Beauty


Nästa vecka, om plånboken tillåter och vi hittar en bra biljett ska jag åka över till England för att träffa min vacka prins Lucas, han växer så snabbt och blir bara vackrare och vackrare! Här om dagen laddade Malin upp några roliga bilder som dem varit och tagit, bl.a denna nedan. Huuuur söt som helst! <3Lucas Leo Leotta

Kommentarer
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

Hej, vad gör du? =)

2010-04-09 @ 14:33:07
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: Pam :)

om du går in på min blogg igen och kollar på headern ser du att jag har länkar där, tryck där det står "min sjukdom"jadu ibland undrar jag själv hur jag tar mig igenom det men det är ett måste.. vill inte precis dö, det är ngt jag måste leva med varje dag och jag övertygar mig själv att det kommer att bli bra fast jag vet att det aldrig kommer att bli helt bra. Men jag har ändå hopp.

2010-04-09 @ 15:09:41
URL: http://soetpam.blogg.se/
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

sv: Tusen tack! =) Nikon D80

2010-04-09 @ 16:48:27
URL: http://nataliasoder.blogg.se/
Postat av: Jeanette (fotoblogg)

svar: tack så mycket.

Jag älskar min kamera men det dåliga är att det är ett lite dyrare märke o har kanske lite få alternativ när det gäller objektiv. Om man gämför Canon eller Nikon så får man mycket mer hjälp av tex. fototidningar när du ska ha hjälp med intställningar m.m. Men jag ser inte sån jätte skillnad. Och jag skulle inte vilja byta ;)

2010-04-09 @ 17:41:02
URL: http://blacktosvart.blogg.se/
Postat av: J e n [ fotografi]

Hej! Ja visst e de härliga =) Nej jag har inga egna, jag fotar mina kompisars barn och andra som vill bli fotade :)

2010-04-09 @ 18:26:08
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Anonym

urgullig bild.

och bildne du har på headern var också vädldigt snygg!

2010-04-09 @ 23:21:52
URL: http://tinabambina.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0