Wonderful Sunshine!


MOOOOORNING PEEPS! Soooolen skiner och jag känner mig på ett jädrans topp humör idag. Helgens planer är gjorda och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker! Dvs. om askan tillåter...

Har suttit och letat ut massa låtar till min finis som spelar på Collage ikväll, typ vickar för Baby-J som tydligen är bortrest över helgen. Så det ser vi fram emot då det var ett bra tag sedan han spelade där. Men först blir middag hemma hos faster i sjöstaden med hennes vänner och sedan utgång på det.

Nu tänkte jag ta en promenad runt vasastaden (haha) för att få lite motion och även lite sol. Måste ju passa på att njuta av den underbara solen nu när den väl är framme. Dock borde det skumma "vårvädret" ge sig snart och bara hålla sig till dagar som denna, för de där gråa och trista höst/vinter dagarna är vi klara med för läääänge sedan!

Imorgon blir det jobb, extraknäck bara men bättre än inget. Sen ska jag, Nora, Musse m.fl gå på Circus Möller imorrn, så det ser jag fram emot... vart vet jag inte än. Sedan på söndag ska jag på Bounce med faster, deras sista show. Och det är i Globen, skulle egentligen ha jobbat men ville hellre se dem live såklart!

Så en fullspäckad helg, härligt då tiden går fort! Vilket vi vill nu så jag och men finis kan få åka iväg och bara slappa en hel vecka i värmen, men god mat o.s.v Läääängtar! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0