I´m alive...

orkar inte blogga just nu...men kommer tillbaka med bilder o mer uppdatering imorrn efter jobbet! Ha en mysig lördag! 
Pusss...




Så vare heeeeeelg

God morgon svenska folket, fy satan va trött jag är. En timme svenska nu på morgonen, sååååå onödigt! Men nu har jag ju blivit en NY Alexandra, aldrig skolka, göra alla läxor o.s.v Haha så jag MÅSTE gå på svenskan...

Men idag åker mjukiskläderna på, och sminket får ligga kvar i sminkväskan för inte finns de någon ork för att göra sig vacker idag. Slutar väl efter lunch ungefär, ses nog då! :)

Ligger fortfarande kvar på blogg. se startsida, så himla kul! Tack Karin Olofsson :) KRAMI!



Gelé naglar

Har precis avslutat mitt tredje set med naglar, då menar jag att det är tredje gången jag gör detta med materialet gelé. De två första gångerna var på Nora, men vart lite mindre nöjd och har därför inte visat dem i bloggen. Inte kan man förvänta sig heller att det blir bra de första gångerna. Men denna gång blev jag himla nöjd faktiskt och tänkte därför visa er före & efterbilder. Det tidigare gångerna har det tagit hela 4-4,5 timmar, men idag tog det bara 3 timmar...visst låter det länge? JAG VET! Men det tar den tiden, men för att bli diplomerad vilket jag vill måste jag komma ner på bara 2 timmar, vilket i nuläget känns omöjligt. Men det är bara att fortsätta öva. 

Mitt arbetsbord:


Före


Först sätter man på alla tippar


Sedan klipper du ner tipparna till den längd du vill ha, och filar bort kanten så man inte känner den alls.


Har inte fotat när jag applicerar självaste gelén då det är svårt att göra båda sakerna samtidigt, men du bygger först på det vita, sedan den rosa vilket blir själva naglen liksom. Varje nagel ska in i lampan ca 120 sek, för att härda (typ stelna) liksom.


Efter att ha satt på allt material är det dags att fila igen, för att få en jämn och fin yta. Den rätta formen liksom, för efter att ha lagt på materialet kan de var ojämna o lite buckliga. Om ni kollar ser ni att nedan har jag endast filat den högra handen...


Sedan är de bara att fila på, eller ja inte för mycket för då är chansen att de blir fel. Men tills du nått ditt mål, såsom du vill att naglarna ska se ut. Såhär blev mitt tredje set, alltså det är tredje gången jag gör det. Och känner mig himla stolt!



Inte perfekta, men på god väg! Vet exakt va jag behöver träna på också, vilket känns rätt skönt.




fintfint, eller va säger ni?




Smått trögfattad...



Haha.. NU förstår jag... mitt inlägg om dansen är med på blogg.se startsida... haha kan vara skälet till alla dessa kommentarer i just de inlägget! Ajja suuuperkul! :D hoppas ni/dem återkommer fler gånger...

VÄLKOMNA!



Kaosmorgon

Hallå i stugan, hemma från en lååång skoldag. Har vart hemma ett tag nu, men fastnade vid att läsa alla kommentarer som jag fått under dagen. En massa ny besökare också, undrar om det har att göra med min nya länk till bloglovin? Det måste det nästan vara... Kul iallafall, mycket bra kritik vilket känns jättekul! 

Guud så magen kurrar nu, men har ingen ork att laga mat, inte änns orkar jag gå och köpa färdiglagad mat. Så sjukt lat, men de e bara jag och lillasyster hemma nu, så nått måste vi hitta på om vi inte vill gå runt hungriga. 

Min morgon började ju sådär lagom kul ska ni veta, som de senaste dagarna var jag ute i god tid och gick hemifrån redan vid tjugo över åtta till tuben. Går mot centrum som vanligt, vinkar in till vår kock på cafét, där jag alltid går förbi på mognen, tycker han verkar lite sådär överdrivet glad och typ viftar hej vilt med armarna. När han kommer ut genom dörren babblar han på massa om att hon e sjuk, försenad, jag är själv o.s.v Han drar mig i jackan och ler mot mig! haha hans svenska är inte den bästa, men som jag förstår efter ett tag så är han där ensam och den tjej som skulle öppna hade försovit sig. 

Så han ville alltså att jag skulle hoppa in och jobba tills nästa tjej skulle komma vilket var runt halv tio, men jag måste ju till skolan så säger nej att jag verkligen inte kan. Men efter två långa minuter står jag där inne bakom kassan iallafall. 
Varför ska det vara så svårt att säga nej? haha satan i gatan. Nej men jag är en snäll tjej och offrade skolan för att ställa upp på jobbet. 

Har ju fått in den här konstiga rutinen att kommer man mer än 5 min sent till en lektion får du skolan från hela lektionen, antagligen gör dem så för att sätta in diciplinen på alla ungdommar, rätt smart dock! 
Tjejen kom, chefen kom men skjutsade mig direkt till skolan, så kom fram till tio iallafall. Men fick som sagt skolk de två resterande timmarna, lite småkasst men men va gör man inte för sina kollegor.

Nu kurrrar magen nå helt otroligt, MAT! Håller på och laddar upp nagelbilder, men de segar som satan!



mmmjooo haha jag o syster..NAAAAJS! :) kram


test

Följ min blogg med bloglovin

Sooo cool!

Det är något i den här stilen jag vill hålla på...med en egen dansgrupp! Som en hobby, dansa på kvällarna och så. Verkar hur kul som helst! Duktiga är dem också...finns massa olika youtube klipp på olika danser med detta gäng...





Nu händer de grejer

Muuuultibegåvad...ja det fick jag precis höra att jag var. Himla gulligt sagt... haha! Lite segt med uppdateringen idag, mena tt ladda upp bilder verkar vara omöjligt för mig. Himlans tråkigt om ni frågar mig... vill liksom inte publicera inlägget förrän allt är inne, blir så halvdant liksom. Ska försöka kontakta blogg.se och fråga vad helsike det är som pågår alltså!

Slutade vid tolv idag, suuuperskönt. Lite småtråkigt att vara hemma bara, allt som behövdes göras gjorde jag igår och dagen innan den. Så åt lite glass o kollade tv när jag kom hem. Men sen fick jag ett litet ryck och tvingade hem min kära syster så fort hon bara kunde efter att ha slutat. Har nämligen gjort lösnaglar på henne idag... Det blev skitbra, har fotat för och efterbilder. Håller på och laddar upp dem nu, så kommer snart ut i ett eget inlägg.

Snart händer det också stora nya grejer i bloggen, men ni kommer definitivt märka det. Det har ju såklart med hela min design att göra, var så sjukt trött på den jag har...så snart kommer en ny. Hoppas ni gillar den med!

Snart är det dags för sängen känner jag, har en lång skoldag framför mig imorrn...så sömn behöver jag!



I can see your Halo...

En av Beyonces nya låtar, SJUKT BRA!






Dagens outfit

De var länge sedan jag visade någon outfit, men har mycket att göra med denna tråkiga årstid... Orkar knappt bry plus att de är sällan jag orkar "klä upp mig" när jag ska till plugget, väldigt sällan. Men idag var jag såhär söt!





MOOOOOONGOOO!



God morgon Onsdag

Nyduschad, halvt sminkad och har precis ätit upp min frukost. Idag är det skolan som gäller, men slutar efter lunch vilket är himla skönt. Kommer dock sitta kvar och plugga lite, då jag har massa projektarbeten som ska vara klara snart.

