Fredag

Hello, vaknade imorse och var faktist på jättebra humör. Ville däremot inte kliva upp ur sängen eftersom det var så sjukt skönt att ligga och kramas med älsklingen. Plus att det var skitkallt i hela huset eftersom våran panna stängt av. Det fanns knappt nått varmvatten..men men det fixade sig under dagen. Imorse hade vi make-up, egentligen är det från nio till tolv, men först sminkade jag rebecca sen sminkade hon mig och vi vart typ klara halv elva så vi hade skitlång "lunch" . Efter lunchen hade vi småföretagande, helt okej...fast jag somnade nästan eller typ ah på lektionen. Vi har eget arbete så jag gick hem, inte för att plugga då men annat skoj. Mamma och dem ska ju på julbord, eller dem är nog redan där. Så mamma, hennes väninna och min äldre kusin var här sen typ två eller tre, så jag fick sminka dem och fixa deras hår. Mamma blev SKITSNYGG, satte inte löshåret på henne och så lockade jag det. Hon blev jättenöjd, jag med! hihihi tog faktist en bild på henne. Kanske lägger in den sen orkar inte nu. Mamma och dem har dragit, brorsan..vet inte vad han gör och mumsan har sina tre tjejkompisar här. Dem har käkat, hyrt tre filmer och köpt en fet påse godis. Så känns som om jag borde hitta på nått jag med.
Hoppas älsklingen ringer snart, han jobbar. Vem vet kanske blir bio eller nått...får se va vi hitter på.

Haha, va inne på en skitrolig sida, där de har roliga konversationer från folk på stan och t.ex tuben. Här är en som jag tyckte var rolig.

Ica, Gävle
En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen Gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (trött): För att han är bög.



Men nu ska jag nog ta en dush, ha en megamysig kväll PUSSS<3


Kommentarer
Postat av: Lina

haha... tjuvlyssnat.se? det finns så jävla roliga grejer där asså! XD

2007-12-07 @ 22:55:31
Postat av: emma

hehe, vad heter sidan ?

2007-12-08 @ 18:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0