BBQ tonight


Bjuder på en bild från förra helgens grillkväll i min trädgård...
Hello angels, sitter hemma och myser med mamsi plus lilsis. Har legat och grillat min lilla svullokropp hela dagen, solen är så otroligt stark och skön, den tar faktiskt massor. Det gäller att få upp pigmentet så man håller sig brun hela sommaren, fick ju lite försprång iom vår mysiga vecka till Mallis trots allt regn.

Om ett litet tag ska jag möta upp Savannah för att åka iväg till Kallekusin + Co för att ha lite grillmys ikväll, dem drar väl vidare kan jag tänka mig men känner mig inte så sugen om jag ska vara helt ärlig. Men ska bli skönt att få tare lite lungt, äta gott och sen även kolla på matchen i Champions League ikväll.. tycker faktiskt sånt kan vara kul med jämna mellanrum :D

Nu ska jag ner och duscha och göra mig lite fräsch för kvällen,
bloggar kanske imorrn igen! <3 LOVE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0