Nu på morgonen har jag prov i Naturkunskap, JIIPPI! (not)... men men ska göra mitt bästa...Ha en bra, ses när ja kommer hem! Kram



Finfin julklapp

Vi hade inte sådär supermycket julklappar i år, men fick trots allt en del fina grejer. Men fick en sådär superfin och rolig julklapp av Tompa. Nog den dyraste av dem alla också, haha okej det har ingen betydelse men blev väldigt glad för den! Och de var nämligen ett stativ till min kära kamera. Har ännu inte använt den för något speciellt men ska inom kort göra det. Har nu bara tagit lite provfoton med den, men de är sjukt kul och man kan ta riktigt fina bilder.



Den är från Manfrotto, ett riktigt proffsmärke. Känns ju rätt cool, ska bara lära känna min kamera lite bättre sen ut och fota i naturen etc. 



P.S - har laddat in mer bilder från träningslägret...



Gotta sig på ett nyttigt sätt

Ganska säker på att jag inte är ensam om detta lilla dilemma. Alla eller det är nog en genarlisering, men väldigt många får sådär med jämna mellanrum ett enormt sockersug, kan vara små sockersug också. Men just detta sug efter socker är rätt jobbigt och egentligen inget sug som kroppen vill ha utan det är tungan som vill åt det söta. På sistonde har det blivit mycket bättre för mig, kan inte säga exakt vad jag gjort men det har bara minskat en del. Är väldigt sällan sugen på godis, men det händer. Och på sistonde har jag börjat köpa frukt och i värsta fall naturgodis vilket är mycket bättre än smågodis liksom. Och nu har det sakta men säkert börjat vända mot att jag faktiskt ät sugen på frukt. Får nästan ett frukt sug varje dag nu. Självklart får jag godis sug också, men känner att jag börjar få lite kläm på det där. 

Så idag köpte jag hem 1 banan, 1 päron, 1 äpple och en påse nötter (bara några små chokladbitar). Detta sitter jag nu och mumsar på, utan att känna mig skyldig för att jag stoppar i mig massa skit. 

Jag är ingen meganyttig brud, utan äter ganska mycket skräpmat och så, men när de kommer till godis och andra godheter känner jag att ja måste skärpa till mig just för mitt tillstånd. Magen mår inge vidare och de finns många konsekvenser.
Så nu när jag faktiskt går på dans på måndagar och gymnastiken på tisdagar så kan man lika gärna skippa godiset liksom för kroppens skull! 

Är det någon som håller med mig om det ovan kanske? En sak MÅSTE ni hålla med om och det är att de nedan ser himla mumsigt ut!?!?! 



TÄNK PÅ DIN HÄLSA! Trots att kroppen verkar må toppen nu, så kommer det när du blir lite äldre, och då är det faktiskt kanske redan försent. 



Sovmorgon e ju najs

Tjohejsan, sovit gott? Ja det har ju jag...älskar att få sova ut, man känner sig så utvilad då! haha..
Dem flesta av er är väl i skolan eller på jobbet och del kanske är hemma. Som jag sa igår så har jag en del saker jag ska få gjort idag och det är lika bra att bara köra igång. Har fått i mig lite frukost, småstädat lite på mitt rum, håller just nu på och fixar mina tänder, ah berättar mer om det senare!

Runt tolv kommer pappa och plockar upp mig, då åker vi iväg till hans jobb. Och förhoppningsvis äntligen få iväg mina papper om körkortstillståndet en gång för alla. För nu vill jag börja övningsköra, de har dragits ut så himla mycket och jag SKA ha körkort i sommar, inge snack om saken! Därför måste vi sätta lite fart på detta nu.

Bloggar igen när jag kommer hem :) have a nice day!



ännu en bild från min senaste plåtning som var sådär halvbra! Vad tycker ni?


Will ha värme...

Dags för sängen nu.. ska sova ut lite imorgon då jag har "ledigt". Egentligen är det ju praktik men ska på intervjuv denna vecka för att se om jag ska börja hos Bobby nu. Så imorrn har jag en hel lista på saker jag måste uträtta! Ska bl.a träffa min kära pappa för att fixa lite småsaker med körkortet och sedan hämta våra gamla datorer som ska skickas in på lagning eller nått. Är så himla trött på detta väder nu....oh vill bara ha sol och värme, sommarkläder och myspys hela långa nätterna. Typ floridavärme skulle inte va så dåligt alltså..men de är väl bara drömma vidare.. en bild för att muntras upp lite.



Uppdaterar mer imorrn, laddar också inte resten av bildern från helgen då! Sov så gott alla vänner..natti <3


Träningsläger


Vår gympasal, fullsmockad med småflickor o pojkar!


Jag leker suuuuperman (typ) haha


Noris tränar på att stå på händer..


Vi klättrade också, trodde jag skulle dö..haha


Småttingarna höll på exakt HELA tiden..hur mycket energi som helst ju.


Vi fick träna en del på trampolinen också, här gjorde nora volter.


och här leker jag tuff...haha


Studsade runt på luftmattan gjorde vi också!






Snygging fan! haha NOT*


Nora har kämpat på bra ska ni veta... nästan nere!


Jag däremot har inte stretchat lika bra... höhö




Bara lite mer träningsvärk

Shaa igen då, hemma från dansen... käkat och tagit en snabbisdusch. Sjukt kul att börja dansa igen, något jag nu känner att jag älskar. Har tappat den där danskänslan lite eftersom de var ett ganska bra tag sedan jag dansade, men det kommer nog med tiden för den finns där inne någonstans. Fort gick det, vara bara en timme men räckte mycket väl för mig idag. Känner mig lite bättre men har fortfarande träningsvärken, får hoppas på att den går över till imorrn. 

Vi har en superskön lärare, riktig flippad men de e bara najs och avslappnat. Ganska full grupp, men funkar helt okej. 
Längtar redan till nästa måndag, och nästa tisdag då vi har gymnastik. Appropå det så tänkte ja ladda upp några bilder iallafall från träningslägret, så BRB soon! :D kram sålänge 



HipHip/Dancehall IDAG! :D

Heellojjsan, haft en bra dag? det har jag.. Lite halv plågsam när det gäller kroppen men överlever nog. Var så himla när på att försova mig imorse, fy vad tur jag hade. Jag hade ställt klockan på halv sju men av någon konstig anledning ringde den inte. Men som tur var vaknade jag av mig själv tio i sju och kände på mig att nått var fel... Haha så det var bara att slänga på sig kläderna, sminka sig lite och sedan promma iväg till jobbet. Det rullade på som vanligt, men kände mig som sagt lite smått handikappad på jobbet, så de andra fick hjälpa mig att lyfta tunga saker och sååå...haha piinsamt!

Nu är jag hemma och har precis bytt om, ska alldeles strax dra iväg in mot söder för att gå på min första danslektion på typ 2 år. Ska bli så SJUKT kul! Det är jag och Nora som börjar kursen HipHip/Dancehall på Danscenter. Den kommer att gå på måndagar från klockan 17-18, ganska perfekt tid. 

Kroppen gör ont men tänker gå ändå, jag måste utnyttja varje tillfälle eftersom kursen är dyr och jag egentligen inte har råd med den. Men har en helt underbart gullig mormor som sponsrar mig med att betala halva kursen, Tack mormor <3

Kramis kompiiiisar<3



Bjuder på denna bild, tycker den är lite dansinspirerande faktiskt. Eller vad säger ni?
En av den bilder som jag tog på the Studio...



