fortsätter att vara sjuk.


Hellu alla läsare, ni är faktiskt en del, men har blivit lite färre på sistonde! Undrar vad det beror på..har trots allt bloggat mer på sistonde än för ett par veckor sedan då jag hade massa läsare. Lustigt lustigt... 

Ligger hemma i vår soffa även idag, lite piggare med segare kroppsmässigt. Febern är nog borta, men halsen gör ont och näsan fortsätter att rinna. USCH! Hatar verkligen att vara sjukt, väldigt sällan jag blir det men när jag väl blir det brukar jag bli liggande ett par dagar. Knaprar massa vitamnier av olika slag, C, multivitminer o.s.v 

Mamma och Tompa är uppe på landet, lämnar massa grejer från gamla lägenheten och hämtar lite annat smått som ska med hem igen. Nästa helg flyttar nämligen Tompa och mumsan ut från gamla lägenheten då kontraktet går ut om ca 2 veckor. En del möbler kommer att åka in i vår lägenhet, bl.a vår platt TV, vilket ska bli superskönt då vi har en riktigt fet och ful tv just nu. Haha det duger såklart, men passar inte in med resten av inredning om man säger det så.

För min del gäller det bara att vila så mycket som möjligt, lillasyster är ute i södertälje så är helt ensam idag med, även ikväll. Hoppas på lite förfriskning så kanske jag iallafall kan få lite sällskap ikväll, för det är sjukt tråkigt att ligga hemma själv en hel dag + kväll.

Magen ska få lite mat i sig nu, hörs kanske senare. Får se om jag orkar! :( kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0