NYHET!!!! =)

 Jag har faktist en jätterolig grej att berätta. Kevins mamma, Aleena Gibson skickade in en låt till melodifestivalen , och de vill ha med hennes låt. Hon har själv varit med och sjungit. Först 2003 med låten "Better belive it". Sen nu 2007, fast då sjöng hon med Stefan Andersson. Låten de sjöng heter "Anything but you". Hon sjunger grymt bra. Hon är själv artist och jobbar som låtskrivare, vilket innebär att hon skriver låtar till andra kändisar. Hon har skrivit låtar till bl.a, Jill Jonsson, Carola, Ricky martin, Anna Sahlen... För 3 år sedan var hon den mest eftertraktade låtskrivaren i hela Sverige.

Här kommer hennes två bidrag från melodifestivalen.

ÅRETS BIDRAG: Andersson & Gibson "Anything but you".




2003: Aleena " Better belive it"




Grymt kul tycker iallafall jag då, att hon nu igen får med en låt som hon skrivit. Fast det är inte hon själv som ska sjunga den utan en annan tjej, men får tyvärr inte avslöja vem än, och inte heller vad låten heter. Så det får ni veta när det är dags! hihi kul att hålla hemlisar.

Hon har också en egen hemsida för er som vill kolla in den, http://www.aleena.se/ .
Sedan så finns hon också med på myspace, där söker ni bara på Aleena Gibson. Och där har en massa nya låtar och uppdaterar hela tiden om nya händelser och så.

Känner mig faktist himla stolt som är flickvän till hennes son. Man träffar ju en massa kändisar när man är med henne, vilket är jättekul. Önskar ju att jag själv kunde sjunga, hade nog varit ett plus :P hehe
Men kommer skriva en massa om det senare när det börjar närma sig melodifestivalen.

ska dra nu, tjohej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0