Go´ Kväll

Torsdag kväll ere nu alltså. Inte så länge sedan ja kom hem från Nora. Har varit på salongen idag då, från tio till två. så lite slarv var det, men Kristofer skulle på nån mässa i London o jag vill inte vara kvar där själv med bara Pirjo (en annan frisör) eftersom det är Krille ja jobbar under liksom. Så när jag slutat drog jag till stan där ja mötte Liisi o Nora. Vi gick rundt o kollade lite på skor. Men fan asså, hittar aldrig det jag behöver utan bara allt annat som jag verkligen inte har råd med nu. Sen så gick vi till donken, var så sjukt hungrig. Sen när jag käkat gick vi ner mot tunnelbanan där vi mötte Kamil (noras pojkvän) och hans kompis. Dem stod där o babblade ett tag sen åkta vi till slussen o tog bussen till noras mammas jobb, Coktail. Där hämtade vi lite pengar till att hämta noras Goose jacka från kemtvätten. Sedan så gick jag in en snabbis hos tandis, eftersom jag har tandställning så får jag lite problem ibland så beställde en akut tid idag. Det tog knappt 2 minuter. Sen drog vi hem till norisen. När vi kom hem så testade hon jackan, och det va fan nästan ingee dun kvar överhuvudtaget, det var nästan som en vindjacka. Lite dåligt fakist, men den är ju också typ tre år gammal... Där vi var hela kvällen. Kollade TV, käkad jättegod wok som hennes pappa gjorde MUMS! =) sen vart det massa kaos och lite knaz men det löste sig. Sen var det dags att rulla hemmåt. När ja kom hem... gjorde ja inge speciellt. Jo ja hjälpte nyss mamma att lägga i lite färg och nu sitter jag här. Älsklingen kom precis, guuuuuuuuuud va jag saknat honom! pusspusspusspusspusspuss på min lilla prins. Så kan inte sitta här längre, måste ju mysa me K nuu!

här kommer bara några skojjiga bilder på mig o lillesyrran! HIHiHI

  

ska dra nu o mysa med MIN POJKVÄN! så det såå...H a a a lllååååH

Kommentarer
Postat av: Kenza

Alexandra! Är du duktig på naglar? :) Fransk manikyr alltså..

Kram

2007-10-12 @ 11:29:19
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Kenza

Nej bara det att jag tycker att det är så fint, men så jäkla jobbigt att göra.. Satt och pillrade med det 4 timmar igår och två timmar idag typ.. Tänker göra det på salong, men tänkte bara höra med dig först om du kan sånt. :D

Asså du vet när man laddar upp en bild, så postar man ju den i inlägget. Asså när man laddar upp bilden i inlägget.. Sen förhandsvisa, och sen där får man koden. :)

du kan välja storlek på bilden när du laddar upp den. Då ska man välja 200 pix. :)

2007-10-12 @ 17:18:42
URL: http://KENZAAS.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0