Gud vad jag njuter

Hej hej, är på världens TOPPEN HUMÖR IDAG. Beror väl mycket på vädret antar jag...
Hann inte blogga nått igår, men efter skolan åkte jag hem med Mickis, färgade och klippte henne igår. Blev riktigt nöjd faktist, jättesöt i lugg blev hon. Glömde däremot att ta före och efter bild, men ska nog ta en efterbild iallafall. När vi var klara med det drog jag in mot söder, norisen plockade upp mig med sin moppe, hihi så himla mysigt att åka i den stekheta värmen. Vi drog och gymmade, haha men det var väl lite onödigt eftersom vi stannade vid ICA på hemvägen och köpte en hel kanlelängd och en påse chips, haha... Jag sov över där. 

En sak som var jobbig var att när jag kom till skolan imorse var lektionerna iställda typ, så hade kommit dit helt i onödan. Tur att jag bor så nära =)

Sitter här hemma med öppen balkong och njuter av den varma solen som skiner rakt in. Magen har börjat kurra nu, så ska försöka äta nått snart. 

JAG VET att jag är tråkig som inte lägger in så mycke bilder, MEN hittar inte min jädrans mobilsladd... =( Har letat överallt, men finner den ingenstans. Ska se om jag hittar den annars får jag nog dra hem till mami och leta!

Ska in och käka lunch med norisen nu, sen jobbar jag från halv fyra! KRAAAM<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0