Söndag

     © Bild tagen av mig förra sommaren

God morning sunshines, gud så härligt när solen skiner. Jag har ännu inte fått upp varken gardiner eller min rullgardin så solljuset lyser rakt in i mitt lilla sovrum. Tycker man blir på ett så himla mycket bättre humör när man vaknar upp av solen, istället för massa gråa moln och lite regn liksom. 

Vaknade vid tio av att min mamma kom in i rummet och frågade om jag ville hänga med och träna, men halvvaken som jag var sa jag nej vilket jag ångrar nu i efterhand. Skulle ha gått med, gör ändå inget vetttigt nu ändå liksom...

Men eftersom detta är min sista lovdag känner jag att saker måste bli gjort. Små förberedelser för skolan, ska betala räkningar, kollat igenom schemat ett par veckor fram i skolan och ska sedan på schemamöte på jobbet klockan sex. Så det känns skönt att få lite koll över vad som händer de närmaste veckorna.

Känns tråkigt att lovet redan är slut, men kom ju iallafall iväg på en liten tripp. Nu är det bara 5 veckor kvar tills nästa lov. Då ska vi också boka vår utomlandsresa till i sommar är det bestämt, ohhh så jag längtar!

Imorse åkte min lilla Nora iväg till Indien, hon är väl inte framme förrän sjutiden ikväll...lång resdag, men kul att komma iväg ändå. Hon kommer vara borta i 10 dagar, så lite ensamt kommer det nog att bli, jag menar vi ses ju i princip varje dag...

Skulle VERKLIGEN behöva städas här hemma, men tragiskt nog har vi ingen dammsugare. Får nog ta och springa över till Jens & Co, låna deras...haha skojigt! Skulle och behöva tvätta, finns nog ingen tid för idag men ska iallafall ner och boka en till veckan..

Äh..har börjat ladda upp bilder från kryssningen, men det tar tid! :( kommer upp under dagen! kramis<3

Kommentarer
Postat av: jessica

SV: japp det har jag, tack! :D

2009-03-01 @ 13:45:01
URL: http://josselio.blogg.se/
Postat av: SOFFY

Haft en bra helg? (:

2009-03-01 @ 13:48:05
URL: http://schwarz.blogg.se/
Postat av: Fillan

grymt fin blogg du har! :)

2009-03-01 @ 16:09:31
URL: http://fffeliciaannasofiawidstrm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0