RIP BLOGGEN!Kääääära läsare, haha trodde ärlig talat inte att jag hade några kvar. Var över 2-3 månader sedan jag var inne här och skrev. Vintern är här och livet rullar på.. Jobbar ju numera på en frisör salong i Odenplan. Där jag nu jobbat en månad ungefär. Bor för det mesta hemma hos älsklingen här i vasastan, huuuur skönt som helst! Gått och blivit brunett har jag också, hade först lite ångest med tanke på hur fint jag äntligen fått de blonda att bli, men men nu har jag vant mig och tycker de är snyggt, men hade nog tänkt lägga lite småslingor för att göra de ännu snyggare! hehe

Som ni sett har jag inte bloggat nått på väldigt länge, efter Malta så bara dog intresset helt och orken för att blogga. Även fast jag inte bloggade så ofta tog de ända en massa tid, tid som jag behövde till annat just då. Tänker inte ta bort bloggen då de finns massa härliga minnen... kanske bloggar någon gång då & då när jag känner för det!

Så nu vet ni kompisar, ha de bäst! Och God Jul på er haha <3

Kommentarer
Postat av: Ida

nej!!! blogga som förr! :(

2010-12-04 @ 10:58:02
Postat av: Ekorren

Miiiiiih! <3 haha

2010-12-08 @ 01:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0