Hemma med träningsvärk!!!!!

Hejsan gott folk, hoppas ni haft en trevlig helg. Min har varit väldigt lärorik om man kan säga det så. Och i slutet otroligt smärtsam. Haha, vi kom dit runt halv tio ganska exakt. Fick vårt rum, bäddade och segade lite. Sedan hade vi gemensam uppvärmning som var huuuuuur jobbig som helst. Fy satan vad otränad jag är alltså. Vi var nästan 100 tjejer och killar som var där och tränade. Men äldst var nog jag, sen Nora.. nästa steg var typ 94:or och sedan neråt till 8-9 åringar. Haha så de kanske låter lite konstigt, men vi har haft jättekul och lärt mig massa nya grejer, och speciellt mycket utav att bara kolla på alla småttingarna för dem var helt otroligt grymma. 

Vi tränade fram till tolv då vi fick lunch sen körde vi igen från halv två till halv fem, och därefter var det middag. Jag och Nora var färdiga och sova då men insåg att de var lite fööör tidigt, så hängde runt lite och bara va liksom. Åt lite kvällsmacka runt 8 sen vid kvart över nio räckte det för oss och sa hej till sängen. Somnade dock inte förrän runt elva...men fick många timmar sömn vilket var länge sen för mig. Upp klockan 8 imorse för att äta frukost, körde igång med träningen klockan nio.

Men asså ni skulle bara veta alltså, gissa vilket jädrans träningsvärk vi hade när vi vaknade imorse. FY FAAAAN! Kunde inte änns kliva ur sängen, kände mig som en gammal tant. De va hemskt asså. Det gjorde ont och GÖR fortfarande ont exakt i alla muskler i hela min kropp. Men vi tog oss upp och var med i början av träningen, men de va hårt. Jag krigade för att inte bryta ihop fysiskt, haha min body totalstrejkade..men men efter lunch var vi totaltdöda och degade bara runt de 4 sista timmarna. 

Så himla skönt att komma hem... lite lugn och ro runt om sig plus en låång varm o skön dusch har jag precis tagit också. Pysslat om mig själv lite, fixat naglarna och ska nu färga ögonbrynen... Håller på att ladda in bilderna nu, så dem kommer förhoppningsvis upp snart!

Hej sålänge :D



Gymnastik "läger"

Morning my friends, kan ni tänka er att jag är uppe såhär tidigt en lördagsmorgon? Hmm det kan knappt jag. Japp idag är det så att jag och norisen ska låångt ut på  Värmdö för två dagars träningsläger. Det är vår gymnastik grupp som skall dit, även många andra grupper/lag men i mindre åldrar eller samma som dem i vår grupp. Vilket betyder att jag är absolut äldst! Men men ser fram emot det och hoppas vi får prova på och lära oss lite nya roliga grejer.

Kameran åker självfallet med också mitt manikyrset. Ikväll när alla småttingarna gått och lagt sig tänkte jag ta hand om mig själv lite, färga ögonbryn, fixa naglar o.s.v Perfekt att göra det där ute med lite avslappning förhoppningsvis. 

Kommer hem igen imorgon efter 4 någongång tror jag, eller senare! Men ses garanterat då! Ha en fortsatt underbar helg...kramisar humlisen <3


Sån här snö är alldels perfekt! Idag är det snarare massa is ute...sådär äckligt kallt! :(

heejdå!!




Tröstshopping!

Eftersom tjejkvällen sket sig tröstshoppade jag lite åt mig själv på götgatsbacken...detta fina fick följa med mig hem!

Pullover 99:- (Gina), Hög kjol 149:- (H&M)


Purple 199:- (Gina)


Grå stickat 149:- (H&M)




Flätning

Idag flätade jag ju lilla Joy.. Eller jag och Jessie..haha hon gjorde väl de jobbigaste! 3 timmar tog det, men fint blev det iallafall. Riktigt proffsigt om ni frågar mig. Det går inte direkt att förklara exakt HUR man ska göra... det e liksom bara att fläta, men som jag sa tidigare. Jessie gjorde det övre eftersom hon är mycket bättre på det än mig, och jag där bak. Övning ger färdighet som ni alla vet. Det är bara att pröva på, så tillslut fixar man det.









den bara vägrar att ladda upp resten av bilder..får prova igen senare så ni får se hela resultatet :D

Sådär då fick ni resten av bilderna..visst blev de fint?! :)





ändrade planer

tjosan... hemma igen! Vår tjejkväll sket sig, men men inget att deppa över. Har precis tryckt i mig en 90 gr. hamburgare och bytt om till mjukiskläder. Så de får bli en myskväll hemma idag, vilket verkligen inte spelar mig någon roll då det är rätt skönt med lite alone time. Lillasyster och hennes vän Nicki åkte iväg till Globen för ett tag sedan... står antagligen i kö nu. Åkte förbi där på vägen, och SHIT så mycket folk...speciellt yngre tjejer.. Hur många som helst! Kan tänka mig att det kommer va sjukt kul där inne ikväll. Och förutom att Chris sjunger sjukt bra ser han ju rätt så bra ut, ingen superduper hunk om ni frågar mig men sådär lagom söt. 

Gick en snabbis på götgatan innan jag satte mig på tuben hem. Besökte Gina, H&M och BikBok där jag lyckades hitta 4 fina plagg som jag tänkte visa upp snart. Kändes som om jag förtjänade det, trots att jag inte riktigt har råd med det så var jag tvungen att unna mig själv det. Fast hade ju också ett presentkort på Gina som jag fick i julklapp så la väl bara ut typ 300 kr själv. Det överlever jag.

Nä nu ska jag slänga på en bra film och öppna min gooooda Marabou kaka hihi :D pusss&kramis <3

Vi kör Superhuman med Chris Brown och keri Hilson





Middag & Bowling ikväll

Hejsan hoppsan, hemma från skolan..slutade typ två men segade kvar lite plus att jag segade hem. Sitter just nu och hjälper lillasyster och lockar hennes kompis hår. De ska som många andra gå på Chris Brown ikväll. Kan tänka mig att det kommer vara kaos inne i globen denna kväll. Massa brudar och en hunk liksom...shit hur ska detta gå till?

Jaja, hoppas ni alla får en upplevelseväckande kväll där inne! Själv ska jag ut med några kära tjejkompisar, äta middag och sedan lutar det mot bowling. Exakt vart vi ska har vi inte riktigt bestämt oss för än..de återstår att se!

Fick en himla massa gjort idag med Jessie... jobbade med vårt företag och det börjar gå riktigt bra nu, vilket känns både kul och skönt. 

NYHET! Sedan har jag och norisen idag anmält oss hos Danscenter, där vi förhoppningsvis kommer börja att dansa varje måndag OM de nu fortfarande fanns plats vilket jag verkligen hoppas på. Ser fram emot det sjukt mycket och längtar redan till måndag. Vi kommer att börja kursen Hip Hop/Dancehall. 

Nu ska jag smaska ner mig en morot eller två och sedan göra mig iordning för kvällen. Ska försöka ta med kameran OM jag orkar. Kanske bloggar mer ikväll annars ses och hörs vi imorgon! kramis



Bjuder på den här från när vi var i NEW YORK! Oh vill tillbaka... :(


De bara fortsätter att snöa...

