Mode&Trender

Halloj, då var denna dag slut och har äntligen lagt mig ner i sängen och tagit ett djuuup andetag. Då känner man nämligen verkligen att kroppen slappnar av, känner hur det värker i ryggen av att man går och spänner sig hela dagen. Superskönt att sova, Vad skulle vi göra utan sängen? haha love it...

Dansen gick bra, orkade bara vara med på halva lektionen, kände hur trött kroppen blev, mådde nästan illa. Men nu tränar vi på den dans vi ska uppträda med den 30 & 31 maj på Maxime teatern (tror jag det hette). Så det ska bli SUPERKUL!

Idag redovisade vi iallafall vårt lilla projekt inom Mode&Trender, har gjort ett megakollage plus att vi färgade, klippte och stylade en modell (nora i detta fall). Här har ni lite halvkassa före och efterbilder.

FÖRE:

EFTER:


Man kanske inte ser sådär jättebra hur stor skillnad det faktiskt blev. Men på ett ungefär iallafall, fint och jämnt blev det!
Sen vårt kollage som jag och Jessie gjort, hur coolt är inte det? Skitstort jue..





Kommentarer
Postat av: Silvia

Hejsan! Jag är typ som dig. Jag gillar allt det du tycker om :-) Naglar, osv. Jag är dessutom duktig på att göra rastade flätor ;)

Intressant blogg! Ska fortstätta o läsa den.

Puss

2009-05-03 @ 16:35:06
URL: http://silviaas.blogg.se/
Postat av: Julia

snygga skor :)

2009-06-08 @ 13:32:25
URL: http://jults.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0