Iam nervous


Hello bloggen, dålig uppdatering idag med.. ja jag kan inget annat än hålla med om att jag är en usel bloggerska! Men men som sagt, jag bloggar när jag orkar, har lust och något roligt jag vill dela med mit utav (oftast iallafall).


Idag klev jag upp vid tio, åt lite god frukost och sedan gjorde mig vacker för ett besök på skolan. Mötte först upp Selim i sockenplan för att göra sällis till skolan. Det kändes konstigt men ändå skönt på nått sätt att komma in i skolan, men inte som elev denna gång.. sist jag sprang ut därifrån var när jag tog studenten liksom. Ja känns lite småskumt..

Men men iallafall efter skolbesöket drog jag vidare in till söder där jag öpnnade Coktail klockan två. Noras föräldrar är bortresta och hjälpte därför till att jobba ett par timmar idag och även hela måndagen. Efter det drog jag och N hemma till henne och gjorde en dundergod sallad, yes nu är träningen och kosten igång på ALLVAR!
Efter att ha mumsat i oss salladen satt vi bara och garvade åt massa videoklipps från grekland, heeeerrguuud så kul att kolla tillbaka på det nu! OOOOOOM MAN VILL TILLBAKA DÅ!!!! haha

Nä nu är det dags att sova, behöver minst 8 timmar skönhetssömn för att orka en hel dag nu och speciellt när jag ska provfilma imorrn för reklamen, jaappp om jag är nervös? haha ja de kan jag lova er att jag är! Får hålla tummarna på att jag får den också, hihi... Efter det har jag lite småsaker jag ska göra, bl.a möta upp sarisen för en fika och få bilderna från hennes kamera från grekland och sedan även Julia lite senare.

Sedan blir det gymmet imorrn, ohh jag längtar typ! Haha idag blev det en vilodag så är sjukt taggad inför morgondagen! Nu, sleepytime!

God Natt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0