Söndag

God morgon, sovit gott? det har faktist jag...igår kom Nora och Mickis hit. Jag hade köpt lite smått och gott och Nora köpt med sig sushi. Tog lite fina bilder, det var ju himla mysigt väder igår. Men ingen av oss eller jo Mickis, men varken jag eller Nora orkade dra ut. Kollade också på flmen TAXI, haha den var jävligt skön.

Ska om 15 minuter åka iväg till jobbet.. Ska jobba på GBC idag från halv elva till sex. Vet inte vad som händer sen, antagligen packa mer eller nått sånt. 

På tal om vädret, IDAG är det ju SUPERMYSIGT väder. Attans att man jobbar, idag är en sån där perfekt picknick dag. haha, nä men fan va skönt med lite sol. Shit, måste klä på mig nu, ses senare ikväll!

Kjaam =)

Kommentarer
Postat av: Fina

Gud vilken snygg blogg du har.
Ha en bra dag! :)

2008-05-04 @ 12:21:43
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Josephine

din blogg är grymt snygg!(:

2008-05-04 @ 23:12:08
URL: http://ljaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0