Onsdag

Hej hej, haft en bra dag? Jag har haft en rätt okej dag. Började halv nio imorse då jag hade svenska i tre timmar, men dem tog fort slut. Jag käkade lunch i skolan sen började jag röra mig in mot stan. Skulle ju nämligen göra ett make-up jobb på en kompis, vuxen alltså. Jag var där vid ett, men hon kom vid kanske halv två för hon gick helt vilse, haha stackarn så jag ringde henne och fick leda henne till mig. När vi väl skulle fota vid två, vi skulle fotografera i parkaden, det är en parkeringshus inne i stan vid NK. Så sa dem att man måste ha nått jävla tillstånd o.s.v Så där satt vi och väntade, tiden gick ovh gick. Till slut hade det gått tre timmar, klockan var alltså fyra. Då sa dem att det var okej, babbel babbel....fan förstår mig inte på alla jävla konstiga regler. Vi gick upp på taket och fotade lite men jag var tvungen attt gå eftersom jag väntade besök hemma, eller besöket fick vänta på mig lättare sagt. De va skitkul den korta stunden jag var med, men jävligt kallt var det också. Jag var kissnödig redan när vi gick upp, sen kom kylan och jag blev ännu kissnödigare. Toan kostade fem kronor, jag hade bara fyra. Så jävla typiskt. Sen när jag går hoppas jag på att hitta en en-krona, men nej nej. Känner hur det bara trycker på mer och mer. Går till min perrong, sätter mig och väntar blir ÄNNU mer kissnödig, när jag sitter på tuben känner jag hur benen nästan domnar av. Det är helt sjukt, är så jävla pissnödig att jag blev iallamående, kändes nästan som om jag skulle spy. Jag kommer till telefonplan och bara känner att jag måste kissa i nån buske, men bussen kommer om två min så jag väntar, går på bussen och åker hem. När jag kliver av SPRINGER jag hem så fort jag kan, slänger alla mina grejer på golvet i hallen, sen in  på toan...och OOOOHHHHHH!!! Jag lovar jag kissade oavbrutet i 1 min typ. Har nog aldrig vart så kissnödig som jag var idag. Där fick ni höra min kisshistoria, HAHA! intressant...
Jag har klippt både Daniella (mimmis kompis) och Thomas idag, vart riktigt nöjd på dem båda. Känns som om jag börjar få lite kontroll i det där med klippningen asså. Fick 100:- av Dannis mamma, farsan damsög upp allt det fick va exchangen. Haha...

Älsklingen åkte precis innan jag kom, trodde jag skulle träffa han men nej. Han har börjat på boxning igen med Anthony. En gammal klasskompis, så det är ju bra, kul att dem tar kontakt igen. Anthony är Kenzas pojkvän för dem som vet vem hon är.

Imorrn är jag ledig, så det känns skönt fast ändå inte eftersom jag vet att jag måste plugga. Funderar på att ta en titt förbi Bullens salong imorrn och slänga i en mörkare färg. Eftersom jag är väldigt ljus själv, och färgat brunt får jag såklart ljus utväxt. Och det ser verkligen inte bra ut, ser jätte tunnhårig ut plus att det e så råttfärgat, USCH!

Måste plugga lite nu tror jag..möhöhö saknar älsklingen. Han ska sova över hos Anthony, det betyder att vi sover utan varandra två gånger denna vecka. Ajja det e väl bra för vårt förhållande tror jag, haha saknar han bara ännu mer när han är ifrån mig. Jaja, have nice night ;)

Kramis <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0