Lördagkväll

hallå blå, sitter hemma hos nora och gör absolut INGENTING! Har så tråkigt... nora är såååå tråkig!
Var ju på kalas hos min kusse, de va ju trevligt. Träffa släkten, det är inte ofta jag gör det. Dit kom också min ända tjejkusin som fått sin lilla son, oh gud va han är söt. Tog en bild på oss, haha inte den bästa men han e så söt.

image70

sööt va?

Efter fikat, åkte jag med hem till Erica då ( tjejkusin) där jag hämtade Saras hemmanyckel. Sen åkte jag då hem till Nora. Var skithungrig när jag kom, så då lagade vi "Lapskojs", haha. Det är faktist ganska gott, men det ser himlans roligt ut. Det är jätteenkelt att laga. Gör först potatismos, så mycket som man vill ha. Sen blandar man i rödbettor och nått kött, det luktar som tonfisk fast det är inte det. Sen blandar man bara allt, haha låter kanske helskumt. Men gott är det! Tro mig, prröööööva!

 Här får ni en lliten bild :P

image71 MUMS !!! hehe

Men nu orkar jag inte skriva mer med Noras jävla tangetbord, för hennes mellanslag-tanget e skiiiitseg. Bloggar väl imorrrn, PUSSHEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0