Annandag jul

Halllå, allt bra? jag mår super idag. Men känner samtidigt en stor avundsjuka på en viss person, nämligen Nora. Haha fick ett sms av henne vid fyra imorse att dem precis landat i Thailand och att de väntade på deras bagage.
Fick också nyss ett sms, där skrev hon att hor precis fått massage i över en timma, det hade börjat regna men det var fruktansvärt varmt. Klockan är väl runt sex hos dem nu, så dem har redan hunnit med en del asså. Shit va jag önskade att jag var där med dem. Fan sverige är så jävla tråkigt vid den här tiden på året. Visst om det hade funnits nån snö, men det gör det ju inte. Så vädret SUGER!

Jaja, snackade en del med älsklingen igår och det verkar som om att han stannar en dag till :(
Lite tråkigt, men lungt. Han blir hämtad av sin mamma som ändå hade vägarna förbi där imorrn tror jag. Så det tjänar han väl på. Men kan ju hoppas på att han kommer hem idag.

Ska hoppa in i dushen nu, kusinen kommer nämligen och plockar upp mig om typ två timmar. Vi ska dra och byta ett par skor som han köpte till mig i julklapp. Helt knäpp är han, dem kostade typ 1500:- och jag hade inte änns nått till han. Ajja skorna var faktist rätt snygga, men kanske inte precis det jag brukar använda. Hittar jag inge annat behåller jag dem. För dem var väldigt snygga...imponerad faktist! =)

Ska dra till min moster vid fyra tiden och äta kalkon, fy fan va gott. Minns förra året, MUMS! Bloggar väl mer när jag kommer hem ikväll.


CIAO! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0