Earth Hour




Snart är det dags kära vänner, uppdateringen har varit kass. Men har ännu inte fått igång vårt internet tyvärr. Men Thomas är hemma hos oss nu och ska försöka få igång det, så hoppas hoppas att allt finns där och att dem får igång det ikväll. Själv sitter jag hemma hos Mimmi, eller ja haha i vår andra lägenhet! Låter ju lite konstigt men men, så är det.

Om drygt en timme är det dags att släcka ner, tända lite ljus kanske och bara mysa. Det är meningen att jag ska hem sen, jullan kommer nog dit och vi ska ha en lite filmkväll. Får bara se när det blir...

Min fina vän Emmalisa är med Molly på skansen idag, Molly ska ju bl.a uppträda, också E.M.D
Lisa är med och körar, önska att jag hade orken att ta mig dit och se dem sjunga, men kan tänka mig att det är sjukt mycket folk, orkar inte stå och trängas liksom...

Återkommer snart igen med gårdagens mys =)

Just so you know!


Sitter hemma hos Nora, ska precis lägga mig, är supertrött! Ville bara säga att vårt internet strejkar hemma, det är därför jag inte kunnat blogga. Men hoppas på att det löser sig imorrn, hoppas hoppas! Så håll tummarna nu, kära läsare...hihi saknar att blogga, skiiittöntigt, JAG VET! Men sant ;) hehe

nattti<3

i.d






I fredags när vi var i stan på lite minishopping, var det dags för mami att inhandla ordentligt smink. Hon använder inte smink sådär jätte ofta, och när hon väl gör det är det typ mascara och rouge.

Eftersom jag pratat massa om just i.d märket, plus att hon hört om det från andra bestämde hon sig för att testa det. Köpte detta lila paket för bara 995:- Vilket är ett kanonpris då bara ena borsten kostar 3-400 kr liksom.

Jag ska själv köpa allt mitt smink av just detta märke när jag har råd. Känner att om man nu ska lägga ner lite mer pengar på smink, vill jag köpa allt på en gång, och inte ha en bra produkt och sedan resten från h&m t.ex.

Zundag




Morning friends, enjoyed youre weekend? Det har iallafall jag gjort, inget märkvärdigt sådär! tagit det rätt lungt. Känner att jag är lite trött på allt festande... Plus att snart börjar alla skivor och då kommer de vara massa festande!

Igår låg jag bara hemma och mös, kollade på film. Vaknade först runt klockan 6 imorse, skitjobbigt... ljuset kom ut på sidorna av självaste rullgardinen. Det måste vi fixa på nått sätt. Men lyckades somna om och sov till elva typ. 

Idag är det inte riktigt lika fint väder som igår, utan lite molnigare. Men bilden ovan ser ju faktiskt riktigt mysig ut. Trots att det är massa snö. Längtar som bara den till sommaren, men när det är riktig vinter är det också riktigt mysigt, tycker iallafall jag.

Just nu har jag två supersöta barn här på besök, mamma sitter barnvakt åt dem ett par timmar. Är så ovan nu när båda mina småsyskon blivit så stora, jag med. Men älskar barn, speciellt små bebisar. När jag var lite yngre satt jag alltid barnvakt åt olika barn, varje helg nästan. Tjänade såklart en liten slant också.

Theo & Ella


Nu är det dags att hoppa in i duschen, om ett par timmar ska vi iväg på ett event, där mamma också ska delta i en tårttävling... Love <3

Chailatté




Igår var jag i stan med mamma och lillasyster. Gick ju bara i skolan fram till tolv, så passade på att umgås lite...
Vi var först på söder, skulle egentligen ha kollat på lite lokaler men de blev det inget av. Däremot tog jag och mami en kort fika på Espresso house, självklart tog jag en chailatté. Plus att jag la märke till deras chaipulver som de säljer. Det är ju inte alla som göra det. Så passade iallafall på att köpa en burk då. Och strax efter det köpte vi en mjölkvisp, som mamma vill ha när hon gör sitt kaffe men de passade ju perfekt att vi skaffade en sådan just nu. 

Köpte även massa annat, inte så mkt till mig själv då utan hjälpta syrran att hitta ett par schysta skor, saker till lillebror som mamma ska skicka nästa vecka... påskägg och sånt gulligt! Köpte däremot ett linne att ha på dansen, men skulle fasiken ha köpt 40, ville ju att de skulle vara riktigt hängigt, men nu sitter det halvtajt asså.



Har precis ätit en STOR portion thaiwok som mamma lagade för nån vecka sen. Det är perfekt att bara frysa ner om det blir över och sedan ta fram och värma på när man känner fört. Så är inte sugen på en chailatté just nu. Men provar lite senare ikväll..

Ser nog ut som om jag stannar hemma ikväll, lite småtrist men är faktiskt ganska trött. Hade så himla gärna velat gått på bio, men ingen annan som var sugen på det ikväll inte. Får väl ta och gå ner till centrum, hyra en eller kanske tillochmed 2 filmer att underhålla mig själv under kvällen. Mamma har åkt bort till några vänner för att spela kort så är helt lonley hemma.

Men men, hörs nog senare! Har nämligen en STOR nyhet, eller ah typ haha! Nått JAG tycker ska bli så SJUKT kul och ser fram emot enormt mycket.. hihi glöm inte att kika in lite senare <3

Nya prylar


Har fått hem ett litet matbord + stolar också tillfälligt nu tills vi hittat ett passande fint bord till vårt lilla kök. En fin hylla och en liten anslagstavla har vi också införskaffat oss. 



Lånat dammsugare av Jens & Co, sen köpte mamma hem en mini skurmopp och hink.


Skohylla och dörrmatta


En sak i taget liksom, så får man ta det man har =)

MITT CAFÈ!!!


Misstänkt mordbrand på kafé

Publicerat 2009-03-20 06:35

Två män tände natten till fredagen eld på ett kafé i centrala Högdalen söder om Stockholm. En förundersökning om mordbrand har inletts.

Larmet inkom till polisen klockan 03.35. Ett kafé i Högdalen hade satts i brand och två män setts springa från platsen.