God morgon mina vänner, gud känns så himla konstigt att sitta på en vanlig PC när jag nu vant mig till min egna MAC. Tangentbordet är helt annorlunda gemfört med mig, eller asså tangenterna är mycket större och hela tangentbordet är mycket större, haha fan skriver fel hela tiden. Jaja de va ju super intressant att höra! Haha nä men sitter nämligen på mammas och Thomas jobb, Jessie kommer hit snart så ska vi få hjälp med vår bokföring en sista gång innan vi ska lämna in det idag, typ slutet av dagen. Skippar svenskan idag, kanske mindre bra. Men glömde totalt bort att vi skulle ha ett muntligt litet föredrag idag, och kändes så onödigt att gå dit i en timme.

Men känns skönt att vara här, och få llite plugg gjort, ah så fort Jessie kommer hit då..eftersom hon försovit sig! Tröttapa, haha! :D Vet inte exakt när jag slutar idag, men har ingen kund vilket Jessie ska ha, så slutar säkert runt två eller nått. Vill sen in till stan för att småshoppa lite, sånna där nödvändiga saker.

Nej nu är det dags för morgonens kopp choklad! De har nämlige suuuupergod choklad ur deras lilla kaffemaskin!

HA EN BRA DAG! <3

Hate the weather!

Tuuuursdag my friends! Excusamoooa för dålig uppdatering, men lusten för att blogga just nu ligger icke på topp! Har försökt under både gårdagen och idag att ladda upp bilder, men nej nej de funkar inte..eller JO det gör det ibland, plus att det typ tar hundra år. Förutom det är vädret bajs just nu... hatar slask och hatar kyla. Vill inge helldre än att åka utomlands nu. Om man ändå hade pengar...?!?!?! 

Idag har jag varit i skolan hela dagen, hade först brud imorse (ännu ett nytt projektarbete). Lunch och sedan kundpass i kursen Mode&Trender. Mamsi kom till skolan och ja färga plus klippte. Det blev superbra och jag kände mig nöjd, vilket mamma också gjorde. Efter plugget drog jag, mamsi, mimmi och jessie in till söder för att kolla upp lite småsaker... hemligt! Det kommer snart, orkar inte förklara nu. Plus att det bara är en idé hittils, mest snack som sak. Roligare att berätta om det när vi fått de bekräftat!

Vädret gjorde mig seg och limmades fast vid TV:n princip de första jag gjorde när ja kom hem. Har legat där sedan dess, kollat på program efter program! Fast först sov jag typ 1-2 timmar...haha sååå skönt!
Såg filmen "Little black book" som gick på trean... en jättebra film, orättvis i mitten av filmen, men slutar helt underbart! 


verkligen rekommenderad girlmovie!

Imorrn är det svenska B som gäller kvart i nio. Sedan kommer våran härliga håltimma(r)... Och har sedan vårt projekt vid halv två sen igen, alltså mitt & jessies företag. Ska bli suuuperkul! 

Fredagkvällen kommer att bli en lugn sådan, nått mysigt hoppas jag på. Lite tjejkväll med Lisa och fler kanske. Får se vad vi hittar på, bio, middag, bowling...? Ah nått skoj blir det. 

Helgen är fullspäckad, men återkommer med mer info imorrn! Time för be, nighty<3


Supergod Thai chicken wok.

Har precis ätit klart och är sådär lagom mätt, kanske lite föör mätt men gud så gott det blev. Trodde aldrig jag skulle lyckas så bra med denna maträtt, men just idag hade jag väl antagligen rätt ingredienser för att få den att smaka så här bra.
Därför tänkte ja vara lite gullig och dela med mig utav detta speciala recept! haha... 

Det här behöver du: 

Ris
Kycklingfileér
Cocosmjölk
Färdig grytbas - Thai Satay (jag använde mig utav Mrs Cheng´s)
Grönsaker (välj ut de grönsaker du själv vill ha, eller köp en färdig wokpåse)




Först sätter du på vattnet till riset, och under samma tid börjar du steka kycklingen. Krydda kycklingen såsom du själv vill ha den kryddad. Lägg i riset och låt det koka 20 min (jasminris). Ta en ny stekpanna och stek dina grönsaker. 



Lägg sedan över grönsakerna i samma bunke som kycklingen och koka sedan cocosmjölken med Satay...



När såsen kokat ca 1 minut häller du i både kycklingen och grönsakerna...



Låt sedan stekpannan stå kvar på svag värme ett par minuter... 



Sedan resultatet... MUMSFILLIBABBA!



Lycka till...




Hemmafru?

Hallåå i stugan, allt bra med er kära läsare? haha kanske ska sluta fråga den frågan då i princip ingen någonsin svarar på den. Men men orkade verkligen inte blogga igår, så därför blev det inget... Hoppade ju in för en kollega på jobbet, så tog morgonpasset. Så var där redan kvart över sju. Jobbade fram till 3, stannade kvar för att prata lite med min chef. Och ni vet hur seg jag varit på att fixa salong, men igår lyckades jag få tillgång till TVÅ salongen inom loppet av fem minuter. Haha lite skoj tycker jag.. Men nu gäller de bara för mig att bestämma mig! Den ena salongen ligger i högdalen, precis brevid cafét, verkar vara rätt lugn och mysig. Eller så har jag också fått erbjudande att få praktisera hos Bobby "kändisfrisören" ni vet?! en större salong, men mycket tempo och många frisörer. Det finns både för och -nackdelar med båda salongerna. Men har nu lite beslutsångest... Så därför frågar jag er, vilken salong tycker ni att jag borde ta?

Var också på första gymnastiken igår, kändes skönt att vara tillbaka. Dock lite dyrare denna termin, men känner att detta passar perfekt för mig och tänker därför fortsätta. Ärlig talat så känner jag lite träningsvärk i kroppen...haha otränad flicka! Men snart kommer jag och norisen förhoppningsvis igång med dans också, typ på måndag om allt går som det ska!

Idag var jag i skolan, hade bara en lektion... Sedan drog jag och Jessie hem till mig bara för att fördröja tiden lite. Då vi sedan klockan ett åkte ner till min gamla skola för att hämta lilla Joy, dotter till en släkting. Vi har flätat hennes hår, i tre timmar. Men fint blev det alltså...både jag och Jessie blev supernöjda! Har tagit lite kort som jag slänger in snart.

Nu ska jag leka hemmafru lite nämligen, haha måste springa ner och slänga in tvätten vid sex då varken mamma eller någon annan är hemma. Har också varit och handlat mat till familjen, tänkte laga lite thaiwok till dem idag. Får se hur det blir, är sjukt hungrig så hoppas verkligen att de blir gott!

Förutom det har jag också börjat småstäda, som vanligt om ni frågar mig. Visst kan det ligga lite saker här och där...men nu är det riktigt skitigt hemma hos oss och gud va jag verkligen inte trivs i ett skitigt hem, visst håller väl dem flesta med mig?

BRB later med flätbilder och thaiwok tips, OM det blev gott...hahaha




Bättre sent en aldrig...

Satt och kollade igenom lite bilder, då jag öppnande mappen från i julas... Och kom på att jag ännu inte laddat upp dem. Så efter jag inte har nått annat att göra för tillfället, så tänkte jag dela med mig lite utav vår mysiga julstämning. 

Efter min lilla julshopping...

Vår julfrukost..

Vet inte om ni ser exakt vad Mums gör, men hon använder Photoboot på min dator som spegel bara för att alla andra var upptagna av mig, mamma och Tompa. haha flumtjej...
Jag, lillasyster och ett finger..haha

När vi kom dit strax efter tre satt i princip alla bänkade framför Kalle.

Mimmi och kalle kusin väntar ivrigt på maten.. Slåss lite under tiden..

