11 september




Hejsan, idag är det den 11 September. En dag som är väldigt betydelsefull för många, en dag att minnas. Det var nu 7 år sedan två plan flög rakt in i World trade center och nu 5 år sedan Anna Lindh blev mördad. Kan tänka mig att de tänds många ljus idag för alla dem som gick bort under denna dag. Jag själv kände ingen som dog eller blev skadad. Däremot var min vän där dagen innan, hon hade stått precis framför de två tornen. Som tur var hann de åka därifrån. Annars hade jag också mist en god vän. 

Är hemma från skolan idag, mest för att jag försov mig imorse pågrund utav att jag sov himla dåligt inatt plus att jag bara hade en lektion idag som varade i en timma. Planer för dagen? Måla, klippa naglarna, raka benen och åka till högdalen för att sola.

Imorrn är det fredag och äntligen helg, på lördag blir det party för Bullen då hon fyller 18 år. Jippi<3

hej sålänge


Kommentarer
Postat av: Emily

Tackar! :) Yes, headern är gjord av mig själv :)

2008-09-11 @ 13:55:03
URL: http://www.emilysophie.com
Postat av: © K A T T A

Åh, tack så jätte mycket! :)

2008-09-11 @ 14:31:05
URL: http://fakkors.blogg.se/
Postat av: Erika

jag ska tända ett ljus ikväll.

2008-09-11 @ 15:37:41
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0