Det som först misstänktes vara ett rån omrubricerades snart till misstänkt mordbrand.

- Man har kommit fram till att det inte var fråga om ett rån. I stället har man inlett förundersökning om mordbrand, säger Mikael Gustavsson vid länskommunikationscentralen i Stockholm.

- De två männen sågs bära på dunkar.

Gustavsson har inga uppgifter om skadade, men enligt TT ska en skadad person ha mött den patrull som kom till platsen.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt.

- Det är oklart vart männen tog vägen. De försvann och vi har dåligt med vittnesuppgifter.

Platsen har spärrats av. En teknisk undersökning kommer att genomföras.

 

 

  • Urdrag ur DN från igår. Så himla hemskt! Idag skulle jag egentligen ha jobbat. Men det är såklart inställt nu när cafét är stängt. Fattar inte vad det är som händer alltså?!?!? Vart är världen påväg egentligen? Det här är en sådan sak man brukar höra om eller se på TV, men nu händer det just på MIN arbetsplats och i vårt område. 

 


21 mars

HELLOOO! 

Wonderful weather = woderful day. Sitter just nu i vårt lilla kök, känner lukten av sockerkaka. Mamma håller på att baka en egen tårtbotten för morgondagen då vi ska delta i en liten tårttävling.



Har nyligen städat hela lägenheten, har bara skurningen kvar nu! Sedan är allt städat o klart. Måste dock gå ner och boka tvättid kom jag på nu. Pappa är också här med en TV, bara sålänge tills vi antingen köper en ny (alltså när vi har råd) eller om vi tar hit den som står i andra lägenheten.... smått komplicerat haha eller svårt att förklara. 

Gårdagen slutade inte förrän halv fem imorse, gjorde väl egentligen inget märkvärdigt. Festade inte, drack inte utan åkte bara runt till olika ställen, typ Haninge, Västerhaninge, Jordbro, Duvbo, gullmars... haha skitskumt! Men hade ju iallafall rätt trevligt trots allt.

Det var jag och N som höll ihop hela kvällen, men träffade som sagt på massa olika folk. Det var superskönt att få sova ut hemma hos N imorse. Vaknade vid tolv nångång och kände mig utvilad så klev upp, lagade mig själv lite frukost och satte mig sen för att glo på TV. Nora gick upp typ 2 timmar efter mig. 

Brb...

Sun, sun, sun<3


snart så, sommar =)

Tjeeeeenare, solen skiner än och klockan är snart fyra. För bara några veckor sedan började det bli riktigt mörkt ute vid det här laget. Med humöret på topp även idag, är jag bara hemma för ett litet ombyte nu. Måste ut och njuta i detta underbara väder. Har varit i skolan hela dagen, går bra som vanligt nu... Känns superskönt. Mycket snack om studenten är det nu, nästan varje dag tas det upp. Är så otroligt mycket att planera och göra nu. USCHABUSCH! Men på samma gång så himla kul... kom på idag också att jag måste köpa studentklänning, men gud vilken beslutsångest jag fick, ska den vara vit eller ska man ha nått färgglatt????

Ja vad säger ni kära läsare? Vit studentklänning eller ska man sticka ut lite med en väldans färgglad än? 

Har lite ont i halsen däremot, lite mindre kul. Får hoppas att jag inte går och blir sjuk nu, för det skulle verkligen få humöret ner på botten igen. Orkar verkligen inte ligga hemma och tycka synd om mig själv nu inte.

Vet att det är rätt dåligt med uppdateringen på sistone, men har lite "bloggtorka" tror jag. Men så fort jag får lite inspiration, och de händer lite grejer ska jag bjuda på mer inlägg och bilder? För det vill ni va :)

Juste, byta om var det! Klädde mig alldeles för varmt imorse...svettades massa! Ikväll blir det kanske bio med norisen, hoppas hoppas! Har varit sugen på bio de 2 senaste veckorna nu.

Enjoy the rest of your day! 

Tummen upp för solen!




Bild tagen av mig för 2 somrar sedan

Shoheej, med humöret på topp och en fullspäckad dag ska jag snart ta mig in mot stan. Var i skolan imorse på NK, en timme. Vi gjorde två olika labbar, inge märkvärdigt... men de dög. 

Har precis duschat och gjort mig vacker, ska nämligen in till stan med Jens och hälsa på några goda vänner och deras nyöppnade café. Ta en fika förhoppningsvis, magen börjar faktiskt kurra lite. Efter det ska jag till kontoret (mammas kontor då), där jag har fått ett litet fotojobb. Alltid bra med lite extra småpengar. Speciellt nu inför sommaren, allt ska in på ett sparkonto. Ska fota massa möbler som ska säljas på blocket, en hel lokal full med prylar. Så det är väl de jag har planerat hittils. Haha kanske inte så jättefullspäckad, men skulle egentligen inte gjort någonting... då jag redan slutat skolan.

Solen skiner och fåglarna kvittrar, så himla mysigt. Längtar bara mer och mer till det riktiga sommavädret kommer fram. Har dock hört att de ska komma snöregn imorrn så ska passa på att njuta ordentligt idag!

Off we go, cya later <3


Dinner & Bowle




Anna & Noris leker framför fläkten..haha flummisar








Började vår lilla överraskningskväll på Pizza Hut vid hötorget...åt oss supermätta! Träffade även på ett par gamla kollegor där från när jag jobbade i haninge. Lite småkul...

Efter middagen tog vi oss ut till tyresö där vi sedan spelade en timmes DISCObowling! haha vi hade supertrevligt, dansade loss ordentligt precis som man ska på discobowling :P hehe

Tizdagg



Sommar 2007...take me back! <3

Hallå i stugan, då var också denna dag slut! haha gud va tråkigt att säga så varje dag...men iallafall! Har varit på salongen hela dagen, sen snabbt hem och direkt till gymnastiken. Det gick bra på salongen idag, fick besök av en lärare, mest för att kolla hur allt funkar o.s.v Sen gymnastiken gick också bra, gav inte allt kände jag MEN lärde mig göra salto, vilket jag egentligen inte vågade men dem typ tvingade mig! haha nej men efteråt kände jag mig stolt som vågade, för det var läskigt! Vi hoppade från en 4-delars hög plint baklänges (volt då) ner på en tjockmatta. Så de kändes bra, men får köra på hårdare nästa vecka. 

