My body hurts...

Hallelååååååjja, allt bra där ute i skogarna? Kom hem från jobbet för snart 45 minuter sen. Och herregud så trött jag är..speciellt i knäna alltså, och i ryggen! Himla jobbigt, och ni som jobbat på café vet nog vad jag menar, trots att det kanske inte ser ut som att man gör så mycket, så tar det på kroppen. Speciellt där jag jobbar eftersom vi har två våningar, och under lunchen är det mycket spring upp och ner plus mycket att bära, tallrikar o.s.v Och det väger faktiskt en del...

Men men, i need the money så det är bara att jobba på. Har precis tackat ja till en tid imorrn, nämligen öppningen då en av mina kollegor ska resa bort. Jobbar dock bara till två sen tänkte jag besöka salongen brevid oss och se om jag kan få en praktikplats där, och kanske tillochmed jobba ett par timmar redan imorrn. 

Sen är det dags för gymnastiken imorrn igen, JIIPPPI! Har längtat efter den faktiskt, och nu var det länge sen, innan jul liksom. Så har hunnit bli rätt stel, ska nog ta och värma upp lite redan ikväll... Har ett bra tips som jag fått från en god vän, hihi!

Mamsi kom hem för ett tag sen och står redan och lagar mat till oss, herregud hur skulle vi klara oss utan dig kära mor. De blir lax o ris till middag, muuuums! :D

Be back later <3




Kommentarer
Postat av: Nikki

fint blogg du har sötis!

2009-01-19 @ 20:22:27
URL: http://baranikkis.blogg.se/
Postat av: Nikki

sv: ja det har jag ;)

2009-01-19 @ 22:04:57
URL: http://baranikkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0