Är fan nervös...

Hej alla läsare, shit bara på en dag har det redan börjat öka lite extra med läsare. GUD SÅ KUL! Känns så mycket roligare att blogga när man vet att nån faktiskt går in och läser, plus att jag sätter in diciplinen dessutom. 
Idag var jag i skolan, inte för att jag gjorde nått speciellt... eftersom jag fick vänta på min lärare ett bra tag. Men slutade vid lunch, då drog jag och norisen hem till mig, hämtade alla hennes grejer som vart här nu i nån vecka. Hihi shit vi har nog varit med varann varje dag, kommer kännas konstigt att vara ifrån varann så länge. Skönt när man kommer hem...oh kommer ha sjukt kul självklart men kommer sakna alla gulliga vänner! haha

Vi drog in till stan, fikade lite, shoppa lite...mötte lite folk och nu sitter jag här hemma med pappsen. Savannah är väl påväg antar jag, här om nån timme. Har ännu inte börjat packa haha, förr så kunde jag packa typ 3 veckor i förväg men nej så är jag inte längre. Men måste nog ta tag i det snart. 

Känner på mig att jag kommer glömma nått, asså alltid måste det vara så. Haha...men men ska försöka få med allt.  Vill ju inte fylla väskan alldeles för mycket eftersom jag måste lämna plats till allt jag ska handla där. Haha eller om jag har otur får vi köpa en till resväska. Haha

Vet inte riktigt hur det kommer gå med bloggandet i USA, har hört från mamma att internet krånglar men att de försöker fixa det. Annars får jag bara hitta nått ställe där jag kan smita in på någon annans nät. Haha nä men internet café eller kanske hos nån man känner. HAHA som om jag gör det...näe men Savannah känner ju faktiskt folk där. 

Nä nu måste jag packa, återkommer senare med lite bilder då S kommit med sladden :D TJOHEJ! <3





Kommentarer
Postat av: Sussi

Hoppas resan gick bra.

Ni åkte ju verkligen iväg i rätt tid, spöregnar här hemma.

Inte kul...

Hälsa Mamma!!!

Njut nu, de är du värd stumpan.



Kram Sussi

2008-10-16 @ 10:05:07
Postat av: Nora

fett tråkig som inte lägger upp några bilder eller skriver nått.. =/

2008-10-19 @ 11:37:49
URL: http://norawestman.blogg.se/
Postat av: Josse

2008-10-19 @ 15:13:23
URL: http://jo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0