Livet rullar på rätt bra nu känner jag, fortfarande lite småtrist men kommer snart bli bättre på den fronten med! Börjar komma ikapp i skolan, har APU-salong, sköter dansen och gymnastiken, ska snart köpa gymkort, halva sommaren planerad... o.s.v

Känns som om jag har rätt så bra koll på mitt liv och vad som händer en tid framöver nu. Och det måste väl ni andra också hålla med om, att humöret blir mycket bättre när saker och ting går lite lättare i livet! 

Imorrn har jag bara NK på morgonen en timme, superonödig lektion MEN imorrn ska vi faktiskt labba, så lite roligare än att bara göra massa tråkiga instuderingsfrågor. 

Känner också att jag måste ta nästa steg i mitt rum, gardiner eller kanske nån hylla. Börjar redan tröttna liksom, då vet man att det är dags med nånting nytt. 

Lillasyster är här ikväll, ska sova över hos oss. Så tänkte passa på att umgås lite med henne, kanske se en film och käka lite grapefrukt (bra mot sockersuget)!

Love friends <3

Duttig flikka


Hello friends, bra start på veckan? Det har iallafall jag haft, försov mig nästan imorse däremot. Men min kompis ringde och väckte mig, så hann upp i tid och kom tillochmed en kvart före vi började. 

Rullade permanent på en docka imorse, men blev inte klar med den. Hade lunch och rullade sedan en ny, liten annan variant (olika lektioner), som jag faktiskt fick MVG på, sjukt nöjd! Blir så himla glad när jag får bra betyg, viljan för att verkligen ta ikapp allt jag missat från tidigare går upp så otroligt mycket. Slutade vid fyra och åkte direkt in till dansen. 

Dansen fick SUPERBRA idag, de var skitkul! Fick också veta att vi kommer att få uppträda... hihi JIIIPPPII! :D 
Tror det var den 30 och 31 maj på nått ställe som heter Maxine. Ser fram emot det sjuukt mycket. Haha det knäppa är dock att vi ännu inte börjat med koreagrafin, vår lärare har nog lite beslutångest. 

Efter dansen åkte jag raka vägen hem till Lisa, där jag fick supergoda enchilladas som hon lagat till oss. Hihihi så snällt av henne, mycket trevligare att äta mat tillsammans liksom. 

Har fixat med massa skolpapper o.s.v. gjort en liten pengaplanering för månaden också. Blir nog av att köpa ett gymkort denna vecka, vart har jag däremot inte bestämt mig för. Ska bli as-skönt att komma igång och träna snart, blir man fin och fräsch till sommaren!

Kom nyligen ur duschen och ska snart sova, imorrn är det praktik som gäller. Sedan gymnastiken, shit två veckor sedan nu! Ajjabajja!!!!! Känner mig faktiskt jättestel...jobbigt jobbigt!

Time for bed, nighty <3

Monday baby




Godmorning friends, då vare måndag igen. Är sjukt taggad för denna vecka med! Hann inte riktigt blogga igår då jag jobbade hela dagen och sedan gick hem till mums och åt lite mat, glodde tv och kollade på massa gamla bilder från 2005 och framåt liksom.. sååå sjukt kul! haha man förändras verkligen!

Kom hem sent och somnade nästan direkt... Men nu måste jag springa iväg till tuben!

HAVE A WONDERFUL DAY <3

Lööördag

Heeey babes, har precis ätit lite kycklingwok som mamma lagat till lunch. Så nu är man mätt och belåten...
Gårdagen började väl sådär, fick jätteont i huvudet så var lite halvseg. Men gjorde oss fina och åkte ändaaa ut till Orminge, vilket jag kände var fel beslut redan på bussen. Men men vi kom dit och det var rätt mycket folk, dock fel umgänge för mig. Killarna som bodde där var lite smått knäppa och deras farsa plus farfar var typ där ahhh, lite knaz! Plus att de rökte inomhus vilket bara gjorde min huvudvärk mycket mycket värre! Så var där knappt en timme sen drog jag hem..

Idag ska vi ut ett par tjejer, men det är en lite suprise grej så vågar inte riktigt skriva vad vi ska göra OM nu Julia får för sig att läsa min blogg nu innan det sker liksom. Men det kommer bli mycket trevligt, inte sådär jättesent..

Tar med mig kameran, och försöker blogga igen när jag kommer hem, imorrn ska jag jobba vid halv tio så ska försöka få så många timmars sömn som möjligt inatt! hihi =)

KRAMIS<3
Vår babyyyy <3

TJOHEJ!


Hello babes, sitter hemma hos nora nu, bara väntar på att julia och Co ska ringa. Ska möta upp dem nere i slussen för att sedan åka hem till en kompis i Orminge. Vad som händer sen vet jag inte... Ska ta det rätt lungt ikväll iallafall! Huvudet dunkar lite, kan vara all parfym jag bombat på! haha fjooorttiiisar! =)




PUSSPUSSSS!

Fredag den 13 (igen)


Hejsan hoppsan, då vare helg igen, också fredag den 13 igen. Det var knappt 3 veckor sedan det var det. Jaja själv har man inte råkat ut för nått än så länge, kan väl bero på att jag inte riktigt tror på det där med att fredag den 13 är en "otursdag" liksom. Den e väl fasiken precis som alla andra dagar...haha

Jaja home from school. Dagen har gått jättebra, redovisade vårt lilla projekt vi haft inom Brud nu i ett par veckor. JAG var modell, och såg förjävlig ut kan jag säga. Haha Vi hade 1700-talet som tema, så sminkade mig med vitt puder, rosenröda kinder och läppar med väldigt mörka och markanta ögonbryn. Skitful frisyr också, haha med en krona, slöja och värsta klänningen. Men redovisningen gick bra, tog inga bilder dock eller jo tog några på mobilen men raderade dem då jag var så sjukt ful. Damian, vår lärare tog ett par stycken så ska se på dem och kolla om dem blev någorlunda bra! haha

Åt lunch två gånger idag, först med några muppar från klassen sen joinade jag också Noris när hon kom till plugget strax innan ett. Men det var jättegod potatisgratäng så gjorde inte mig något. Är däremot lite hungrig nu igen.. :(

Orkade inte blogga nått igår, var supertrött plus att jag suttit i nästan över 4 timmar och gjort naglar på lilla Lisa igår. Gick hem till henne direkt efter att jag kommit hem från skolan, och satt fram tills 8, då ringde mamma och sa att det var mat, ganska perfekt tajming liksom. Så då sprang vi över hit och käkade jättemumsig tacos! =) Blev iallafall rätt så nöjd med resultatet, men har fortfarande mycket kvar som måste bli bättre, och dra ner på tiden med två timmar också...ajajaj! svårt som attan. 

