Söndag

Hej hej, vaknade vid elva imorse, verkligen skönt att sova ut lite. Gick ner och käkade frukost, sen var jag tvungen att gå i princip. Dansen började ju halv ett, va skittrött men körde på bra. När vi var klara drog jag och Nora in till stan och tog en liten fika och snackade ikapp oss efter den hela vecka som gått utan att vi träffats, haha det blir ju så när går från att träffas varje dag till knappt nångång i veckan. Jag köpte en varm choklad och winerbröd, medans Norisen köpte chai te och winerbröd. Det var tre winer för 15:- vi passar alltid på när de blir billigare, hehe 

                


Sen åkte vi tillbaka till rådmansgatan och gick på ytterligare en lektion. Eftersom vi missat en så tog vi ikapp, men nu var vi i en annan lokal, skitmysig. Sean från Floorfiller jobbar som lärare där, lite kul tycker jag. Han är faktist väldigt duktig, tror han dansar dancehall med eleverna. Snacka om hårt pass, var ju skittrött innan från det första passet och sen nu ett till. Blev riktigt svettig, och de var lääänge sen jag blev det hahaha. Igår blev bara en mysig hemmakväll, satt under några timmar i tvivel om jag skulle gå ut eller ej, men det blev nej. Ville ut och träffa folk, men va så himla trött. 
Jag aldrig varit riktigt intresserad av OC, men lillebrorsan har lånat ett helt pack med det. Så igår låg vi i fler timmar och kollade på flera avsnitt, låg faktist och kollade på det till halv fyra imorse, helt sjukt. Fast jag sov emellanåt såklart, inte kan jag vara vaken under en hel film... :P Åt middag för ett tag sen, och nu tänkte jag gå upp och kolla lite mer OC, det är sjukt spännande, alla är otrogna, ljuger, aahh allt som en såpopera ska innehålla, intressant iallafall haha, man fastnar liksom helt. Imorrn är det skola igen, tråkigt... helgen går så himla snabbt. Ska bli jätteskönt att sova ikväll, e verkligen helslut i kroppen. Bloggar mera imorrn, Tjiiiingeling =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0