Katrin Zytomierska!!!


God morgon på er, sovit gott? Det har faktiskt jag...börjar komma i säng mycket tidigare nu vilket är bra då jag är i stort behov av min sömn. Som dem flesta antar jag men annars orkar man inte långa skoldagar, okej inte för att jag kanske har det nu men iallafall. Sova är ju helt underbart, och sängen är nog min bästa vän! Hihi

Här sitter jag i min morgonrock och mår apilla, skitjobbigt. Valde att inte gå till skolan för att vila mig lite innan jag ska gå och jobba. Usch mår riktigt illa nu känner jag...äh det är borta vid lunch!

Som många andra kollade jag såklart in Kenza i "Vakna med the voice" fem i halv åtta imorse, tyckte hon gjorde otroligt bra ifrån sig. Trots att jag vet hur nervös hon var, syntes det knappt. En annan sak jag la märke till, var att hon inte alls kritiserar som många andra bloggerskor har gjort, t.ex Katrin Zytomierska. Herregud, kollade in några klipp från när hon medverkat i the voice, och asså har nog aldrig stött på en mer kritisk person. ATT HON ORKAR! Måste ju va jobbigt att gå runt och tycka så illa om folk som hon gör... usch! Skulle skämmas om jag betedde mig som henne. Klippet om hur hon tycker en massa om Blondinbella, vilken snorunge hon är som leker vuxen o.s.v Och kom ihåg då att hon INTE läser Bellas blogg, haha ganska komiskt hur hon hår sådan koll på barbiedockan! Jaja tycker faktiskt inget annat är riktigt jävla synd om den bruden... Tycker det är oacceptabelt med sådant beteende, och mycket för hur hon är som person blir hon på samma gång himla ful! Japp där har ni MINA åsikter om denna skata...



That´s it bitch!

Kommentarer
Postat av: A

Katrin står i alla fall för sina åsikter, du klagar på hur hon är och sedan attackerar du henne efter det. Skall du klara att hålla den diplomatiska ställning Kenza har så kan du ej avsluta som du gjorde. Dina åsikter respekteras ingenting med detta utan du visar dig bara vara den samma.

2009-02-04 @ 10:17:45
Postat av: Alexandra

SVAR: Där har du iochförsig rätt, de tänkte jag inte riktigt på! Men tycker iallafall det är helt sjukt hur en vuxen människa kan bete sig på detta sätt. Sanningen är att hon antagligen varit väldigt vacker om hon inte vore så kritisk! Men nu pratar vi inte om utseende, utan hennes sätt att vara på! ;)

2009-02-04 @ 10:22:31
URL: http://huumlaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0