Total Shake

http://itotalhealth.net/images/total-shake-mg.jpg
Bild lånad från google

Just nu går jag på en liten "rengöring" eller vad man nu ska kalla det. Sen i måndags har jag inte ätit någon mat, utan bara druckit shakes och vatten, tjuvtuggat lite tuggumi också men det är allt. Programmet är rätt långt och är till för dem som vill få en bättre kost, gå ner i vikt eller som mig bara rensa kroppen. 

Jag är ju väldigt smal, inte sådär överdrivet men behöver definitivt inte gå ner i vikt. Men bara för det betyder de inte att jag inte proppar min kropp med skitsaker som snabbmat, godis, läsk, bullar, glass o.s.v Utan tvärtom, jag äter det flera ggr om dagen, så för ett halvår sedan sa min mage ifrån, har haft en del problem, inga megajobbiga men små som känns av ibland.

Därför tänkte jag passa på att köra denna lilla "diet/rengöring" nu när min mamma gör det, mycket för att de ska underlätta för henne men mest för min egen skull såklart! Mamma kommer att fortsätta i hela 21 dagar, med special kost o.s.v Men imorrn klipper jag nog, kommer fortsätta dricka shakes, självklart inte proppa i mig godis etc. men mat tänker jag äta! haha det bara vattnas i munnen på mig nu när jag ser folk äta, längtar tills imorrn! haha

Jag vet inte exakt hur det går till, man kan hålla på jättelänge i olika faser liksom. Men de första 21 dagarna är iallafall fas 1. Det är ju upp till än själv hur noga man vill följa det, men ju noggrannare ju bättre resultat!

Varför vi valt att göra just detta program är för att vi sätt resultat, stora resultat på vänner och bekanta i vår omgivning! Det finns så mycket skit där ute, så man ska vara försiktig! Detta är iallafall nått jag rekommenderar starkt!


 För mer info, gå in på: http://www.totalshake.se/index.htm


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, e du smal?:P

2009-07-02 @ 20:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0