torsdag

Hallå hallå, då var torsdagen över nu då. Pluggandet gick faktist ganska så bra imorse. Pluggade från och med tio ungefär fram till halv ett. Då åkte jag till hornstull och solade. Sen åkte jag direkt till gullmars till Malins salong. Färgen vart ganska okej, lite för mörkt men typ choklad brun, fast han som hjälpte Malin blandade typ i lite svart eller nått, fattade inte riktigt. Aj naglen har gått av skitlångt in på pekfingret, så det gör as-ont att skriva.
Jag åkte hem efter att jag färgat håret. Kom hem och gjorde mig iordning i princip, Kevin kom också hit. Själva meningen var ju att han skulle med på Lucian, men bangade. Jag gjorde mig iordning sen plockade Tompa upp mig med bilen och vi åkte tillsammans. Det var ganska så mycket folk,  roligast var att träffa några gamla vänner och lärare. Studema skolan va verkligen BÄST! Jaja, lucian var ju fin. Vart inte så imponerad. Eller självklart på lillasystern, hon sjöng ju solo. Så söt. Hon kan faktist sjunga, värsta sångfågeln. Haha filmade inte lite av lucian, eller ah typ 5 filmer, haha ska kolla på dem och se om dem änns är värda att lägga upp, i sådana fall gör jag det sen, eller kanske imorrn. Ska nämligen plugga lite småföretagande nu med mami. Imorrn har vi make-up på morgonen så det e ju skönt. Nu måste jag plugga, annars går väl mamma och lägger sig, tihihihi!


Puss & kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0