Somnade strax innan tio sen, var superduper trött och orkade inte änns slå på datorn knappt... 



Påväg hem från skolan gick jag in på ICA för att köpa frukt, och köpte med mig en skvallertidning hem, vilket jag väldigt väldigt sällan gör. Nej men tror ni inte att mamma redan hunnit köpa den igår utan att jag visste det. Lite sådär smått irriterande, hela 22 kr åt ingeting..haha



Men men, har precis solat så luktar solarium, alltså inge vidare! hihi, snackade nyss med N så sa packa väskan nu för att åka in mot stan, kanske fika eller bara dega hemma hos henne. Vet inte riktigt än hur kvällen ser ut, det återstår att se. Filmen "Dumpa honom" har iallafall premiär ikväll, lite smått lockande! Får se vart vi hamnar...kramis

Friends.



Dessa två fina armband fick jag av min vän Nora, hihi så himla söta.. typ "vänskapsband" som man hade när man var lite, härligt härligt. Jag gillart, plus att de är från Indien! Asballt =) Thanx babe..

Sedan när vi var o käkade på woken igår på hornsgatan gick vi förbi en dansbutik, där de säljer allt från, skor till smink, klänningar o.s.v och bl.a örhängen då. Där hittade jag dessa guldklimpar. 



lonely...




Lonely I'm Mr Lonely,
I have nobody,
For my own
I'm so lonely, I'm Mr. Lonely
I have nobody,
For my own
I'm so lonely,

Yo this one here goes out to all my players out there ya know got that one good girl who's always been there like ya
Know took all the bullshit then one day she can't take it no more and decides to leave

I woke up in the middle of the night and I noticed my girl wasn't by my side, coulda sworn I was dreaming, for her I was
Feenin, so I had to take a little ride, back tracking over these few years, tryna figure out what I do to make it go bad, cause
Ever since my girl left me, my whole life came crashing

I'm so lonely (so lonely),
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own) girl

I'm so lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own) girl

Can't believe I had a girl like you and I just let you walk right outta my life, after all I put you through you still stuck
Around and stayed by my side, what really hurt me is I broke your heart, baby you were a good girl and I had no right, I
Really wanna make things right, cause without you in my life girl

ref...

Been all about the world ain't never met a girl that can take the things that you been through
Never thought the day would come where you would get up and run and I would be out chasing you
Cause ain't nowhere in the globe I'd rather be, ain't no-one in the globe I'd rather see then the girl of my dreams that made me
Be so happy but now so lonely

ref...

Never thought that I'd be alone, I didn't think you'd be gone this long, I just want you to call my phone, so stop playing girl and
Come on home (come on home), baby girl I didn't mean to shout, I want me and you to work it out, I never wished I'd ever
Hurt my baby, and it's driving me crazy cuz...

ref...

Hoem


Då var jag hemma från jobbet, ca en timme sedan! Var så sjukt hungrig, men som tur är, har vi en så snäll kock som skickade med mig en bit lasagne hem. Han värmde den tillochmed åt mig, eftersom vi inte skaffat oss en micro än här hemma. Vet faktiskt inte änns om vi kommer göra det, återstår att se. 

Arbetet gick bra idag, rätt snabbt faktiskt, men är väldigt trött. Har väl suttit knappt en 20 minuter på hela dagen, och det var under min lunch. Det blir liksom inte så mycket tid till att sitta ner, står ju ute bakom disken/kassan hela tiden, och där får man inte stå och slöa liksom. Som tur e jobbade jag med Emanuella, tiden går så sjukt fort med henne, hihi vilket är superbra! Men precis när jag skulle gå kom jag på att jag glömt soppat och skurat, så de var bara att klä av sig kläderna igen och börja skura, tog ju iochförsig bara 10 min extra, men var redan så jädrans trött då liksom.

Sitter här nu och funderar på om jag ska gå och sola, borde...men har varken råd eller lust, eller snarare ork. För sola vill jag men ah orkar inte ta mig dit liksom... fasiken det är NU man ska ha körtkort ju. Hoppas de där jädrans tillståndet kommer snart så jag kan få börja övningsköra nångång.

Har fått lite fina presenter från min Nora, plus att jag köpte ett par nya örhängen igår, SUPERFINA! Så tänkte fota dem nu, så kommer jag tillbaka om en stund. Hej sålänge <3

TAKE ME BACK!!!!

Jobbar 11-19




Bild tagen av mig med mobilkamera i Norge/Beito

Goo morrn vinterland, haha snön ligger kvar från igår plus lite extra som har kommit över natten. Den ger sig inte, så det är väl bara att gilla läget! Eller vad säger ni? 

Har precis klivit ur duschen, och dukat fram frukost till mig och N. Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag väcker henne. Rätt skönt med sovmorgon faktiskt, speciellt då jag har ett långt pass idag på jobbet. Börjar elva och stänger vid sju. Efter det MÅSTE jag ta mig till solariumet, för nu börjar jag bli riktigt blek. Haha

Vi hade skitmysigt igår, såg först vår efterlängtade film High School Musical 3, har väntat på att den ska komma ut i butik. Haha, men de va ju bra...visst är den lite överdriver ibland, och småbarnslig, haha men jag gillart!
Andra filmen hette Utopian Society, helt okej men rätt seg men ändå rätt bra handling.

Men nu kurrar magen, så TIME FOR BREAKFEST!!!

