Duktig flicka

Hallo baloo, hihi kom hem inte alltför länge sedan. Igår sov jag över hos Nora, de va himla mysigt att sova borta för de va länge sedan. Vi åt god mat, kollade typ tre olika program bl.a idol, och fy satan va vi garvade. Men samtidigt tycker jag så himla synd om vissa, har ingen som helst förståelse för hur vissa tror de kan sjunga. T.ex denna killen...

 

Till tv:n käkade vi chips me dip också. Imorse sov vi fram tills elva, åt frulle och gav oss sedan ut på söder. Först solade vi 16 min och sedan gick vi till medis simhall och simmade. Skönt men gud va det tar på krafterna. Simmade kanske 30 längder gånger 25 m. Efter satt vi i bastun med balsam och bara dog. Hem till Nora igen, käkade lite lunch kolla på tv sen drog vi in till stan. Kollade i lite butiker, mest Nora då och jag fick äntligen gjort mitt på banken. 

Vi stängde ner på coktail(nora´s mammas butik) och åt lite middag tsm sedan skulle hon iväg och träna på friskis och då drog jag hem. Här sitter jag nu, ensam och trött. Resten av familjen ute i vardagsrummet och kollar "Borat", en film som jag tröttnat på för läääänge sedan. 

Imorrn är det inge plugg, inte heller på fredag. Rätt naaajs! Men ska däremot jobba från tre till sju imorrn. Kanske hinner blogga om lite mer roliga grejer, kanske tillochmed får in lite bilder. Who knows?

Hej sålänge<3



Kommentarer
Postat av: jenny

hahaha! stakars kille!!! men underhållande=)

2008-09-17 @ 21:35:28
URL: http://caniche.blogg.se/
Postat av: silly

MEN HERREGUD! tror de där missfostret att ahn seriöst e bra, elr? aso kmr han dit & slösar tid när de finns folk som kan sjunga & tar en chans? aso orka skämma ut sig!!!

2008-09-17 @ 21:42:47
URL: http://sillyhilton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0