Höstlov

Tjabba tjena, då vare måndag, fast looovmåndag. SKÖNT! Fast inte blev det nån sovmorgon för mig nej, var uppe vid halv åtta imorse och dushade. Sen åkte jag till pappas jobb, där det behövde hjälp i receptionen. Och jag får ju 200:- klart jag gör det då. Satt från nio till tolv. Då passade jag också på att läsa lite i min bok som ska vara färdigläst efter lovet. Så får nog skynda på lite där. Tog en kopp varm choklad också under tiden, för det var riktigt kallt.

image73

Det var fakitst mysigt, dessutom läser jag e riktigt bra bok också. Det är en självbiografi, tror det heter så. Av en mamma som vart anklagad för att ha dödat tre av sina barn, fast egentligen dog de alla av plötslig spädbarnsdöd. Hemskt att läsa allt hon berättar...
Vid tolv gick vi till heron, (jobbet ligger precis bakom heron city). Där vi mötte Simon, älsklingen och jag alltså. Sen gick Simon & Kevvan tillbaka till jobbet, dem studerar där. Och jag tog bussen hem. Fy fan vad jag hatar när det regnar asså. Mina skor vart helt jävla genomblöta alltså. Så nu e det fanimej dags att köpa nya skor. Nån som snällla har nått bra tips om snygga skor, typ sneakers eller nått sånt.
Kollade på Bad santa när jag kom hem. Den var ju okej, slumrade till några minuter. Men spolade bara tillbaka det jag missade, hehe det är fördelen med film istället för tv-program. Mamma kom precis hem, har handlat lite och hurt en film. Fast själv ska jag iväg till min faster snart, käka lite och ta en fika. E egentligen väldans trött men har så tråkigt så kan lika gärna promenera dit! Älsklingen kommer väl vid halv elva eller nått sånt ikväll :( De är ju prison break, men va fan tror jag missar det. Om jag inte stannar hos faster och kollar. Men det tror jag inte att jag pallar.

Hahaha, jaa juste Simon har hyrt en klubb med några vänner på onsdag. Där ska de ha en halloween fest. Det ska typ komma 250 pers, fast självklart är det 18 års gräns så där kommer inte jag in. Men iallafall så var han och köpte sin mask som han ska ha idag, och jag lyckades få en bra bild, haha skitbra utklädning ju. Mohahah

image74

BRA VA?? ahha, han ska ha kostym och så till såklart. Måste också hitta nån halloween fest, fan blir skitsugen ju. Det ska ju vara på riktigt liksom, att alla klär ut sig och så. Halloween är på lördag va?

Ajja, ska väl gå snart... ha en fortsatt najs måndag =)

Kommentarer
Postat av: mojsan

Okej, men fint ändå ;)

2007-10-30 @ 12:05:25
URL: http://axeln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0