Utflykt

God kväll, kom precis hem från 40 år´s kalaset. Vi hade supermysigt med massa god mat sedan en helt underbar jordgubbstårta som efterrätt. Det är nämligen så att jag ska iväg imorrn, har helt glömt att berätta det.

Men vi ska iväg med skolan, (jag vet på en söndag) men vi är lediga på måndag så det blir najs... Ska upp vid sju imorrnbitti så måste verkligen hoppa i säng nu. Vi ska först promenera 6 km fram till platsen vi ska befinna oss på. Sedan är det kanotpaddling, aktiviter och grillning mot kvällen. Kanske blir mysigt, eller värst av allt är väl om det börjar regna. Det är jag och bullen med 10 grabbar, haha... Tur att våran lärare är med =P

Har ännu inte packat min väska, ska ha med sovsäck och sån skit... usch vad jag inte är taggad på detta nu, ajja hoppas jag känner mig mer "in mood" för det imorrn. Hoppas alla haft en trevlig lördagkväll.

Ses kanske imorrnbitti, annars på måndag! Ska försöka ta bilder =) kraaamis<3 A

Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

Har inte alla paint iaf :O?

2008-06-01 @ 02:07:23
URL: http://designingeverydaylife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0