Fredag

God morning, idag är det fredag, också min julavslutning. Men smart som jag är stängde jag av min väckarklocka och somnade om. SMART! Så jag missade min egen skolavslutning...inte för att det var värsta grejen, men det hade varit kul att säga God Jul och sånt mys. Vi var uppe vid nio imorse och käkade frukost. Nu har älsklingen åkt, han var tvungen att fixa lite grejer innan han åker till Göteborg. Men jag ska möta han sen igen inne i t-centralen, så sa liksom inte hejdå än. Han kommer vara borta i fem dagar, det är lääänge. Kommer sakna han så mycket.
Vet inte riktigt vad jag ska göra sen idag, kanske tar en sväng med mamsen till skärholmen igen. Tycker det är mysigt att julhandla, fast i för sig så har jag typ redan handlat alla mina. Har några kvar att köpa faktist kom jag precis på. Hm, undrar om ja har några pengar kvar. Ajja, ska hoppa in i dushen nu. Juste ska försöka ta en bild på löshåret sen, det e väldigt snyggt faktist. Men ont har det gjort, fast det har liksom börjat släppa nu. Hoppas bara att Jessie flätade så pass hårt nu då så att det sitter till nyår, för det är då det är viktigast. Hihi

Kan hända, beroende på mina sega föräldrar.. att jag flyttar ner i källaren idag. Vi ahr precis renoverat där nämligen. Men vi får se vad mamma bestämmer sig för, det skulle va väldigt kul att byta rum faktist. Eftersom jag bott här uppe på vinden nu sen vi flyttade hit, alltså typ 5-6 år. Hoppas hoppas, för då ska det köpas nya möbler och sånt kul.


Ha en underbar fredag, längtar till julafton nu, eller inte SÅ mycket, men lite.. Fan det känns att man blir äldre!!!



KRAMIS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0