Bad update today

Hallå i stugan! 

Dålig uppdatering idag, YES I KNOW! Men försov mig imorse, så fick bara slänga på mig kläderna, sminka mig lite snabbt och springa till tåget. Kom dock inte försent, trodde vi började kvart i tio, men började hel typ eller nått..oh fattade typ ingenting. Oh snacka om chock när jag kommer utanför dörren, huuur mycket snö som helst liksom. OH! gud va jag inte orkar mer vinter, trodde ju våren äntligen var på sin väg. Men nej nej, där hade vi fel IGEN. Jaja det har ju redan blivit slask så får hoppas på att det inte stannar fööör länge. För nu är det dags för alla små blomsterknoppar att komma fram tycker jag. Vill verkligen ha sommar så fort som möjligt...



Efter att ha kämpat mig igenom snöovädret... haha :P och äntligen kommit fram till skolan fick jag veta att vi typ skulle laga mat. Det var vår sista lektion med Kultur&Stilhistoria, och då hade vår kära lärare bestämt att vi skulle först prata om mat, olika kulturer o.s.v sen "lagade" vi sallad och typ bönor. haha skitmysigt var det faktiskt, och smakade riktigt bra...hihi såhär såg det ut.



Efter skolan var det raka vägen till tandläkaren i princip, allt var bra... blev bara lite mån om att jag kanske slarvar med min nattskena, vilket inte är så bra. Så måste bli bättre på det! Påväg in till söder får jag ett sms från min bäääästis! Jaappp norisen att hon var hemma. Haha va fan är jag för kompis som tar fel på vilken dag hon kommer hem, hehe..

Jaja, direkt efter tandis drog jag såklart upp till nora, pratade i typ 2 timmar...sen började magen kurra så tog oss bort till hornsgatan och åt supergod wok, mumsmums! Har sedan bara myst hemma hos mig, hyrde två filmer som vi kollat på nu under kvällen. Har inte heller därför orkat blogga, vill ju umgås med min kompis som faktiskt varit borta i 10 dagar.

Men nu ska vi sova, ska försöka blogga imorrn igen innan jobbet! nattt, löööööve <3

Time for bed


Då var dagen slut, IGEN! Asså fy vad trist mitt liv känns just nu, samma sak, dag ut och dag in...Måste nog ta och ändra på detta, typ nu! Jaja...lyckades få gjort det jag tänkt idag, städat, fixat med lite skolsaker, färgat och noppat ögonbrynen, utvecklingsamtal och sen dansen. Den var inge vidare idag, hade nämligen vikarie, hon var väl okej. Men vår ordinarie lärare är mycket bättre... Så var väl med i typ 40 min sen kollade jag bara på resten. Hade tänkt sola men det orkade jag inte...

Det ser mycket bättre ut i skolan nu, bara lite lite frånvaro kvar, men det är snart borta. Och har börjat ta igen massa rester nu från hösten osv. känns SUPERSKÖNT! Bättre sent än aldrig.

Börjar känna mig lite trött nu så tänkte krypa ner under täcket och försöka sova nu. Imorrn blir det ingen praktik, utan ska till skolan imorrn till kvart i tio, ska typ laga mat eller nått... haha fattar typ ingenting! Men men nån avslutsgrej i Kultur&Stilhistoria tydligen. Efter det ska jag till tandläkaren, och sen förbi Salongen på söder. 

Får se om jag orkar pallra mig till gymnstiken imorrn, kanske kanske inte! Dags att sova... NATTI <3

Guud va jag längtar tillbaka...Florida! :(

Smånytt i lägenheten


När vi var på ikea sist köpte vi hem en massa fint, allt märks inte då det står i skåp o.s.v Det har redan gått 2 nästan tre veckor sedan vi flyttade in, och igår fick vi äntligen upp min rullgardin, en super praktisk stång i köket, diskhängare och ljus. Fotade allt, visst blir det mysigt...



tre doftljus som luktar jättegott.


Fint ljus


Ny lampa till fönstret i vardagsrummet


Lite smått kan göra gått, haha..

Ledig Måndag


God morgon, gud va skönt att "få sova ut"... jag är inte en sån som sover ut hela dagen haha, men bara det att få sova ut i mörker. Slippa vakna av det där jädrans ljuset redan runt sju på morgonen. Visst är det väl bra om man nu ska upp vid den tiden och iväg till skolan/jobbet, men när man är ledig ska man kunna vakna av sig själv. 

Idag är jag faktiskt ledig från skolan, var ju tur att jag kom på det, för annars hade jag vart uppe imorse och åkt iväg till skolan. Idag har vi alla utvecklingsamtal, det håller på hela dagen. Jag har min tid 15:40, skitjobbig tid, mitt på dagen liksom. Men men det går nog fort, åker dit själv och snackar med min handledare.

Har hunnit bli riktigt skitit här nu igen, dammit som fasiken..tror det sitter kvar en del slipdamm från när de renoverade lägenheten nämligen. Och här om dagen så var mamma och köpte hem en skurhink o lite annat smått, så kan vi göra rent på riktigt här hemma nu. 

Idag har jag också dans klockan fem, gick ju inte förra veckan då jag inte kände mig helt frisk. Så det ska bli kul, har längtat efter den. Men nu kurrar magen så ska ta och koka mig själv lite havregrynsgröt.

Min nya rullgardin..en bit på vägen iallafall. Nästa steg är gardiner! 



Spagetti & köttfärresås

Gooo kväll, dagen var först rätt seg...men senare mot eftermiddagen blev det allt mer att göra. Det börjar med att min lilla skåning ringer och har blivit sjuk så fick springa ner och handla lite mat till sjuklingen. Det är ju helt perfekt med att vi så nära varann nu, hihi... 

Sedan kom min lilla pappi hit och småtrixade med lite av de vi köpte med oss hem från ikea sist. Det har redan blivit MYCKET mysigare här hemma. Man får liksom ta en sak i taget. Men varenda lilla detalj gör såå himla mycket. 

