Pannkakor till middag

HallO, har varit hemma heeeela dagen... fixade i min lilla skolmapp som jag har, så den är redo för en ny termin. Kollat på film gjorde jag också, men somnade så hann knappt se halva. haha

Egentligen skulle jag ha jobbat, men en snäll liten flicka kunde ta mitt pass så jag kan åka hem till min morfar istället. Har precis sminkat mig lite och tänkte laga lite middag till mig och lisen nu. Molly är också här, men vet inte än om hon ska äta.

Tänkte göra pannkakor, känner mig så himla sugen på det. Haha JAG VET att det inte är nyttigt. Men snart så, snart ska min jädrans kur igång och då blir det inte mycket valmöjligheter, så varför inte passa på nu?

Nä, nu är det matdags, drar till morfar sen, men bloggar när ja kommer hem! 



pannkakorna var supergoda, nu väntar jag bara på lillsyrran sen ska vi ta bussen hem till mormor och morfar! <3






Kommentarer
Postat av: Fifiona

jao, det har jag

2008-08-26 @ 17:38:03
URL: http://livetenligtfiona.blogg.se/
Postat av: Jelli

mina ord? Vilka ord ? ;p

2008-08-26 @ 18:56:35
URL: http://jelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0