Good Night Angels<3




Hej nattugglor, lördagkväll eller snart natt och här sitter jag ensam i mitt rum. Kom nyligen hem efter en supertrevlig middag med pappsen, hans fru och min prins. Himla mysig restaurang med helt okej mat på ett ställe vid kungsholmen. Har vilat större delen av dagen, tvättat lite, kollat tv typ och packat klart väskan. Nu är jag i stort sätt redo att bege mig av men som tur är har vi lyckats boka en "senare" båt i år, alltså inte en nattbåt utan en som går vid lunchtid imorrn, tusen ggr skönare än att behöva åka med 5 båten på morgonen liksom...

Är typ nervös, haha kan inte riktigt fatta varför men blir i princip alltid så när jag ska iväg och resa, de sitter som en jobbig stress-klump i magen och kan knappt sova för att jag är så... hmm exalterad är nog det rätta ordet.
Fast på samma gång lite ledsen eftersom jag inte kmr se min älskling på en heeeel vecka, vilket är det längsta vi kmr vara ifrån varann på sedan vi träffades. Men det positiva i det är att vi kmr sakna varann så mkt att när vi ses kmr vi vara som kära på nytt, haha! ;)

Nej man som sagt man måste vara ifrån varann ibland för att känna längtan och sedan lyckan med att återförenas efter en resa eller dylikt. Plus att de ska bli kul eftersom vi är rätt många brudar så bra drag kmr det bli. Tråkigt nog verkar inte vädret bli nå höjdare nere på Gotland, men hoppas de ändrar sig och blir toppenväder, vi får alla hålla tummarna, och ja även du älskling! <3

Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen... mmmm drömma sött om min prins! <3
God Natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0