Sedan var det dags för middag, och idag var det jag som fick laga mat.. och bestämde mig för spagetti & köttfärresås. Haha jaa asså i skolan står det varje dag vilken lunch det är på alla våra tv apparater som hänger runt i skolan. Och nu på sistonde verkar nån fått för sig att skämta till det hela. Det har stått massa roliga saker, men här om veckan skrev de så iallafall... lite småskoj! haha 

Gott blev det iallafall... inge märkvärdigt, men fotade lite iallafall! 







Internationella kvinnodagen


Hello, då vare söndag... och helgen är redan slut! Fast tycker skolan är kul nu, så de skadar inte mig. Har inte direkt långa jobbiga dagar i skolan nu. Hoppas alla hade en trevlig lördagskväll och fick sig en god natts sömn. Det fick iallafall jag....supermysigt! 

Idag är det söndag, men också Internationella kvinnodagen, en dag tillägnad för alla kvinnor. Japp, så killar lite extra snälla ska ni vara idag. Egentligen förstår jag inte varför denna dag finns, eller finns det för killar med? haha det borde det ju göra, men har aldrig hört nått om det. Jaja alla kvinnor där ute ska iallafall få en lugn och trevlig söndag då.

Själv tänkte jag nog sola idag, det var ett tag sen nu... och känner hur jag börjar bli sådär gulligt blek nu igen. Uscha buscha!!! Nu är det 3 eller ja 4 dagar kvar tills min lilla noris kommer hem, ska bli mys att hon kommer hem så vi kan hänga lite, har lite trevliga filmkvällar o.s.v 

Har precis fått i mig lite frukost, och har inget speciellt för mig nu. Klockan fyra kommer pappsen hit och fixar min rullgardin, ÄNTLIGEN! Det är sjukt jobbigt att försöka sova ut när det blir ljust runt sju på morgonen liksom..

Jaja seeee yaaah all later<3


HAHAHAHA! Japp that´s us, fjooooortiiiiiiizar! 2 år sen snart...ojojoj vi bjuder på den! ;)

Saturday


Hejhå, väääldigt dålig uppdatering idag, I know! Sorry for that... Gårkvällen vart riktigt lyckad, hade sjukt trevligt. Det börja med att Julia och Ella kom hit, sedan Sara. Gjorde oss iordning för att sedan dra hem till Kalle kusin. Där var han och hans 3 kompisar. Vi lyssnade på musik, körde lite olika spel och hade allmänt trevligt. Runt tolvtiden tog vi alla en taxi in till stureplan, och gick in på Ambassadör. 23+ tror jag det var där, men tack vara kontakter, hehe så kom vi småtjejer in. Det var väl sådär, mycket folk, okej musik o.s.v Känner väl dock att jag börjar tröttna lite på det där clubbandet om jag ska vara ärlig. Det är okej, kul liksom men inget mega märkvärdigt.

Var väl inte hemma förrän halv fyra imorse, så himla skönt tänkte jag att få soooova ut. Men då slog tanken mig att jag kanske skulle jobba, så var tvungen att öppna och kalendern och visst skulle jag det. Hade tänkt fel och trott att de var söndag istället för lördag. Så efter 5 timmars sömn var det bara att kliv upp igen och gå till jobbet. De va inge vidare kul, men tog mig igenom dagen. 

Har fram tills nu legat hemma hos mums med Lisa och kollat melodifestivalen. Det var väl också helt okeej, men känner att jag inte riktigt hänger med, men funkar att kolla på.

Nu är jag sådär supermega trött och ska krypa ner i sängen och sova. Sätter väl på en film, haha får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. IMORRN ska jag soooova ut iallafall. Hihi bättre uppdatering imorrn, thats a promise! 

Nighty <3



Jädrans mynt




Helloooiiee, kom nyligen hem från högdalen där jag varit en sväng med lillasyster. Tog en fika på cafét och gick förbi banken. Tänkte att jag skulle lämna in alla mynt, men nej nej det gick inte. Måste sitta och pilla ner alla mynt i olika rör, enkronor för sig o.s.v SKETAJOBBIGT! Men men, de e bara att få det gjort och besöka banken på måndag igen. 

Skulle också sola, men var superlång kö så skippade det och åkte till högdalen typ i onödan haha.
Var i skolan till ett idag, hade kund imorse, lilla mami. Gjorde jättefina slingor i hätta. Och inte blekning denna gång utan körde på ljusarefärgning, vilket är MYCKET skonsammare för håret, och ger ett superfint och naturligt resultat. Tog tyvärr inga bilder, men ska göra det nästa gång. 

Ska ner till centrum nu och käka lite sushi med Jullan & Ella sen upp hit igen för att göra oss vackra för kvällen. Det är fredag och vi ska ut med min kära kusin Kalle. 

Återkommer senare, Lööööve <3

Beito

Över nyår var vi tjejer över ett par dagar i Norge, uppe i Beitostölen. Var där 4 dagar tror jag, haha minns inte exakt. Men fick iallafall en dag i backen. Tog inte med mig systemkameran upp, men lite mobilbilder fick vi iallafall. Hade faktiskt glömt bort dem, sen nu när jag tömde den gamla mobilen kom bilderna fram. HIhi....suupermysiga bilder från när jag och norisen var uppe i backen. Oh vill verkligen upp till fjällen igen och bara mysaaaa.











Lösgodis = Gift

Fy faaaaaen, kom hem för en liten stund sen. Har varit i stan med jullan och Co, tog en fika först på Café 60 sen hamnade vi på Tacobar i söderhallarna och käkade lite dinner. Supertrevligt att umgås med lite kompisar istället för att sitta hemma och glo liksom. 

Och för att då prata om min rubrik, asså har nog ALDRIG varit med om något värre. Som ni vet köpte jag med mig lite lösgodis hem efter skolan idag, men hann bara ta ett par bitar innan jag drog iväg in till stan. Men så nu när jag kom hem kände jag mig jättesugen, och så stog påsen där, väntandes på att bli uppäten.

Asså det är HELT SJUKT! Började iallafall gama i mig, godis efter godis.. 20 minuter senare börjar jag känna mig supertrött, börjar må illa. Sitter här nu, helt körd fan, känner mig helt vimsig och mår skitilla. 

