20 ÅR IDAG! GRATTIS TILL MIG!



Dåligt uppdaterande på sistonde, i knoooow. Man har inte orkat, tog mig en riktig funderare igår om mitt bloggande, tänker eventuellt sluta blogga, men inte radera bloggen då det är en plats med massa minnen!

I fredags firade vi min födelsedag hemma hos mig i huset, vi grillade, drack och hade jättetrevligt. Fick massor med fina presenter, kanske kan visa dem i bloggen sen. Senare mot kvällen drog vi ut, det blev såklart Collage, men lite trist då det var rätt dött, men vi hade kul trots det.

IDAG FYLLER JAG 20 IAF!!! Massa fina gratulationer på FB, sms o telefonsamtal.. Men ingen present eller tårta ännu, får nog bli till kvällen. Familjen är bortrest så firandet med familj o släkten blir om två veckor, helgen efter midsommar. Då väntar nog en del fina presenter och goda skratt med min underbara familj, så det ser jag fram emot.

Nu är det bolaget som gäller, haha nejdå men känns skönt fast på samma gång lite overkligt eftersom man i alla år hela tiden fått be andra handla åt än..

Vad som händer ikväll är oklart, utgång på en måndag känns ju liiiite.. segt! Men middag med älsklingen och pappsen blir det eventuellt, så får vi se vad som händer sen. Kram <3

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis

Grattis :)

2010-06-21 @ 18:55:30
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0