Myspys i björnsan

Hallo, kom precis hem och väntar på att middagen ska bli klar. Haha känns så roligt att säga så, för det är sjukt sällan nån annan lagar mat i detta hem, men idag är det kära Lisa som lagar maten, och idag blir det pyttipanna med stekt ägg. 
Har varit inne på söder, rättare sagt björnsan och bara myst med norisen. Vi köpte lite sushi som vi gamade i oss fort, var så himla hungrig. Till "efterrätt" åt jag en daimglass. Haha har varit sugen på den redan från igår då jag såg en tjej äta den.. hihi mums mums. 

Fick en del tvättat imorse också, så det känns skönt att ha allt rent nu innan skolan börjar o.s.v. Väntar på svar från Jens om vi ska iväg och storhandla eller ej, för det behövs verkligen. Kan lätt hända att det blir imorrn istället. Fotade faktiskt dagens outfit idag, så den visar jag er lite senare. Tyvärr så dog mobilen inne på söder så inga bilder blev det tagna där. :(

Nä nu kurrar magen, ska in i köket och se hur långt lisa kommit med maten. Kan appropå det tipsa er om hennes blogg, www.emmalisanorrhamn.blogg.se

Hej sålänge

Kommentarer
Postat av: izabelle

svar: jag börjar i 8an :P

2008-08-20 @ 18:28:02
URL: http://baraizabelle.blogg.se/
Postat av: missmartin

om du undrar hur hon kom längst upp på listan så är det för att hon spammar sig själv, så hon fuskar

2008-08-20 @ 19:27:24
URL: http://missmartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0