Så himla hemskt, har inte ätit lösgodis på evigheter, snacka om att kroppen fick en chock. USCH! Det där va sista gången på längeeee, om inte för alltid! haha nej men helt seriöst, det känns sjukt. Har nästan spykänsla i magen....blääää

Nä ska nog lägga mig, mår skit skumt. Fast först, tvättstugan..SUPERKUL! (not) suuuuuck

Tuuuuuursdag


TJENARE =) humöret är på topp idag, solen skiner vilket påverkar MIG väldans mycket iallafall. Kom precis hem från skolan, slutar tidigt princip varje dag nu, känns faktiskt lite småtråkigt. Ni tycker säkert jag är knäpp, men vill ju va så mycket i skolan som möjligt nu innan studenten för sen blir de inge mer skola på samma sätt. 

Plus att alla andra går ju i skolan eller jobbar, så ingen kompis har jag att leka med heller. Imorse gick jag, mamma och Lisa ner till cafét i centrumet. Mötte strax efter åtta och åt en god frukost. Det var supermysigt och trevligt, skönt dessutom att få sitta i lugn och ro. Vanligtvis är det sådan himla stress på morgnarna. 

I skola gjorde jag en långhårsuppsättning, var väl ingen mega ansträngning men fick iallafall VG+. Sist fick jag ju MVG, så helt ute och cyklar är jag ju inte. Men det är väl också en av de ämnen ämnen jag har bra betyg i liksom. (stolt*) 
På vägen hem köpte jag med mig lite lösgodis, fyyyyy så snuskigt! Lovar att de va fleeeera flera månader sen sist, tog typ tre godisbitar och nu mår jag illa. Fattar inte VARFÖR jag köper sån skit när jag VET att jag blir äcklad...?! Pucko





Nu ska jag in till stan och fika med några vänner. Cya later <3

Right here


En sjukt bra låt, som spelas mycket på min lilla laptop om dagarna.



Onsdag!



Utsikten från vår balkong i Florida...vill tillbaka! :(

Tjenare, redan halv tre...ojojoj! Var i skolan imorse, i 45 ynkla minuter. Känns så sjuk onödigt. Förutom att lektionen egentligen bara är 70 minuter lång, så var vår lärare bortrest så vi hade vikarie. Och filmen vi skulle se funkade inte, så vi fick gå 30 minuter INNAN vi slutade. Hade alltså en 45 minuters lektion, så fick vi gå. Matsalen hade inte änns hunnit öppna så tog mitt och åkte hem till lillasyster. Hon kände sig lite halvkrasslig så stannade hemma från skolan. På vägen hem handlade jag med mig lite färskt bröd, juice och gott pålägg. Så gjorde jag en mumsig frukost till oss båda. 

Har bara legat där hemma och segat fram tills nu, blev lättare sagt utkastad eftersom hon skulle städa lägenheten och hennes kompis skulle komma. Haha...

Kände mig lite rastlös så ställde mig och tog disken, städade undan det lilla som finns i vår lägenhet och nu sitter jag här, själv, undrar vad jag ska göra. 

Nu känns det verkligen att min lilla noris är borta, vi ses ju nästan VARJE dag, kanske inte gör något märkvärdigt men håller iallafall varann sällskap, fikar, kollar film, äter, degar... haha det är ju de man har vänner för. 

Nä nu fanns de inge mer o skriva, vet inte vad som händer..men hoppas på att få tag i någon som kanske vill ta en fika inne i stan eller nått, will see, will see..


HEJ SÅLÄNGE =)

Färglinser


Då har jag äntligen fått två par färgade linser.. fick hjälp av en väldigt rar vän, så det tackar vi för. Fick två olika, ett par blå och ett par gröna. De är lite på gränsen förstora, eller egentligen inte men de är väl jag som har små pupiller. Man märker det lite på de blåa linserna, men knappt på de gröna. Det var väldigt läskigt första gången att sätta in dem, men tillslut så gick det. Såhär ser det ut...

Min naturliga ögonfärg till vänster, blå lins till höger.


Grön lins till vänster, blå lins till höger.


De är dem bilder jag hann ta, fick väldans bråttom sen. Men ska ta nya bilder när jag har båda linserna i för de gröna och de blåa, kanske med lite mascara också, för obeservera att jag är osminkad ovan... fullt! haha

Vilket färg tycker ni var finast?

Dinner with Lisen


Hejhejhallå, haft en bra dag allesammans? Ja det har iallafall jag... lite halvdött på salongen idag, men det är trots allt bara andra gången, håller fortfarande på och lär känna alla och deras rutiner. Så till nästa gång ska jag försöka ta med mig en modell, eller vem vet kanske två. 

Eftersom det inte fanns så mkt att göra fick jag gå, men kom inte längre än till cafét, där de vinkade in mig. Satte mig ner med en av mina kollegor som också var där och hälsade på, fikade och snackade massa skit. Runt halv sju åkte jag till bandhagen där jag träffade lilla Lisa, det var ju ett tag sen. Vi handlade lite mat och gick sedan hem till mig och åt.

Glömde att ta bild, men gjorde en favorit i repris..haha potatis med fetaost i ugn + en supergod sallad till. Blev faktiskt jättemätt, precis sådär lagom utan att må illa också. (vilket man kan göra efter skitmat).

Lisa gick ganska nyligen, så här sitter jag nu igen ensam, väntandes på att min lilla mami ska komma hem. Hoppas hon hyr en bra film på vägen hem, är sugen på det. 

Är rätt trött, och orkar inte blogga mer nu, har inte heller så mkt att säga faktiskt. Imorrn har jag bara en lektion, Naturkunskap från klockan 9-10, lite onödigt men måste gå, har äntligen börjat sköt mig nu. Får se vad som händer sen...


Miss old times girls. Were did you go? :(

Tisdag


Ge mig vår, snälla.

God morgon då, hoppas alla har fått in sin skönhetssömn denna natt. Har sovit ganska bra faktiskt, men var inte alls lika pigg idag som igår. Här sitter jag nu i en handduk och borde egentligen snart vara på salongen, men försov mig lite smått.