Kusinen Jens slänger en het pose...eller vad säger ni? haha

During the dinner...

Visst ser man att detta är far och två söner... haha, lika som bär!

en av mormors 3 "små" hundar... Han skulle ha heeela soffan!

Mums med hund nr 2, lilla Kalle

Lite julklappar... 


...







Årets första semla

Efter jobbet kände jag suget efter en mumsig semla. Då jag under hela dagen stått och suktats av de semlor som finns på jobbet. Köpte två söta små semlor och som vanligt, tradition enligt mig. Hade jag och mumsan en liten semla tävling. Och den går ut på att: Man äter semlan som den är, med locket på och allt. Och du får absolut inte slicka dig runt munnen trots att det rinner grädde ner för hakan.. Finns väl ingen större logik i denna lilla tävling, utan man får sig ett gott skratt.. Sen mår man rätt illa efter att ha tryckt i sig en hel semla. Men men god var den iallafall...Mimsan vann föressten! haha







My body hurts...

Hallelååååååjja, allt bra där ute i skogarna? Kom hem från jobbet för snart 45 minuter sen. Och herregud så trött jag är..speciellt i knäna alltså, och i ryggen! Himla jobbigt, och ni som jobbat på café vet nog vad jag menar, trots att det kanske inte ser ut som att man gör så mycket, så tar det på kroppen. Speciellt där jag jobbar eftersom vi har två våningar, och under lunchen är det mycket spring upp och ner plus mycket att bära, tallrikar o.s.v Och det väger faktiskt en del...

Men men, i need the money så det är bara att jobba på. Har precis tackat ja till en tid imorrn, nämligen öppningen då en av mina kollegor ska resa bort. Jobbar dock bara till två sen tänkte jag besöka salongen brevid oss och se om jag kan få en praktikplats där, och kanske tillochmed jobba ett par timmar redan imorrn. 

Sen är det dags för gymnastiken imorrn igen, JIIPPPI! Har längtat efter den faktiskt, och nu var det länge sen, innan jul liksom. Så har hunnit bli rätt stel, ska nog ta och värma upp lite redan ikväll... Har ett bra tips som jag fått från en god vän, hihi!

Mamsi kom hem för ett tag sen och står redan och lagar mat till oss, herregud hur skulle vi klara oss utan dig kära mor. De blir lax o ris till middag, muuuums! :D

Be back later <3




...






Sunday...sleep

Shmoouus... söndag?! jahapp... trött e jag. Sjukt trött..mitt huvud är tungt! Vill egentligen bara sova. Men har precis lovat min lillasyster att jag nu ska göra naglar på henne, vilket är bra för mig då jag verkligen behöver träning innan jag snart ska diplomera mig och är lååååångt ifrån godkänd. Det tar väl ca. 4 timmar, helst mindre men man vet aldrig.

Igår var det lördag...då befann vi oss ute i Haninge hos en vän som fyllt 18. Vi hade trevligt... Kom hem sent och har därför sovit bort i princip hela dagen. Men kan va rätt skönt och göra det ibland. 

Återkommer senare my friends, kanske med lite bilder på naglarna OM de blir bra! hihi kramis



Om de inte kommer bli mer snö...tycker jag den här hemska kylan ska bort..för utan snö är det dötrist!
Bilden är tagen av mig för drygt 2 veckor sedan.. 



Benjamin Button



God kväll kära läsare, kom ganska nyligen hem från stan. Åkte in dit direkt efter skolan, mötte upp mimmimums. Vi gick direkt och hämtade ut biljetterna för att sedan gå och äta. Vi åt på kungshallarna, inte nått megaställe..men det fick duga då vi inte hade så mycket tid. Ja ni ser rubriken, filmen vi såg var sjukt bra... Den var lika lång som filmen vi såg senast, Australia 2,45 tim. Men hade så pass bra handling så man märkte inte av tiden. Den hade ju premiär idag, så antar att de inte är så många som sätt sen. Och därför rekommenderar jag den skarpt! 

Vår söta lilla mamma väntade på oss utanför, promenerade sedan mot medis där vi gick in på Coffe house by George och tog en liten fika strax innan de stängde. Hade sedan lite beslutsångest för vad jag skulle göra ikväll, men de kändes bättre att bara åka hem och ta det lungt med familjen istället för att fara ut och typ inte göra någonting... Imorrn är de jobb som gäller och sedan 18-års fest. 

Nu är jag trött, och vill gå och lägga mig... saknar min säng haha, börjar verkligen uppskatta den "lediga" tid jag har, haha nu låter de som om jag har tusen saker att göra, men sanningen är väl att de inte är sådär suuupermycke men sjukt mycket gemfört med hur mitt liv såg ut för drygt 2 veckor sedan. Men gillar den nya starten i mitt liv, och tänker absolut fortsätta denna väg. 

Sängen var det, syns imorrn...natti<3








Fullspäckad fredag

Shohej, har försökt ett flertal gånger nu att ladda upp bilder,i omgångar, olika inlägg, olika bilder..men nu verkar den strejka igen. Skittråkigt, för vill lägga ut bilder. Men men vad ska man göra. Nu är det sängdags för mig som gäller men tänkte först bara uppdatera lite om vad som händer imorgon :)

Skola kvart i nio, svenska B, asså ohh orkar inte MEN jag måste gå. Efter det kommer våran "lilla" håltimme på typ 3 timmar, sen har vi projektarbete, alltså ska vi jobba med vårt företag. Så imorrn ska jag ta en kund, eller ah snarare modell. Slutar runt fyra och ska då in till stan för en mysig kväll med lillasyster, det blir middag och sen bio... Återkommer nog efter det.

Hoppas ni alla få en underbar fredag, och glöm inte att vara rädda om era nära och kära! För en dag kanske de inte längre finns kvar där! kram


Bild tagen av : Mig med min  EOS 400D



Längsta skoldagen

Hello hello, kom precis hem från plugget och är HELT slut. Idag blir det i säng tidigt, kroppen är svag och börjar känna hur de rinner i näsan. Usch vill verkligen inte åka på nån jädrans förkylning nu när jag är så bra igång med skola och allt...

Imorse hade vi först ett litet oförberett prov i långhår, vi skulle alltså göra en valfri uppsättning och jag fick mitt först MVG denna termin i kursen långhår då, SKITSTOLT! haha, nä men de känns skitbra :D Tog några sumpiga bilder i mobilen, får se om dem går att slänga in i datorn, måste hitta sladden först. Efter lunch hade vi Mode&trender, där vi nu har ett typ av projekt, vi kallar det en "trendanalys". Just nu håller vi iallafall på med ett kollage, som såklart handlar om mode, vårens mode för att vara exakta. 

Jag och Jessie satt i hela 3 timmar och klippte ut massa bilder från olika tidingar, och vi är ännu inte klara liksom. Men men det ska inte vara klart förrän v.10 så det blir nog super. Ska ut i köket och hjälpa mamsen med maten nu, men återkommer senare med mer skoooj o bilder!

Sitter o lyssnar på Dead and Gone med T.I och Justin Timberlake , rätt skön tycker jag. 




Eller vad tycker ni? :)




Our trip to Ludvika

Under annandag jul tog vi hela familjen bilen upp till Ludvika där vår farfar bor. De tog ca 3 timmar dit och sen 3 timmar hem, men de var absolut värt det då de var huuur mysigt som helst där. Massa snö och ca 11 minus när vi var där. Medan de förberedde maten gick vi ut på en promenad för att se den fina nature och då åkte kameran såklart med.

