå himla tråkigt att lämna alla underbara människor här i Florida, jag menar man vet inte när man kommer se dem nästan gång. Fast vi har faktiskt gjort en överenskommelse med några av dem, att de ska komma och besöka Sverige, runt april-maj nästa år för att resa runt i Europa. Då ska de ta en sväng förbi Sweeeden, och hälsa på oss. Hihi längtar fram till dess. Den här resan har varit heeelt underbar, kan själv inte förstå att den är slut. Hade velat haft en vecka till... hade också behövt lite mer sol. För så jädrans brun har jag inte blivit.. men men kul har vi haft. Och garanterat minnen för livet, right savannah? haha säger bara "live you life, or whatever you like" hahaha you & me Savvi<3<3<3

Japp, väskan är färdigpackad, och lägenheten är så gott som färdigstädad. Nu är det bara försöka få ett par timmar sömn innan vi ska upp och åka mot NY. Vi har haft himla tur, fått en massa hjälp av moster dock. Men kommer bo i en lägenhet precis vid central park i NY, ca 5 blocks from Broadway vilket är helt perfekt. Den är liten, men vi ska ändå bara sova där, så därför är det bättre så kan vi spendera pengarna på annat än hotellhyra.

Nä nu börjar ögonen tröttna, haha... de finns en person som jag kommer sakna mest av allt... jobbigt att åka ifrån honom. En helt underbar person, som betyder massa. Har verkligen hittat ett par nya underbara vänner, som jag hoppas kunna hålla kontakten med. Men men, see soon Sweden!

god natt<3



 

2 more days to go

hello, då var det söndag och helgen har varit helt underbar. Herregud vilka minnen vi har Savannah, haha "halloween '08 in Tampa". Asså det är nog det ROLIGASTE jag vart med om på riktigt länge. Och absolut den bästa halloween någonsin!
Och våra outfits var riktigt bra, tycker jag iallafall och Savannah...OCH alla andra haha runt omkring oss. Vi var ju "The Blues Sisters", istället för Blues Brothers. Haha rätt uppskattat var det, och vi fick en hel del roliga bilder... som jag självklart kommer ladda upp så fort jag kommer hem, eller om internet funkar bättre i NY så kanske jag laddar upp nått där. Men chansen att jag sitter på datorn när vi väl anlänt till NY är väldigt liten. Två dagar kvar, och här ligger jag och bara degar...Har börjat packat, vilket känns sjukt trist men ändå sååå kul eftersom vi ska till NY.

Vi har träffat massa nya roliga människor, och skaffat oss massa nya vänner. Vilket är helt underbart, men tråkigt att behöva lämna dem. I fredags var vi på ett av Tampas största ställen, det var nog det största halloween partyt garanterat. Egentligen var det 21 års gräns, men så söt som jag är kom jag in höhöh. Nä men jag hade nog tur, vi fejkade stämpeln o.s.v Det gick suuuperbra, är glad att jag kom in. För det var GRYMT! 

Igår var mer en chillkväll, var hemma hos våra norska vänner i Tampa, supermysigt... då vi grillade, drack vin och spelade gitarr. Haha de sjöng massa svenska favoriter, så det kändes som riktigt svensk sommar. Efter det mötte vi våra boy´s Nick&Nico, och drog en sista gång till "Perkins", åt lite amerikans mat, såsom french toast, scramble eggs and bacon. 

Nu har vi lite saker som ska göras, måste till shoppingcentret och lämna tillbaka lite saker som vi köpte till vår kostym men som vi inte använde, plus att mina fina skor som jag köpte, REDAN är trasiga... kass kvalité! Men men, hoppas de löser sig.

Får se nästa gång jag bloggar, men på tisdag drar vi iallafall NY!

miss you<3





Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0