Ska väl börja runt tio då dem öppnar, men en kvart mer eller mindre skadar nog aldrig. Men sega kan jag inte göra, så måste skynda mig lite idag. Ska försöka vara där till stängning idag, behöver verkligen timmarna.

Så lite halvkass uppdatering blir det idag, men ses senare ikväll, och tänkte då visa och berätta lite om mina nya färglinser! =)

HA EN BRA DAG! KRAMIS<3

Sportlovskryssning


Strax efter att vi klivit på båten gjorde vi oss väldigt bekväma på vår lilla hytt...


dags för partaaaajj (snubbe som bjöd in sig själv,haha)


förfest på vår hytt


Jag & Serena ute på språng





annis och jag..haha happiness


de var tvugna att byta kläder...haha sjukt kul


dummer 1 & 2


hmm...jaaa HEJ! haha


mycket skumt folk kom in och ut heeeeeela kvällen!


gangsters i korridoren..haha


Finns mer...men det är bara skitkort...så ni får nöja er med dessa! =) kram

Angående anonyma kommentarer



Nu är det så att jag får en himla massa anonyma kommentarer både positiva och negativa... Vilket JAG personligen tycker är väldigt tråkigt. ETT för att ni med frågor som gärna vill ha svar, blir svåra att nå.
Och TVÅ, negativa kommentarer är helt onödiga. Stå hellre för det ni tycker än att lämna massa negativ kritik hos mig. 

Så ni som har frågor, och VILL ha svar på dem kan väl försöka lämna namn och  bloggadress så jag kan svara på era frågor, för det gör jag väldigt gärna. Och ni som verkligen vill vara anonyma kan alltid maila mig på min mail:

[email protected]

Har vi en överenskommelse nu? =) 

Happy B-day

Ville bara passa på och säga GRATTIIIIS TILL MIN LILLA KEVIN!!!!!!
För exakt 19 år sedan föddes denna pojke... Och själv har man känt snubben i hela 10 år! 
Ojsan så fort tiden går... och nu står vi här idag flera mil från varandra, de kunde man inte tro.

HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG! <3 



Schooltime


Bild tagen igår av lillasyster :)

God morning folks, då var det dags för skola igen. Har nog fått rätt bra med sömn inatt, och ett par dagar innan också känns det som. Trots att jag är lite trött nu för att jag är nyvaken känner jag mig rätt så utvilad faktiskt. 

Ganska taggas alltså inför lite skola igen, nu kurrar magen och mamma har lagat lite havregrynsgröt, så ska ut och smaska i mig det. Idag skiner dock inte solen lika fint som igår, hoppas på att den kommer fram under dagen. 

Ha en bra dag allesammans! <3

Zzzleepytime



     © Bild tagen av mums

Då var det dags att sova, kollade klart på den där jädrans filmen nu ikväll... "pojkar vill, killar kan" hette den typ. Helt okej, eller rätt bra men lite kort och tråkigt slut bara.

Idag har jag varit inne på söder och fikat med mami, syster och en vän till mami. Jag och mumsan kollade runt lite på g-backen, själv köpte ja lite smink och syster hittade lite fina plagg. 

Idag var sista lovdagen, smått tråkigt men om 5 veckor är det påsklov...hihi Nej men ska bli lite lite skönt med skola, har rätt korta dagar nu så jag överlever nog. Imorrn går jag från 9-16, min ändå långa dag i princip förutom tisdagar då jag praktiserar.

Resten av dagarna slutar jag liksom efter lunch, rätt najs.. Nej nu ska jag försöka sova... natti babes<3

Jullan 18 år




Hon fick massa fina presenter...


lite speciellt ska det ju vara när man fyller 18...gamla babybilder är alltid kul!


Sen var det dags för middagen, helt utsökt var det!




alla vi ungdomar satt här ute och de vuxna i vardagsrummet..


morfar kom och höll tal för jullan...supersöt 


galen noris<3

Sen var det dags för tårta, cheesecake och marängswish...MUMS


brandlarmet gick också..haha


Sjöng gjorde vi också, massa klassiker..haha skitkul


Sen var det dags för shots




noris, jullan & jaag


me and my babe<3



Todaysme




leggins - H&M
Skor - Converse
Väska - Belle *NY 199:- *
Jacka - H&M
halsduk - indiska
klänning - Gina

Söndag

     © Bild tagen av mig förra sommaren

God morning sunshines, gud så härligt när solen skiner. Jag har ännu inte fått upp varken gardiner eller min rullgardin så solljuset lyser rakt in i mitt lilla sovrum. Tycker man blir på ett så himla mycket bättre humör när man vaknar upp av solen, istället för massa gråa moln och lite regn liksom. 

Vaknade vid tio av att min mamma kom in i rummet och frågade om jag ville hänga med och träna, men halvvaken som jag var sa jag nej vilket jag ångrar nu i efterhand. Skulle ha gått med, gör ändå inget vetttigt nu ändå liksom...

Men eftersom detta är min sista lovdag känner jag att saker måste bli gjort. Små förberedelser för skolan, ska betala räkningar, kollat igenom schemat ett par veckor fram i skolan och ska sedan på schemamöte på jobbet klockan sex. Så det känns skönt att få lite koll över vad som händer de närmaste veckorna.

Känns tråkigt att lovet redan är slut, men kom ju iallafall iväg på en liten tripp. Nu är det bara 5 veckor kvar tills nästa lov. Då ska vi också boka vår utomlandsresa till i sommar är det bestämt, ohhh så jag längtar!

Imorse åkte min lilla Nora iväg till Indien, hon är väl inte framme förrän sjutiden ikväll...lång resdag, men kul att komma iväg ändå. Hon kommer vara borta i 10 dagar, så lite ensamt kommer det nog att bli, jag menar vi ses ju i princip varje dag...

Skulle VERKLIGEN behöva städas här hemma, men tragiskt nog har vi ingen dammsugare. Får nog ta och springa över till Jens & Co, låna deras...haha skojigt! Skulle och behöva tvätta, finns nog ingen tid för idag men ska iallafall ner och boka en till veckan..

Äh..har börjat ladda upp bilder från kryssningen, men det tar tid! :( kommer upp under dagen! kramis<3

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0