Ta hand om sig själv



Me & K igår på Collage

Go´kväll, ska snart krypa ner i sängen för att sova. Efter att ha varit på kontoret och städat åkte jag raka vägen hem var så himla trött och seg i kroppen (inte bakis dock) haha. Har packat min väska, vilket tog rätt lång tid... kan looova er att den är helt jäkla fullsmockad! Fick knappt igen den, fick ta hjälp av Musse som fick sätta sig på den hihi.

Vid sju ungefär kom norisen hit, vi färgade varandras hår (tredje gången gillt för nora). Det blev jättefint på oss båda, försökte ta en bild men man såg ingen jätteskillnad, så ni får se det senare för nu är de så mörkt. Men lite mörkare vart min hårfärg iallafall. Vi har fixat naglarna, färgat och noppat ögonbrynen och bara tagit han om oss själva sådär allmänt.

Musse kom hit och joinade oss en stund, kollade en film och bara snacka skit. Han åker nämligen iväg till kurdistan i veckan så vi sa hejdå nu då vi inte kommer ses på kanske 2 månader.

Men imorrn bitti kvart i sex tar vi tåget härifrån till svedmyra där vi ska bli upphämtade och få skjuts till båten som sedan tar oss över till Gotland. Så nu måste jag verkligen sova.

God natt på er kära läsare, ska försöka hinna blogga imorrn bitti! <3

Kommentarer
Postat av: miimo

fan va söta du och kenza ät tillsammans, ni liknar varandra skit mycke :)

2009-07-14 @ 10:49:55
URL: http://enesochvi.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEJ SÖTNOSAR!



besök www.dolceundbanana.blogg.se

uppdateras varje dag /kiss

2009-07-16 @ 16:59:49
Postat av: annis

ni har exakt likadant hår

2009-07-18 @ 21:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0