Lillasyster precis när vi komma fram


Så himla mysigt litet hus... 


När vi kom dit bjöds det först på glögg o pepparkakor...


Självklart hade jag klätt mig för kallt, så fick låna en dunjacka av farfar..haha Snygg ju...


Självklart har de en spark som vi lånade...superkul fast kallt om händerna blev det efter ett tag!


söta lilla jag..haha


Solen gick fort ned, men gud så vackert det var... så himla frisk luft också.


jag igen...


busfrö


















Alla bilder är tagna av mig...och uppskattar om ni inte kopierar, men fråga gärna om ni vill låna en bild...

natti <3





Duktig flicka

Hääääääääääääjj, hur är det med er där ute? Inga svar men hoppas ni mår bra iallafall. Själv är jag på ett jädrans bra humör, känner att jag börjar få lite kontroll över skolan och så nu, vilket är en STOR lättnad ska ni veta. Satt och pluggade ännu mer naturkunsap igår, hade lite instuderingsfrågar att göra som vi hade ett "miniprov" på imorse. Var endast fyra frågor, men tror jag svarade rätt på alla, de fanns en jag var lite osäker på men de återstår att se. Nästa vecka ska jag göra det stora provet på 4 kapitel, och det är för att ta igen förra terminens arbete eftersom jag då inte deltog på dem lektionerna.

Slutade vid tolv, käkade lite lunch o nu är jag här...väntar bara på att klockan ska bli tre så jag kan gå och jobba. Slutar vid sju och ska då till Emelie. Vi ska bara färga hennes utväxt, så det går nog rätt fort. Får se om jag åker hem sen eller kanske möter norisen ett litet tag för bio eller kanske bara en fika. Lite socialt umgänge behöver man trots allt.. 

Men som jag sa tidigare, nu är det skolan och sedan jobbet som går före allt. Tänker fasiken inte gå ut med dåliga betyg i sommar, de kommer jag ångra grovt i framtiden. 

Hej sålänge <3



Humlan tipsar

Få av er kanske redan visste om detta "trick", men tänkte tipsa er ändå. Har själv inte vetat om de så jättelänge och inte heller har jag använt mig utav det. Men nu när jag köpt nya falska smycken för ett tag sedan provade jag det.

Det du behöver är genomskinligt nagellack och de smycke du vill skydda.



Sen är det bara att pensla över hela smycket.


Ganska simpelt faktiskt. Vad ni nu gör är att skydda smycket från att tappa färg, t.ex detta örhänge blir gärna bronsigt efter ett tag och börjar färga av sig på din hud, lite gröngrå liknande färg. Detta sker i princip med alla oäkta smycken...

Lycka till!



Pysseldag typ..

Hallå där köp blåbär..haha nu var jag lustig va?! Eller inte..iallafall. Kanske lite dålig uppdatering, men har fått in alla bilder från Norge nu, så hoppas ni sätt dem. Satt ganska länge med att gå igenom gamla inlägg och spara dem i några "nya" kategorier, eller har ändrat namn på ett par stycken. Vaknade dessutom tolv idag, vilket var himla skönt då jag sovit dåligt dagarna innan. Har vart hemma i stort sätt hela dagen, småpysslat med saker. Såsom att putsa min svarta stövlar, rensat bland våra två hyllor, dammat och slängt massa skitsaker. Vikt en massa tvätt och annat småpyssel. 

Var förbi cafét en stund för personalmöte, chefen hade lite saker han ville säga.. inge märkvärdigt! Efter det gick jag och Emmalisa till solariumet för 15 min solning, handlade lite mat påvägen hem också till mig och lillasyster.

Imorrn är det plugget som gäller igen, men slutar efter lunch och funderar på att dra in till stan. Får se hur de blir... Ska iallafall jobba imorrn också från tre till sju. Och därefter hem till en jobbarkompis vid namnet Emelie, så ska vi färga hennes hår. 

Har ett litet tips som kommer upp alldeles strax i bloggen, kika gärna in då! 
kramis





Nyår i Norge

På nyårsafton var vi ju i Norge, uppe i Beito (fjällen). Vi  sov ganska sålänge och vart lämnade ensamma rätt fort då alla norrmännen skulle ut och åka långfärdsskidor. Vilket vi svenska flickor inte hade, men som ni såg på inlägget innan (norgeinlägget) sysselsatte vi oss i backen med två pulkor istället. Så vi hade sjukt kul ändå. När de andra kom tillbaka bastade dem och skulle sen duscha. Men då hade redan vi tjejerna lyckats ta slut på varmvattnet, haha de va ju lite egotrippat av oss. Men men, killarna duschade ändå. Vi gjorde oss vackra och sen kom maten. 



Killarna ska självklart styla för alla flickor..haha


doing make-up


alla skulle betala innan maten kom till vår lilla kassa...


diggar min snygga min..hahaha 


Bättre än såhär blev det inte, men vilka puddingar!


mina tjejer<3


Här hade nästan alla kommit till bords och vi skulle börja med vår förrätt. 


riktigt långbord..tror vi var ca 30-35 pers.


Här håller Alex tal, (killen som äger stugorna)


SMILE!...en söt liten nora i bakgrunden iallafall! haha


Savvi & me... cute


ja mitt i allt skulle de ut och leka...haha


söta flickor :)


Alltid redo när kameran kommer fram..haha


skååål


Vår underbart goda efterrätt som jag tyvärr knappt orkade äta efter all god mat...


och skåla gjorde vi typ var 15:e sekund..haha 



du och jag nora..haha

Sen kom Anett också o ville vara med...

hahaha, fråga mig inte vad som händer här..nått litet experiment!



cooola brudar!


buuusfrön! haha


detta sker på en sidan av rummet.....


och skapade denna reaktion...haha


söta otto och anette...


Precis strax innan tolv..


norisen o simen :D






Så himla fint med alla fyrverkerier i bakgrunden..


happiness..haha


GOTT NYTT ÅR!




Afterparty...







Öl är suuuperäcklig om ni frågar mig. Men just i DET tillfället, var de supergott med iskall öl i en skitvarm bastu!



de va de... :D




090112

Hallå hallå, gud va kul med så många nya läsare, på bara 2 dagar har antalet fördubblats. Hoppas de fortsätter på detta sätt, viljan för att blogga ökar så otroligt mycket... Nu bloggar jag ju inte bara för att jag vill ha en massa läsare, men visst måste ni andra bloggare hålla med om att det är kul när folk läser det man skriver, jag menar man lägger ju trots allt ner en del tid på det. 

Det var hårt att dra sig ur sängen imorse med endast 4 timmars sömn, men upp kom jag och iväg till jobbet for jag. Först var det dött, tror det kan ha berott på att vi haft stängt sen i torsdags då de gjorde inbrott för fjärde gången. De försökte tända eld på stället, och var då tvungna att stänga för att städa o.s.v 

Men vid 12-13 tiden började folket komma och de blev lite att göra. Sen slutade jag vid tre som tur var och prommade då hem. Har inte orkat blogga, la mig i soffan och tog en lång powernap, haha... 

Det var också meningen att vi skulle på en visning idag runt sex, men den var inställd för att nån jäkel redan köpt den. Satans skit, den som hade varit perfekt för oss...jaja de är bara att leta vidare. I maj ska vi flytta..så får vi se vart vi hamnar.

Har varit lite duktig idag, hjälpt mamma med tvätten, och sorterat lite papper. Men min kropp är trött så snart är de sängen som gäller. Imorrn är jag ledig, ska ut och leta praktikplats. 




