Underbar dag

Tjaabbba tjenare, internet har krånglat lite hemma, så har som sagt inte kunnat blogga. Känns så himla tråkigt att blogga utan att lägga in bilder, därför tänkte jag dela med mig av en bild som vi tog idag... Haha!

Var i skolan klockan tio imorse, jävligt soft skoldag ska jag säga. Lite frågesport, lite lunch sen bjöd dem på glass också. Var på besök i Nora´s skola en stund också.. jobbigt eftersom de stängt av farstalinjen och den ligger vid blåsut. Men iallafall så fixade vi lite grejer sen drog vi hem hit, till Nora alltså. Väl här hemma lagade vi supergoda pannkisar och efter det fick jag sminka Nora. Haha, på skoj of course...haha

Tog lite hjälp av Photo Booth på Noras lilla dator, haha så hon såg ut som ett riktigt mongo!!!! Hon ser fan inte frisk ut!

image1607

Nä, nu ska jag nog hoppa in i dushen.. tror jag! Vi skanog på bio som det ser ut just nu =)
Då blir det nog filmen "Dumpad" som nyligen kommit ut på bio.. äh vi får se! Hörs kanske senare ikväll, annars imorrn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0