En dag vi kommer att minnas länge...


http://www.thomasblogg.se/wp-content/uploads/2010/09/alliansen_liggande.gif

Morning bloggen, vaknade för dryg en timme sen och har suttit bänkad framför tv:n precis som igårkväll. Följde såklart valvakan som många många andra. Är så otroligt glad över att Alliansen fortsätter styra vårt land, trots att dem har sina nackdelar precis som alla andra parti är dem garanterat bäst i mina ögon, tänkte inte gå inte på några detaljer. Dock är jag chockad över att svenska folket röstade in SD i riksdagen... de är obeskrivligt!

Jag är absolut INTE rasist, har dock sagt de under två års tid att jag tycker Sverige är ett otroligt generöst land som alltid tagit in alla som velat i princip. Men kan tycka att de senaste åren kanske blivit lite mer än vad som behövs, mer än hälften av alla mina vänner är "invandrare", födda i sverige men med utländsk bakgrund. Jag tänker inte yttra mig så mkt då jag inte är direkt insatt i exakt vad som är SD:s mål, vad de är dem vill införa.

Men jag tror att om folk skulle våga, så skulle nog många hålla med om att vi gar tagit in väldigt väldigt många invandrare, då de snarare är fakta. Detta behöver inte vara fel, vilket jag inte tycker. Men tycker de skall göras på rätt sätt, viktigast är mänskliga rättigheter och att släppa in ett främlingsfientligt parti som SD i riksdagen är FEL!

Denna dag är något som kommer följa vår svenska historia, är chockad och även lite upprörd! Vart är världen påväg egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0