Hemma nu

God kväll/morgon, haha NU kom jag hem från vår långa bussresa hem från Malmö... mina ögon är sååå trötta så ska hoppa direkt i säng och upp om bara 5 timmar igen då jag ska till jobbet. Lovar att berätta mer och blogga när jag kommer hem från jobbet imorrn, för lär inte orka blogga nått imorrn bitti, eller ah om ett par timmar.

Kramis 



älskar Björn Gustavsson

Han e bara FÖR skön den snubben...


och som dem flesta vet har jag ju träffat han...YEEEYYY!<3



dags för sängen, natti 



Spadag

God kväll alla läsare, ni är rätt många där ute som besöker min blogg varje dag. Superkul tycker jag, men ännu gladare skulle jag bli om ni lämnade en lite kommentar där ni berättar om vem ni är och gärna berätta varför ni läser min blogg. Kanske ge mig tips, kan ta bra och dålig kritik. 

Idag var vi hemms hos en av mina 3 mostrar, Lena heter hon. Vi var där runt ett och fikade först lite. Sedan far vi igång med allt pyssel, jag slingade moster Lotta´s hår (hon hälsar på fran L.A), vi färgade varandras ögonbryn och fransar. De gjorde fotbad, gav varann massage, drack lite hemmagjord chaite och hade allmänt trevligt. Vid 6 tiden kom lite mer folk dit, såsom lillasyster + emma, pappa, morfar, kusinerna och ah hela tjocka släkten. Vi åt alla middag tillsammans och slutade kvällen med att fira Mimmimums eftersom hon nyligen fyllt år med fruktsallad. 

Ska bara ladda in bilderna på datorn, sen slänger jag in dem i bloggen, OM ni vill se of course! 



Bytt profilbild

Har nu bytt profilbild, men vet inte om de var ett nedsteg liksom. Är bara så sjukt trött på den gamla bilden, ärlig talat så är jag trött på nästan allt, designen, headern, färgerna o.s.v Men är verkligen suuuperkass på allt det där. Tråkigt men sant.
 
Vilken bild tycker NI är bäst?

GAMMAL                                                                   NY                   
  


TACKSAM FÖR SVAR TJEJER O KILLAR!





Partynight

Som ni vet har de vart struligt att ladda upp bilder, men nu funkar det så tänkte passa på att visa bilderna från en en fest jag var på för inte så länge sen, bl.a Kenza var med den kvällen! :D

Tjejerna som höll i festen, födelsedagsbarnen alltså... 


sötiiisar, serena o noris


some boys and Kenzis


on the dancefloor


Dominique, jag och K (diggar mitt face) haha


najs min älskling...haha (full)


sköna tjejer...MINA kompisar! haha


alla skulle in och ut heeela tiden..


dålig musik...fråga kenza! haha buhuhuhu


men så fort en bra låt kom, blev hon genast på hugget igen! haha


smiiiile


me with darling K


yoooo


påväg hem... 

 
liiite uttråkade bara.. 


Sjukt vacker, eller vad säger ni? haha


Här försöker nora kolla i kors, men misslyckas som ni ser! 


älskar dig kompiiiis<3 haha


de var de jag hade att bjuda på från denna kväll..



Norge 2

Låt bilderna tala.. :D

Ut för att åka pulka...yeeey!


De va ju sjukt mycket snö ute, helt underbart enligt mig! (precis vid vår dörr)


Trodde vi var smarta och tog en lite genväg, men nej de tog typ längre tid..haha


kände mig som 5 år igen, underbart! hihi


lilla jag


kul kan man ha, speciellt vi fyra tjejer.. som småbarn! haha love it


sarisen vill dö...haha


de va nästan omöjligt att komma upp.


lilla Timon ser ut som en...ah boll! haha


sara och norisen lever livet!


yeaaah!!! savannah <3


cool bild enligt mig då! hihi


samma med denna bild, ser ut som små... ah nånting. gulligt!


söta savannah :D


Smått handikappade...


In  the sauna!



That´s it for nooow :)


Lördagsmys

God morgon, sovit gott? Det har jag.. största anledningen kan vara att jag fått ha "vår" säng för mig själv ett par nätter i rad nu. Eftersom jag och min syster delar säng som ni vet, 160 cm då såklart. De är inte trångt eller så när vi båda sover där, men de blir myyyycket mer plats när man sover själv, vilket jag älskar. Haha

Idag ska jag spendera dagen med min familj o släkt typ, i princip bara tjejerna till att börja med. De är nämligen så att min kära moster från L.A och hennes man är här och hälsar på. Vi åker om en timme hem till min andra moster, (har 3 stycken) där vi ska pyssla om varann hela dagen. Ska bl.a färga håret på mor och moster, fixa naglar, fötter, ögonbryn ah allt. Sen avslutas de med en middag. Kameran följer såklart med...

Imorrn ska jag ut och resa med mamma och massa andra människor. Vi ska nämligen ner till Malmö för lite ärenden. Min barndomsvän Malin ska också med, vilket jag ser fram emot en massa, då det säkert var mer en ett år sedan vi sågs. 
Men berättar mer om det sen för nu ska jag göra mig iordning och åka iväg... 

Ha en trevlig lördag allihop <3



Bloggen strular, så NU publicerades detta inlägg, trots att jag skrev det runt tio tiden imorse... weird!



Let´s Dance

Hahahahahahaha, hallå alla kära! Hoppas ni alla mår bra och har en trevlig fredagkväll. Själv ligger jag hemma hos norisen och kollar på Let´t Dance. Har varit i skolan idag, hade svenska imorse sen typ 4 timmars håltimma, så då passade jag och Jessie på att tvätta hennes bil. De var kul det... haha! Efter plugget drog jag in till stan där jag träffade söta Josefin, första gången vi ses faktiskt trots att vi pratat med varann en längre tid. De blev en lång fika på Bellman´s.

Varför jag skrattar så mycket är nämligen vad som nyss sas i Let´s Dance av programledaren, vilket dem flesta som kollade nog märkte. Tråkigt men ändå sååå SJUKT roligt då jag kan tänka mig hur Nils reagerade. Precis efter att Blondinbella dansat klart och får höra kritiken från juryn, så kallar programledare Nils för BRUNETT-BERRA! hahaha

Asså det va sjukt kul enligt mig...eller vad säger ni? Jaja bella´s prestation var väl sådär, håller med juryn om att de såg ut som om hon studsade runt på dansgolvet...haha jaja bra gjort anyways! Tillbaka till tv:n.


Pluggis

Schaaalllååå, hoppas allt är bra med er där ute. Själv mår jag rätt bra, humöret ligger på topp. Idag känner jag mig rätt så stolt trots allt, inge märkvärdigt sådär. Men tack vare Nora då, kom jag hela 10 minuter innan vår lektion började vilket jag i princip aldrig gör. Var på lektionen i morse och efter lunch. Direkt när skolan slutat åkte jag och Jessie hem hit, (till mig) och pluggade. Japp kan ni fatta? Jag och Jessie var nog själva lite chockade, haha nej nu överdriver jag men har verkligen inte skött allt med skolan, vilket ni läsare nog håller med om ni tänker efter. Det är inte ofta jag nämnt nått om att plugga. Vi gjorde 2 kapitel i vår Naturkunskapsbok, bara massa frågor. Nästa vecka kommer vi få ett stort prov på allt.

