Onsdag


Godmorgon folks, då var det dags för mig att komma in i bloggandet nu igen. Det har ju gått mer en än vecka nu, om inte mer sen jag bloggade regelbundet. På ett sätt är det lite skönt, för det blir som ett beroende. Men utan internet kan man inte annat än att bara skita i det... 

Har haft ett par riktigt underbara dagar med massa mys och skratt i solen. Det blir en sådan enorm skillnad när det riktigt vårvädret kommer fram, folk blir så mycket gladare, trevligare o.s.v Det håller ni väl med om?

Idag är det inte lika blå himmel och stark sol som igår, får se om solen kliver fram under dagen. Hade tänkt lägga mig på balkongen och sola, men det återstår att se. Det är ju nästan nu som solen är starkast, har träffat fler som bränt sig. Nu är jag iochförsig rätt "brun" gemfört med många andra då jag har mörka pigment i mig...men känner mig ändå blek! Kanske tar en sväng förbi solariumet sen.

Har precis suttit och fört över MASSA låtar till min mobil som skall med ikväll! Och ja juste det har jag inte nämnt nått om eftersom jag inte kunnat blogga. Men ikväll far vi iväg på ännu en kryssning. Haha sådär smånormalt, två kryssningar i loppet av typ 2 månader. Men men denna gång är det ju "påsklovskryssning". 

Är lite andra människor som åker denna gång, nu är vi sex tjejer så det kommer bli superkul! Min stora kamera åker däremot inte med denna gång, utan en mindre digitalkamera. 

Magen kurrar så nu är det dags för frukost! Cya later =)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Sjukt snygg blogg design! Hur bär du dig åt? :)

2009-04-08 @ 13:34:11
URL: http://bjornell.blogg.se/
Postat av: Ehli

Du har faktiskt en sjukt snygg blogg! I really like it :)

2009-04-10 @ 02:20:17
URL: http://ehlis.blogg.se/
Postat av: sandra

har du bilddagbok? :)

2009-04-10 @ 20:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0