Söndag

Hallelåååja, har precis ätit lite middag, det fick bli nudlar med kyckling woken från igår. Inte lika god om man köper den på thairestaurang såklart, men det dög. Det gick riktigt bra på dansen idag gemfört med förra gången, med tanke på att det kändes som om jag bara ville rusa ut därifrån. Vi skulle gått ett dubbelpass idag eftersom vi missade förra veckans lektion men nora är sjuk och kände sig helt slut så vi drog till gamla stan istället där vi mötte mickis. Vi delade på en pizza, hawaii såklart! Sen ringde en gammal vän, eller inte gammal men en som har tre barn som jag satt barnvakt åt förut. Hon är i göteborg och behövde akut hjälp att hämta hennes minsting Neo. Så eftersom vi ändå inte hade nått att göra åkte vi till gubbängen där vi hämtade han sen åkte vi till trånkan. Mickis åkte sen hem medan jag och norisen åkte hem till henne. När jag skulle gå gick jag först med nora ner i tvättstugan, precis när vi gått in i hissen säger hon - Neeeej stängde du dörren? haha jag ba aaa...dåra? Jag har ingen nyckel. Hahah så vi vart utlåsta i typ 30 min, men sen kom hennes mamma och räddade oss. Haha
Sen åkte jag hem, och här är jag. Imorrn är det skola igen, men börjar inte förrän halv elva så det e najs.

Juste domen för kevins rättegång avsattes i fredags, eller hur man nu ska säga det. Den underbart bra nyheten är att han kommer få 11 000:- i skadestån. Så det känns ju jävligt bra, hoppas jag får en nått fint i julklapp hihi.

Kevin och hans mamma är påväg hit nu hoppas jag, vi ska nämligen hem till hans pappa. Hans mamma ska bara skjutsa oss. Helgen har varit lugn, lite halvtråkig kanske. Hoppas det blir nått skoj till nästa helg.

PUSSPUSS <3

Kommentarer
Postat av: Nicole

Klart jag kan hjälpa dig : ) Hur vill du ha det då ? : D

2007-12-10 @ 12:51:15
URL: http://www.niickis.blogg.se
Postat av: Micha

Svar: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir =) Japp, jag har gjort den själv! Att få det genomskiligt var lite komplicerat faktiskt, svårt att förklara såhär också ;)

2007-12-10 @ 18:48:35
URL: http://eyeofstone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0