Har varit och solat 25 minuter upp i centrum också, visst e jag lite brun men efter att ha varit med Jessie som kom hem från Thailand för 3 dagar sen, ser jag ut som en jädrans spöke. Not najs...haha 
Har plockat undan lite, och ska nu städa lite snabbt innan Mamma och Mimmi kommer hem. De har ju varit i sälen ett par dagar, och kommer hem ni ikväll. 

Som ni ser lyckades jag ladda upp bilder idag, men långt ifrån alla. Kanske fortsätter lite senare. Har mer bilder jag vill dela med mig utav. Men FÖRST måste jag städa.. plus att magen kurrar nu IGEN.

Ses senare, pusspuss<3



en av de nytagna bilderna, va säger ni? Inge märkvärdigt, väldigt oproffsigt enligt mig... men kul såklart!



Norge 1


Hemma hos Nora innan avgång:)



Påväg till oslo, 8 timmars bussresa


När vi kom fram hade de lagat tacos till oss alla..mums


Vår berömda Jörgen och norisporis


myspys framför brasan..


jag och sötnosen Timon som vi alla svenska tjejer blev helt kära i..


sötnosen Timon shakes his whole body.. haha


mer myspys...


Se hur molnen täcker bergen, otroligt snyggt o häftigt tycker jag :)


vädret var alltid på topp, kallt men skinande sol


Redo för backen, yeah!


puuuulka


de va jag de..


vid en av våra trevliga middagar (fast här har vi precis ätit klart) haha


lyyysssna..haha ja och Otto :)


smiiile, nora, savannah och vår chaufför från oslo upp till Beito


sarisen , gutt o tallefjant hahaa


cool bild tycker jag..speciellt ljuset


snygg pose va?! haha


HAHAHA! vet inte vad vi sa eller gjorde däär..sjukt rolig bild


diggar din seriösa look alex ;) haha


konstig massage om ni frågar mig? haha


fråga mig inte vad som händer här...haha snökrig typ eller nått kull liknande...


vart fan va jag här? haha noris o tallefjanten


de var allt för idag, men mer kommer..de kan ni lita på!









Back to school

Hallelåååja, allt bra med er kära läsare? Kul att läsarantalet ökar, lovar att bättra på mig med inlägg och ska försöka lösa mitt problem med att ladda in bilder. Och hoppas sen på lite mer feedback, vilket ni andra bloggare nog förstår, för får man lite feedback blir det mycket roligare att blogga.

Var i skolan imorse, kom dock 10 minuter försent då jag missade tunnelbanan, men de va första och sista gången denna termin. Jag och Jessie har nämligen gjort en överenskommelse om att bli pluggisar, haha ja vi får se hur bra det kommer gå med det. Men vi börjar redan imorrn, har 4 kapitel att läsa i naturkunskap till nästa vecka då vi får ett stort prov.

Skönt att sluta redan tolv, vilket jag kommer göra varje onsdag framöver 7-8 veckor. Nu ska jag rulla iväg och träffa min bästa vän, vinka av honom vid tåget då han far till Malmö idag. Kommer nog inte ses på över ett år. 

Runt fem ska jag och norisen till Balettakademin på öppet hus, får se om vi ska börja dansa där. YEEEYY! 
Gymnastiken kommer vi självklart fortsätta på, den börjar väl nästa gång. Men nu måste jag rusa, ses senare ikväll!

PUSSGURKA!<3



GRATTIS ÄLSKLINGEN!!!

Idag fyller min LILLAsyster 13 år, vilket betyder att hon blir TONÅRING idag, hjäääälp! haha nejdå, du är helt underbar gumman. Och jag vet att jag inte är sådär suuuperbra på att visa min kärlek för dig Mimsan. Men hoppas du förstår att utan dig hade mitt liv varit sjukt tråkigt. Älskar dig lillesyrran <3

GRATTIS MIN LILLA FJORTIS <3



Sista lovdagen

God morning, har varit dålig med uppdatering på sistonde, eller det är jag väl alltid. Men som jag sagt tidigare så går det inte att ladda upp bilder, tar liksom 100000 år, och massa inlägg utan bilder är ju inge kul. Inte enligt mig iallafall. 
De två-tre sista dagarna har jag verkligen sovit ut, så himla skönt. Laddar upp för mitt sista skolår, min sista termin i gymnasiet. Shit vad tiden har gått fort, kan själv inte fatta det. Men i sommar är det JAG som tar studenten... men va händer sen? hjääälp...haha de skrämmer mig lite att inte veta vad som kommer sen, då står jag på egna ben, allt är upp till mig. 

Ja tjejer och killar, ni som tar studenten i sommar, vad har ni för planer? Kanske era planer kan ge mig lite tips?!

Iallafall så är det duschen som gäller för mig nu, lite mat i magen och sedan in till stan. Ska också ha schema möte ikväll, lite småjobbigt då jag inte vet hur mitt schema i skolan ser ut, men det löser sig nog. Måste också förbi banken o.s.v så nu måste jag faktiskt skynda mig lite.

Jag håller på och laddar upp bilderna från nyår i beito, men vill inte publicera inlägget förrän jag fått in minst tio bilder. Känns så himla värdelöst. Är det någon som vet varför det just strular för mig? För jag fattar ingenting.. tråkigt!

Ha en bra dag, ses senare ikväll... pusspuss <3



Dancing baby

Hallo där, flera av er har säkert redan sätt den. Men som vanligt är jag lite efter att se roliga saker. Haha men den här killen e ju bara för skön. Haha bästa är efter ca 20 sek. Eller vad säger ni?




Sååå sjukt söt ju, haha han diggar verkligen med foten o händerna.



Hard work work...

God morgon folket, efter 4-5 dagar med sena nätter och sovit länge på dagarna har min dygnsrytm ändras en del. Har jättesvårt för att sova på nätterna. Plus att jag har nån jobbig jädrans skit i min hals och har haft det sen samma dag vi drog till Norge. Men men, idag är det jobb som gäller. Sen antagligen raka vägen hem i säng. Är så sinnesjukt trött alltså.

Nu är det också bara två dagar kvar innan min SISTA termin i gymnasiet, och har en del grejer jag måste fixa. För detta år ska de ske ett par förändringar inom skola och annat. 

Håller på att ladda upp bilder från Norge, men de tar sin lilla tid..men det kommer, snart så! :) kramis på er alla 



Mitt bästa NYÅRSFIRANDE!

Haalllaaa, back to in Sweden. Skönt att va hemma, of course. "Borta bra men hemma bäst". Men herregud vilken resa, och fy fasiken så kul vi har haft. Bästa någonsin... och tjejer, vi fyra är bara föööööör sköna! haha

Kom precis hem från Nora. Vi var framme på cityterminalen strax efter 6 imorse, alla var helt slut så åkte hem till nora och sov ett par timmar där. Vaknade igen vid två och har bara segat fram till nu. Vi satt och pratade om det förut, de känns som om vi lever i mörker liksom. Under dessa fyra dagar har vi liksom lagt oss så sent, alltså när det är mörkt och sovit ganska länge på dagarna, och bara haft ett par tre timmar med ljus innan det blir mörkt runt tre på dagen igen. 

Jag är så otroligt glad att vi kom iväg för de här var den bästa nyårsafton någonsin. Stinker svett och är sjukt trött nu, haha ska packa upp väskan, käka lite och sedan ladda in alla bilder på datorn och förhoppningsvis få in dem i bloggen och blogg.se tillåter det. 

Återkommer senare... SPISER DU ROMPETROLL NORA?! hahahahah loooove <3



Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0