Fettis-tisdag


     © Bild tagen av mig

Tjenis, här sitter jag ensam...igen...haha i vår nya lägenhet. Har precis målat naglarna, både fingrar och tår. Hann nämligen inte riktigt avsluta allt igår, hann dock färga och noppa ögonbrynen vilket kändes skönt. Skulle faktiskt också behöva färga ögonfransarna, men tycker inte det är sådär hel lätt att göra på sig själv, men ska nog köpa hem svart färg och be mamma hjälpa mig. Gjorde däremot inget fotbad, men kanske får gjort det ikväll, who knows?!

Idag är det FETTIS-TISDAG vilket betyder att man ska äta så mkt semlor man bara orkar! Haha nejdå, men det är väl ett annat namn för Semmeldagen typ. Jag åt faktiskt en semla igår och som vanligt mådde jag illa efter, så är inte så säker på att jag tänker äta en idag med... kanske får se, en liten än kan ju få slinka ner. För det känns nästan som ett måste att äta semla just idag. 

Igår tog jag det bara lungt, kollade på ännu en film men som jag inte minns namnet på. Nån typ av fight film, väldigt bra faktiskt! Trots att det var en väldans massa våld då...

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ingen gymnastik är det inte heller var det dans igår, så det känns lite tråkigt. Kanske borde besöka gymmet, eller ta en simtur...hmm ska ringa noris och se vad hon gör/ska göra.

Ha en helt underbar dag idag, solen skiner! Så UT i det fina vädret vill jag iallafall =) kramis



Kommentarer
Postat av: Anonym

vad har du för typsnitt på din text =)?

2009-02-24 @ 12:02:19
Postat av: Anonym

har du fått din mobil?

2009-02-24 @ 13:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0